Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  • 4 031 520
  • 23 993

Ralph

Jäsen
Edit: ei ole siis nyt siirtymässä mihinkään vaan HPK:n mukaan kärsii pienestä loukkaantumisesta ja siksi poissa.
Mistäs tämä tieto? En löydä nopealla haulla mitään, missä HPK on kertonut Hamillin loukkaantuneen.

EDIT: Oho, Twitter. "Pikkuvaivaa, no panic!"
 
Viimeksi muokattu:

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Hedden meni Ässiin, kuten odottaa sopi. Jäämme siis odottamaan uutta naamaa mukin kylkeen, etenkin jos Hamill on myyty mottipäisellä KHL:ään.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Jos Hamill kiinnostaa idässä niin ei muuta kuin lihoiksi vaan. Ei meidän peli hänen poissaoloon kaadu ja eikös tuo veroraja mennyt jo niin nyt saa kanukkeja halvemmalla.
 

Naalinpaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeeenlinnan Pallokerho, Jon "Nasty" Mirasty

Ralph

Jäsen
Heiiii, kroatialainen pelaaja! Tuo kaveri siis vetää kakkosmokkena Joni Myllykosken takana kun nuorten MM-kisat on käynnissä? Eli 3-6 pelin ajan? Ei noilla tilastoilla uskalleta sitä kentällekään laittaa. Ja ilmeisesti kakkosmokkea ei löytynyt junnuista?

Mistä muuten tämä tieto?
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
HPK julkaisee varmaankin maanantaina uuden veskarin sopimuksen. Sopimus kestää käsittääkseeni niin kauan kun Saros on pikku-leijonien matkassa.
Itse, kun kuulin tästä niin täytyy sanoa, että en ihan heti uskonut todeksi. Nimestä ei ole tietoa mutta on kuulemma siis Kroatialainen. Mutta minkä takia, miksi ei voida nostaa A-junnua luukun avaajaksi, kun Saros on kisoissa. Myllykoski pelit kuitenkin pelaa jos vain on kunnossa. Tietysti jos kyseessä olisi jokin pidemmän tähtäimen projekti ja kaveri laitettaisiin myöhemmin Mestikseen näyttämään osaamistaan niin sitten mutta muuten on vaikea ymmärtää tätä hankintaa.

Sentterille tässä eniten käyttöä olisi ja toivottavasti sellainen vielä löydetäänkin, kun kuuleman mukaan verkot ovat vesillä.
 

Ralph

Jäsen
Sentterille tässä eniten käyttöä olisi ja toivottavasti sellainen vielä löydetäänkin, kun kuuleman mukaan verkot ovat vesillä.
Tainnut nämä verkot olla vesillä jo useamman vuoden, laadukkaan kakkossentterin suhteen.

Laadukas kakkossentteri ja hyvä varmistava puolustaja. Molemmille olisi tarvetta, enkä nyt tiedä kummalle enemmän. Huikeaa olisi saada molemmat Hämeenlinnaan, mutta toivottavasti nyt edes toinen.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Tuon Kroatian kaverin sopimus nyt ei ole ollenkaan pahaksi jos homma on oikeasti pelkkä luukunavaus. A-junnuissa ei ole tällä hetkellä niin hyvä maalivahtitilanne että sieltä ketään olisi järkeä tuonne nostella, verottaisi heitä liikaa. Koska nyt ei löydy A-junnujen ylijäämäveskareita tyyliin niilokoskinen niin Vasiljevic voi hyvin luukkua aukoa.

Hyvä homma että sentteriä metsästetään. Toivottavasti tänä vuonna päästään pidemmälle metsästyksessä kuin viime kaudella. Silloinhan meillä oli viittä vaille valmiit paperit Hamillin ja Viedenskyn kanssa.. Mutta nämäkin kaatuivat, ja lopulta äijät naarattiin sitten kesällä tänne. Jos sentteri olisi saamaa tasoa näiden kanssa ja kukaan ei poistu niin täyty alkaa teroitella kirvestä ja lähteä tutkimaan koivutilannetta.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Ei kai tuohon kroatialaisen hankintaan muuta syytä ole kuin se, että aletaan pikkuhiljaa katselemaan ensi vuoden maalivahtikaksikkoa. Ja mitäpä tuollaisella muutaman pelin diilillä menetetään; saavat ainakin vähän enemmän hajua, millainen pelaaja on kyseessä. Ei kai sillä kroatialaisellakaan muuta intressiä olisi Hämeenlinnaan tulla luukkua avaamaan, ellei kiikarissa olisi sopimus ensi kaudeksi. Tai mistä sitä tietää, vaikka Myllykoskella (toivottavasti ei Saroksella) olisi jotain potentiaalisia siirtokuvioita kevääksi.

Sinänsä on hyvä, että verkot ovat vesillä Kroatiassa, joka selvästikin on nouseva jääkiekkomaa. Tsekit ja Venäjä koluttiin jo 90-luvulla, ja Kroatia on hyvinkin potentiaalinen maa, josta voi kapustoja ja toupaleita löytyä.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Petteri Wirtanen olisi taas vapaana. Olisiko tässä sopiva mies tuohon kakkosen keskelle? Tosin yksi huhu oli viemässä miestä Tapparaan.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Petteri Wirtanen olisi taas vapaana. Olisiko tässä sopiva mies tuohon kakkosen keskelle? Tosin yksi huhu oli viemässä miestä Tapparaan.

Oma kasvatti, mestaruusjoukkueen yksi tärkeä palanen, kykyä sinne 35 pisteen hujakoille, tunnollinen puolustuspäähän. Tähän väliin olisi kyllä hieno haku. Jos Tapparaan menee, niin aivan rehellisesti, vituttaisi ja rankasti.
 

Ralph

Jäsen
Petteri Wirtanen olisi kyllä loistava haku tähän kohtaan. Eikös joku tiennyt kertoa, että kaverille sorvattiin paperia jo ennen kauden alkua, mutta päätyi Sveitsiin. Nyt, kun kaudesta on neljäsosa pelattu noin neljäsosa, niin ei palkastakaan tarvitse koko kauden verran maksaa.

Puolustukseen edelleen fantasioin vahvistusta myös ja Kurtis Foster pyörii yhä mielessä. En ole nähnyt hänen pelaavan tällä kaudella, mutta tilastoissa vilkkuu KHL:ssä 16 ottelun jälkeen 0+1 ja tehotilasto -9. Joukkueen huonoin miinussaldo. Ei ole tainnut mahtua edes kaikissa peleissä pelaamaan.

Olellista Fosterissa on rightin maila, Kanadan kansalaisuus, sadan kilon massa, 196 sentin varsi, 405 ottelun NHL-kokemus ja uraa Euroopassa, myös Suomessa.

Foster ja Wirtanen sisään, eikä ketään ulos, niin hypin voltteja talvipakkasessa alasti.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Ei mahdu kakkoseen koska Jasu.

Mutta jos nyt ihan tosissaan puhutaan, niin tähän paikkaan parasta, mitä voisi saada. Tehoja löytyy, osaa puolustaa, varma suorittaja jne. Wirtasen voi heittää kentälle tilanteessa kuin tilanteessa.

Kotiin vaan sieltä. Ja pitkä pahvi käteen.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Hillitään menoa nyt sen verran, että kyllähän myös ulos pitää olla liikennettä jos tänne pakkia tuodaan, ainakin omasta mielestäni. Muutenkaan en mielelläni ottaisi kallista peluria tähän saumaan. Se on mahtavaa, että joukkue on budjetoitu runkosarjaan, mutta myös yleisötavoitteesta tullaan kyllä jäämään tällä kaudella.

Laakso ulos ja siihen palkkaan jokusen verran lisää, olisi ok. Toki pakisto on nuori, mutta kuitenkin. Hyökkäyksessä katsoisin Jalon vielä ensin. Kyllä tässä ehditään hankkia ukkoa, ei ole hätä kädessä.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Wirtanen olisi sellainen palanen tuohon joukkueeseen, että kävisin jo kaatamassa pihakoivun ja laittaisin klapit kuivumaan odottelemaan kevättä. Hamillistakin saataisiin enemmän irti varmasti, luulisi Pantsenkin jo ymmärtävän Jasun riittämättömyyden tulosketjuun. Lisäksi tässä kannattaisi ehkä jo miettiä seuraavan kauden joukkuetta ja yrittää Petteriä sitouttaa pidemmäksikin aikaa kasvattajaseuraan, ensi kaudellakin tarvitaan kuitenkin myös luotettavaa 1-2-sentteriä.

Yleensä siinä vaiheessa kun minä alan täällä hekumoida jotakin hankintaa, löytyy kohde viikon sisällä Tapparasta tai ryssä-narreista. Sitä odotellessa.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nyt varmistui, että Vasiljevic siirtyy Kerhoon. Kyseessä on kolmen kuukauden tryout. Näin kertoo HPK.fi.

Mielenkiintoista nähdä minkätason pelaajasta on kyse. Pakkohan sen on jotain osata, kun kerran tänne hankittiin. Varmastikin tässä katsellaan jo ensikauteenkin mutta jos saa sopimuksen niin miten paljon pelaa ylipäänsä. Myllykoski on kuitenkin pelannut sen verran hyvin ettei häntä ole syytä kokoonpanosta pois tiputtaa. Tosin, se yleensä pelaa kenellä koppi tarttuu.

Olisi vielä kiva tietää siirron taustoista. Mistä Vasiljevic on bongattu ja onko scoutattu kunnolla läpi. Eihän tuossa tryoutissa tietysti mitään häviä ja jos osoittautuu huonoksi niin eikun takaisin, kuten Ritz.

Tulis vielä sentteri.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Aika murheelliset statsit on tällä uudella Kroatian ihmeellä, ei juuri kalpene Niilo Koskiselle. :D Tosin ei varmaan ole urallansa aikaisemmin maalivahtivalmennuksessa juuri ollut, joten katsotaan mitä Lehtonen saa kaverin kanssa aikaiseksi.
 

Rolli92

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Olisi vielä kiva tietää siirron taustoista. Mistä Vasiljevic on bongattu ja onko scoutattu kunnolla läpi. Eihän tuossa tryoutissa tietysti mitään häviä ja jos osoittautuu huonoksi niin eikun takaisin, kuten Ritz.
Muakin kiinnostais, että mistä tää on kaivettu. Ei ainakaan tekstitv:stä. Lelulla joku luottoscoutti/agentti kroatiassa, ja haluaa try-outin antamalla varmistaa agentin tyytyväisyyden, että jatkossa lupaavat kroaatit tarjotaan ensin Kerhoon? Jotain tässä taustalla on oltava, kyllähän nyt luukunaukoja Saroksen poissaolon ajaksi olisi löytynyt Suomestakin.
 

Ralph

Jäsen
Borna soittanut, että kaverinsa tahtoisi Suomeen? No, eipä tuolla uudella kaverilla (en jaksa nimeä opetella) mitään haittaakaan joukkueeseen voi olla? Kolmosmokke ja peliaika tulee olemaan sen mukainen. Saattaa yhden pelin pelata tammikuussa, kun Saros on MM-kisoissa ja on peräkkäisinä päivänä pelit.

HPK ei ole ikinä jäänyt puolivälierien ulkopuolelle, kun kokoonpanossa on kroatialainen. Ja tulihan tämä kaveri KHL-statuksella, toisin kuin tusinamiehet Schira ja Viedensky.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ei huono! Kroatialainen molari joka pelannut englannin divaria ja vielapa huonoilla statseilla. Jos Letku saa tuosta Liiga tason maalivahdin niin velho on. Tosin jotain on miehesta tiedettava, kun nobody hinataan tanne tuolta asti. Jos pelkkia statseja katselisi niin pelkastaan suomesta loytyisi n. 200 kovempaa maalivahtia.

Vuosisadan skouttaus jos onnistuu.
 

retro

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Usko pois, muutaman vuoden kuluttua harmitellaan, kun kaveri karkaa NHL:ään. Voittaa urallaan vielä Vezinan, Hartin, Conn Smythen ja Stanley Cupin.
Ja jos kaveri saa mailapelin paremmalle tasolle en sulkisi edes Art Rossia pois laskuista kun avaukset alkavat napsumaan hyökkääjille.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Eiköhän Lehtosella jokin ajatus tässä ole ja täytyy kyllä sanoa, että vähiten maalivahtien hankinnasta tai näiden peluutuksesta olen huolissani.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Ei ole Bornalla tainnut lähtee Amerikan vallotus käyntiin kovin hyvällä tavalla, joten Kerhon pukuosasto soitellut varmaan miehelle ja kysellyt palaamishaluja. Borna sitten ilmoitellut, että en ny vielä, mutta myöhemmin saatan tullakkin. Lisännyt sitten vielä puolihuomaamattomasti, että todennäköisesti menee sinne, minne kaveri Vasiljevic...

Yksi vaihtoehto on myös se, että Lelulle on käynyt Virmaset. Mies on sekoittanut kaverin tähän tyyppiin: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=70424 ja huudellut pitkin Hämeenlinnaa, kuinka saivatkin kovan kaverin ja halvalla. :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös