Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Musiikit ja muu rekvisiitta

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana pest, 13.09.2005 klo 12.14.

 1. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Itseäni on pitemmän aikaa mietityttänyt Kisapuiston jäädytetyt paidat. Siellähän tosiaan on paidat siis pelipaidat roikkumassa katossa. Niiden sijainti on huono. Aivan siellä toisen päädyn yläpuolella. Niitä ei meinaa edes nähdä sieltä. Muissa halleissahan on isohkot lakanat ja ne sijaitsevat keskellä hallia suurin piirtein. Mahdollisen halliremontin (jos ovat sitä tekemässä) yhteydessä nämä tarvittavat päivitykset voisi tehdä, varsinkin, kun vuoden päästä syksyllä edessä on todennäköisesti Markkasen paidan hilaaminen kattoon. Aika aneeminen seremonia tulee, jos jotkut siellä solmivat naruilla pelipaidan sinne roikkumaan. Varsinkin Niiralan Montussa on nyt parina viime vuonna ollut erinomaiset jäädytysseremoniat. Onko muut kiinnittäneet tälläiseen huomiota?
   
 2. Sputnikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Oilers
  Minua oikein hävettää katsoa jäädytettyjä paitoja. Muilla paikkakunnilla isot ja hienot lakanat koristavat kattoa, mutta meillä on taidettu reenipaidat hilata narulla kattoon. Jos SaiPa voittaisi mestaruuden vielä tällä nykyisellä hallilla, niin mitäs sinne sitten hilattaisiin? Hieno lakana vanhojen rupisten paitojen viereen, vai joku A4-paperi, johon Kohon lapsi on ihan omin pikku kätösin kirjoittanut: "SAipA M3StaRi 17-81". Olisi nimittäin hieno ja orikinelli se, ei löytyisi muilta paikkakunnilta sellaista.

  E: En siis yritä pilkata jo jäädytettyjen paitojen tarkoitusta tai pelaajaa, mutta jäädytettyjen numeroiden esitys saisi olla vähän enemmän nykypäivää
   
 3. MäkSisäkumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Nostetaanpa kahtena viimekautena kiitelty ja kiistelty asia taas hyvissä ajoin pyödälle. Pelipaidat. Todennäköisesti tulevan kauden paitojen tiedostoja ei olla vielä painoon lähetetty, joten nyt olisi varmastikin mahdollisuus vielä vaikuttaa. Itse olen hieman pettynyt näihin vaakaraitoihin keskellä paitaa. Selän numerot eivät erotu läheskään niin hyvin seisomakatsomon yläosasta tai telkkarista miten ne erottuivat ennen raitoja. Kerran nyt on #UusiAlku, voisi myöskin paitoja uudistaa modernimpaan suuntaan. Tai edes yrittää. Horisonttiviivat alkoivat olla jo viime keväänä aikansa eläneitä, eivätkä ne tuo enää mitään uutta tai ihmeellistä. En todellakaan sano, että tuonnempana olevat omat hahmotelmat olisivat mitenkään uudenlaisia, mutta tyylikkyyttä olen yrittänyt hakea. Toki nämä ovat makuasioita, ja varmasti monikin kannattaja on mielipidettäni vastaan. Ajattelin vain ilmaista täällä oman mielipiteeni ja samalla kalastella muiden näkemyksiä, mitä mieltä he ovat. Ja mikäli SaiPan sometiimi tätäkin palstaa lukee, niin tässähän olisi vähän vinkkiä. Tuossa alla oma näkemykseni, miten hillityillä muutoksilla ja pienellä viilaamisella saisi hyvinkin tyylikkään kokonaisuuden. Toitotetaan vielä, että tämä on vain minun mielipide.
   

  Liitetyt tiedostot:

  • paita1.png
   paita1.png
   Tiedostokoko:
   52,1 KB
   kertaa luettu:
   221
  • paita2.png
   paita2.png
   Tiedostokoko:
   53,1 KB
   kertaa luettu:
   201
 4. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Itse olen myös sitä mieltä, että yksinkertainen on kaunista. Jos joku raita pitää paitaan saada, niin laittaisin kuten tässä Ässien paidassa, helmaan:
  https://kauppa.assat.com/Assat/?action=getContent&type=img&id=5&width=800&height=800

  Suurin ongelmahan tulee kuten aina, mainosten kanssa. Pitäisi pystyä saamaan keltamustana tai edes valkoisena ne logot, mutta se tuntuu olevan suhteellisen hankalaa varsinkin isompien firmojen kanssa.
   
 5. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Oliskos tämä hyvä paikka? Siellä on ilmeisesti - ainakin muutamasta viestistä täällä päätellen - läpsyttimiä ollut hallilla? Niistä sinänsä en sano juuta enkä jaata, mutta hienoa toimintaa toimistolta jos ja kun niitä on siellä ollut, siis sillä, että lisää "sirkushuveja" kansalle ja ilmeisesti on hyvä aktivoimaan lapset ja monet muut istuskelijat meteliä tekemään ja ns. osallistumaan. (tuota vukutsela ketjua kun vilkuilee.. ) Toimistolle siis peukku, yritystä siellä selkeästi ainakin on.
   
 6. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Pieni huomio tällä kaudella tuosta joukkueen sisääntulosta. Kotijoukkueen tullessa kaukaloon alkaa soida entinen maalitorvi. Näin ei muina kausina ole ollut. Todella hyvä ja tuo siihen itse sisääntuloon jotain sanoinkuvaamatonta hienoutta. Melko tylsältä se ilman tuota summeria näyttää. Muissa liigahalleissa en tuota ole vielä kuullut, mutta änärissä on yleistä, huudattaa tuota torvea ennen pelin alkua. Hyvä juttu että täällä Lappeenrannassa tuo jo on.

  Muilla tästä mitä mietteitä?
   
 7. MäkSisäkumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Lainaus:
  Samat sanat, sopii pirun hyvin tuohon kohtaan. Tosin mielestäni vain yksi törähdys riittäisi, kuten yleensä Änärin puolella on totuttu kuulemaan. Meijän Reko taitaa olla edelläkävijä.
   
 8. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Harvinaisen sekaisin tuo SaiPan appi.
  Maalilaulut tulee miten sattuu. HPK matsissa tuli ensin 3-1 ilmoitus ja heti perään 2-1. Ja pelikin oli silloin 4-3.
   
 9. MäkSisäkumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Lainaus:
  Ja etelään päin matkustaessa puoli tuntia pelin jälkeen tuli ilmoitus SaiPan 5-3 maalista. Taisivat aloittaa pelaamaan kolmannen erän uudestaan.
   
 10. PatrickKane95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Mikähän mahtaa olla sen pelaajaesittelyn aikana soivan biisin nimi?