Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  • 4 078 127
  • 24 074

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mulle on ihan sama vaikka pitäisivät lomaa toukokuusta-syyskuuhun asti jos vain joukkue olisi koottu hyvissä ajoin valmiiksi. Mutta nyt näin ei ole ja vähintä mitä pitäisi tehdä, olisi laittaa jonkinlaista tilannepäivitystä sen suhteen, että missä oikein mennään. Onko pelaajia kiikarissa, minkätyyppisiä haetaan, mikä on tulevan kauden pelityyli jne. Olisivat vaikka ennen lomille lähtöään ilmoittaneet, että sen jälkeen tiedotetaan asioista kattavammin ja näin rauhoittaneet tilanteen ja turhat spekulaatiot.

Porukkaa oikeasti kiinnostaa seuran asiat ja missä oikein mennään. Muihin seuroihin nähden pelaajiston tilanne on todella huono eikä ole ihme jos spekulaatiot jylläävät. Huolissaanhan kannattajat ovat ja siksi täälläkin on asiaa ihmetelty eikä vain siksi, että saisi jonkin syyn haukkua seuraa. Nettikirjoittajat on helppo leimata fanaatikoiksi, jotka nimimerkkien suojissa pelkästään haukkuvat seuran eivätkä ole tyytyväisiä mihinkään. Tosiasiassa JA:an kirjoittavat ja sitä usein lukevat ovat niitä, jotka seuraavat hyvin aktiivisesti seuran asioita ja myös käyvät peleissä. Miten ihmeessä saadaan tavallinen kannattaja kiinnostumaan joukkueesta ja lähtemään hallille, kun niillä kaikkein aktiivisimmillakin alkaa mielenkiinto joukkuetta kohtaan huveta.

Hitto, tän pitäisi olla aikaa jolloin alkaa odottamaan jo harkkapelien alkua, että pääsee näkemään ja lukemaan raportteja uusista hankinnoista. Ja kauden alkamiseenkaan ei ole enää pitkää aikaa. Nyt ei ole minkäänlaisia fiiliksiä johtuen juurikin joukkueen vajavaisuudesta ja vaikka sitä tietääkin, että sieltä tulee vielä hankintoja niin pelottaa, että hankinnat ovat tusinakamaa, joilla vain saadaan ketjut täyteen. Yritä siinä sitten vielä rakentaa toimivaa taktiikkaa, kun ei voida varmasti tietää sopivatko tulokkaat muottiin vai eivät.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Tasan kaksi viikkoa aikaa, kun Rovaniemen leiri alkaa, eli 14 paivaa. SSAB-turnaukseen taas on 24 paivaa. Kiire tulee.

Tässähän on toimiston suuntaan markkinointitempauksen paikka, jolla saadaan myytyä loput Juuse-suklaakalenterit pois varastosta. Saa nähdä mitä luukuista tulee.
 

Ralph

Jäsen
Toimisto aukeaa 27.7 niin kiva nähdä joko hiljaisuus loppuu vai jatketaanko samalla.
Veikkaan, että hehkutetaan kuinka SSAB-turnaukseen on lippuja rutkasti jäljellä. Eikä ihme, kuka tahtoisi nähdä tuon rosterin harjoitusotteluita. Sitten taas pari viikkoa hiljaiseloa, jonka jälkeen todetaan että Pasi Arvonen on erittäin tyytyväinen Rovaniemen leirin tuloksiin ja odottaa vahvaa kautta.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Veikkaan, että hehkutetaan kuinka SSAB-turnaukseen on lippuja rutkasti jäljellä. Eikä ihme, kuka tahtoisi nähdä tuon rosterin harjoitusotteluita. Sitten taas pari viikkoa hiljaiseloa, jonka jälkeen todetaan että Pasi Arvonen on erittäin tyytyväinen Rovaniemen leirin tuloksiin ja odottaa vahvaa kautta.

Ja ehkä pantse leirin jälkeen toteaa kuinka pelaajille tuli hyvin minuutteja kentällä. Varmasti tulee kun vaihtopenkillä väljää että vaikka osa katsojista istuis sielä.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Kerhossa paina pää märkänä kuin fanit sillä sen verta joutuu täällä vuodattamaan pahaa oloa.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Wilcon täytyy olla työssä toimistolla. Sen verran menee yksi yhteen taustajoukkojen toiminnan kanssa. Puolisokeasti katsotaan, että eihän Ässilläkään ole toimisto auki eikä edes vaivautua kurkkaamaan mitä porilaisten markkinointikanavilla tapahtuu. Ja kas kummaa tapahtuuhan siellä.

Juu, en ole HPKlla hommissa, vaan kannan sinne selkä vääränä rahaa. Tykkään vaan etsiä asioista muitakin puolia kuin, että kaikki on paskaa. Kyllä jaan monen muun huolestuneisuuden joukkueen tilasta, mutta pohdiskelen yleensä asioita useammalta kantilta ja pyrin tuomaan keskusteluun toisen näkökulman esimerkiksi tuohon turnauksen mainontatapaan, jos vaikka SSAB onkin päättänyt mainonnan värimaailman ja missä mainostetaan. Ja sen mistä lippuja saa jne. Onko jollain sitten parempaa, varmaa, tietoa?

Ja kun kovasti kehuttiin, että muiden nettisivuja päivitetään koko ajan ja kahdesta ekasta ei mitään löytynyt, niin mitäs sitten. Itsekin annoin esimerkkinä tuon Ässien pop-up -myymälän, mutta kun nyt just ei Hämeenlinnassa ole porijazzeja menossa.

Että silleen...
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Juu, en ole HPKlla hommissa, vaan kannan sinne selkä vääränä rahaa. Tykkään vaan etsiä asioista muitakin puolia kuin, että kaikki on paskaa.
Älä nyt vaan ota liikaa itsees, mutta sinut muistan yleisesti yhtenä kaikkein negatiivisimpanan Kerhon kannattajana kautta aikain ja yhtäkkiä juuri sinä alat haukkua muita negailijoita, niin antaahan se sen vaikutelman, että nykyään HPk maksaa sun palkan.....

Edit. siis jos nyt muistan oikein...
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Älä nyt vaan ota liikaa itsees, mutta sinut muistan yleisesti yhtenä kaikkein negatiivisimpanan Kerhon kannattajana kautta aikain

Edit. siis jos nyt muistan oikein...

Nää, tuskinpa vaan. Aina enemmän positiivisen kautta Kerhon asioissa. Lähinnä olen vain täydellinen mulkku mieheksi noin muuten.

Että silleen...
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Eli siirtorajalla haetaan jälleen kakkossentteriä, kun Hahl on loukkaantunut joulukuussa ja tervehtyy korkeintaan pleijarien alkuun mennessä, pelattiin niissä tai ei. Mahtaa muutenkin olla todella motivoitunut tulemaan.

Hahlin myötä saadaan lisää jatkuvuutta toimintaan!
 

Ralph

Jäsen
Eli siirtorajalla haetaan jälleen kakkossentteriä...
"Pasi katsoi näitä poikia ja totesi, että nämä on niin kovia poikia ettei uusia hankintoja tarvita".

Riku Hahl olisi pelillisesti hyvä hankinta, oma kasvatti ja toisi joukkueeseen hieman uskottavuutta, kun enää kaksi hyökkääjää puuttuisi. Mutta toisaalta olisi pelaaja, joka tulisi Kerhoon kun ei muualle mahtunut. Mutta olisihan tuo tähän väliin hyvä hankinta, vaikka tietyllä tapaa ottaisi pannuunkin.

Mutta jos siellä on tosiaan nimet paperissa jokaisen lopun hankinnan kanssa, niin miksei sopimuksia julkaista? Vai onko jokaisella sopimuksessaan pykälä, että saa lähteä, jos Arvosen Pasin ensimmäiset treenit ei maistukaan?

En ymmärrä muutenkaan tätä Suomi-linjaa, että pitää julkaista kerralla kasa soppareita aina. Miksei vain tehdä kuten NHL:ssä, eli aina kun on nimi paperissa niin julki heti, ei odoteta että niitä nimiä on kaksi tai useampi.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Ei kyllä Hahlin paluu aiheuta minkäänlaista positiivista fiilistä. Jos HPK on kaverin viimeinen vaihtoehto niin floppivaara on todella suuri.
 

emiilioo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Flyers, Barca, Azzurri
Viime kaudella joukkueesta puuttui johtajuutta. Joonas Vihko ei ollut luontainen kapteenityyppi, Riksa Hahl sen sijaan on. Toissa kaudella oli vielä Tuuski ja "sensein" puuttuminen näkyi viime kaudella kurittomuutena.

Hahl on kakkossentteriksi ja joukkueen henkiseksi liideriksi loistava hankinta, kunhan ykkössena täyttää saappaat. Tämä on tietenkin helpommin sanottu kuin tehty.
 

HokiHero

Jäsen
Näkisin Hahlin todennäköisen hankinnan vain hyväksi asiaksi kerholle. Mies on treenannut hyvin ja saanut ehjän kesän alle ja tuo johtajuutta sekä uskottavuutta kaukaloon. Eikä kyse ole varmasti siitä etteikö miehellä olisi muita kerhoa rahakkaampia tarjouksia pöydällä. Tottakai voidaan keskustella kuinka paljon Hahlin kaltaiseen loistavaan kahdensuunnan pelaajaan voi rahaa laittaa kun erityisesti offensiivista huippuosaamista tuo rosteri huutaa, mutta Hahl on 110% joukkuepelaaja ja tässä tapauksessa myös suuri yleisö on varmasti hänestä kiinnostunut.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Näkisin Hahlin todennäköisen hankinnan vain hyväksi asiaksi kerholle.
Joko saa ostaa Severi Sillanpään mukin?
Montako kolmossentteriä mahtuu yhteen Liiga-tason (?) jääkiekkojoukkueeseen? 12+6+2?

Ellei jotakin käsittämätöntä tapahdu pikapuoliin, Kerholla on kauteen lähdettäessä oletusarvoisesti Liigan heikoin valmennus sekä keskushyökkääjä- ja maalivahtiosasto. Osakeantia odotellessa.
 
Viimeksi muokattu:

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sillanpää olisi hyvin Kerhonnäköinen hankinta, johon on helppo sortua ja tuhlata pelaajabudjettia vaikkakaan ei kallis olisikaan. Todennäköisesti käy niin, että tehdään tryout tai sitten vain otetaan täyttämään vajavaista kokoonpanoa ensimmäisiin harkkapeleihin. Vakuuttaa kuitenkin valmennuksen ja loppukauden sopparia lyödään käteen. Ja ennenkuin huomataankaan niin näillä mennään loppun asti...

JOS olisi ne kärkisentterit olemassa niin Sillanpäätä voisi hyvin kokeillakin mutta ei tässä tilanteessa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Todennäköisesti käy niin, että tehdään tryout tai sitten vain otetaan täyttämään vajavaista kokoonpanoa ensimmäisiin harkkapeleihin. Vakuuttaa kuitenkin valmennuksen ja loppukauden sopparia lyödään käteen.

KHL:stä ei Kerhoon tulla try-outin kautta. Jos SS HPK:hon tulee niin suoralla 2v pahvilla. Se on todennäköisempää kuin try-out *hymiö*
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
KHL:stä ei Kerhoon tulla try-outin kautta. Jos SS HPK:hon tulee niin suoralla 2v pahvilla. Se on todennäköisempää kuin try-out *hymiö*
Aijaa. Mä, kun luulin, että pelaili Mestistä viime kaudella. Voihan sitä olla kirjoilla missä tahansa joukkueessa tai sarjassa vaikka ei siellä pelaamaan pääsisikään.

No, kuten todettua ei ole todellakaan sitä mitä joukkueeseen tarvitaan joten toivottavasti ei tänne eksy.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Olihan Sillanpää nyt joku hassuttelu, olihan? Hyväksyn jos tulee alaketjujen rotaatioon niin, että Jokerit maksavat osan palkasta. Vai saiko tuo jo kenkää kohilasta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös