Mustavalkoiset maajoukkueessa

  • 294 500
  • 964

HunajaKeisari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Muistelisin 10 vuotta sitten olleeni katsomassa Suomen ja Ruotsin välistä matsia Karjala-turnauksessa Turussa ja silloin taisi olla aika lähelle täyttä hallia. Tosin silloin oli "hiukan" nimekkäämpi nippu kotijoukkueella...

Mielenkiintoista nähdä miten nyt menee lippuja kaupaksi. Onhan siellä kuitenkin entisiä tepsiläisiä joita ei täällä normaalisti näe.
Mulla täysin samat muistikuvat.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Miksi kukaan olisi mennyt katsomaan Kivihalmetta tai Lehtistä tuonne, kun heitä näkee Turussa ihan koko kauden ajan? Ei kai kukaan olisi tuonne mennyt jos siellä olisi muutama TPS-pelaaja, mutta nyt ei menisi.

kyllä minä voisin mennä mielenkiinnosta katsomaan miten omat pojat pärjää maajoukkueessa. Sen sijaan en kyllä ikinä mene katsomaan mitään SaiPan Westerholmia, joka on Lehtistä huonompi maalivahti.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72

Malcolm

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Silloin kun Pyne valittiin mukaan maajoukkueeseen nuorten kisoihin, tuli hän aivan uudestisyntyneenä takaisin ja nousi tuolloin kauden kevätpuoliskoksi Palloseuran ykkösketjuun. Syyskausihan oli mennyt pääasiassa A-junioreissa. Ehkä tälläkin komennuksella on jotain positiivisia vaikutuksia. Joka tapauksessa, erittäin hieno juttu Pyyhtiälle!
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Junnuissa TPS onkin tainnut saada uutta nostetta pelaajistoon maajoukkuekomennuksien jälkeen, mutta Karjala-turnaukset ja muut ovat tainneet tuoda vain epäonnea loukkien ja koronan muodossa viime vuosina. Katsotaan, miten pitkää huilia Pynelle arvotaan. TPS tarvitsisi juurikin vaikka Pyyhtiän poissaoloa, kun viimeistelijöitä on niin paljon, etteivät kaikki edes oikein kokoonpanoon mahdu.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tosiaan vähän ”kakspiippunen” juttu tuo Pynen valinta EHT:lle. Monesti näistä ollut tuomisena jotain negatiivista, mutta posin kautta toivon että Pyne saa peliinsä lisää draivia ja itseluottamusta. Ja sitä kautta auttaa TPS:aa jatkossa. Kyseessä kuitenkin nuori pelaaja, joka on pelaajana aktiivisessa kehitysvaiheessa.
 

Kulkuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihan samallalailla se loukkaantuminen voi tapahtua missä tahansa niistä 60 runkosarjapelistä. Se, että pääsee hakkaamaan maajoukkuetason pelejä ensikertalaisena on ehdottomasti hyvä juttu sekä Pyyhtiälle itselleen, että TPS:lle. Aivan varmasti antaa uutta virtaa pelaamiseen Pynelle ja toivon mukaan poikii onnistumisia pitkälle liigapeleihinkin.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
No voihan perhana. Olisi kyllä tehnyt paljon parempaa Pyyhtiä ja Palloseuralle, jos olisi jäänyt noista kinkereistä pois. Mutta kait se on kiva vetää leijonapaita ensimmäistä kertaa päälle.
Miksi olis ollut parempi Pyyhtiälle ja Tepsille? Pyyhtiän ei tarvi hangata Jussin trappia viikosta toiseen, se on jo selkärangassa. Nuo maajoukkue komennukset on nuorille jätkille huikeita juttuja ja onneksi nämä matsit on niille kovia juttuja vaikka täällä nuo jostain syystä aina laitetaankin kategoriaan..höntsä.

Hienoa Pyne ja onnittelut!
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No onhan nämä maajoukkuepelit astetta kovempia pelejä kuin Liiga pelit ylipäätään. Siksi on ihan hyvä että Pyne saa lisää kokemusta näistä peleistä joista voi sitä oppia ammentaa myös Liiga kaukaloihin. Toivotaan että Pyne saa illan Sveitsi peliin hyvästi jääaikaa. Ja kuten Jasu tässä taannoin sanoi tästä maaottelutauosta että se tuli pahaan aikaan kun joutuu "treenaamaan kovaa". Nyt Pynen ei tarvitse "treenata kovaa" vaan saa keskittyä siihen mieleiseen hommaan eli pelaamiseen. :D
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Miksi olis ollut parempi Pyyhtiälle ja Tepsille? Pyyhtiän ei tarvi hangata Jussin trappia viikosta toiseen, se on jo selkärangassa.

Pyne on istutettu kahden uuden pelaajan kanssa samaan kenttään. Nyt olisi ollut oiva tilaisuus löytää sitä kemiaa treeneissä. Ylivoimaa hiotaan myös varmasti tauolla ja Pyne ei pääse siihen osallistumaan, joka on taas joukkueelta pois. Toki hienoa pelaajan kannalta, että tuonne pääsee kokeilemaan, mutta ei TPS tästä mitään saa.
 
Viimeksi muokattu:

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Poissaolojen myötä Aaron Hakala päässyt mukaan U20 haastajaryhmään.

Kiviharju ja Väisänen kokoonpanossa tänään 15:00 alkavassa ottelussa Tšekin haastajaryhmään vastaan. Väisänen nelosketjussa, Kiviharju 7.pakki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös