Sputnikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Oilers
Minua oikein hävettää katsoa jäädytettyjä paitoja. Muilla paikkakunnilla isot ja hienot lakanat koristavat kattoa, mutta meillä on taidettu reenipaidat hilata narulla kattoon. Jos SaiPa voittaisi mestaruuden vielä tällä nykyisellä hallilla, niin mitäs sinne sitten hilattaisiin? Hieno lakana vanhojen rupisten paitojen viereen, vai joku A4-paperi, johon Kohon lapsi on ihan omin pikku kätösin kirjoittanut: "SAipA M3StaRi 17-81". Olisi nimittäin hieno ja orikinelli se, ei löytyisi muilta paikkakunnilta sellaista.

E: En siis yritä pilkata jo jäädytettyjen paitojen tarkoitusta tai pelaajaa, mutta jäädytettyjen numeroiden esitys saisi olla vähän enemmän nykypäivää
 
Nostetaanpa kahtena viimekautena kiitelty ja kiistelty asia taas hyvissä ajoin pyödälle. Pelipaidat. Todennäköisesti tulevan kauden paitojen tiedostoja ei olla vielä painoon lähetetty, joten nyt olisi varmastikin mahdollisuus vielä vaikuttaa. Itse olen hieman pettynyt näihin vaakaraitoihin keskellä paitaa. Selän numerot eivät erotu läheskään niin hyvin seisomakatsomon yläosasta tai telkkarista miten ne erottuivat ennen raitoja. Kerran nyt on #UusiAlku, voisi myöskin paitoja uudistaa modernimpaan suuntaan. Tai edes yrittää. Horisonttiviivat alkoivat olla jo viime keväänä aikansa eläneitä, eivätkä ne tuo enää mitään uutta tai ihmeellistä. En todellakaan sano, että tuonnempana olevat omat hahmotelmat olisivat mitenkään uudenlaisia, mutta tyylikkyyttä olen yrittänyt hakea. Toki nämä ovat makuasioita, ja varmasti monikin kannattaja on mielipidettäni vastaan. Ajattelin vain ilmaista täällä oman mielipiteeni ja samalla kalastella muiden näkemyksiä, mitä mieltä he ovat. Ja mikäli SaiPan sometiimi tätäkin palstaa lukee, niin tässähän olisi vähän vinkkiä. Tuossa alla oma näkemykseni, miten hillityillä muutoksilla ja pienellä viilaamisella saisi hyvinkin tyylikkään kokonaisuuden. Toitotetaan vielä, että tämä on vain minun mielipide.
 

Liitteet

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Itse olen myös sitä mieltä, että yksinkertainen on kaunista. Jos joku raita pitää paitaan saada, niin laittaisin kuten tässä Ässien paidassa, helmaan:
https://kauppa.assat.com/Assat/?action=getContent&type=img&id=5&width=800&height=800

Suurin ongelmahan tulee kuten aina, mainosten kanssa. Pitäisi pystyä saamaan keltamustana tai edes valkoisena ne logot, mutta se tuntuu olevan suhteellisen hankalaa varsinkin isompien firmojen kanssa.
 
"Canada is not Finland" TSN:n studiosta toisella erätauolla finaalin ollessa 3-0. Peli päättyi 3-5.

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Oliskos tämä hyvä paikka? Siellä on ilmeisesti - ainakin muutamasta viestistä täällä päätellen - läpsyttimiä ollut hallilla? Niistä sinänsä en sano juuta enkä jaata, mutta hienoa toimintaa toimistolta jos ja kun niitä on siellä ollut, siis sillä, että lisää "sirkushuveja" kansalle ja ilmeisesti on hyvä aktivoimaan lapset ja monet muut istuskelijat meteliä tekemään ja ns. osallistumaan. (tuota vukutsela ketjua kun vilkuilee.. ) Toimistolle siis peukku, yritystä siellä selkeästi ainakin on.
 
Mikä ihmeen apukoulun kokoontumisajo tämä on? -palle fontän 13.10.2017

Tämä ei ole mikään vesisänky, jossa saa yhdellä työnnöllä kuusi vapaata. - Ville Nieminen 2.11.2019
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, LA Kings, ManU
Pieni huomio tällä kaudella tuosta joukkueen sisääntulosta. Kotijoukkueen tullessa kaukaloon alkaa soida entinen maalitorvi. Näin ei muina kausina ole ollut. Todella hyvä ja tuo siihen itse sisääntuloon jotain sanoinkuvaamatonta hienoutta. Melko tylsältä se ilman tuota summeria näyttää. Muissa liigahalleissa en tuota ole vielä kuullut, mutta änärissä on yleistä, huudattaa tuota torvea ennen pelin alkua. Hyvä juttu että täällä Lappeenrannassa tuo jo on.

Muilla tästä mitä mietteitä?
 
Leijonasydämestä huolimatta aina Slovakian kultaisen sukupolven tukena.

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Harvinaisen sekaisin tuo SaiPan appi.
Maalilaulut tulee miten sattuu. HPK matsissa tuli ensin 3-1 ilmoitus ja heti perään 2-1. Ja pelikin oli silloin 4-3.
 
"Sveduja me ei olla ja Sloboiks me ei tulla"
”Kun syyllinen on on tiedossa, niin kyllä syykin keksitään”
- Venäläinen sananlasku.

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Milloinkohan noista lauantain lipuista on tulossa tietoa?
 
"Canada is not Finland" TSN:n studiosta toisella erätauolla finaalin ollessa 3-0. Peli päättyi 3-5.

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Ite oisin niin toivonu kasari paidaks sinistä, mut Ilves näköjään sen idean ryösti pentele.
 

Mr.Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja saksalainen jalkapallo
Noi mintti paidat on kyllä aivan saatanan komeet. Harmi kun ei voitu pelata kun vain yks erä noilla paidoilla:/ Tota punasta ja sinistä vois ehkä pohtia että tois ihan normipaitoihinkin takas vaikka ens kaudella. Tois vähän väriä paitoihin ja kun niillä väreillä on jo historiaa SaiPan kanssa niin olisi ihan ”hyväksyttävääkin”. Punainen varsinkin on väri mikä kuvastaa Karjalan aluetta, mitä SaiPan nähdään edustavan liigassamme.

Twitteristä muutes luin että SaiPalle tulee myös kolmospaita käyttöön nyt näin loppukaudeksi! Onko ollut jo aiemmin puhetta tästä ja mennyt vain itseltä ohi?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy