Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  • 4 077 912
  • 24 074
Suosikkijoukkue
HPK
Näköjään osui kutinat oikein ja hyvät jatkosopparit sieltä tuli.

Vaikka Paajanen Lopelta onkin, niin häntä voi pitää oman kylän poikana. Tärkeä sentteri pariksi vuodeksi eteenpäin ihan jo pelkästään imagon kannalta. Toivottavasti peli alkaisi kulkemaan nyt paremmin kun jatko on selvillä. Otto on myös varsin joviaali seuramies "siviilielämässä" ja on pidetty kaveri kopissa.

Lehtivuoren jatkolle myös iso peukku. Isoja minuutteja ja hyvää peliä molempiin suuntiin. Ykköspakki seuraavat kaksi kautta. Toivottavasti pysyy ehjänä! Mahdollisuuksia on kehittyä EHT-tason pakiksi.

Toivottavasti kuultaisiin siitä uudesta pakista pian. Vielä sellaisesta joka vetäisi kauden loppuun. Samalla tiedotetaan varmaan Porselandin loppukauden sopparista.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Erittäin isot sopimukset molemmat. Paajanen vetääkin sitten melkoisen määrän pelejä putkeen Kerhossa.
 

Ralph

Jäsen
Paajanen vetääkin sitten melkoisen määrän pelejä putkeen Kerhossa.
Pysyy ehjänä tämän ja kaksi seuraavaa kautta, niin on koossa 445 pelattua peliä Kerhossa ja Liigassa. Pelaajista, jotka ovat koko Liiga-uran pelanneet yhdessä ja samassa jengissä, Paajanen olisi tuolla listalla sijalla 37. tuolla määrällä. Ja ikää olisi vasta 26 vuotta tuolloin eli aikaa on pelata vielä tuhat peliä lisää.

En tiedä Paajasen tarkkaa sijoitusta listalla nyt, mutta HPK-pelaajista on toisena ja nousee ensi kuussa kärkeen kun ohittaa Juha-Pekka Loikaksen. Jaksoin tarkistaa 50 kärkinimeä + kymmenen seuraavaa nykypelaajaa. Sijalle 50. vaatii nyt 388 ottelua. Nykypelaajista Paajanen on sijalla 19. Näistä 18 edellä olevasta kahdeksan pelaa ulkomailla nyt, mutta Liigassa on edustanut vain yhtä joukkuetta.
 

Ralph

Jäsen
Marcus Högström vapautui Moskovasta. Kokoa löytyy ja viime kausina ollut tehokas SHL:ssä. Melkoisen kova nimi olisi. Puolustaja tietenkin siis kyseessä.
 

Tattari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kanta- ja Päijät-Häme "täältä jostakin" käsin...
Juu eiköhän se ole selvää. Seuralla on selkeä tahtotila hankkia vielä se yksi puolustaja. Mikään paniikki ei asian suhteen toki ole.

Erinomaisille pelaajille jatkosopparit. Näin sitä joukkueen identiteettiä rakennetaan.
Tänne kantautui siis vahva huhu: Vesalaisen lisäksi pakki ja hyökkääjä. En ollut ajatellut, että voisi tarkoittaa jatkosoppareita. Näin kuitenkin toteutui. Vai olisiko sittenkin molempia vielä tulossa, jos pakkihankinta on varmaa hmt:a?
 

Ralph

Jäsen
Ei taida rahat riittää, huhuttu menevän SHL kovemman liksan perässä kuin Liigasta olisi saatavilla.
Missä on huhuttu? Veikkaan, että menee veroja pakkoon Sveitsiin tai pysyy KHL:ssä. Kolmas vaihtoehto on sitten Kerho.
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Missä on huhuttu? Veikkaan, että menee veroja pakkoon Sveitsiin tai pysyy KHL:ssä. Kolmas vaihtoehto on sitten Kerho.
Sundsvallin paikallislehdessä on uutinen, jossa mainitsee että Venäjällä ristiinrastiin reissaminen ei kiinnosta. Paluu SHL:ään ehkä mahdollinen, mutta punnitsee tarkkaan vaihtoehdot missä jatkaa kauttaan.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Saisikohan Miika Heikkilän kotiutettua takaisin Kerhoon Tapparasta vaikka jo tälle kaudelle? Ihan vain pohdintana ja mielenkiintoisena vaihtoehtona.

Heikkilä ei kaiketi tällä hetkellä mahdu Tapparan aktiivirosteriin, vaan on pelannut lokakuun lopun jälkeen pääasiassa LeKissä - varsin asiallisin tehoin (4 ott, 1+5=6). Kaudella 2012-13 Heikkilä toimi Kerhon A-junnujen mestaruusjoukkueen kapteenina, teki tuolloin eniten yv-maaleja (9) ja eniten playoff-maaleja (7) koko sarjassa, ja on sittemmin pelannut urallaan jo mm. pari kautta Mestistä ihan kelvollisin tehoin sekä voittanut Suomen mestaruuden viime keväänä. Lisäksi Heikkilä on Pendolle tuttu kaveri aiemmilta juniorivuosiltaan (2010-11). Ns. aihioita siis olisi mukavasti, varsinkin, kun kyseessä on rightin laitahyökkääjä.
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
Toivottamasti tämä uusi pakkihankinta, "isokokoinen mörkö", ei ole Mikko Vainonen.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Toivottamasti tämä uusi pakkihankinta, "isokokoinen mörkö", ei ole Mikko Vainonen.

Totesin samat sanat heti kun kuulin että on purkanut sopparin. En muista olenko tällä kaudella Vainosen pelejä nähnyt, mutta viime kauden otteiden ja Ässäfanien kommenttien perusteella ei mitään asiaa liigaan eikä toivottavasti Kerhoon.

Kun Vainonen siirtyi Ässiin olin hieman kateellinen. Enää tätä murhetta ei ole.
 

Tattari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kanta- ja Päijät-Häme "täältä jostakin" käsin...
Kuka on Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan, Venäjän tai vaikka Itävallan paras valmentajaylivoimaspesialisti? Mitä maksaa pari viikkoa koulutusta ja osaamista? Montako kyseisen henkilön kuvalla varustettua mukia pitää myydä? Ostan kaksi, no okei, ostan kolme mukia.

Maalintekoon jos heittäisi pari matsia ihan koelaboratorioon: Annetaan jätkien pelata ihan niin kuin haluavat. Vain yksi tavoite, josta kukaan ei lipsu. Se on: Ei mitään väliä montako omissa soi, kunhan vastustajan repussa on viisi - siis viisi per erä. Eiköhän sillä jokin tomaattikeittopurkki aukea. Veskan puolesta sori, mutta veikkaan että Larmi tykkää, kun saa seisoa pitkästä aikaa päällään ja tehdä Guinessin tasoiset torjuntaennätykset 10 päästettyä 98 % torjuntaprosentilla. - Voitetaan 10-12 vieraissa, jossa viimeinen tyhjiin!
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Kerhon farmista Keränen sai fudut. Tuleeko Keräsestä siis seuraava Kerhon kasvatti?
Kaverilla on homma tällä hetkellä niin umpisolmussa että ei kannata tuhlata roposia moiseen.
 

Ralph

Jäsen
Kaverilla on homma tällä hetkellä niin umpisolmussa että ei kannata tuhlata roposia moiseen.
Jos saa jotenkin järkevällä hinnalla ja HPK myös oikeasti etsisi hyökkäjää, niin Keränen olisi muutoin loistava veto, paitsi että ei ole right. Vaikka alkukausi KHL:ssä on mennyt penkin alle, niin ei se tarkoita, ettei parempien ketjukavereiden kanssa muuten heikkotasaisemmassa liigassa voisi onnistua.

Mutta tuskimpa Kerho aikoo jonkun hommata hyökkäykseen, elleivät sitten tammikuussa Vesalaisen saa loppukaudeksikin.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Jos saa jotenkin järkevällä hinnalla ja HPK myös oikeasti etsisi hyökkäjää, niin Keränen olisi muutoin loistava veto, paitsi että ei ole right.
Hei kamoon, MK on 26-vuotias! Muita argumentteja ei tarvita.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Onkohan täällä kukaan kuullut huhuja Miika Franssilan mahollisesta siirrosta HPKhon? ISO menetys Hermekselle jos tosiaan tuo huhu pitää paikkaansa.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onkohan täällä kukaan kuullut huhuja Miika Franssilan mahollisesta siirrosta HPKhon? ISO menetys Hermekselle jos tosiaan tuo huhu pitää paikkaansa.

Joku on saattanut jotain kuulla, mutta en tiedä kuka se joku voisi olla.

Vai että oma kasvatti tekisi paluuta vanhalle rikospaikalle. Pisteitä on Mestiksessä kyllä tullut jonkin verran. Suhonen treidissä toiseen suuntaan? Fyysisempi Frankki olisi kyllä. Mites sen liike? Just nyt en muista noiden 3 pelatun pelin perusteella, millainen kaveri oli silloin kyseessä. Noin muuten olisi kyllä Pennasen oloinen kokeilu ja haku
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Mites sen liike? Just nyt en muista noiden 3 pelatun pelin perusteella, millainen kaveri oli silloin kyseessä. Noin muuten olisi kyllä Pennasen oloinen kokeilu ja haku

Liike on hyvää Mestis tasolle eikä jää siittä kiinni Liigassakaan jos sinne päätyy, toive olis kyllä että vasta ens kaudelle mut saas nähä. Taipalusmainen puolustaja, viihdearvo tapissa eikä kaikki valmentajat tykkää. Yrittää ja uskaltaa yrittää kiekollisena ja aina sillon tällön ajelee kunnon pommeja eikä kaihda fyysistä peliä. Laukaus on hyvä ja ranteetki lähtee kohtalaisesti vaikkei maaleilla oo juhlinu. Kokkolassa toiminut hyvin tuo yhteispeli hyökkääjien kans, Franssilan hyökkäyshalut sitä luokkaa että sen on pitäny pelata. Omissa tullu iso steppi tälle kaudelle sijottumisessa, ja rauhallisuudessa, fyysisyyttä on osannu käyttää aikasemminki.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
EX-Kerholaiset ketjussa Franssilan nimen nostin esiin tuossa taannoin. Aivan järkyttävää kautta pelaa. Yli piste per peli pakkina. 20 pelissä +18 ja johtaa sarjaa ylivoimasesti, kakkosena olevalla on +12. Hermeksen tehotilastossa toisella sijalla olevalla on +8. Aivan järkyttävän kova kolaus olisi Hermekselle, mutta olisi kyllä mielenkiintoista nähdä oma poika kotona.
 

Ralph

Jäsen
Miika Franssila olisi hieno kotiutus, sillä tuskin Kerho olisi ainoa, joka miehestä on kiinnostunut. Ei ole sellainen pakki, jota Kerho nyt eniten tarvitsee eli se fyysinen isokokoinen mörökölli, mutta hyvä pidemmän tähtäyksen hankinta. Franssila olisi unelma, jos vaihtuisi siihen Teemu Suhoseen ja HPK edelleen hakisi romangraborenkoaan. HPK:n puolustus on juuri nyt niin kapea, että yhdenkin poissaolon jälkeen pelataan kuudella, joten ei kaksi sisään ja yksi ulos -vaihdos pahaa tekisi.

Franssila voisi muodostaa Petteri Nikkilän kanssa hauskan pakkiparin. Mahtoivatkohan pelatakin junnuissa aikoinaan yhdessä? On näitä kevään 2013 junnujen Suomen mestareita, kuten nykyjengistä Nikkilä ja Otto Paajanen. Myös Julius Valtonen ja Joni Tuulola pelasivat tuolloin parit pelit, mutta tuskin niitä luokitellaan Suomen mestareiksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös