Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Muu urheilu – liveseuranta

Viestiketju osiossa 'Muu urheilu' , aloittajana Moderaattorit, 17.10.2011 klo 22.41.

 1. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  En minä kyllä tiedä että miten tuon voisi rangaistuksilla estää? Jos määrätään sellainen sääntö että kaikkien on ajettava aika-ajon jokaisessa osiossa niin tuota on helppo kiertää ajamalla viimeinen osio hyvin hiljaa, ja jos määrätään että kaikkien on lisäksi ajettava täysillä niin miten sitäkään valvotaan koska miten määritellään "täysillä ajaminen"?

  Ja minusta tuo kolmen osion systeemi on hyvä ja toimiva muuten, tuohon rengassääntöön pitäisi vaan tehdä pientä säätöä.
   
 2. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Minä en taas tykännyt siitä koska siinä olosuhteet ei välttämättä ole kaikille tasaiset ja sitten taas kun kaikki oli tavallaan yhden kortin varassa niin yksi pieni virhekin riitti pilaamaan aika-ajon täysin.

  Tämä kolmen osion aika-ajo on siitä hyvä että kun autojen määrää radalla vähennetään asteittain niin aika-ajon lopussa radan ollessa parhaimmillaan kärkisijoista taistelevat nopeimmat autot ja kuljettajat pääsevät ajamaan tosissaan ilman järjetöntä ruuhkaa ja todella paljon hitaampia autoja radalla. Kun vaan tuo rengassääntö muutettaisiin sellaiseksi että kaikilla olisi samat aika-ajorenkaat alla niin silloin aika-ajon kärjessä olisi aina ne oikeasti nopeimmat miehet eikä mitään taktikointeja nähtäisi.
   
 3. kamik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  F1 Intian GP

  Pian startataan taas. Mitenkähän Webberin lähtö tällä kertaa, 2. ruutu ja likainen puoli...
   
 4. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kohta mennään taas. Varmaan aika hankala startata tuolta likaiselta puolelta koska rata on todella paskainen.
   
 5. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Miten tuo Webberin auto kuulostaa noin pahalta moottorijarrutuksessa? Onkohan kaikki ihan kunnossa?


  EDIT: Heikki on startannut hyvin, on tällä hetkellä 14.

  EDIT: Vettel menee kyllä ihan omaa tahtiaan taas. Buttonin ja Webberin välillä kovaa taistelua, näyttäisi siltä että tuo DRS-alue on aika hyvin mitoitettu ettei ihan liian helposti pääse ohi.

  EDIT: Vitsi että tämä Buddh Circuit on oikeasti tosi makean näköinen rata! Nuo mutkaosuudetkin on ihan jumalattoman nopeita ja voin hyvin kuvitella että kuljettajilla on saatanan hauskaa vetää tuota rataa ympäri. Jostain syystä vaan on nyt kaikkien välillä erot sen verran isot että ei nähdä mitään taistelua radalla, mutta katsellaan vielä kun renkaat alkaa kulumaan enemmän.

  EDIT: Nyt alkoi Button ottamaan Vetteliä kiinni ja samalla jätättää Webberiä koko ajan, on ajanut jo monella kierroksella peräkkäin kisan nopeimman kierroksen. Alkaakohan Red Bulleilla jo vähän renkaat loppumaan ja "höyhenjalka" Button on taas onnistunut pitämään kumit paremmassa kunnossa?

  EDIT: Maldonado keskeyttää ja Heikki nousee sijalle 13. Ja näyttää siltä että Heikki ajaa ihan samaa vauhtia edellä ajavan Sennan kanssa tai jopa vähän nopeammin. Ainakaan ero ei ole enää kasvanut viime kierroksilla.

  EDIT: Heikki ajaa tosi hyvin. On tällä hetkellä sijalla 10 kun ei ole vielä käynyt varikolla, ja vauhti on ihan samaa luokkaa Sennan kanssa. Kyllä tuolla Lotuksella on oikeasti tapahtunut kehitystä kauden aikana.
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2011 klo 12.05
 6. kamik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kovalainen sijalla 10, onko koskaan ollut näin korkealla Lotuksen ratissa? Varikkostoppi tekemättä, mutta ihan hyvä kisa menossa Heikillä.
   
 7. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Lotus taitaa mennä vähän erilaisella taktiikalla kuin muut. Heikki ajaa tällä hetkellä nopeammin kuin Senna joka näyttää olevan samanlaisella taktiikalla liikkeellä.
   
 8. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Ja yllättäen Hamilton ja Massa kolaroi taas... Näytti kyllä että tällä kertaa oli Massan vika.

  EDIT: Buemi keskeyttää ja Heikki nousee taas yhden pykälän.

  EDIT: Massalla jotain ongelmaa vaihdelaatikon kanssa.

  EDIT: Massalle tulee penaltti tuosta kolarista. Välttämättä ei olisi tarvinnut antaa kummallekaan mitään tuosta mutta jos jollekin niin mieluummin Massalle koska enemmän tuo oli hänen vikansa.

  EDIT: Ja Massa keskeyttää. Taas sama moka kuin eilen, ahnehti liikaa shikaanissa ja rikkoi eturipustukset. Tohelo mikä tohelo!

  EDIT: Eikö noissa HRT:n autoissa ole ollenkaan peilejä kun kaikki näyttää puivan nyrkkiä HRT-kuskeille ohituksen jälkeen.

  EDIT: Onko Vettelillä jotain ongelmia? Button ottaa kiinni ihan silmissä.

  EDIT: Mersu pelasi Schumin Nicon edelle paremmalla taktiikalla.
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2011 klo 12.52
 9. kamik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Vähän taas lässähti kisa loppua kohden. Liian suuria eroja kuskien välillä, joten kunnon taisteluita ei lopussa nähty. Vettel taas voittoon: radat vaihtuu, järjestys ei. Kovalainen 14. ja hyppinee riemusta.
   
 10. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Harmi että oli vähän tylsä kisa koska rata on kyllä hieno.
   
 11. st.lemiin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NFL, Ravens, #52, #20, BSHU
  Jahas. B-more taas tekee hommat itselleen vaikeaksi. Omalla kenttäpuoliskolla fumblea ja intteriä. Cards rankaisi heti molemmista. Spessutiimeissäkin nihkeää, Peterson vetäisi puntin pohjiin... eikä hyökkäys muutenkaan saanut mitään aikaan. Mutta vihdoin siellä kokeiltiin no huddlea ja kappas, hommahan näyttäisi toimivan vähän sinnepäin. Takaa-ajohan tässä on edessä, mutta jos sitä vielä R tulisi mukaan kamppailuun voitosta.

  edit: ja intteri. Back in da game
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2011 klo 21.30
 12. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  VeikkausTV:ssä juuri nyt Federer-Nieminen.

  Jarkko aloittanut tällä kertaa epävarmasti ja tuntuu puristavan liikaa. Jatkuvia kaksoisvirheitä syötöissä ja antaa Federerin ohjata peliä. Olisin odottanut viime aikojen esityksillä parempaa tuloa tähän otteluun.

  Federer johtaa ensimmäistä erää 4-1.

  Toista erää puolestaan vie Jarkko selvästi ja johtaa sitä 4-1. Federer vei ensimmäisen 6-1.
   
  Viimeksi muokattu: 02.11.2011 klo 19.57
 13. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jännittävä toinen erä menossa, voittaako jopa nieminen yhden erän?

  EDIT: ja sieltähän se heti perään juuri tuli vaikka tiukille lopulta meinasi mennä.. Tässähän on mahdollisuus vaikka mihin.
   
 14. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Lainaus:
  Voittohan sieltä tuli 6-4. Hienoa! Ei tosin ollut mikään yllätys.

  Edit. Nyt tippui Jarkko kyydistä kyllä rankasti. Heti kärkeen syötönmurto Federeriltä ja 3-0. Eikä ollut mitään jakoa Niemisellä näissä peleissä.
   
  Viimeksi muokattu: 02.11.2011 klo 20.30
 15. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Nyt taas näyttää heikolta ja 3-0 turpiin kolmannessa tulossa..
   
 16. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Jarkko tarvitsee heti sen syötönmurron! Muuten tämä on menetetty.

  Edit. Jännäksi Jarkko pisti ja antoi todellisen haasteen Federerille. Huono ensimmäinen erä ja kolmannen alku ratkaisivat kyllä voiton viholliselle.
   
  Viimeksi muokattu: 02.11.2011 klo 20.52
 17. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
  Hienoa naislentopalloilua Urholla.
   
 18. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Lainaus:
  Kiitos vinkistä! Nykyään tulee katseltua aika monipuolisesti urheilua ja varsinkin lentopalloa. Varsinaista suosikkijoukkuetta ei Suomen maajoukkueen lisäksi ole löytynyt, mutta eiköhän senkin aika tule.
   
 19. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
  On muuten tässä lentopallopelissä katkolla kaikkien aikojen pääsarjatason voittoputki.
   
 20. Troy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Steelers
  Ravens nappasi juuri Steelersiä vastaan 10 pinnan johdon. Tiukkaa peliä on. Tuomarit tuntuvat ottavan vähän turhaan roolia. Nämä viimeiset 10 pinnaa millä Ravens johtaa tulleet tuomareiden avustuksella. Taylorin PI oli täysin naurettava, Boldinkaan ei odottanut lippua. Toiseen suuntaan taas jäänyt selviä lippuja heittämättä. Onneksi matsia on vielä paljon jäljellä. Arians saisi laittaa taas pelikirjansa kasaan ja Lebeau Flaccolle hieman painetta. Nyt on menty todella varman päälle ja se ei toimi tarpeeksi hyvin joskaan ei tuo nyt ihan perseelleenkään ole mennyt.
   
 21. Cube Jäsen

  Lainaus:
  Onneksi tuomarit ottivat kuitenkin Ricelta heti alkuun yhden TD:n pois, että saatiin vähän tasaisempi peli kuin pari kuukautta sitten :)
   
 22. Troy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Steelers
  Lainaus:
  Mitään muuta eivät sitten ottaneetkaan. =)
   
 23. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Hirvonen on näemmä siirtynyt johtoon EK 6:n jälkeen, eroa Loebiin on tosin vain muutama sekunnin kymmenys. Nyt pitäisi sitten Latvalan löytyy myös kunnon attackia ajamiseensa, muuten tuosta Hirvosen rypistyksestä ei ole oikein hyötyä, Loeb voi tarkkailla kakkospaikalla. Latvala on 10 sekunttia Loebia jäljessä, jäi vajaan sekunnin lisää EK 6:lla.
   
 24. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Jaahas, Loeb näemmä oli sitten sen verran vittuuntunut tuosta Hirvosen rypistelystä edellisellä pätkällä, että on nyt vetämässä EK 7:lle lähes 15 sekunnin pohjat. Näin se mestaruus alkaa varmistumaan jälleen kerran ranskalaiselle... Hirvonen, sut on nähty. WRC.com EK 7:n väliaikatiedot.

  Hirvonen on näemmä jotain töpeksinyt, yli 2 min jäljessä Loebia. Onko jälleen autossa vika? Ja pätkän lopussa taitaa olla lähemmäksi 4 minuuttia eroa Loebiin?
   
 25. Vertical Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Se siitä sitten.....