Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  • 4 032 196
  • 23 993

Kgz

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia
Oiskohan mahdollista vielä saada Kiiskinen sieltä Pelsuista jo tälle kaudelle kehittymään valmiiksi jengiin? Onko Kiiskinen missä asemassa Pelsuissa?
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Tää uus hankinta Karjalainen näyttäisi olevan aika pirteä tapaus, jokohan niitä mukeja saisi vai säästelläänkö jatkosopimuksen kirjailun tienoille?

Nythän tuolla kokoonpanossa voisi olla myös tilaa toiselle uusvanhalle, eli Henrikssonille - sellainen viimeinen tulos tai ulos -rutistus. Kaiketi Turussa meni ihan ookoo ainakin verrattuna alkukauden surkeuteen?

Ja vielä, jumalauta Saimaakin hankki ECHL-sentterin yliopistotaustalla - mites Erkki? Vastaavalle janpalle tälle kaudelle verkkaripalkalla try-outtia ja klassinen 1+1 sopimus pöydälle?

Pakit taitaa olla lukossa, ellei sieltä joku vielä ulostu. Toisaalta voisi sielläkin katsella jonkun nuorisolaisen virheitä ennemmin tässä vaiheessa kuin ensi kauden alussa. Hyvä saada minuutteja Pärssiselle ja ehkäpä kuormaa pois Hietaselta, Nikkilältä, Ahoselta ja Oikoselta - ne lienee näyttönsä antaneet.
 

j72

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Flyers, Claude Giroux
Mitenköhän Reini? Kasvaisikohan sekin siihen itsensä mainitsemaan kovaan pakkiin, jos Miro joukkueessa? Aihioo oli kunnes löystyi.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Ei taida tänään enää mitään tapahtua suuntaan tai toiseen.
Vai onko joitain huhuja liikkeellä?
 

Ritarisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
Onko jollain tarkempaa tietoa miksi Markkanen otettu vaihtoon kahden erän jälkeen Forssassa? Onko Eki saanut Volvon myytyä ja käskenyt ajaa talliin?
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Varmaan sen takia, että ei saa mitään kiinni.
Ei noista yhtään saa Markkasen piikkiin. 31/34 kuitenkin ennen vaihtoa, 91,18%

FPS:n kannalta se on se ja sama saako siellä kukaan kiinni vai ei, mistään ei enää pelata. Sen näkee myös pelaajistosta
 

PerryNro10

Jäsen
Suosikkijoukkue
COBHC
Tervehdys,

Tunnukset ovat jo jonkin aikaa olleet tehtynä, mutta nyt vasta raapustelen ensimmäisen viestini tänne. Tunnen kourallisen verran pelaaja-agentteja ja pelaajasiirroista on tullut oltua perillä melko hyvin jo monen vuoden ajan. Noh se siitä, mennään itse asiaan.

Nathan Schnarr ---> Tappara

Eetu Koivistoinen ---> Ilves

Juuso Mäenpää ---> HPK

Artturi Toivola ---> HIFK


Tälläistä yleisellä puolella.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Tälläistä yleisellä puolella.

Juuso Mäenpää ---> HPK

Artturi Toivola ---> HIFK

Peukkua tuollaiselle "vaihtokaupalle" jos toteutuu. Tosin näiden uusien nimimerkkien kanssa tuo huhujenpaikkansa pitävyys on vähän niin ja näin. Kuulin kyllä, että jonkun näiden nuorten KalPalaisten perässä ollaan oltu, mutta eri nimen silloin kuulin. Kävisi tämäkin pelkästään tai sitten ne molemmat...
 
Viimeksi muokattu:

rapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kolarin Turmio
Tuo Mäenpää Kerhoon olisi kyllä melkoinen pommi. Siinä olisi klassinen peliä tekevä ykkössentteri, ja ikää vasta pian 22 vuotta. Vaan eipä nuolaista vielä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös