Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  • 4 077 492
  • 24 074

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Haydar on tilastojen perusteella hyvä pelaaja, mutta kääpiökokoinen ja hidas. Tuo combo ei ole välttämättä voittajayhdistelmä SM-liigassa. Lisäksi arveluttaa miehen ikä 35v.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
"HPK:lle on tarjottu jenkkisenttreriä joka ei kelvannut Pantselle kuulemma luonteensa takia ( meneeekö sekin taas pelsuihin ). Joku kanukkulaituri sen sijaan on lähellä sopparia kerhon kans. PS. Kerho oli tarjonnut myös Pirnekseelle sopparia, mutta meni siis Kärppiin ja Riku Hahl pelaa tulevalla kaudella HPK:sssa, js ei saa sopimusta ulkomailta."

Tällaista kirjoittelee nimim. Old Hockey tuolla HPK-kannattajien keskustelufoorumilla. Vaikuttaisi ihan luotettavalta lähteeltä tähän mennessä, en sitten tiedä kirjoittaako tänne. Tule kertomaan jos näin on.

Eli joku kanukki on lähellä sopparia Kerhon kanssa, kuka lienee sitten kyseessä. Toivon todella, että joku oikeasti kova nimi on kyseessä, muuten jäädään kyllä materiaalissa pahimpien kilpailijoiden (Pelicans, Sport, Ilves) jalkoihin materiaalissa. Hyvä juttu, että asennevammaiset pelaajat kierretään kaukaa jo valmiiksi, tai ehkä tässä tapauksessa sellaiset jotka Panzerfaust saisi vittuuntumaan koko organisaatioon alle aikayksikön. Tuskin kyseessä oli Laheen sopimuksen tehnyt Potulny, eihän meillä tuollaisiin varaa ole.

Riksan tulo on itselle aivan sama. Oikeastaan vituttaa jos tulee. Mieluummin olisin katsellut Viedenskyä toisen kauden.
 

Ralph

Jäsen
Tässä vielä kaikki maailman suomalaispelaajat, joiden sopimus on nyt katkolla ja jotka olisivat Liigassa kahden ensimmäisen ketjun pelaajia.

Jesse Niinimäki, Teemu Laine, Veli-Matti Savinainen, Tomi Kallio, Juuso Ikonen, Riku Hahl, Ville Leino, Antti Pihlström, Teemu Pulkkinen, Sean Bergenheim, Mikael Granlund, Erik Haula & Olli Jokinen

Ja kun tuota litaniaa katsoo, niin ainoastaan Niinimäki, Ikonen ja Hahl vaikuttavat jotenkin realistisilta. Ja näistäkin kun Hahl saattaa pelata ulkomailla ja Ikonen tuskin tulee, Kerhon kärkiketjuissa on pakko olla muutama ulkomaalaishaku tai jotain suomalaisia, jotka eivät todellakaan sinne kuulu.

Vähän pelottaa, että Kerhon ensi kauden jengin kärkiketjut on jotain tällaista.
ECHL-haku - AHL-haku - Antti Miettinen
Sakari Manninen
- Allsvenskan-kanukki - Saksan liigan haku

Tällöin se voi lopulta olla kasa paskaa tai sitten Kerho taisteleekin suorasta pudotuspelipaikasta.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Arvonen vähän lupaili(lähinnä kai toivoi) tuossa haastattelussaan, että ennen Juhannusta saattaisi olla jo pari nimeä paperissa. Saapa nähdä. Elämme mielenkiintoisia aikoja.
Rehellisesti sanottuna näyttää kyllä siltä ettei hyvältä näytä.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä luotto on kova etävahvistettuun pelaajaparivaljakkokordinaattorikaksikkoon Sutki&Sorjonen. Luulen, että tässä päästään vielä kohtuulliseen lopputulemaan. Sekin olisi jo hyvä, ettei kauden aikana yleisön tarvitsisi hävetä silmiä päästään.

Kerhon pahimpana vastuksena pidän Kerhoa itseään. Asioita joko alkaa tapahtumaan uudella sykkeellä tai sitten toi puuhastelu päätyy kuuden sylin syvyyteen. Kaukalon puolella kilpailullisessa mielessä Kerho saattaa kohta olla jo selkeästi perässä mainittuun kolmikkoon(Pelsut, Ipa, Sport) nähden, paperillakin, ja se ainoa todellinen vastus sijoituksen suhteen on nousija KooKoo. Muilla valmennuskin edellä Kerhon tiimiä ja vain Mattila tuntuu täysin väärältä mieheltä Liigaan, mutta apuna Haapakoski, joka päättää kauden siellä vastuullisena.

Toivotaan onnistumisia värväyksissä, mutta jotenkin vaan tuntuu siltä Mr Arvonen ei varsinaisesti houkuttele asioista tietoisia olevia vahvoja nimiä Kerhoon. Matikainen&Nurminen liikutta Potulnyn kaltaisia, kun nimeä on isommissa piireissä.

Huiken jännää tämä vahvistusten odotus on. Juhannus on siis monessakin mielessä kuin joulu. Heti suuren juhlan jälkeen alkaa suuri ale, josta löytää laatua huokeampaan hintaan kuin ennen juhlaa.

Kuinkakohan paljon on riittävästi Juhannusjuomia tällä kertaa? Jotenkin on vaan sellanen tunne, että niille on käyttöä Juhannuksen jälkeenkin
 
Viimeksi muokattu:

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Kyllä siellä pitäisi pikku hiljaa tapahtumaan. Viimeistään elokuussa tarvisi olla pakka hyvin kasassa, kun alkaa osakeanti. Aika heikkoa on kalastella 1,4 milliä Mannisen Sakke ykkössenana. Tässä korostuu yhä enemmän Mietsun paluun tärkeys. Ilman Miettistä tilanne olisi katastrofi. Kahden ekan kentän pelaajista siellä olisi vain Manninen ja sekin on siellä koska on pelannut kovien jätkien kanssa Kärpissä.

Vai kanukkilaituria pukkaa? Pistäkääs joku kaikki kanuki laiturit jotka on vapailla markkinoilla! ;)
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Sopimus on tehty AHL hyökkääjän kanssa. Nimeä en tiedä mutta pelaajan kausi ei ole vielä ohi. Nimi julkaistaneen ihan lähiaikoina.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Sopimus on tehty AHL hyökkääjän kanssa. Nimeä en tiedä mutta pelaajan kausi ei ole vielä ohi. Nimi julkaistaneen ihan lähiaikoina.
Eikös AHL:ssä kausi loppunut jo vai onko kyseinen kaveri nostettu ylös jomman kumman finalistin miehistöön?
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Parempi että nimi pidetäänkin salassa loppuun saakka. Tulee pian Kärpät väliin. Toivottavasti on todellinen " Hampaaton Kanukki"

Ei kai tässä mitään tarvi pelätä, jos tosiaan nimi on jo paperissa.

AHL:n finaaleissa pelaa tällä hetkellä Manchester ja Utica. Eliteprospectsin sivuilta löytyy free agent lista ja ei muuta kuin tsiikailemaan. Onko tämä nyt se kanukkilaituri? Melkein toivoisi ettei olisi hampaaton versio, niin kelvollisia taitoniekkoja lötyis.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Eikös AHL:ssä kausi loppunut jo vai onko kyseinen kaveri nostettu ylös jomman kumman finalistin miehistöön?

En kyllä mitenkään usko että kerho voisi saada pelaajaa joka on nostettu ylös pelaamaan finaaleja. Toki AHL.stä voi saada tosi kovia peliliehiäliigaan myös.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Eikös AHL:ssä kausi loppunut jo vai onko kyseinen kaveri nostettu ylös jomman kumman finalistin miehistöön?

Katos en huomannut etta oli kausi loppunut jo siella, mutta se loppui ihan justiinsa eilen. Kummankaan finalistiin ei ole mennyt yhtaan miesta, kun Monarchs on Kingsin farmi ja Utica on Canucsin farmi.
 

Ralph

Jäsen
Kummankaan finalistiin ei ole mennyt yhtaan miesta, kun Monarchs on Kingsin farmi ja Utica on Canucsin farmi.
Mutta jos siis on pelannut koko kauden AHL:ssä, mutta on juuri nyt nostettuna NHL-jengin mukana? Tai sitten tarkoittaa juuri noita AHL-finalisteja. Kävin tosin läpi nuo Stanley Cup -finaaleihin nostetut AHL-pelaajat, eikä siellä edes leikisti realistisia ole kuin vain yksi, Mike Angelidis.

Sitten AHL-finalistien riveistä pari nimeä.

Cal O'Reilly
- AHL:ään erittäin kova tekijä, mutta NHL:ään ei enää ole asiaa. Käväissyt KHL:ssä, josta lähti huonon toisen kauden vuoksi. Jos ei kiinnosta enää AHL:ssä pelailu vaan hakee lisää potkua uralleen Euroopasta? Ja jos KHL:ssä ei edellisvisiitin takia ole kiinnostuneita, tulee Liigaan? Olisi kyllä todella kova hankinta, en usko, mutta laitan kuitenkin.

Top-viisi realistiset:
Will Acton
Carter Bancks
Andrew Crescenzi
Wacey Hamilton
Mike Zalewski, veljensä on Steven, molemmat sisään samalla ovenavauksella?
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Noista Ralphin listaamista nimistä en pitäisi yhtäkään juuri minkäänlaisena vahvistuksena Liigaan. Lukuunottamatta tietysti O'Reillyä. Toivon hartaasti että siellä on kiinnitetty kovempaa tekijää kuin mitä nuo viimeksimainittua lukuunottamatta edustavat.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Noista Ralphin listaamista nimistä en pitäisi yhtäkään juuri minkäänlaisena vahvistuksena Liigaan. Lukuunottamatta tietysti O'Reillyä. Toivon hartaasti että siellä on kiinnitetty kovempaa tekijää kuin mitä nuo viimeksimainittua lukuunottamatta edustavat.

Samaa mielta. Jarrukenttien miehia farmissa ja puolustusekspertteja. Ei ihan sita mita tarvitaan. Ymmarran taysin Ralphin pessimistisyyden (tai realistisuuden). Kerho ei ole kaappauksilla juhlinut ja rahaakaan ei ole hirveita. Kuitenkin taytyy muistaa, etta meilla pelasi viime kaudella esim. Hamill, joka oli kovempi mies kuin kukaan noista alla olevista. Lisaksi Viedenskillakin oli parempi kausi alla farmisa, kuin kellaan noilla. Eli rahkeita on hommata parempikin mies.

Hauska juttu muuten: Hamill pelasi viime kaudella Uticassa, eli siis siina jengissa joka havisi AHL:n finaalit. Samassa jengissa pelasi myos toinen Liigasta tuttu mies Henrik Tommernes. En tieda merkaako mitaan, mutta yleensa noille merkkaa kavereiden suositukset.
 

Ralph

Jäsen
En vain jaksa uskoa, että sieltä tulee joku yli 40 tehopisteen AHL-mies Kerhoon. Ja olisi siis tehnyt sopimuksen joukkueeseen kesken pudotuspelien, eli ei olisi luottoa siihen että saisi sopparia NHL-joukkueeseen heinäkuussa. Paitsi tietenkin tuo O'Reilly ja ehkä sitten myös Dustin Jeffrey tai Sean Backman, joilla ikää on vähän enemmän. Muiden tehokkaiden pelaajien kohdalla en keksi syytä, miksi lähtisi tässä vaiheessa uraa Eurooppaan.

Toki jos sieltä nyt O'Reilly tulee, niin ostan kyllä mukin jos toisenkin.
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Tuo O'reilly maistuisi kyllä mullekin. Näyttäisi olevan täysiverinen hyökkäyssuunnan sentteri, joka osaa laittaa kiekkoa laiturille lapaan. Tuon rinnalta Anttikin voisi vertyä maalivireeseen.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Miettikääpä nyt kuitenkin yhtälöä : top 4 hyökkääjät ja top1 pakki puuttuu, Arvonen sanonut että kärki voi olla viime kautta terävämpi!!, budjetista käytetty ehkä vähän yli puolet olettaen sen olevan n. 1.5 - 1.8 miljoonaa euroa( kaikki muu olisi täydellistä perseilyä kun katsoo nimiä), viime kaudeltavapautunut lähes kaikki isoimmissa soppareissa olleet rahat + Kairaan ryssityt rahat. Ei vain yksinkertaisesti voi tulla muita kun Ahl tasolta keskiverrtoa kovempi nimi tai nhl/ahl rajoilla olevia kavereita. Tai sitten joku KHL:ään kyllästynyt, kun loput paikat täytetään.
 

Ralph

Jäsen
Näyttäisi olevan täysiverinen hyökkäyssuunnan sentteri.
Itseasiassa ei, vaan kyseessä on monipuolinen keskushyökkääjä. Ei sentään vedä vertoja pikkuveljelleen, mutta siinä mielessä Corey Locken kanssa erilainen pelaaja, ettei ole yhtä tehokas AHL:ssä, mutta on paljon monipuolisempi pelaaja. Ennakkoon O'Reilly olisi Liigan paras pelaaja, näin väittäisin.

Jeffrey olisi myös aivan liian hyvää ollakseen totta, vaikka luisteluvoima vähän epäillyttääkin. Voimahyökkääjä, joka iskee lähes piste per peli -tahdilla pojoja AHL:ssä. Mutta hei, miksei Kerho hankkisi molempia, sekä O'Reillya että Jeffreytä?

Dustin Jeffrey - Cal O'Reilly - Antti Miettinen

Helvetisti pistepotentiaalia, mutta myös perkeleesti puolustustaitoa. Mitä muuta tarvitaan?
 

Ralph

Jäsen
Jeffrey siirtyi kesken kauden Islandersin organisaatioon, joten han ei noihin kriteereihin istu. Tosin hieno mies olisi.
Ai perkele, katsoin väärin päin. En huomannu vilkaista pudotuspelisaldoja, eihän tuo edes pelannut siellä. No HPK voisi hankkia Jeffreyn jokatapauksessa. Jos kerran ensi viikolla tulee joku AHL-finalisti, juhannuksen jälkeen voisi tulla toinen AHL-hankinta eli Jeffrey.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
HPK:n sivuilla on video tennisturnauksesta ja siinä Arvonen toteaa, että muutamia nimiä on ja julkaistaan ilmeisesti tällä viikolla. Optimistisesti tuon voisi tulkita niin, että sieltä tulisi enemmän kuin yksi pelaaja.

No, tuli yksi tai useampia niin toivottavasti ovat tekijämiehiä eikä mitään toivotaan toivotaan-osastoa.
 

Ralph

Jäsen
Optimistisesti tuon voisi tulkita niin, että sieltä tulisi enemmän kuin yksi pelaaja.
Kyllähän Arvonen siinä monikossa asiasta puhui, joten mitenkään muutoin tuota ei voi oikein tulkita.

Ja Arvonen sanoi "ei voi julkaista vielä", joka tarkoittaa vain sitä, että pelaajan kausi jatkuu. Ja kun video on perjantailta, se taitaa tosiaan tarkoittaa sitä, että AHL-finaaleista on tulossa pelaaja/pelaajia.

Itse ainakin tuon videon perusteella odotan, että torstaihin mennessä Kerhossa on vähintään kaksi uutta pelaajaa.
 

PalloJofa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Hauska juttu muuten: Hamill pelasi viime kaudella Uticassa, eli siis siina jengissa joka havisi AHL:n finaalit. Samassa jengissa pelasi myos toinen Liigasta tuttu mies Henrik Tommernes. En tieda merkaako mitaan, mutta yleensa noille merkkaa kavereiden suositukset.

Kyllä varmaan Hamill voi lämpimästi suositella kun mahkut on veivata Jasun tasoisen maagigon kanssa koko kauden, ja valmennuskin on Euroopan terävintä kärkeä. Jos sieltä AHL-finalisteista kuitenkin joku on tulossa niin kaippa sen nyt voisi nopeallakin aikataululla kun kerta finaalit on jo loppu?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös