Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  • 4 032 863
  • 23 993

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mää ihan aidosti luulin, että se kysymys oli hypetysläppä. Siis että sit julkaistaan pari kovempaa nimeä. Aika tyrmistynyt ja absurdi fiilis.

Ollaan Kerholaisempia ensi kaudella ja joukkue on viimeistä silausta vaille valmis?
Samaa luulin.

Tuo on aika vaarallinen mieleyhtymä tosiaan, että nyt ollaan kerholaisia aka lähdetään helvetinmoiselta takamatkalta ja kovalla taitovajeella kauteen.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Liukas

On myös ainoa top-9 hyökkääjä.

Seuraava kyssäri?
No, nyt menee yli. On siellä niitä 2-3 tason laitureita montakin, jos olisi siihen keskelle tai toiseen laitaan kunnon tekijää. Henriksson, Loimaranta, Tuulola nyt ainakin. Ja tietysti yksittäishyökkääjä Nenonen.

Niin, ja emmä tiä mikä tää Muse on. Kiitos Mika vaan!
 

Dawson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joopa. Olihan se ISO pettymys. Melko hämmentynyt tunnelma, kun juontaja (joka oli mielestäni oikein hyvä) sanoi, että se oli viimeinen soppari ja sitten takaisin paitamyyntiin... Muuten koko tapahtumasta tuli sellainen olo, että järjestetään nyt jotain, kun on luvattu. Porukkaa hyvin paikalla ja sitten tuollainen riman alitus. Huh. Tokelle sentään näytti olut maistuvan, ihan niin kuin aina ennenkin.

Toivottavasti Maso alkaa puhaltaan henkeä koko ryhmään. Johdosta alkaen. Siinä se ensi kauden toivo on. Siitä tyypistä tulee kyllä sellaiset petrimatikais-anttipennasmaiset fiilikset. Uskon, että on juuri oikea valmentaja tähän hetkeen.

+ Maso
+ Pablo
+ Cheerleadereiden paluu
 
Suosikkijoukkue
HPK
+ Maso, Tuulola, Ruokonen
- kaikki muu, huonoja odotusarvoja vielä huonommat julkaisut, kaljan hinta ja loppuminen hanasta, valkoisten paitojen pilailuhinnat

Kiitos kaikkien aikojen pläjäyksestä

Toivottavasti kesällä tippuu nimiä

PS. Pablo veti hyvin
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jos nyt yrittää olla positiivinen...

+ Maso antoi erittäin hyvän kuvan itsestään ja tämä voi olla todella hyvä juttu tulevaisuudessa.
- Toke ei vakuuta koutsina.. en tiedä mistä johtuu. Toisaalta ei vakuuttanut Miettinenkään ja mitenkäs kävi...

+ Junnu trio. Odotetut... Ei näissä mitään pahaa. Näitä pitääkin tehdä.

+ Ketola.. jostain syystä tykkään tästä. Voi olla ihan top-6 pakki ens kaudella jos lunastaa kiekollisen roolin.

+/- Huttunen, Janatuinen, Ruokonen & Tuulola. Huutelin juuri jokin aika sitten rosterin leveyden perään. No nyt on rotaatiovaraa ainakin. Tuulolalle varovainen peukku, kuitenkin aika tankki joita ei koskaan ole liikaa. Ruokosen 2+1 hirvittää.

- Markkanen 2+1.. tämä pelottaa. Toivottavasti erehdyn ja on parempi kuin isänsä. Veskarit on tällä hetkellä jättimäinen kyssäri.

Järvelä on mysteeri. Junnu millä muutama junnumajupeli muutaman vuoden takaa. Muuten ei juuri isoa roolia missään vaiheessa Mikkelissä. Ei mahtunut Jukurien suunnitelmiin enää ja ymmärtääkseni tuli tänne alunperin U20-rinkiin jo muutama viikko sitten. Todella jännä nähdä missä pelaa ensi kaudella ja millanen tyyppi kyseessä.

MUTTA nämä kaikki on sitä kaivattua leveyttä. Joukkueesta puuttuu kärkiosaaminen. Potentiaalia on ja paljon tutkan alla liihottavia tulevaisuuden nimiä, mutta paljon on myös onnen varassa ...ja Mason. Käytännössä joukkueen 3-4 tehokkainta pelaajaa tulee ostaa ns. jälkimarkkinoilta. Virheisiin ja hutihankintoihin ei kovin paljon ole varaa enää syksyllä.

Edit. Päivärinta unohtui.. plussa tälle. Ihan ok hankinta, mutta ei vielä ratkaise kärkiosaamisen ongelmaa. Tulevaisuuden nimiä silti!
 

Takanahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa
Jos nyt yrittää olla positiivinen...
Kerro sitten onnistuitko. Minä meinaan en...

.. Mä häpeän.. Mä jumalauta häpeän niin paljon tällähetkellä tota Kerhon toimintaa, että ihan pahaa tekee..

Mä tulostan ton Juuso Ketolan "tervetuloa" - kuvan itselleni ja kannan sitä aina vasemmassa takataskussa, missä sitten ikinä liikuinkaan.. ja ihan vain sen takia, että jos joskus oikeasti tulee sellainen hetki elämässä, että kaikki asiat tuntuu menevän ihan päin helvettiä, ja mikään ei onnistu, niin tuon kuvan voi silloin aina kaivaa esille, ihan vain muistuttamaan siitä, että mullahan on asiat loppuviimein kuitenkin melko hienosti. Mun valttikortissa on sentäs ihan oikea valokuva musta.. Eikä mikään Kirkan keskivartalo ja pää 9.luokan luokkakuvasta otettuna, leikkaa ja liimaa - tyylillä.


HPK:n toimisto kuulolle. Olisiko aika herätä? Ihan aikuisten oikeasti.
 
Viimeksi muokattu:

Ice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Ikävänkantaja, Jerry100, Hereworth
Hei, meillä on varaa. Rosteri niin levee, ettei 2 ukon lähtö tunnu eikä näy missään.
Kaipa Tuulolankin sopimuksessa on pykälä siirtyä Romanian liigaan juhannukseen mennessä.
 

Takanahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa
Kaikki on hyvin, jos budjetissa on vielä 600 000€ kolmeen hyökkääjään. Jos ei ole, niin on maksettu jostain mistä ei Hpk:n alle 2 miljoonan budjetilla ikinä pitäisi.
600k kerholla reservissä kolmeen hyökkääjään? Ei ole.

.. En edes halua tietää mitä Toivanen on laittanut esmes Tuulolan ja Ruokosen lapuille hinnaksi.. Kaiken järjen mukaan tuolla pitäisi olla sitä rahaa vielä aika paljon reservissä hankintoja varten, mutta muistakaa nyt kuka tota jengiä kasaa.
 

lartama24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Jäähonka + espoolaiset, HIFK
Eikö me päästy täällä jo taannoin konsensukseen siitä, että Virta ei tule ja Nenonen sekä Rajaniemi karkaa ulkomaille? Vastapainona saadaan pidettyä kuin ihmeen kaupalla Janatuinen! Hänen kohdallaan riskinä olikin se Woldin kohdalla jo koettu NHL-peikko eli palkka on sen mukaan asetettu.

Maalivahdit:
Markkanen

Puolustajat:
Ketola
”junnu”

Hyökkääjät:
E. Tuulola
Rautiainen
Ruokonen
Päivärinta
Huttunen
Janatuinen
”junnu”

Jotenkin siis näin mennään. Tuollaisen rivistön jälkeen oluen myynti räjähtää käsiin ja Pub Vanha Nalle kiittää HPK:n kanssa tehdystä yhteistyökumppanuudesta.

(Viestissä tilanne mahdollisimman negatiivisesti karrikoiden. Rivi ei edusta omaa näkemystäni ja täten mahollisten julkistusten osumattomuus/osuvuus ei ole syytäni)
Vedit kuitenkin yläkanttiin. Tätä lopputulosta ei olis moni arvannut!
 

Terkol77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk, Timo Pärssinen, Colorado Avalanche, Huuhkajat
Kick off julkaisut oli alakanttiin, sama kun Ukraina alottaisi sodan Venäjää vastaan. Eli pitkässä juoksussa voi yllättää ja olla sitkee ku tilliha. Sihvosen kommentit oli jäätäviä kerhon suhteen mutta mieshän on ihan yhtä pelle ku Putin.
 

MarkoPalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU, Hammarby IF, Jokerit
Kick-off makusteltu ja kyllähän anti oli pettymys. Ei siitä mihinkään pääse. Mutta, jos koettaisi pari sanaa positiivisen kautta:

+Maso antoi hyvän kuvan itsestään. Hyvää myös, että on saanut oman luottomiehensä mukaansa
+useita läpimurron kynnyksellä olevia pelaajia -> pidän Päivärintaa erittäin hyvänä hankintana, joka saattaa vielä yllättää monet
+hämeenlinnalaisuus -> lisääntyi, millä on arvoa laajalle. Etenkin Eetun paluu on hieno juttu, iso rooli taattu ja paluu liigan eliittipelaajaksi hyvinkin mahdollinen
+puolustus on erittäinkin hyvä, Ketola mielenkiintoinen uusi tuttavuus

Kysymysmerkit:
-Rutiinin ja kokemuksen puute? -> Nenosen, Liukkaan ja Tuulolan jälkeen tulee aika tyhjää, Loimarantojen ja Henrikssonien ym. lyötävä läpi
-keskushyökkääjät!?! -> Trettenes tai Järvinen olisi ehdottomasti pitänyt saada pidettyä. Edes yksi Kunyk ei riittäisi kunnolla tässä tilanteessa. Vahvasti näyttää siltä, että kun huhutut Virta ja Sebok menivät räikeästi ohi, B-suunnitelmaa ei ole. Kriittinen tilanne
-maalivahdit -> Rajaniemi ei vakuuta selkeänä ykkösenä. J. Markkanen puheiden mukaan ei ole tullut isäänsä…

Summa summarum….liian kauas on tultu perinteikkäästä ja yllätysvalmiista Kerhosta. Viimeisen muutaman kauden aikana on kuitenkin ollut Kunykin ja Kontiolan kaltaisia keskushyökkääjiä, nyt 4-5 nelossentteriä. Toinen kriittinen osa-alue veskarit…lupaavia Saarisen maalivahtiveljeksiäkö luukulle odotellaan Rajaniemen kanssa? HPK:n paluu pudotuspelipaikasta uskottavasti taistelevaksi joukkueeksi otti näiden julkistusten myötä takapakkia, toivoa sopii, että uusi valmennus on pelin ja pelaajien kehittäjänä vertaansa vailla, muuten on luvassa äärilouhikkoinen kausi
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös