Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  • 4 016 855
  • 23 921

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ihanko v*ttu aikuisten oikeasti täällä osa luulee, että Eurooppalaisessa huippusarjassa jossa on viimeisen päälle hyvin ja ammattimaisesti organisoituja joukkueita, joku hommaa Kanadasta sentterin ihan vain koska ei nyt ole muutakaan?
Tämä eurooppalaisen huippusarjan hallitsevaa edeltävän mestarin hankinnoista vastaavan henkilön meriittilistalta löytyy kyllä siinä määrin erikoisia ratkaisuita, että kyseenalaistaminen on täysin paikallaan. Ulkomailta on löydetty sellaisia taikureita kuin Brejcak sekä Bordson (joka muuten visiittinsä jälkeen kävi iskemässä ECHL:ssä kovemmat tehot kuin tämä Marcinew tähän mennessä vielä kertaakaan), niin kyllä siinä on ihan pätevää näyttöä näistä paniikkisainauksista.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Tämä eurooppalaisen huippusarjan hallitsevaa edeltävän seuran hankinnoista vastaavan henkilön meriittilistalta löytyy kyllä siinä määrin erikoisia ratkaisuita, että kyseenalaistaminen on täysin paikallaan. Ulkomailta on löydetty sellaisia taikureita kuin Brejcak sekä Bordson (joka muuten visiittinsä jälkeen kävi iskemässä ECHL:ssä kovemmat tehot kuin tämä Marcinew tähän mennessä vielä kertaakaan), niin kyllä siinä on ihan pätevää näyttöä näistä paniikkisainauksista.
Ässissäkin kävi kaikenlaista taikuria kääntymässä.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Collinsiin on kova luotto ja Ikonen saa kiekkoa liikkeelle. Pillu polkee vaikka sitten kiekot maaliin.

Uuteen kaveriin maltilliset odotukset, tuskin mitään 15+30 tehoja, mutta se 10+20 ja laajemmin tukea muilta.

Edit: Eikö tämän pitänyt olla kova aloittaja? Tikka myös kova ja jos Collins myös, siinäkin jo iso plussa.
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Samaa mieltä, että pikkasen riepoo muutamien nimimerkkien negailu ja rutina. Tulkaa nyt ihan itse kertomaan ja sormella näyttämään KETKÄ sentterit olisitte palkanneet tälle kaudelle Kerhoon.

Leikitään niin, että aikaa on ollut se 10 kk hieroa sopimusta ja saatte valita ihan kenet tahansa Liigajoukkueiden tän kesän sentterihankinnoista tai vielä vapaista senttereistä joiden tiedätte haluavan pelata Suomessa kaudella 2021-22. Mielenkiinnolla odotan nimiä.. luulen että Mikaakin kiinnostaa.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Jokseenkin kornia, että kun esim. sanoo, että Collinsiin ja Marcinewiin käytetyillä rahoilla olisi voinut ostaa yhden suoritusvarman, pelintekokykyisen sentterin, se tulkitaan "itkemiseksi".

Lisäksi Kerhon pelaajapolitiikasta puuttuu mielestäni tällä hetkellä sekä punainen lanka että pitkäjänteisyys: monellako pelaajalla on sopimus kevään 2022 yli? Kahdella? Kolmella? Ihan vilpittömästi kysyn, kun tuo tieto on poistettu Kerhon nettisivujen pelaajalistasta.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Kertokaa toki ketä tänne vielä tässä vaiheessa toivoitte? Kuten moni on sanonut, ei Kunykia ja Kontiolaa tuosta vaan tipahda eteen.

Leveä, monipuolinen ja mielenkiintoinen on rosteri. Ja hyvä vaan kun on täällä ja mediassa lytätty jo ennen kautta.

Alkais jo!
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
No paljonkos noiden kahden palkka on ja kuka sillä summalla olisi tullut?
Sepä se hyvä kysymys on. Oletan, että eivät ihan talkoilla pelaa kumpikaan.
 

Ralph

Jäsen
Lisäksi Kerhon pelaajapolitiikasta puuttuu mielestäni tällä hetkellä sekä punainen lanka että pitkäjänteisyys: monellako pelaajalla on sopimus kevään 2022 yli? Kahdella? Kolmella? Ihan vilpittömästi kysyn, kun tuo tieto on poistettu Kerhon nettisivujen pelaajalistasta.
Onhan tuolla Cornet, Janatuinen ja Mäkiaho hyökkäyksessä sekä Pelli puolustuksessa. Plus muutama optio ja kasa junnuja, jotka ei välttämättä pelaa ikinä peliäkään Liigassa.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Sepä se hyvä kysymys on. Oletan, että eivät ihan talkoilla pelaa kumpikaan.
Tietyllä tavalla aiheeseen liittyen. Viime Syksynä täällä käytiin keskustelua NHL -vahvistuksista. Tämä keskustelu muistaakseni johti siihen, että yleinen konsensus oli se, että kyseenalaistettiin HPK:n kotimaisten pelaajien hankintapolitiikka. Yhteinen näkemys saatiin muistaakseni myös siihen, että ulkomaalaisia kannattaa hankkia vaikka farmin farmista, koska ovat edullisempia. Joku Lukon Shalstedin haastattelukin tänne linkattiin missä ilmeisesti näin puhuttiin.

Itse ainakin haluaisin luottaa siihen, että ne ajat ovat ohitse, kun Suomeen pelkän faksin perusteella hankitaan pelaajia.
 
Viimeksi muokattu:

Kerhonpojjaat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Tampa
Ja jos olisi tullut joku "mestari," niin sitten olisi kutakuinkin sama tilanne kuin viime kaudella ja tulija ei kuitenkaan olisi yhtä kova kuin Konna oli.
Tämä on juuri se mitä olen ajanut takaa! Miköli Collins ja Marcinew olisi jätetty ja hommattu joku iso palkkainen pelastaja, olisiko asiat miksikään muuttunut viimekaudesta? Mitäs jos tuo vapahtaja olisi loukkaantunut? Olisiko kärki sentterit ollut Tikka, Kanninen?

En osaa vielä sanoa minkä tasoinen Marcinew on, mutta uskon hartaasti että parempi tekemään peliä kuin Tikka, parempi luistelija kuin Monto, parempi kaikilla osa-alueilla kuin Lahtela. Ollaan nyt tyytyväisiä, kun on tasapainoinen rosteri, ja pystyy odottamaan pisteitä muiltakin kuin ykkös kentältä.

Toivotaan että on pelimies ja laitta jauhot suuhun epäilijöille. Tikasta vain ei kakkos sentteriä tehdä ja se on nähty.
 

Takanahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa
Mitä tulee tuohon Marcinewin liksaan, niin veikkaisin, että puhutaan jostain 60k perusliksasta ja bonuksilla sitten mahdollisuus tehdä isoa rahaa. Pari hyvää kautta liigassa, siitä KHL ja sitten NHL. Danforth toimii mainiona esimerkkinä.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Nämä kanukit ovat kuulemma edullisia, paljon halvempia kuin kotimaiset. Sitä ei tiedetä kuinka paljon ne maksaa, mutta paljon vähemmän.

Aiemmin Mika ei tätä tiennyt kun tykkäsi rakentaa jengin kotimaisista pelaajista.
Kuinkas monta pelaajaa tuolta lähti? Olisiko jotain tekemistä asian kanssa?

Pennasen aikana oli hyvä runko omia junioreita mukana. Nyt niitä ei oikein ole, kun junnutuotanto ei luo päteviä pelaajia.

Siihen päälle pari Pendon tuttua Jukureista ja paikattavia aukkoja ei ollut niin paljon.

Nyt piti hankkia kärkiketjut lähes kokonaan ja 3 puolustajaa myös.
 

KariJurri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Tässä tuntuu jengiltä unohtuvan se, että lähtijöiden yksi yhteen korvaaminen on aika mahdotonta samalla budjetilla kun lähtijät ovat pääasiallisesti sellaisia kavereita jotka ovat lunastaneet sitä potentiaaliaan, eivätkä tulleet valmiina tähtinä sisään.

Konna on konna. Kuinka monta saman tasoista sentteriä Kerholla on ikinä ollut? Ollaan iloisia että nähtiin häneltä edes yksi kausi oranssissa, vaikka se aika perseelleen lopulta menikin.

Eronen tuli kerhoon todennäköisesti suhteellisen pienellä rahalla aikanaan ja sieltä kuoriutuikin sitten ihan huippupakki kyseiseen sarjaan, jonka palkkapyyntö tepsiltä on varmaan enemmän kun yksikään Kerhon mies tienaa tulevalla kaudella.

Innala oli omia junnuja ja varmaan sen myötä tienasi ihan pähkinöitä siihen tasoon nähden millä suoritti. Jos ajatellaan realistisesti niin Jere ei varmaan paljoa yli 50k saanut kouraan viime kaudellakaan. Sillä rahalla on huono paikata kaveria 1on1.

Pude tuli jengiin suht kokemattomana kaverina peliajan perässä ja tuskin oli viime kaudellakaan joukkueen palkkakuninkaita. Täältä sitten lähti jätkä joka kelpasi änärijengille sopimuspelaajaksi. Montako sellaista löydetään samaan rahaan?

Ymmärrän täysin valituksen siitä että ei ole lupaavia junnuja systeemissä, mutta en kyllä huutoa uusien hakujen epäonnistumisista ennen kun yhtäkään peliä on edes pelattu. Viime kauden alussa meidän sentterit oli Konna, Tikka, Lahtela ja ? (se oli sit Kanninen). Näistä Kanninen stunttasi parhaimmillaan (=pahimmillaan) ykkösessä Kontiolaa hänen poissaollessaan. Tällä hetkellä tilanne on se, että porukka laittaa täällä Kannista neloskenttään laitaan, koska muille pelipaikoille on hyvää syvyyttä.

Omasta mielestäni Collinsilla on kaikki mahdollisuudet olla aivan huikea ykkössentteri tähän liigaan. Ei se mikään Konna ole. Harvempi on Konna. Matty saattaa olla hyvä. Saattaa olla toki ihan paskakin ja jos on niin toivotaan sitten muiden hakujen onnistuvan. Ainoa toive itselläni koskien senttereitä on ollut se, ettei toista kautta putkeen olisi Tommi Tikka kakkosvaihtoehtona.

Nyt kokoonpano näyttää kauttaaltaan tasaisemmalta kun viime kaudella. Kuten moni on jo sanonut, niin roolitukset tuntuvat selkeämmiltä. Ilkeyttäkin on selkeästi tullut lisää, enkä usko viime kauden alun tapaiseen tilanteeseen, jossa Tikka oli ainoa joka teki vastustajan pelaamisesta meitä vastaan ikävän kokemuksen ja puolessa välissä kautta jouduttiin käydä hakemassa Kanki liinavaatekomerosta. Nyt on Cornetia, Collinsia, Pillua ja Kiljusta hyökkäykseen Tikan avuksi siivoamaan. Puolustukseen tuli Grman, joka varmasti ei mikään sateentekijä ole, mutta varmasti syö kiekkoa ja antaa poikkaria maalin edessä.

Sitä en myöskään usko, että Collins ja Johnston olisivat jotenkin halpoja ukkoja, vaikka Kanadan dollari onkin kovin volatiili. Varmaan tienestit ovat jossain lähellä joukkueen kärkeä, ellei sitten jopa ihan ykkösenä. Alle satkuun ei noilla näytöillä varmasti liigassa kiekkoa pelata. Marcinew ja Joly varmaan sitten ovat vähän huokeampia kavereita. Sen toki allekirjoitan, että vähän on vähissä tässä kokoonpanossa nuoret mahdolliset tasonnostajat, tyylillä lähivuosien Innalat, Puustiset ja Turuset. Nyt täytyy toivoa vaan, ettei Kanukit tulleet maksetulle lomalle Hämeeseen. Ei siinä, suht paska lomakohde on lokakuinen Hämeenlinna, että eiköhän se kiekkokin maistu.

Meillä ei ole IFK:n hallia ja Helsingin asukaslukua tuomassa miljoonaa lisää palkkabudjettiin. Ei ole siivousfirmaa tai Supercelliä kuittaamassa miltsiä - kahta tappiota joka kauden jälkeen. Ollaan ylpeitä siitä mitä meillä on!
 
L

luigitar

Kyllä meidän kannattajien tulisi olla ihan tyytyväisiä kasattuun jengiin, jos miettii missä pahimmillaan voitaisiin olla.

Ilman talouden kuntoon laittamista oltaisiin koronan jaloissa ja mahdollisesti ei pelattaisi edes liigaa tällä hetkellä. Eli kyllä tässä on iso kiittäminen Anttia ja Mikaa. Puhuttaessa pysyvyydestä ja jatkumosta, niin ei aina kannata nostaa joukkueen runkoa esille vaan on hyvä miettiä myös joukkueen taloutta.
Useampana vuonna pelaajabudjetti on pysynyt samana, joka taas mahdollistaa kilpailukykyisen joukkueen rakentamisen vuodesta toiseen.
Minusta on kiva lukea joukkueen ja seuran hyvinvoinnista ennemmin kuin tekisimme jatkuvaa tappiota.
 

mehupoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mason ego
Kyllä meidän kannattajina pitää vain olla 100% tyytyväisiä kaikkeen mitä seura tekee, koska asiat voisi olla huonomminkin, esim. että ei olisi seuraa ollenkaan. Just.

Minusta on huvittavaa, että pienikin kriittinen pohdinta/kommentti otetaan täällä tiettyjen nimimerkkien puolesta niin kovin isosti ja jopa tietyllä tavalla henkilökohtaisesti. Ainoastaan ehkä palstatoveri @syvasalmi syyllistyi tuolla toisessa ketjussa hieman perusteettomaan negailuun, mutta muuten täällä on mielestäni ollut ihan relevantteja pointteja uusien hankintojen päällä leijuvista kysymysmerkeistä. Ei se ole mitään "vittu kun Mika ei osaa" -tason rutinaa, vaan asioiden ääneen sanomista, jotka varmaan se Mikakin tiedostaa ihan yhtälailla.

Omasta mielestäni Kerholla on ihan mielenkiintoinen nippu ensi kaudeksi, jolta voi odottaa aikalailla mitä vain sijoilta 7.-15. Potentiaalia on, mutta en varsinaisesti ylläty mikäli jäädään taas poffien ulkopuolelle. Kerhon menestymismahdollisuudet ovat käytännössä aina eläneet huippuvalmennuksesta ja sitä ei meidän Masa ole vielä todistanut olevansa.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Kyllä meidän kannattajina pitää vain olla 100% tyytyväisiä kaikkeen mitä seura tekee, koska asiat voisi olla huonomminkin, esim. että ei olisi seuraa ollenkaan. Just.

Minusta on huvittavaa, että pienikin kriittinen pohdinta/kommentti otetaan täällä tiettyjen nimimerkkien puolesta niin kovin isosti ja jopa tietyllä tavalla henkilökohtaisesti. Ainoastaan ehkä palstatoveri @syvasalmi syyllistyi tuolla toisessa ketjussa hieman perusteettomaan negailuun, mutta muuten täällä on mielestäni ollut ihan relevantteja pointteja uusien hankintojen päällä leijuvista kysymysmerkeistä. Ei se ole mitään "vittu kun Mika ei osaa" -tason rutinaa, vaan asioiden ääneen sanomista, jotka varmaan se Mikakin tiedostaa ihan yhtälailla.

Omasta mielestäni Kerholla on ihan mielenkiintoinen nippu ensi kaudeksi, jolta voi odottaa aikalailla mitä vain sijoilta 7.-15. Potentiaalia on, mutta en varsinaisesti ylläty mikäli jäädään taas poffien ulkopuolelle. Kerhon menestymismahdollisuudet ovat käytännössä aina eläneet huippuvalmennuksesta ja sitä ei meidän Masa ole vielä todistanut olevansa.
Aika monessa kriittisessä kirjoituksessa on lytätty Marcinew ennen kuin on edes ehtinyt pelata peliäkään Kerhossa. Näihin on tartuttu. Sinänsä ymmärrettävää, kun ei löydy edes kunnon videopätkää YouTubesta, josta voisi nähdä miehen pelaavan.

Toivola on treenipelien mukaan onnistunut hankkimaan aitoja vahvistuksia joukkueeseen. Ok, ne ovat vain treenipelejä, mutta kyllä niistä voi silti saada kuvan pelaajan osaamisesta.

Otetaan vaikka Joly esimerkkinä. Kiekonkäsittelytaito ahtaissa paikoissa näkyi. Kyky luoda paikka mitättömästäkin tilanteesta.

Tai Johnston, joka osaa selkeästi lukea peliä, liikkuu hyvin ja hakee sitä kautta syöttöväyliä jne. Pelisilmä ja taito tuli esille.

Katsotaan nyt, mihin Marcinewn taidot riittävät. Tässä on vuosien varrella huomattu, ettei koskaan voi tietää kenestä on aidosti hyötyä. Turunenkin oli ihan varmasti paska hankinta.
 

Keikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Omasta mielestä meillä on ihan OK nippu senttereitä lukuunottamatta. Tai toisin sanoen sentteriosasto on täysi arpa. Vaikka Pillun paluu sytyttääkin, olisi ne rahat pitänyt käyttää laatusentteriin, niin huikea pelaaja kun Pillu onkin (tai ainakin oli). Väkisin tuli mieleen, että Mika halusi taata pojalleen pelipaikan, kun käytti sentterirahat kalliiseen voimalaituriin. No eihän näin oikeasti ole, mutta väkisin kävi mielessä. Sen verran erikoiset oli nämä kaksi viimeistä värväystä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös