MTV3 Hockey Night

  • 618 010
  • 2 744

Pardus

Jäsen
Ensiksi aioin kommentoida vain, että voi jumalauta, mutta MTV3:n tiedotustilaisuuden katsottuani bongasin sieltä yhden toivoa herättävän lausahduksen: "Hockey Night ja oranssit takit ovat menneisyyttä." Toivottavasti myös Anu ja Putte.

Pelit ovat piilossa maksukanavilla, kuten futiksen karsinnat...

Offtopic, mutta syksystä lähtienhän jalkapallon MM-karsinnat näkyvät ilmaiseksi TV Viidellä.
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Foorumilla jos toisellakin YLElle vittuilu on ollut yleistä huvia. Minä en pidä YLEä täydellisenä, mutta mielestäni se on pystynyt tuottamaan kohtuulaadukkaita urheilulähetyksiä ilman mainoskatkoja. Viime vuodet on lisäksi taidettu mennä eteenpäin varsin pienillä resursseilla.

Kyllähän YLE:lläkin puutteita on kuten tuolta Muu urheilu-osiosta voi lukeakin, mutta harvoin jos koskaan on YLE:ltä nähty samanlaista perseilyä urheilulähetysten kanssa kuin Maikkarilta. Sen yhden MM-karsintamatsin YLE silloin munasi kun piti saada Pekko Aikamiespoika ruutuun ja sitten Urheiluruudussa paljastettiin ottelun lopputulos ennen itse pelilähetyksen alkua. Siitä huolimatta YLE on valovuoden edellä Maikkaria.

Sapluunahan näille lähetyksille on täysin selvä:

- Jari Porttila tekee Tulosruutuun ennakkoraportin Ranskasta käsin. Muistaa vieä mainita, että L'Equipessa ei nyt tällä kertaa ollut juttua Kärppien CHL:n alkusarjan pelistä.

- Ottelut selostetaan Suomesta käsin ja peliäänet on käännetty täysin nolliin, jotta Jutila kuulee mitä Saukkonen sanoo, ja koska jäätelöauto on pihalla.

- Ennen ottelun alkua näytetään valmentajan haastattelu, joka on tehty edellisviikolla Suomessa ennenkuin joukkue on lähtenyt vierasotteluun Venäjälle.

- Puoliajalla Kari Tyni käy läpi ottelua todennäköisesti Jukka Jalosen kanssa...mutta myös Rauno Korpi, Pertti Lehtonen ja Pekka Järvelä tulevat tutuiksi "asiantuntijoiden" roolissa.

- Yhtäkään ottelua ei nähdä loppuun asti, varsinkaan jos brömbröm-kisoja ajetaan samana viikonloppuna. Ja ihan sama vaikka peli olisi tiistaina ja kisa sunnuntaina, brömbröm pitää saada ruutuun.

- Ottelun loputtua hiestä märkä Jutila niputtaa lähikuvissa jäätelö kädessä ottelun kokoon.

- Seuraavana päivänä Porttila tekee jälkiraportin Ranskasta käsin. Raportissa tarkastellaan luonnollisesti myös Tero Pitkämäen valmistautumista Lontoon kesäolympialaisiin 2012 ja kehutaan Toni Niemistä.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Onko nuo EHT-pelit muuten sitten suoria vai jällein koosteita? Jos verrataan Ruotsiin niin siellä tulee suorana studion kera.
 

Daenboudian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kun luin tätä maikkarin uutista niin pari ekaa lausetta ajattelin että tämähän on ihan ookoo juttu. Mutta sitten tuli aika vahva ajatus että taitavat kusta kansaa pahasti silmään ja laittaa kaiken tulemaan joltain Max-kanavalta ja tämähän on hyvä veruke vielä nostaa kanavapaketin hintaa. Saatikka sitten kenet ne pistää selostamaan, onkohoan Jutila-Saukkonen tarjolla. Normaalilta kanavalta tulee korkeintaan joku maanantai-aamupäivän bulgaria-itävalta, joka kiinnostaa jääkiekkoväkeä niin maan pirusti. Kalliiksi tulee jääkiekko....
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Melkoinen kirosana tuo MTV3 täällä. Itse ainakin suhtaudun varovaisen positiivisesti tähän. Käytännössä aikaisempaan verratessa menetetään vain muutama hassu EHT-peli "kultakurkku" Mertarannan selostamana.

Esimerkiksi U20-kisat Yle on onnistunut sähläämään lähes vuodesta toiseen. Joten tässä piilee hyvä mahdollisuus siihen, että kyseisistä kisoista olisi vaihteeksi tulossa laajempikin paketti. Tästä mielestäni kannattaisi jopa maikkaria muistuttaa, etteivät pelkästään noihin muihin sarjoihin keskity.

Mitä maksukanaviin tulee, niin olen niiden kannattaja, mikäli vain hinta kohtaa laadun. Esimerkiksi Canalin kohdalla tapaus on varsin selvä. Mutta pidän myös MTV3:n seitsemän kanavan pakettia varsin kohtuullisesti hinnoiteltuna. Ainakin Sarja-kanavalta on tullut ihan mukavia vanhoja sarjoja, toki kaikki eivät tosiaan jaksa uudestaan niitä katsoa, ymmärrän kyllä senkin.

Se tosiaan on omasta mielestä vain plussaa, että käyttävät MAXia suoriin lähetyksiin. Itse kyllä maksan mielelläni hieman siitä, ettei tarvitse joka välissä mainoksia katsoa, tämä koskee muitakin ohjelmia ja maksukanavia.

Negatiivisista seikoista kääntyisi iloisemman yllätyksen puoleen se, jos selostajiksi vielä hankittaisiin jostain uudet kaverit, uskoisin että sillä saisivat kanaville varmasti lisää uusia tilaajia.
 

zztop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ikävä uutinen kaiken kaikkiaan, niin katsojan kuin myös lajin kannalta. Mielestäni MTV voisi näyttää erätauoilla lätkächattia jonka juontaisi legendaarinen päiväkahvien Tomi. Veikkauksen raha jääkiekkoliitolle varmasti kelpaa, mutta ei näköjään enää valtiollisen kanavan suhteellisen laadukas tapa tuottaa urheiluohjelmaa.
 
Esimerkiksi U20-kisat Yle on onnistunut sähläämään lähes vuodesta toiseen. Joten tässä piilee hyvä mahdollisuus siihen, että kyseisistä kisoista olisi vaihteeksi tulossa laajempikin paketti. Tästä mielestäni kannattaisi jopa maikkaria muistuttaa, etteivät pelkästään noihin muihin sarjoihin keskity.

Kuuluuko tuohon maikkarin sopimukseen edes junnukisat? Tuossa tiedotteessa kyllä mainitaan, että juniorikiekon näkyvyys paranee, mutta tämähän tarkoittaa suomeksi sitä, että tuon uuden finnkampenin junnumatsit näytetään koosteena ja se siitä. Onhan sekin tietysti eteenpäinmenoa tavallaan.

Ja mitä YLEn "kusemiseen" tulee, niin monissa tapauksissa homma on ollut siitä kiinni, että peleistä ei ole ollut saatavilla televisiointia. Niin suurta kohderyhmää YLEkään ei tavoittele, että lähettäisi oman tuontantotiimin parinkymmenen kameran kera Kanadaan tekemään lähetystä Suomen matseista.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Kylläpä oli ikävä uutinen. Toivottavasti maikkarilla ollaan yhtään perillä asioista ja opittu Hockey Nightin aikaisista virheistä. Canalin SM-liigalähetykset hakkaavat maikkarin vastaavat niin puhtaasti, että MTV:llä pitäisi olla ainoastaan yksi tie: haastaa Canal+ asiantuntemuksella ja laadukkailla kiekkolähetyksillä.

Tosin maikkarilla tämä kaikki nähdään toki täysin eri tavalla. He haluavat tehdä viihdettä koko kansalle ja luvassa onkin kaikenlaisia Koffin parhaita paikkoja ja vastaavaa erätaukoviihdettä. On kyllä uskomatonta, miten kolmosella onnistutaan ryssimään lähes kaikki urheilulähetykset. Formuloistakin saisi suhteellisen pienellä vaivalla paljon enemmän irti, kun pureuduttaisiin oikein tosissaan lajin kiemuroihin eikä vain raavittaisi vähän pintaa.

Jääkiekkoliitolle ja mestarien liigalle tämä on Suomessa paha askel täysin väärään suuntaan, mutta itsehän tiensä valitsevat. Toivotaan parasta, mutta en aio pidätellä hengitystä.
 

Steven

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Calgary Flames, Liverpool FC
Tosin maikkarilla tämä kaikki nähdään toki täysin eri tavalla. He haluavat tehdä viihdettä koko kansalle ja luvassa onkin kaikenlaisia Koffin parhaita paikkoja ja vastaavaa erätaukoviihdettä. On kyllä uskomatonta, miten kolmosella onnistutaan ryssimään lähes kaikki urheilulähetykset. Formuloistakin saisi suhteellisen pienellä vaivalla paljon enemmän irti, kun pureuduttaisiin oikein tosissaan lajin kiemuroihin eikä vain raavittaisi vähän pintaa.

Formuloissa nyt on kanavan yleistasoon verrattuna ihan hyvät selostajat ja asiantuntijat (Saari, Mustakari ja kumppanit). Porttila, Saukkonen, Uotila, Haajanen, ovat kaikki kyllä sellaisia sankareita että ihmettelen miten kehtaavat itseään kutsua urheilutoimittajiksi. Se on toinen syy miksi itseä ei koskaan kiinnosta katsoa kyseisen kanavan urheilutarjontaa. Toinen syy on se ärsyttävä formula, tai joku alppihiihto jankutus, mitä aina on tulosruutu tulvillaan. Esim. jos F1-kauden alkuun on jotain kolme kuukautta ja silti ykkösaiheena on jotkin superagurin testit jossain peräkylillä. Kanavaa joutuu aina vaihtamaan.

Muuten tämä uudistus vaikuttaisi ihan hyvältä, tarjottavuus lisääntyy ja vaikka menneekin maksukanavalle, niin silti edistysaskel. Mutta pelottaa saatana jos se Saukkonen menee sinne heilumaan. Kai maikkarilla olisi rahaa palkata joku kunnollinen jääkiekkoselostaja, tai vaikka nostaa joku tuore nimi esille, Virkkusen tyylinen mutta siis jääkiekkomies. Jos sen tekevät, niin lupaan max-paketin hankkia. Muuten en edes harkitse.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Kyllä MTV3:n kanavapaketilta tulee sellaista tuubaa, että ei paremmasta väliä. Itse en ole kuin äärimmäisessä tylsyyden tilassa seurannut merkityksettömiä EHT matseja joten empä jää paljosta paitsi.

Kuk oikeasti maksaa 20e /kk tuosta?
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Ensiksi, kun luin uutisen tuli heti hyvä olo! Vaikka olisi Juti ja Anu selostamassa, pääseepähän katsomaan hokia! Sitten tulee tämä ''pääsääntöisesti MAX:illa'' lause sieltä esiin. Loppui kyllä kaikki mahdollinen positiivisuus siihen ja hyvä ettei TV lähtenyt viereisestä ikkunasta ulos. Varma on, että tässä huushollissa ei tästä makseta! Suorana MTV3:lta Saudi-Arabian mestari HC Ahmed kohtaa Papua Uusi-Guinean runkosarjan voittajan Kannibals HC:n, selostajina Juti ja Anu, asiantuntijana ja haastattelijana Saarinen. Koosteet illan muista otteluista kello 23.55, heti elokuvamme jälkeen. Täytyy toivoa, että mahdollisimman paljon tulee näitä kärkikamppailuita suorana MTV3:lta. Ja kyllä, minua kiinnostaisi niin prklsti katsoa CHL:ää ja EHT:ta! Mutta nyt siihenkin tulee muutos!
 

-RVL-

Jäsen
Itseäni ei nämä muutokset haittaa millään tavalla. Jos olen katsonut EHT:ta aikaisemmin YLE:ltä niin tulen myös katsomaan sitä MTV3:n kanavilta. Ei ole iso lovi köyhän opiskelijankaan lompakkoon tuo hinta, vaikka lähetykset/selostajat muuttuvat. Ja tuleehan tuolta MAX.lta muutakin hyvää ohjelmaa, F1:ä on kiva katsella ilman mainoksia jne...keväästä 2007 asti tullut maksettua, välillä saanut ilmaiseksi. Eihän nyt pelkästä jääkiekosta tulisi maksettua.

En ole nyt ottanut kovin tarkasti selvää tästä asiasta, kun ei ole ollut suurempaa tarvetta. Mikäli Saukkonen/Jutila ovat selostamassa peliä niin sitten ovat, johan niitä on tullut seurattua useampi vuosi. Varmasti ammattitaitoisempiakin kavereita löytyisi tuohon hommaan, mutta kelpaa minulle, sama ketä siellä istuu.

MTV3/MAX/Netti-tv tulevat tarjoamaan runsaasti ja monipuolisesti kiekkoa tulevaisuudessa, kiitos heille.
 
Viimeksi muokattu:

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Formuloissa nyt on kanavan yleistasoon verrattuna ihan hyvät selostajat ja asiantuntijat (Saari, Mustakari ja kumppanit). Porttila, Saukkonen, Uotila, Haajanen, ovat kaikki kyllä sellaisia sankareita että ihmettelen miten kehtaavat itseään kutsua urheilutoimittajiksi. Se on toinen syy miksi itseä ei koskaan kiinnosta katsoa kyseisen kanavan urheilutarjontaa. Toinen syy on se ärsyttävä formula, tai joku alppihiihto jankutus, mitä aina on tulosruutu tulvillaan. Esim. jos F1-kauden alkuun on jotain kolme kuukautta ja silti ykkösaiheena on jotkin superagurin testit jossain peräkylillä. Kanavaa joutuu aina vaihtamaan.

Muuten tämä uudistus vaikuttaisi ihan hyvältä, tarjottavuus lisääntyy ja vaikka menneekin maksukanavalle, niin silti edistysaskel. Mutta pelottaa saatana jos se Saukkonen menee sinne heilumaan. Kai maikkarilla olisi rahaa palkata joku kunnollinen jääkiekkoselostaja, tai vaikka nostaa joku tuore nimi esille, Virkkusen tyylinen mutta siis jääkiekkomies. Jos sen tekevät, niin lupaan max-paketin hankkia. Muuten en edes harkitse.

Itseänikin ihmetyttää, että minkä vitun takia MTV 3 hommaa kaikkia urheilutapahtumia omille kanavilleen, mutta ei ole valmis palkkaamaan niihin selostajiksi yhtä ainutta ammattitaitoista jantteria. Luulisi sielläkin tajuttavan, että ihmisiä saattaisi jopa enemmän kiinnostaa hommata Maikkarin kortti, mikäli siellä olisi paremmat selostajat?

Kaikkein surkuhupaisin miltei tähän asti on ollut Maikkarin toiminnassa tämän Kultaisen liigan ottaminen omalle kanavalleen.

Kun ajattelee pidemmän päälle, niin en ole ennenkään katsellut EHT-pelejä, joten niiden meneminen Maikkarille ei juuri hetkauta.

Mutta kun sitten ajattelee tätä Euroopan mestarien liigaa, niin koko liiga on alkamaisillaan, jolloin Suomessakin olisi tärkeää saada ihmiset kiinnostumaan siitä mahdollisimman tehokkaasti. Tätä tavoitetta ei kuitenkaan kauheasti edesauta se, että näitä pelejä selostamassa ovat Anu ja Juti, päinvastoin.

About 20 ekee yhdestä kanavakortista ei ole paljoa edes opiskelijan butjetista per kuukausi, mutta kun saman verran pulittaa jo ennestään Canalista niin siinä valossa se on turhan suuri lisä ja ei ole mitään intressejä meikäläisellä hommata tuota korttia.

No siirrettäkööt kohta lätkän MM-kisatkin Maxille. Jokohan silloin kansa olisi täälläkin tyytyväinen siihen, että Leijonien MM-pelejä selostaisikin Mertarannan sijasta Mika "Anu" Saukkonen?
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Itseäni ei nämä muutokset haittaa millään tavalla. Jos olen katsonut EHT:ta aikaisemmin YLE:ltä niin tulen myös katsomaan sitä MTV3:n kanavilta. Ei ole iso lovi köyhän opiskelijankaan lompakkoon tuo hinta, vaikka lähetykset/selostajat muuttuvat.

En ole nyt ottanut kovin tarkasti selvää tästä asiasta, kun ei ole ollut suurempaa tarvetta. Mikäli Saukkonen/Jutila ovat selostamassa peliä niin sitten ovat, johan niitä on tullut seurattua useampi vuosi. Varmasti ammattitaitoisempiakin kavereita löytyisi tuohon hommaan, mutta kelpaa minulle, sama ketä siellä istuu.

MTV3/MAX/Netti-tv tulevat tarjoamaan runsaasti ja monipuolisesti kiekkoa tulevaisuudessa, kiitos heille.

Olet ansainnut vuoden kivoin kaveri-arvonimen.

Ja CHL-matsit näkee sopivasti kantakuppilassa jossa voi turruttaa itsensä oluella. Pääasia, että pelit näkyy. Vaatii vain hieman järjestelyitä että niitä voi seurata, esim. vapaapäivä seuraavana päivänä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eipä kyllä tuo Champions League tai EHT niin paljon jaksa kiinnostaa että niistä erikseen alkaisin maksamaan. Kun ei noilta maksukanavilta kuitenkaan oikein muuta kiinnostavaa tule. Noita typeriä remonttiohjelmia ja amerikkalaisen poliisin takaa-ajovideoita saa katsella JIMiltäkin jos haluaa.

Nuo EHT-pelit on juuri sellaista viihdettä että niitä voi katsoa jos sattuu olemaan juuri silloin vapaa-aikaa ja ne sattuvat tulemaan TV:stä ihan peruskanavalta. Sama pätee myös CHL:ään, joka sinänsä ei kovin paljoa jaksa kiinnostaa kun oma suosikkijoukkuekaan ei mukana ole. Ei kyllä missään nimessä tulisi edes mieleenkään maksaa niistä jotain extraa, varsinkaan jos siellä on tutut "Hockey Nightmaren" oranssinutut ohjaksissa.
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
No siirrettäkööt kohta lätkän MM-kisatkin Maxille. Jokohan silloin kansa olisi täälläkin tyytyväinen siihen, että Leijonien MM-pelejä selostaisikin Mertarannan sijasta Mika "Anu" Saukkonen?

Ei voi siirtää. Valtioneuvoston vahvistama kansallisesti merkittävien urheilutapahtumien lista sisältää jääkiekon MM-kisat, joista kaikki Suomen ottelut, välierät ja finaali on näytettävä suorana lähetyksenä ilmaiseksi kanavalla, jonka peittoalue kattaa 90% kotitalouksista. Sama koskee myös jalkapallon arvoturnauksia, muut listan tapahtumat voidaan näyttää joko osittain ja tai kokonaan suorana tai jälkilähetyksenä.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Eipä tainnut tulevakaan Euroopan Liiga saada Suomessa jalansijaa, kun muovinen ja katsojia aliarvioiva kanava vastaa toteutuksesta. Eikö ne idiootit tajua, että suomalainen ei halua katsoa urheilulähetyksiä jotka ovat mainoskatkoja täynnä ja selostajien suorituksesta saa tuntea vain helvetinmoista myötähäpeää.

En halua nähdä ikinä sitä päivää kun jääkiekon tai fudiksen arvokisat näytetään Karhuvaaran umpisurkealta kanavalta.
 

Torspo82

Jäsen
Voisin kuvitella Maikkarin käyttävän samaa kaavaa kuin Formuloiden kanssa. Tällöin Maxilta tulisivat suorat lähetykset ja pääkanava näyttäisi Saukkosen ja Jutin selostaman jälkilähetyksen, joka olisi leikattu niin, ettei siitä ottaisi hullukaan selvää. Yht'äkkiä joku vain ilmoittaisi kiekon olevan maalissa ja sitten se nähtäisiin hidastettuna. Ainakin itsestäni tuntuu, että juuri nuo Formuloiden jälkilähetykset on tehty tarkoituksella niin uskomattoman anaalisiksi, että jokaisen lajista pitävän on joko hankittava maksukortti tai oltava kokonaan katsomatta.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vähän kyllä huvitti tuo jääkiekkoliiton hykertely siitä kuinka maajoukkuekiekon näkyvyys tulee nyt tämän sopimuksen myötä paranemaan. Todennäköisesti pelejä tullaan näkemään määrällisesti enemmän kuin tähän asti mutta jotenkin tuntuu että katsojaluvuissa jäädään sitten vastaavasti reippaasti taakse, käsittääkseni nuo Maxin katsojaluvut ei kuitenkaan mitään huikeita ole. Ja en usko että EHT ja CHL vetää kanavalle niin paljon uusiakaan katsojia että sillä olisi dramaattinen vaikutus. Jos selostajiksi vielä valitaan tutut oranssitakit niin se pitänee huolen siitä että mitään katselukorttien ostoryntäystä ei tultane näkemään. Veikkaisin että tämän sopimuksen myötä kokonaisnäkyvyys TV:ssä tulee ainoastaan vähenemään, mikäli MTV3 ei sitten jossain vaiheessa ala siirtää lähetyksiä pääkanavalleen.
 

dexteri

Jäsen
Antakaahan sankoin joukoin palautetta maikkarille, ettei katkaise siipiä uudelta sarjalta heti alkuunsa, eli palautetta siitä, ettei Juti-Saukkonen selosta näitä pelejä!

http://www.mtv3.fi/ohjelmat2007/palaute.shtml

Palautetta tosiaan. Saisivat palkata mertarannan tonnekin selostamaan. Eikös kanavien välillä voi sukkuloida ristiin rastiin. Vai pitääkö olla samaa konsernia? Ainakin oon nähny että nelosen ja urheilukanavan välillä pyörii samoja naamoja.
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
MIKSI?

Kertokaa nyt joku miksi oranssitakeille piti mennä myymään yhtään mitään?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Eikö ne idiootit tajua, että suomalainen ei halua katsoa urheilulähetyksiä jotka ovat mainoskatkoja täynnä ja selostajien suorituksesta saa tuntea vain helvetinmoista myötähäpeää.

MAX:in formulalähetyksissä ei ole mainoksia ollenkaan. Enkä ole huomannut että mainokset kiusaisivat muillakaan MTV3:n maksullisilla kanavilla, tosin en niitä hirveästi ole seurannut mutta sen verran kuitenkin että luulisin että jonkinlainen tuntuma mainoksiin siellä on.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
MIKSI?

Kertokaa nyt joku miksi oranssitakeille piti mennä myymään yhtään mitään?
Mulle on tullut tästä kaupasta ainakin sellainen fiilis että YLE:llä on nyt fygyt urheilun suhteen loppu. Mikä nyt on ymmärrettävää kun pitää näyttää Olympialaiset ja erinäisiä MM ja EM kisoja ja fudiksen mestareiden liigaa. Ja siinä ohessa rakentaa musiikkitaloa ja koittaa olla potkimatta liikaa sakkia pihalle.

Itseäni ei harmita yhtään että EHT menee nyt maksukanaville. Muistissa kun on Tsekin turnauksen unettavat matsit siinä helvetin mainosviidakossa. Siihen kun vielä lisätään Saukkosen ja Jutin selostus, niin oikeasti sain hyvät naurut kun ajattelin että siitä ilosta pitäisi vielä maksaa!

Mutta CHL meneminen maksukanaville on huono juttu. Nyt kun liigaa lanseerataan, niin otteluiden pitäisi ehdottomasti olla kaikkien potentiaalisten katsojien nähtävissä. Nyt sarja on jäämässä heti alkuun mystiseksi liigaksi josta ehkä näkee urheiluruudussa maalikoosteen ja tulokset. Tähän kun lisätään että ottelutapahtuman viihdearvosta vastaa maikkari niin taas on asiaa tonne ”pitäiskö itkeä vai nauraa” –ketjuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös