Muu urheilu – liveseuranta

  • 2 973 754
  • 44 018

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Vaikka Madonna ei iskekkään MILLÄÄN tavalla niin tämäkin on HELVETISTI parempaa, kuin Black Eyed Peas. Tosin siihen nyt ei tarvita juuri mitään.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Sanotaanko näin jenkkiläisittäin että "Wau!", Madonna on oman shownsa heikoin lenkki. Kieltämättä hd-kuva näyttää hienolta tuossa värin ja valon loistossa. Viiskymppinen seksisymboli ei ehkä niinkään.

Komean näköistä touhua kyllä, ja melko reilusti tuota väkeä on pyörähtänyt lavalla jo tässä vaiheessa showta.

Jaa, nyt löyty vielä kuoro messiin.

Kerrankin tosiaan katselee todella mielellään HD-lähetystä.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko nää ihan tosissaan? Madonna menee punnerrusasentoon ja vatkaa toista jalkaansa kun kundit jossain seeprapuvussa roikkuu toisessa koivessa?

Toivottavasti sillä yhdellä hyypiöllä, joka pomppi narulla oli munasyndit.

edit. Huh, olipa brutaali show, joka sai taas vihan ihmiskuntaa kohtaan syttymään liekkeihin.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Vaikka tosimiehen tietysti kuuluu halftime-showta pilkata, niin kyllä nuo ensimmäisten biisien aikana akrobatiaa ja mitälie breakdancea vetäneet jannut ovat mun papereissa aika huikea osoitus ihmisen fyysisestä kapasiteetista. Kerrassaan komean näköistä. Tuohon kun lyö vierelle jonkun 150kg atk-nörtin, niin ei ihan äkkiseltään uskoisi että kyse on samasta eläinlajista.

Perkele, eilinen rilluttelu meinasi kostautua, ja tuo Patsin TD-run meni ihan pilkkimiseksi. Nyt taas vähän pirteämpi, pakko on jaksaa painaa.
 

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihan asiallisen Shown Madonna veti omassa sarjassaan. Tietysti olisi voinut heittää jonkin oikeasti hyvän kappaleen, frozenin tms. niin olisi toiminut vielä paremmin. Mutta noin muuten toivoisi vähän, no paremman sanan puutteessa "äijempää" menoa näihin väliaikavetoihin. Madonna sopisi johonkin salibandyn mm-kisoihin hyvin, mutta Super Bowliin mielellään jotain pelin henkeen sopivaa kamaa. Esimerkiksi Guns & Roses voisi olla aika tiukka veto.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Herran perkele tuo Brady on ihan uskomaton ukko. 16 peräkkäistä kiinniotettua syöttöä! ja kruunaa suorituksen TD heitolla. Hyvältä näyttää Patsin kannalta.
 

Ovechkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, Leo Komarov ja Raimo Summanen
Tais Brady ottaa pikkukolhua, eiköhän kaveri kuitenkin pysty jatkamaan.
 

Lennu

Jäsen
Suosikkijoukkue
1-3-1
Kertokaahan tietämättömälle, että mistä Patriotsin oma maali johtui? Eikös Brady ehtinyt heittää pallon pois, ennen kuin hänet taklattiin?
 

Ovechkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, Leo Komarov ja Raimo Summanen
No nyt menee jännäks... Huhhuh mikä matsi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös