Muiden joukkueiden fanit: kumpaa kannatat finaaleissa?

  • 10 375
  • 109

Muiden joukkueiden fanit: kumpaa kannatat finaaleissa?


  • Äänestäjiä
    468
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jo siinä vaiheessa, kun Palloseura oli kuvioista ulkona (siis odotetusti jo sääläreiden jälkeen) suuntautui minun kannatukseni Bluesiin, joka oli tuolloin vailla sitä ensimmäistäkään mitalia.
 

kilonkingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän sitä täytyy jo pelkästään espoolaisena olla Bluesin puolella. Ja luultavasti olisin altavastaajan puolella joka tapauksessa, Kärpillä kun noita mestaruuksia viime vuosilta riittää ihan tarpeeksi.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Blues ilman muuta. Ihannoinut Bluesin menoa pudostuspeleissä ja runkosarjassakin. Rajamäki ja Osala riittää jo kahdestaan kääntämään kupin Bluesille. Kärpistä en tykkää yhtään, liikaa "hyviä" pelaajia. Tänään alkaa sarja Bluesin 2-3 jatkoaikavoitolla. Maalin ajassa 74:02 tekee maalin takaa Erkki Rajamäki.
 

JHOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Laitan tähänkin ketjuun (kun tänne oikeastaan kuuluu):

Itsekin toivon et Blues veisi, kun alkaa olla vähän tylsää nuo joka kevään mestaruusmeiningit. Yksi asia on kuitenkin varma, jos Blues vie: Tulee historian paskimmat torijuhlat. Se Bluesin 30 kannattajan porukka mahtuu hyvin siihen Tapiolan Heikintorin eteen, ja joukkue voi juhlia vaikka siinä lasten liukumäen tornissa.

Se, että Bluesilla on n. 30 ihmisen kaikki pelit seisova porukka fanikatsomossa, ei tarkota ettei faneja olisi. Jo pelkästään Fan Clubiin kuuluu n. 400 ihmistä (kaikki kausikorttilaisetkaan eivät edes kuulu tähän yhdistykseen) + kaikki nämä espoolaiset (gloryhuntereita tai ei), jotka ovat menestyksen myötä kiinnostuneet Bluesin tekemisistä, varmasti saapuisivat paikalle. Turhia läpinöitä nämä.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Bluesin puolelle kallistun, vaikka jostain perverssistä syystä olisin toivonut Jokereille mestaruutta välieräjoukkueista. Tapparan sai melan peräänsä välierissä aivan ansaitusti, mutta toivottavasti jaksavat tsempata voiton Jannelle.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olisihan se hienoa vaihtelua että Blues veisi sarjan.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Karppia Karppia. Ihan vaan kaverin takia, joka on kova Karppa-fani. Finaalisarja ei muuten kylla kiinnosta yhtaan. Ehka sen tuloksen joskus tulee nakemaan jostain.

Espoosta ei ole koskaan tullut yhtaan mitaan hyvaa (paitsi se yks juna, jolla paasin sielta viime kesana veke), joten ei vaikea valinta.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Blues on n kertaa mielenkiintoisempi joukkue. Kärppäpelaajat, ne näyttävät kaikki samalta.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Kärpät. Bluesille riitti finaaliin pääsy (lue: Jokereiden pudottaminen).
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
Kyllähän tuo bluessin puolelle kallistuu vaikka pohojosen poikia ollaanki, eipä oo vaan koskaan kärpät sytyttäny...
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
Hengen ja materian taistelussa kallistun ehdottomasti hengen, eli Bluesin puolelle. Arvostan kovasti heidän rohkeaa juniorien peluuttamista ja pidän myös Bluesin yritteliäästä peli-ilmeestä. Ei siis kahta sanaa, BLUES!
 

Rocco

Jäsen
Blues

Oskar Osala ja suuri Vaasan Sport-sydän.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Blues

Joukkueena itselleni ollut aina äärimmäisen hmv, mutta vaihtelua vaihtelua...
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olet Kärppä-fani ja toivot Kärppien häviötä? Ymmärrän kyllä vaihtelun, mutta jos Jokerit olisi finaalissa, ei kiinnostaisi minua lainkaan vaihtelu. Pääasia, että oma joukkue voittaa.
Tässä on sekin puoli että me ollaan jo aika vihattuja kun joka vuosi voitetaan. Olisi niin kiva olla pidetty...
 

scholl

Jäsen
Tottakai Bluesia. Eihän tässä kai ole epäilystäkään. Puoli Suomea ja puoli Suomea ja vitusti rautaa rajalle! Koreoiden raja, ei rajanylityksiä sallittu jne. Hyvä vastaan paha jne.

edit. asuvatko neutraalit rajavyöhykkeellä ja pelkäävät selkkauksien takia sanoa mielipiteensä
 

julle-jr

Jäsen
Tottakai Bluesia. Eihän tässä kai ole epäilystäkään. Puoli Suomea ja puoli Suomea ja vitusti rautaa rajalle! Koreoiden raja, ei rajanylityksiä sallittu jne. Hyvä vastaan paha jne.

edit. asuvatko neutraalit rajavyöhykkeellä ja pelkäävät selkkauksien takia sanoa mielipiteensä
Vai että hyvä vastaan paha... Multa on mennyt vähän ohi se, että mitä hyötyä tuollaisesta väkisinhaetusta ja teennäisestä maan sisäisestä vastakkainasettelusta on tai olisi. Suomihan on hieno maa kokonaisuudessaan ja maan pohjoisosa kuuluu mielestäni siihen olennaisena osana omine erityispiirteineen. No, myönnetään, että niissä Oulun läänin pikkukunnissa asuu aika mulkkua jengiä, aina vittuilemassa jos joku on Helsingistä ja onpa sen takia tullut jouduttua vähän fyysisestikin vääntämään.
 
Viimeksi muokattu:

-REDS-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K, ULUVFC #54
Vai että hyvä vastaan paha... Multa on mennyt vähän ohi se, että mitä hyötyä tuollaisesta väkisinhaetusta ja teennäisestä maan sisäisestä vastakkainasettelusta on tai olisi.

Liittymättä luultavasti asiaan mitenkään olin silloin kun Väinämöisellä oli vielä vain pukinparta Raksilassa katsomassa ottelua Kärpät-Ketterä. Silloin joukkueessa pelasivat vielä Mettovaarat ja "veturi" Jaloset etc. Kärppien tullessa kentälle sen puolentoista tuhannen ihmisen eteen kuului ämyreistä ihmeellistä örinää, jonka jälkeen mies ääntään mörentäen kertoi nauhalta, että "PAHA on palannut vaatimaan...". No repesin tietysti totaalisesti ja sain pahansuopeita mulkaisuja osakseni (myös silloisen tyttöystäväni isältä, jonka luona olimme vierailulla). Kärpät takoivat muistaakseni toistakymmentä maalia Imatralaisia vastaan.
 

scholl

Jäsen
Vai että hyvä vastaan paha... Multa on mennyt vähän ohi se, että mitä hyötyä tuollaisesta väkisinhaetusta ja teennäisestä maan sisäisestä vastakkainasettelusta on tai olisi. Suomihan on hieno maa kokonaisuudessaan ja maan pohjoisosa kuuluu mielestäni siihen olennaisena osana omine erityispiirteineen.

En tiedä onko se sitten teennäistä. Jollain perusteilla rajat on piirretty. Olen itsekin kyllä sitä mieltä, että EU:ssa rajoilla ei sinänsä ole merkitystä, mutta kyllähän pelataan Suomi-Ruotsi otteluitakin. Onko se teennäistä?
No laitan nyt joka tapauksessa tähän kartan, jossa tuo raja näkyy ihan muistinvirkistämiseksi:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/51/Pähkinäsaaren_rauha.png

Täytyy sanoa sen verran, että se ei ole pääkaupunkiseutulaiset todellakaan joka tätä puolta Suomea on ollut vaatimassa, vaan lappalaiset itse. Monta vuotta ovat jauhaneet puolesta Suomesta ja puolen Suomen joukkueesta.

Niin Suomi on ihan kaunis maa, mutta veemäinen ilmasto ja mulkkua kansaa. Eli keskiarvoksi tulee sinänsä paska maa. Oululaisten eskimoiden kanssa ei kyllä meillä varmaan geneettisesti ole mitään yhteistä. Heillähän on Antti Tuiskun tai Susanna Pöykiön tapaan vähän juuri eskimoille ja japseille tyypilliset hiukset kun taas me olemme tukholmalaistyyppisiä blondeja viikinkejä. Kielikin on aika erilainen loppujen lopuksi. Lisäksi joka käy pohjoisissa huomaa kuinka mulkkua ja kateellista sakkia se on. Tunturitkin ovat kauniita, mutta niillä paikkakunnilla näkee esko-juhani tennilä meiningin. Jos joku joskus esim. näkee siellä Oulussa, Rovaniemellä tai vastaavassa paikassa ei-vittumaisen tarjoilijan niin ihme on.

Eli siis mitään yhteistä meillä ei ole sen puolen Suomen jengin kanssa ja kun he kerran ovat puoli Suomea puheillaan haastamassa niin totta hemmetissä pidetään omien puolta. Kilpaillaanhan me Ruotsiakin vastaan otteluissa, vaikka esim. tukholmalaiset ovat lähempänä varmasti perimältään ja tavoiltaan kuin mitkään pohjoisen tyypit.
 

Tuzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät

Nämä puheet saavat jokaisen Kärppien tehdyn maalin tuntumaan entistä paremmalta. Mehmetillekin tekisi hyvää poistua sieltä omasta lintukodosta aina silloin tällöin niin silmätkin voisi avautua.

Kun historiaan päästiin, niin koko Suomihan voisi olla hyvin ns. punaista aluetta mikäli Oulussa olisi bolsevikkiopit kiinnostanut kuten tapahtui mm. Helsingissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös