Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  • 4 081 337
  • 24 074

N.I.B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aito Oranssi, oikein- ja väärinkannattajat
Juu ja Jussi Rynnäskin saamassa kenkää venäjältä. Luultavasti Kerho odottelee ja jää luu käteen.
Mitä väliä? Meillähän on Myllyniemi. Ei kai tuossa leikkauksessa nyt mene ku pari tuntia, hyvin kerkee aamujäille
 

Nas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Muistanko väärin, mutta eikös Rynnästä huhuttu meille jokunen kausi sitten? Olis tyyliin Lehtosen valmennukseen halunnu, mutta eurot puhu ja mies matkas pohjosee.

Rynnäs kerhoon 2015? Not gonna happen.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Eiköhän sielä pantse mieti niin pitkään kuinka päin paperi pitää faksiin laittaa että Noronen menee muille maille.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Oli kyllä kieltämättä omituinen ulostus Tapparalta. No, kaippa nuo sitten luottavat kassareihinsa ja pelaajapolitiikassa on jotkut muut haut sitten päällimmäisinä. Kerhoon toivottaisin tervetulleeksi heti.
 

Elggari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Kyllä Liiga-joukkueella täytyy olla varaa kahteen pelaavaan maalivahtiin. Rypistetään niitä menoja sitten vaikka ihan mistä tahansa muualta, mutta aina pitää olla kaksi veskaria, jotka pystyvät tuuraamaan toisiaan niinä huonoina päivinä. Tilapäiset loukkaantumiset kuuluu tietenkin asiaan eikä niitä voida aina etukäteen ottaa huomioon, mutta Kerhon nykytilanne ei varmastikaan ollut yllätys seurajohdolle. Tai ainakaan sen ei olisi pitänyt olla.

Positiivista on kuitenkin ollut se, että Myllyniemi on viime peleissä näyttänyt, että se alkukausi ei ollut miehen todellinen taso, vaan potentiaalia on enempäänkin. Jos saadaan vielä nuo alaraajatkin kuntoon loppukautta ajatellen, niin mulla ei oo mitään valittamista. Oikeastaan voittotorjunta rankkareilla Ilvestä vastaan ja sitä seurannut tuulettelu nosti Myllyniemen sympatiapisteitä ainakin omissa silmissä. Voin vaan kuvitella, mitä tämä herra on käynyt läpi päänsä sisällä, kun tietää oman tasonsa riittämättömyyden, mutta ei varsinaisesti voi vielä tehdä asialle mitään.

Noronen on omasta puolesta lämpimästi tervetullut! Kun saadaan heitettyä luukulle joka otteluun varmaa peliä pelaava maalivahti, voidaankin seuraavaks lähteä ruotimaan muita pelillisiä ongelmia.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä senkin Jalonen jo tiesi aikanaan :)

Inka Korhonen:Maalissa Noronen, miksi?
Jalonen:Kysytkö multa tota nyt ihan tosissasi?
Korhonen:Kyllä
Jalonen:No sen takia koska se on terve.
 

Ralph

Jäsen
Rynnäs kerhoon 2015? Not gonna happen.
Suomalaispelaajat eivät siirry Venäjältä kesken kauden takaisin Suomeen ihan verotussyistä. Jos Rynnäs ei jatka kauttaan Ruotsissa, Sveitsissä tai muualla KHL:ssä, niin sitten ei missään.

Mutta ensi kaudeksi Rynnäs olisi kyllä aika mainio. Rynnäs Kerhoon 2016?
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Suomalaispelaajat eivät siirry Venäjältä kesken kauden takaisin Suomeen ihan verotussyistä.
Kauden alku, puoliväli tai loppu ei määritä verotusta, vaan kalenterivuosi. Rynnäs ei ole pelannut (=oleskellut vakituisesti) Suomessa kevään-kesän 2014. Tuskin kesälomallakaan niin paljoa kerennyt olla kotimaassa, että vuoden viimeiset pari kuukautta tekisivät miehestä verovelvollisen tänne. Rajana siis 6kk.

Tietenkään ei siltikään ole Kerhoon tulossa.
 

Ralph

Jäsen
Kauden alku, puoliväli tai loppu ei määritä verotusta, vaan kalenterivuosi.
Tiedän, mun moka. Jotenkin oletin, että Jussi Rynnäs pelasi viime kaudella Kärpissä, mutta se olikin tosiaan toissa kaudella. Eli Rynnäs tosiaan ei ole verovelvollinen, mutta ei myöskään tulossa Hämeenlinnaan. Tai sitten tulee ja Kerhon maalivahtikaksikko kokee äkillisen muutoksen:

Myllyniemi -> Rynnäs
Järvinen -> Noronen
 

Nas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Expressen tietää kertoa, että Noronen suuntaisi Malmöön. Tottakai saatana. Olishan se ollutkin liikaa vaadittu, että saatais se maalivahti.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Olipa piristävää luettavaa heti aamusta että Noronen ruotsiin.
Se ei pantse ole faxia saanut lähetettyä.

Ompa hieno tilanne jos molemmat veskat pitää leikellä eikä ketään tilalle.

No pantse nyt voi toimia muitten töitten lisäksi vielä maalivahtina.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Jos tämä "kummatkin maalivahdit rikki" -huhu on samassa sarjassa "Jalonen Kerhoon" -huhun kanssa, niin no... Kuitenkin puhutaan siis huhuista.

Ja ei kai nyt tänne yht äkkiä saada joku Noronen, kun alunperinkään ei saatu sen tasoista kaveria mukaan. Sen takia juurikin tuo Myllyniemi. Tietysti jos Leblanc ja Holland vapautetaan tehtävistään (suht turhia kummatkin), niin ehkä sitten olisi jo varaa maalivahtiin.
 

Ralph

Jäsen
Tietysti jos Leblanc ja Holland vapautetaan tehtävistään (suht turhia kummatkin)...
Jep, aivan turhia pelaajia nämä. Ehdottomasti molemmista on heti luovuttava ja otettava tilalle kokoonpanoon Miro Ruokonen sekä Julius Valtonen, hoitavat kyllä nuo kakkosketjun laiturien roolit siinä missä nämä Peter LeBlanc ja Patrick Holland.

Vai miten olisi Joona Karevaaralle isompi vastuu? Varmasti pystyy tuollaiseen vajaaseen puoli pistettä per peli -tahtiin hänkin.
 

Aamuetana

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Noh. Eipä LeBlancista tai Hollandista kauheasti joukkueelle hyötyä ole. Jos heistä vapautuvilla rahoilla saisi yhden kunnon pelimiehen, niin minä vaihtaisin välittömästi.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
No olihan tuo maalivahtiosaston vahvistamatta jättäminen ihan selkeä homma jo eilen. Kerho kun julkaisi Instagramissa Myllymiehestä jonkun lavastetun treenikuvan tekstillä "hyvältä näyttää!!" jonka tulkitsin suorana kuittina nähin huhuihin.

Tietävät itsekin ettei näytä hyvältä, mutta defenssit jatkuu.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Noh. Eipä LeBlancista tai Hollandista kauheasti joukkueelle hyötyä ole. Jos heistä vapautuvilla rahoilla saisi yhden kunnon pelimiehen, niin minä vaihtaisin välittömästi.
Näin juuri. Leblanc oli viime viikolla peleistä poissa. Vaan näkykö se missään? Hollandia ei edes huomaa jäällä. Muutama hyvä lätty välillä, mutta onnistuu se Arkiomaaltakin.

Hahlin ja Miettisen palattua poistaisin Leblancin ja Hollandin parhaasta mahdollisesta ennemmin kuin esim Arkiomaan. Vuoti ollut myös hyvä.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Missä mielessä parempi kuin Holland? Ihan kivana ja tehottamana pörrääjänä, vai fyysisesti raakileena omana kasvattina?
No mitä ihmeellistä se Holland on tehnyt? Paajanen vetää koko ketjuaan perässä ja kyllä siinä onnistuisi joku muukin yhtälailla. Ja laittaisinkin Arkiomaan Hollandin tilalle. Vuoti pystyy samaan kuin Leblanc tällä hetkellä ja liike on parempaa.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
On tainnut Ralph ostaa pelipaidan Holland tekstillä ja siksi tahtoo hänet väkipakolla pitää. ;)
 

Ralph

Jäsen
No mitä ihmeellistä se Holland on tehnyt?
Vuotiin, Karevaaraan ja näihin verrattuna Holland on tehnyt tehoja. Lisäksi hämmentää hyvin ja on varmempi suorittaja kuin esim. joku Karevaara. Fyysisesti hyvässä kunnossa Liigaan ja on monikäyttöinen.

On tainnut Ralph ostaa pelipaidan Holland tekstillä ja siksi tahtoo hänet väkipakolla pitää. ;)
Ei nyt sentään, ostaisin sen pelipaidan Nikkilän nimellä. Ihmettelen vain, miksi aina on olettamus, että ulkomaalaisen on oltava tähti tai sitten hän on floppi. Mitään faktaa ei ole löydä, mutta uskoisin Hollandin olevan ulkomaalaiseksi halpa pelaaja. Perusteena tähän mutuiluun on Hollandin viime kausi, joka meni täysin pipariksi.

Mitä väki odotti, kun Hollandin sopimus julkaistiin? Varmaa 50 tehopisteen miestä vai 30 maalia? Nykyistä tahtia, kun kautta on tahkottu tasan neljäsosa, Holland saisi kokoon tehot 16+12. Olisiko huonosti Hämeenlinnan Pallokerhossa ykkösketjun takaa? Ei minusta.

Holland saapui joukkueeseen työmyyränä, duunarina ja vahvana hämmentäjänä. LeBlancin kritisoinnin ymmärrän paremmin, häneltä odotettiin tehoja ja erityisesti maaleja. Niitä on tullut nyt yksi kappale. LeBlancinkin viime kausi oli toki pettymys, mutta silti.

Minä olen valmis löymään Hollandille jatkopaperia kouraan, jos hän jatkaa tuollaisena 2-3-ketjun laiturina, secondary scoring -osaston miehenä, joka tekee töitä joukkueen eteen. Ja jos hänen palkkansa on tasoa 2-3-ketjun työmyyrä. Holland on Kerhon tasoiselle joukkueelle hyvä 2-3-ketjun pelaaja.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Holland on ihan ok hankinta omasta mielestani. Mies on valilla nakymaton, mutta tekee pienia asioita hyvin. Harvoja pelaajia Kerhon joukkueessa jotka voi latynkin heittaa. Mies on matkalla n. 30 pisteen kauteen joka on ihan hyvin kakkosketjun miehelta. Leblanc on ollut taas isompi pettymys. Mies teki solkenaan maaleja harjoituskaudella ja samoin onnistui ensimmaisessa pelissa, mutta sitten ei ole maaleja nakynytkaan. Miehen piti olla vahva maalineduspelaaja, mutta hiljaista on ollut silla saralla. En olisi mikskaan jos Leblanc lahtisi, mutta en haluaisi miesta varta vasten ulostaakaan. Meilla ei ole miehia muutenkaan tarpeeksi. Ymmarratteko te, etta noiden jatkien ulosheittaminen tarkoittaisi palkanmaksun jatkumista? Etta pois vaan, palkat maksetaan, mutta eivat pelaamaan paase. Kuulostaa tosi Kerhon mukaiselta toiminnalta. En ymmarra kylla Hollandin kohdalla, etta mies tahdotaan heittaa pois. Ei ole taysin onnistunut, mutta ei toi mikaan paska ole. Pari huonoa pelia alla, mutta ei se oikeuta etta mies heitettaisiin pois.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kerholla tuntuu olevan näissä omissa junnuissa kaikissa yksi ja sama vika. Ei tule tehoja. On sitten kausia ylhäällä yksi, kaksi tai kolme, niin silminpistävän huonosti tulee kerhon omilla junnuilla tulosta. Tämä siis kun verrataan liigaan ja muiden joukkueiden vastaaviin. Tässä on isommankin pohdinnan paikka miksi mm. Mestis tehot ei siirry liigaan ? Jos meinataan olla tulevaisuudessa enemmän omavaraisia, pitää nimenomaan näiden omien alempien kenttien kavereiden olla muutakin kuin 0+0 pörrääjiä. Sen takia Holland ja LeBlanc pitävät roolinsa ja paikkansa,vaikka meno on muuten samaa tasoa tai jopa heikompaa kun omilla kasvateilla, erona on se että teot kentällä realisoituvat edes jonkinlaisina tehoina taululla. Liigaa on nyt kuitenkin tahkottu vasta kuukausi, kanadalaiset yleensä vasta aloittelevat kauttaan tähän aikoihin. Uskon että parantavat vielä kun kausi etenee. Kertoo tosin myös nykykerhosta kaiken, kuinka heikolla pohjalla ollaan kun näinkin vähään pitää olla kädet ristissä tyytyväinen.
 
Viimeksi muokattu:

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Vuotiin, Karevaaraan ja näihin verrattuna Holland on tehnyt tehoja. Lisäksi hämmentää hyvin ja on varmempi suorittaja kuin esim. joku Karevaara. Fyysisesti hyvässä kunnossa Liigaan ja on monikäyttöinen.
En vertaillut Vuotia tai varsinkaan Karevaaraa Hollandiin. Karevaarasta en puhunut mitään.

Itseäni ihmetyttää miksi joku Holland pitää raahata mukaan työmyyräksi kun siihen on omiakin tarjolla samaan rooliin. Etenkin kun sitten säästetään väärissä paikoissa eli maalivahtien kohdalla.

Myös ihmetyttää tuo ainainen "ne on kanukkeja, kyl se siitä" eli heidän kohdalla voidaan odotella niitä tehoja. Omien kanssa ei jakseta odottaa. Valmennus varsinkin tällä kannalla kun Leblanc saa hiihdellä siellä mutta E. Tuulola pistetään sivuun.

Pointti oli kuitenkin se, että näitä hollandeja ja leblanceja kun otetaan mukaan, niin pitäisi saada enemmän vastinetta rahoille.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Itseäni ihmetyttää miksi joku Holland pitää raahata mukaan työmyyräksi kun siihen on omiakin tarjolla samaan rooliin. Etenkin kun sitten säästetään väärissä paikoissa eli maalivahtien kohdalla.
---
Pointti oli kuitenkin se, että näitä hollandeja ja leblanceja kun otetaan mukaan, niin pitäisi saada enemmän vastinetta rahoille.
Jos Hollandia halvemmalla (epäilen, ettei sekään megapalkkainen ole) löytyy omista tilalle työmyyrä, joka "pistää välillä lätyn" lähes 0,5ppg tehoilla, niin eikun kehiin vaan.

En nyt ymmärrä, miten nää ulkkarihyökkääjät olisivat tällä hetkellä millään lailla ongelma.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös