Muu urheilu – liveseuranta

  • 2 992 054
  • 44 024

Weikkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, RoPS, Devils, 49ers, LFC
Jälleen sähkökatkos Candlestickillä.. Jokos me voitais muuttaa Santa Claraan?
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Takatuomarilta hieno ratkaisu pelille. Ilman tuota tässä olisi ollut vielä mahdollisuuksia tulla ohi. Nyt 17 pinnaa perässä ja aikaa 9 minsaa eli vaatii jo vähän ihmeitä. No jokatapauksessa hyökkäyksen olisi pitänyt/pitäisi saada pinnoja tauluun ja puolustuksen pitäisi alkaa pitämään.
 

Weikkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, RoPS, Devils, 49ers, LFC
Jälleen kerran 49ersin puolustus ja special teams pelaavat erittäin hyvin. Samalla hyökkäys tekee vaadittavat pisteet, eipä taida Steelers enää tästä nousta.

Tuomarit vaikuttais olevan kyllä välillä vähän hukassa.
 
Viimeksi muokattu:

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Juuri nyt Maxilla It's Showtime. Potkunyrkkeilyä, josta en paljon tiedä ja harvoin näkee, mutta ihan vitun viihdyttäviä tapahtumia aina.

Edit: Ei tämä tosin livenä tule, ilta oteltu marraskuussa.
 
Viimeksi muokattu:

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
31-10 Lions. Reilu 7 min jäljellä. Lähellä on, lähellä on. Ensimmäinen Playoff matsi sitten vuoden 1999.

E: Kyllä, Lions menee Playoffeihin. Mahtava homma.
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Canal+ Sport2 näyttää klo 19 suorana lähetyksenä NBA:n avauskierroksen ottelun New York-Boston, ainakin ohjelmatietojen mukaan, jos joku ehtii katsomaan. Taitaa olla NBA-kauden avauspeli, kun siellä oli tunnetusti "tupo-riitoja" pelaajien ja omistajien välillä.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Mikäli jotain muuta hiihto kiinnostaa, niin täältä pitäisi näkyä. Miesten pikakilpailu alkoi juuri. Naisissa Kowalczyk voitti ennen Björgeniä. Suomalaisista parhaiten sijoittuivat Sarasoja-Lilja (4), Roponen (6) ja Saarinen (7).
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Mäkikisassa aika kova lumipyry. Nyt kisa kesken ja odotetaan miten jatketaan. Itävallan valmentaja käy kuumana, kun Schlierenzauer epäonnistui pahoin.

Suomalaisista Koivuranta jatkoon, Hautamäki todennäköisesti ulos. Happonen hyppäsi heikosti, ja hänen parinsa ei ole ehtinyt hypätä.

Daiki Ito hyppäsi huikean 138-metrisen.

Jaahas, koko kierros sitten uusiksi.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Itävallan valmentaja käy kuumana, kun Schlierenzauer epäonnistui pahoin.
Jaahas, koko kierros sitten uusiksi.
Saatanan itävaltalaiset.. jotenkin arvasin kun näin Schlierin epäonnistuvan, että varmasti menee uusiksi, eihän kultapojun mäkiviikkoa voida paketoida ensimmäiseen hyppyyn. Munatonta touhua pelata täysin yhden maan pussiin tätä peliä. Tosin munatonta on myöskin muiden toiminta, kun eivät ikinä reagoi näihin päätöksiin.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jaahas, koko kierros sitten uusiksi.
Ihan jumalattoman perseestä, Itävaltalais-mafia vituttaa ihan kunnolla. Pointner vähän ripittää niin Hofer juoksee itku kurkussa tuomarikokoukseen päättämään kierroksen uudelleenaloittamisesta.

E: Kun miettii näitä kabinettipelejä, odotteluja sekä suomalaisten surkeaa menestystä, niin ei mikään ihmekään ettei mäkihyppy enää kiinnosta (siis omassa kaveripiirissäni). Taitaa olla toinen kisa tällä kaudella kun katson, enkä taida montaa kilpailua enää tällä kaudella katsoa. Pitäkee tunkkinne, Hofer ja kumppanit.
 

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Säälittävää touhua Hofer&Tepes kaksikolta.
Itävaltalaiset epäonnistuvat ja tämän takia laitetaan koko kierros uusiksi.
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Ihan perseestähän tollainen toiminta on. Olosuhteille ei voi mitään, niin kauan kyseessä ulkoilmaurheilua. Kehittäisivät niitä kompensaattoreita sitten vaikka. Sitä vartenhan ne tulivat, että kilpailuita ei tarvitsisi enää keskeyttää.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Hyvin saivat itävaltalaiset nyt omansa kärkeen. Suomihan voisi protestoidan viikkoa ja vetäytyä pois. Toi kolmikko on muutenkin ihan ynnä muuta kamaa siellä, eli on ihan sama hyppääkö ne vai ei.
Odotetaan koska Sporde avaa pakinansa :D
 

Altec

Jäsen
Kiitos Itävalta, kehtaatte vielä tuulettaa. Kyllä suoraan sanoen vituttaa, että tämä sirkus pyörii yhden maan ympärillä. Siinä loikki 20 miestä ensin aivan vastaaviin tuuliin ja ukko tulee liukuhihnalta alas. Sitten, kun eivät "edes" Itävaltalaiset onnistu niin ruvetaan pelkäämään Itävaltaa ja laitetaan homma uusiksi. Perseestä koko mäkihyppy, muut maat voisivat vetäytyä karkeloista.
 

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU
Ompas urheilun juhlaa, antaa nysäkullien tuulettaa, kaikki on nähnyt millä pelillä se tulos tuli.

Jos Gregor voittaa, voi pistää samanlaiset buuaukset kun shumille aikoinaan, missähän muuten oli..
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Hilde nurin pahannäköisesti toisella kierroksella.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Ja kuinka ollakaan, Schlierenzauer voittaa.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Ihme touhua tuo mäkihyppy nykyään. Ihan kun itävaltalaiset jotain apuja tarvitsisivat, kun niillä on jo about satakertainen budjetti ja sen avulla parempi valmennus ja välineet. Hieno laji - kerrassaan.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
On kyllä. Hamiltonilta melkoinen comeback parilla jäätävällä lopetuksella ja Whitlock pystyi vaivoin raapimaan voiton jatkokierrokset varmistaakseen.

EDIT: Hamilton nakkasi juuri 23. täydet yhteenlaskien tähän matsiin. On siellä tykitetty ihan kunnolla.
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Hamilton sen sitten voitti 6-5 vaikka oli jo 3-5 tappiolla. Kai sitä pitää vielä toinenkin välierä kattoa vaikka aika myöhään saattaa mennä. Oon jääny aika pahasti koukkuun tohon lajiin muutaman viime päivän aikana. Melkosia taisteluja näkee välillä, vaikka se onkin vain tikan heittoa.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Hamilton sen sitten voitti 6-5 vaikka oli jo 3-5 tappiolla. Kai sitä pitää vielä toinenkin välierä kattoa vaikka aika myöhään saattaa mennä.

Hamilton on kyllä melkoinen teräshermo, näytti otteet pelkästään paranevan, mitä pienemmiksi marginaalit muuttuivat. Kyllähän tuo toinenkin matsi on väijyttävä, ei varmasti tilanteita puutu. Tykitys ei varmaan ihan näiden kahden edellisen sepän tasolle nouse: Whitlockilla näyttää olevan vielä kisan paras tikkakeskiarvo, avauskierroksen 105.11. Se on kyllä vähän perkeleesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös