Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Musiikit ja muu rekvisiitta

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana pest, 13.09.2005 klo 12.14.

 1. d00b Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Voisiko kuuluttaja jättää nuo nyt käsiä yhteen huutelut huutamatta? Kyllä ne on aina ennenkin löytäneet toisensa ilman kuuluttajan huutoa..
   
 2. Juicey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, G
  Lainaus:
  Tästä voinee olla täysin eri mieltä... Viime vuosina tosin hieman paremmin mutta suuri yleisö taitaa aikalailla kädet puuskassa istua edelleen suurimman osan pelistä.
   
 3. d00b Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No on tai ei, silti ei kuuluttajalle tuo kuulu...
   
 4. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kyllä minun mielestäni ylivoimat ovat olleet juuri niitä harvoja hetkiä, kun yleisö on innostunut läpyttämään, ja mielestäni tuo kuulutus tulee nimenomaan vain SaiPan päästessä YV:lle. On toi nyt toisaalta parempi kuin se mediakuution huudatusmainos, mutta silti.
   
 5. Murmeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Mikä tää on?
   
 6. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ei siis tällä kaudella vaan se kausi-pari sitten useammassakin hallissa ollut "peli" missä Zamboni liikkuu yleisön huudon voimalla tjsp.
   
 7. Murmeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Ah joo se. Sehän oli useammassakin hallissa sama juttu ja kyllä, kammottavaa paskaa.
   
 8. atsku Jäsen

  SLIM FIT BOSTON T-PAITA

  Onko tapahtunut niin, että SaiPan fanituotevastaava on tilannut naisten slim fit bostonlogopaitoja ainoastaan?? En ainakaan löytänyt ollenkaan Miesten slim fittejä hallin myymälästä. Naisten paitoja kyllä oli kokoa xxl asti, itseasiassa suurin osa oli näitä xl ja xxl kokoja.. Nekin ovat mallia halpa, eli lyhyt ja leveä.

  Tuli vaan mieleeni että onko tässä tapahtunut jonkinlainen moka vai mistä on kyse? Laatua ja järkeä kiitos.

  Itse peli oli todella hyvä, se puoli onkin kunnossa!
   
 9. atsku Jäsen

 10. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Mikäs toi Saipan nykyinen sisääntulobiisi oikein on? Oon kuunnellut jo useamman kerran ja jossain kuullut, mutta lyö täysin tyhjää. Tästäkään ketjusta en löydä kuin ehdotelmia uusiksi :D Voisko joku auttaa? Onnittelut välieräpaikasta. Loistava joukkue teille :)
   
 11. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Sturm und Drang - Last Of The Heroes - YouTube
   
 12. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 13. Kaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hawks, SaiPa
  Sen lisäksi, että päivän tulos ns. vituttaa, niin vituttaa myös se, etten tunnista yhtä hallissa joka pelissä kerran pari soivaa dance biisiä. Soi tänään ehkä siinä vähän ennen toisen erän puoliväliä. Ei laulua ja luultavasti kovassa soitossa kaikissa seduloissa. Vähän Flo Rida - Good Feeling (Instrumental) tyylinen, muttei tuo kuitenkaan. Hjälpa mig pliiiis!
   
 14. Muhkea Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Avicii - Levels (Clockwork Remix) - YouTube
   
 15. Kaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hawks, SaiPa
 16. redpecka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  tirkkose kääpiökaravaani, aikaisemmin [S]
  Huh, toivottavasti ei Suom.., eiku Kisapuistossa maksaisi yhtpaljo, tai minkäs teet jos on tapa, mutta on kyllä oluella hintaa; mitä: 6,80 nollapistenelonen!? Näin meillä Heltsingissä. Toivottavasti katsomoon voi edelleen mennä hiljaa kädet puuskassa ja analyyttisennäköisenä ja absolutistinvihaisennäköisenä - mää tulin vaan kattoo matsii - vittuako kyyläät -menttaliteetilla.

  Kertokee mitä maksaa Kisapuistossa.
   
 17. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  12 eurolla saa kaksi annosta
   
 18. Marre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, (HIFK)
  Tuli eilen käytyä Kisapuistossa ja nähtyä uusi jää. Tai siis mainokset. Voi olla aavistuksen ongelmia erottaa kiekkoa ja viivoja tällä kaudella ainakin alkukaudesta ja voi sinne muutama tummapaitaisempi pelaajakin hävitä kuin Bermudan kolmioon johonkin b-pisteiden tietämille. Kyllähän mainokset ajan kanssa sumentuvat ja vaalenevat, mutta nyt uusina ovat kyllä todella tummia, isoja ja niitä on paljon. Mutulla tuntuu, että paljon enemmän kuin viime vuonna. Valkoista ei paljon välistä näy.

  Mainostulot ovat tietysti kiva juttu, mutta mustan kiekon erottaminen puolen hyökkäysalueen kokoisesta mustasta ympyrästä tuo omat haasteensa niiden mainosten kohteille.
   
 19. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  DJ:lle unohtu laittaa viestiä CHL-pelien jälkeen: Pidä toi linja! Hyvää roknrollia etenkin tsekkipelissä tarjolla. Oli monia ihan outoja (silti toimivia) biisejä allekirjoittaneelle, mutta huomasin pelin aikana että yleinen linja musiikissa pysyi tanakassa rokissa joka mielestäni toimi hyvin. Saksalaispelissä sitten jo pikkasen linja löystyi, mutta oli silti ihan toimiva. Reilusti vaan räkärokkia kajareista pihalle jatkossakin!
   
 20. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Itsekin vanhan kansan miehenä tykkäsin lauantaina, kun ämyristä tuli CCR:ää ja muuta oldschoolmusaa, sen ainaisen nykymusiikin sijaan.
  Lisää samaa kiitos!
   
 21. PatrickKane95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kyllähän hallin tunnelma parani ihan selvästi kun niiden mitäänsanomattomien rock-jyystöjen tilalle laitettiin tanssimusaa/nykymusaa. Tai no minun mielestäni ainakin. Makuasioitahan nuo periaatteessa ovat, kuka tykkää ja mistä. Porukka lähti ainakin paremmin taputtamaan kuin aiemmin. Sitten jos noita voimakkuuksia mietitään niin mielestäni sisääntulo- ja maalibiisi kuuluvat aika hiljaisella ainakin seisomakatsomoon mutta voivat taas kuulua kovaa johonkin muuhun katsomoon. SaiPan Facebook-sivuilla ruodittiin samaa asiaa.
   
 22. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Toivottavasti eivät sentään poistaneet Kissin Love It Loudia ohjelmistosta. Ei oikeen vaan kaikenmaailman Darudet pääse samoille leveleille. Kyllä siinä vanhan kielimiehen biisin tahdissa kivasti tsiirleaderi jo tanssii.

  No, äänentoisto hallissa toki on melko shaibaa. Toivotaan, että saavat sitä parannettua. Mutta esim. kun sen yhden kerran olen Jaffalan Itäautotallissa käynyt, meinasi miltei korvia särkeä siihen keskitasolle, kun poppi rupesi soimaan. Ei sekään hyvä ole.
   
 23. startin13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Nyt meni kyllä niin vihkoon tuo uusi soittolista ja dj Sporttipelissä kuin olla ja voi.

  En ymmärrä mitä uudistusta on soittaa "sandstorm" ja "cotton eye joe" , muu osasto oli enemmän taiteellista teknoa mikä taisi myös mennä vähän ohi.

  En keksi mitä uudistuksia tällä oikeen haetaan?

  Täällä(kin) on fiksummat kertoneet jo sata kertaa mitä kannattaa lätkäpeliessä soittaa, ja jos viesti ei tavoita asioista päättäviä tai he eivät sanomaa ymmärrä, kannattaa heidän käydä katsomassa yksi HIFK:n kotipeli ja kuunnella erittäin tarkkaan mitä siellä soitetaan. Vai yritetäänkö Lappeenrannassa tehdä erittäin taiteellista vaikutelmaa ja vähän korkeampaa kulttuuria kiekkomusiikin saralla?
   
 24. Sininorppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Haetaan piristystä ottelutapahtumaan, joka on ollut alkukauden kovin aneeminen. Varsinaisesta uudistuksesta ei taida olla kyse vaan paluu viime kauteen, joka todettiin toimivaksi. Kaikilla on oma musiikkimakunsa ja suosikkikappaleitaan voi kuunnella kotona. Oman musiikkimakuni mukaiset biisit eivät toimisi jäähalliympäristössä alkuunkaan, mutta hallissa haluankin kuulla pirteää musiikkia, joka sytyttää ja jonka tahdissa on helppo taputtaa.

  Lainaus:
  Kävin perjantaina Nordiksella. Musiikkien tunnelma oli melko sama kuin alkukauden Kisapuistossa eli aneeminen.

  Lainaus:
  Sport-pelin kolmas erä meni jo turhan GM/Ilona-meiningiksi, joten sen kutsuminen korkeaksi kulttuuriksi on jo melko erikoista.

  Mutta mielipideasioistahan nämä pitkälti ovat. Minä otan uudistuksen hyvillä mielin vastaan (tosin sitä kolmannen erän GM/Ilona-musiikkia voisi vähentää) ja olen kuullut uudesta linjasta paljon positiivista.
   
 25. pertteli Jäsen

  Kuuluttaja haasteli tänään ottelun jatkeajasta. Ihmettelin, mitä se höpisee, mutta ilmeisesti siis rakennusliike Jatkeen sponsoroima juttu. Jos näin on, niin ehkä vähän mauton juttu. Kuuluttajan pitäisi kuitenkin kuulutella virallisilla termeillä. Mutta muutaman tuopin juoneena saatoin myös kuulla ihan omiani ja olettamus on täysin väärä.