Muu urheilu – liveseuranta

  • 2 960 109
  • 43 985

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Jacobsilla vähän huono lähtö, nopein mies lopussa selvästi. Todella tarkalle meni
Onhan tuo Coleman ihan älytön tykki tuossa lähdössä, mutta kun se loppu on vaikea. Jos Coleman olisi viimeisellä 50-60 metrillä läheskään yhtä hyvä, kuin on tuossa lähdössä, niin Coleman olisi ihan pysättämätön satasella.

Jacobsilla taas hieman päinvastainen. Toki Jacobskin on kohtalaisen hyvä lähtijä, mutta loppuveto on - päinvastoin, kuin Colemanilla - todella hurja.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Mielenkiintoinen tennismatsi käynnissä. Nadalin manttelinperijäksi jo hehkutettu Alcaraz kohtaa esikuvansa Indian Wellsin välierässä. Nadal edelleen voittamaton tänä vuonna. Taas kerran huvittaa ne puheet, että ei enää riitä nuoria tähtiä vastaan.

Hyvin poika kyllä pelaa, ja paljon on samaakin, kuin nuoressa Rafassa. Mutta suureksi mestariksi tarvitaan vielä hitosti duunia. Ja minkä ikäinen Rafa oli siinä legendaarisessa wimbelin finaalissa 2008 Rogeria vastaan? Melko nuori kuitenkin, vaikka jo moninkertainen Grand Slam-voittaja. Sen matsin jälkeen vaan tiesi, että tästä kaverista tulee legenda.
 
Viimeksi muokattu:

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Kovasti poika laittaa kampoihin Rafaa vastaan. Kova tuuli häiritsee matsia pahasti. Näyttellijä ja suuri Rafa-fani Ben Stiller jälleen katsomossa. Edellisessä Rafan matsissahan Kyrgios ja Stiller ottivat sanallisesti yhteen.

Alcaraz näyttää hermostuneelta, kun tulee syöttämään toisen erän voitosta...
 

Majoneesi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki voijjaan tuhota
Ja sitten naisten 3-loikkaan! Rojakselle tuskin kukaan mitään mahtaa ja Jatkoajan kummiurheilija Kristiina Mäkelä kurottanee tutusti noin 14 metriä.

Mukana myös ihana Mamona.
 

Majoneesi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki voijjaan tuhota
Mäkelä toisella X. Merkki aivan hukassa. Kahdeksan joukkoon ja kolmelle viimeiselle kierrokselle tarvitaan toistaiseksi 14.25.
 

Majoneesi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki voijjaan tuhota
Mäkelältä ok kolmas - 14.14 - ja kisa ohi.

Kahdeksan joukkoon pääsyyn olisi tässä vaiheessa tarvittu 14.29.

Samaan monttuun tiputaan edelleen.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Ihan perus ok hyppy Rojakselta, tosiaan meni tiukaksi tuo voittokamppailu ja vaivaisella metrillä ratkottiin kulta.

Sydäntä lämmitti kyllä Bekh-Romanchukin hopea.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Hahaa, Ruotsin Linn Persson meni lyömään loppukirissä Elvira Öbergin ja vei häneltä sitten yhteislähdön kristallipallon ja 10 000 euron rahapalkinnon.

Mahtaa olla mielenkiintoinen joukkuepalaveri tänään.
 

random13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Jyp
Ei mikään loistohyppy toisella kierroksella Nousiaiselta, mutta hienosti kahdeksas. Oli selvästi tyytyväinen ja hienosti joukkue onnittelemassa.
 

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
Nousiainen kahdeksas tänään! Hieno suoritus vaikka vähän korkeammallekin olisi ensimmäisen kierroksen perusteella mahdollisuuksia ollut.

Kyllähän tämä vähän odotuksia nostaa ensi kauteen, toivottavasti saataisiin jatkossa kolme miestä toiselle kierrokselle vakituisesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös