Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  • 4 027 524
  • 23 990

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kai siellä varmaan tunnistettiin muitakin Kalpalaisia vai oliko munkana Kerholaisia.
Kävivät varmaan näyttäytymässä Rajamäelle kun näillä seuduilla olivat, että mahtusko kauneimpaan. Tokko muut kelpaa meille, kun Kapanenkin menee Ruotsiin.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onhan jo kaks KooKoon miestä 99% varmoja. Pari Mestisäijääkin. Tietysti hiljaista on taaskin kärkiäijien kohdalla.
Kesällä ja alkusyksystä saadaan paremmin meidän palettiin sopivia miehiä.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Ansiokkaasti päätelty, kuten myös @clayman :ilta.

Yritin saada itseäni myös kaukaloon henkilöstövuokrauksen nimissä mutta en löytänyt toimistolta Kaj Källarsonia allekirjoittamaan Armstrong-sopimustani.

Itseasiassa tässähän on varsin potentiaalinen paikka hyödyntää Pohjantähti Areenan maantieteellistä sijaintia. Pudotuspelijoukkueet voivat keväisin vuokrata hallia itselleen ja harjoitella suojattuna vastustajien videovalmentajilta ja muilta skouttaajilta Hämeenlinnassa vs. vaikkapa Nokia-areena. Myös matka todennäköisille pudotuspelipaikkakunnille (Helsinki, Tampere, Turku, Lahti) olisi lyhyempi. Tuohon kun yhdistettäisiin mahdollisuus majoittua esim. Pj-teltassa hallin parkkipaikalla, niin tulovirta vain kasvaisi. Kerhoravintolasta sitten ruokahuolto. Illalla saapuminen Rinkelinmäelle, hyvin levätyn yön jälkeen ruokailut sekä aamujäät ja illaksi lyhyt siirtyminen pelipaikalle, kyllä ihmettelen jos ei myy.

Tämä olisi helppoa toteuttaa, sillä Kerholla ei tulevaisuudessakaan taida olla käyttöä hallille runkosarjan jälkeen.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Yritin saada itseäni myös kaukaloon henkilöstövuokrauksen nimissä mutta en löytänyt toimistolta Kaj Källarsonia allekirjoittamaan Armstrong-sopimustani.

Näin kerran unta, että olin Chelsean avauskokoonpanossa Stamford Bridgellä Liverpoolia vastaan.

Olin siis tilanteessa nykyisillä tosielämän jalkapallo"taidoillani", mutta Mourinho, joukkue ja kannattajat luulivat mua kovaksi vahvistukseksi ja odotukset olivat katossa.

Uni alkoi pukukukopista, jossa John Terry loi henkeä lassekukkosmaisesti. Marssiessamme pelaajatunnelia pitkin kentälle stadion mylvi ja Steven Gerrard sekä Jamie Carragher antoivat pahaa silmää vastustajan riveistä. Havahduin onneksi hiestä märkänä hereille juuri ennen alkuvihellystä, jonka jälkeen "taitoni" olisivat väistämättä ja välittömästi paljastuneet joukkueille, stadionyleisölle sekä kymmenille miljoonille ihmisille ympäri maailmaa TV-vastaanottimien ääressä.

Ai miten liittyy Kerhoon? Väitinkö niin?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HPK,Dallas Stars
Eikö? Heitin oman kommenttini ihan täysin stetsonista, ei oikeasti yhtään mitää tietoa, kuten ei yleensäkään.
Stetsoni oli sulla oikeinpäin joten nokka kohti uusia pettymyksiä tämän keissin osalta:D Eiköhän tänne tule niitä möttösiä ja höttösiä lisää.. Okany olisi ollut loistava lisä mutta ei tällä kertaa. Myöskin tuo Mäenpää mistä joku joskus huuteli on jatkamassa Kalakukoissa
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kalpalla on ollut jäävuoro klo 10:30 - 11:30 tänään Pohjantähdessä. Halliyhtiö saa reilun satasen niin siitä se välillisesti valuu Kerhon laariin, kun vähentää painetta hintojen nostoon.
Tervetuloa KalPa Hämeenlinnaan yöpymään sunnuntaina, maanantain aamujäille ja lounaalle. Meidän eväillä Ilves kaatuu silloinkin.

PS: Maso varmaan antanut hyvää vinkkii vielä, heh
 

Con Tsales

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Huuhkajat, Ahveniston ampumahiihtäjät
Lähes saletti Mäenpää ( Kalpan edustus) olisi täydellinen ryöstö. Toivottavasti htt on oikeassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös