Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Montreal Canadiens 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Grainger, 03.05.2016 klo 22.27.

 1. Jonsered Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Montreal Canadiens, MEIDEN
  Weber on nyt sitten Canadiensin miehiä. Yritän vähän miettiä, mitä se tarkoittaa.

  Kiekollista varmuutta hänelläkin on, joten kai sitä kiekkoa saadaan hyökkääjille pelattua, mikäli he vain sitä osaavat hakea. Subbanmaisia purjehduksia kentän läpi ja kiekon ylöstuonteja pakkoraoissa ei nähtäne. Myös näyttävät spin-o-ramat jäävät pois.

  Weber on vähän isompi ja lienee kovempi kuin Subban, joten maalin edessä varmaan lakoaa miestä myös ykköpakkiparin jäällä ollessa. Toki Subbankin tähän olisi pystynyt, mutta ehkä Weberin tarvitsee käyttää vähemmän energiaa tähän. Tarkoittaisikohan Weberin tulo, että Beaulieu on vakituisesti ykkösparissa? Vai vieläkö Markovia jaksetaan katsella isolla peliajalla?

  Ylivoimalla Weber on totta kai pelote, mutta niin oli myös Subban. Subbanin vähentynyt ylivoimamaalien määrä johtui vain paskasta ylivoimasta, ei miehen laukauksesta. En tiiä miten Weber muuttaa sitä tilannetta, että viivaan ei saada pelattua kunnon laukauspaikkoja ylivoimalla. Mutta jos saadaan, onhan Weberillä kieltämättä napsun Subbania äkäisempi kuti.

  Weberin pelinumeron 6 ei ole jäädytetty, jei! Antaisikohan Pateryn viime kauden numeronsa suosiolla, vai syntyykö taistelu? ;) Takavuosinahan tuota numeroa ovat käyttäneet muun muassa sellaiset suuruudet kuin Janne Niinimaa ja Douglas Murray.

  Ja hei, onhan meillä nyt yksi kenttäpelaaja lisää seurattavana World Cupissa!

  Mutta paljon katoaa Subbanin mukana. Hän oli niin iskostunut minun ja varmasti muidenkin kannattajien silmissä habs-rosteriin. Koskematon pelaaja Pricen ja Gallagherin ohella. Ja osa haavetta, jossa nykyjoukkue pääsee kuin pääseekin nostelemaan kannua. Nyt sellainen haave tuntuu etäisemmältä.

  Ellei se ykköskorin hyökkääjä nyt löydy ja kuppia nostellaan jo ensi kaudella... saahan sitä unelmoida.
   
 2. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Aika pommihan tuo treidi on. Avasin gohabsgo-sivuston, jossa oli otsikot "Subban traded" ja "Hall traded", kirosin, että Hall sieltä sitten tuli. Olin kuitenkin huomattavasti tyytyväisempi huomatessani Weberin tulleenkin. Yllätyshän tämä Subbanin kauppa ei ollut, mutta pettymys kylläkin. Syitä miksi Subban kaupattiin:
  - NMC astuu voimaan 1.7. ja sen jälkeen treidaaminen tietenkin hyvin vaikeaa. Miksi sitten Subban pitäisi treidata edes tulevaisuudessa? Kallis, ailahteleva, ongelmia pukukopissa, liikaa energiaa kuluu ei-jääkiekollisiin asioihin.
  - Ei sovi valmentajan ikivanhoihin taktiikoihin
  - Heikko puolustussuuntaan

  Weber on hieman halvempi caphitiltään, monipuolisempi, enemmän johtaja-ainesta. Tietenkin Weber on myös vanhempi ja sopimuksen kesto on järkyttävän pitkä.

  Kyllä tässä Bergevin ison riskin ottaa ja saattaa tällä sahata oksaa altaan. Jos Bergevin joutuu tulevalla kaudella potkimaan aiheellisesti Therrienin pois ja Habsit eivät pärjää, niin todennäköisesti kauden jälkeen Bergevin myös vaihtuu toiseen sekoilijaan.
   
 3. teemu_s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool FC, Montreal Canadiens
  PK Subban on jättänyt jälkensä faneihin ja joukkueeseen Montrealissa. Weber on laatupuolustaja. Oikeastaan kokonaisvaltaisempi kuin Subban. Kanadan ykköspuolustaja?

  Pelkäsin kyllä jotain paljon pahempaakin mitä Bergevin saisi aikaan eli kasakiekkoja ja hikiset munasyndit. Eli pari Weise-kloonia ja joku hikinen neloskierroksen varaus.

  Ei tämä joukkuetta heikennä. Suurin riski on edelleen päävalmentaja.
   
 4. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
 5. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barca&Pep, Pats, SASpurs, Canada, PIT&CHI
  Lainaus:
  Kolmonen. Doughty ja Keith edellä.
   
 6. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Puoli vuorokautta tätä Subban-Weber treidiä olen pohtinut. Mielestäni Bergevin teki suuren virheen tässä kaupassa. Vähän herää kuitenkin ajatus siitä että olisiko jopa Therrien ehdottanut tätä treidiä MB:lle. Therrien ja Subban kun eivät mitään ylimpiä ystävyksiä olleet. Pikaista ulostusta Therrienille ja samalla ovenavauksella vaikka Bergevinille.

  Anyway ilman Subbania lähdetään liikkeelle. Toivotaan että Weber pelaa vielä monta kautta huipulla. Eihän tässä kuitenkaan mitään kasaa paskaa tullut Montrealiin vaan ihan oikeasti tähtistatuksella pelaava puolustaja.

  Pelaajat ja valmentajat vaihtuvat. Yksi on ja pysyy sydämessä! Montreal Canadiens!
   
 7. Tulevatähti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 8. lunde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
  Ei ole ihan jokapäiväisiä tällaiset kaupat NHL:ssä. Sen kummemmin analysoimatta kaupan voittajia ja pitkän ajan vaikutuksia tuli vaan mieleen, että mahtaa vastustajilla olla kivaa alivoimalla. Shaw häärää kuuluisine polvisuojineen maalivahdin sylissä ja Weber pommittaa kiekkoa siniviivalta.
   
 9. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Ei tämä kauppa nyt mielestäni katastrofaalinen ole. Aikamoista liioittelua. Therrien on varmasti pyytänyt, että Subbanista päästään eroon, koska Subban oli kaikkea sitä mitä Therrien inhoaa pelaajassa. Tietenkin jos nyt selviää, että Weberin liike onkin hidastunut selvästi ja parhaat vuodet ovat takana, niin sitten kyseessä on paha virhe Bergeviniltä. Uskon kuitenkin, että nykyään pelaajat pystyvät pelaamaan korkealla tasolla 35-36-vuotiaiksi. Tietenkin Weberin sopimuksen viimeiset vuodet voivat olla sitten heikkoja, mutta toisaalta hän voi olla ihanteellinen pelaaja jollekin persaukiselle seuralle, joka saa caphittiä, mutta itse palkka on pieni.
   
 10. Massimo 1897 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Osanottoni menetyksenne johdosta!. Hiljaiseksi vetää.
  Subbanin kuvittelin olevan sellainen palaaja joka pelaa aina Habseissa, noh ei pelannut. Hyvä pakkihan sieltä vaihdossa tuli, mutta ei kyllä minun fantasiamanageri maailmassa ois menny ihan yksyhteen. Joku alaketjujen laituri tai jtn varausvuoroa kylkiäisiksi.

  Gallagher enää ainut pelaaja jota jaksaa seurata habs joukkueessa, niin noh ja tietty Shaw joka tuli jo aikaisemmin. Voimia!!!
   
 11. Aunt Wang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Brommapojkarna, John Eichel
  Muistatteko niitä aikoja, kun Bergevinin palkkaaminen tuntui jopa hyvältä? Hän oli nuori, syntynyt Montrealissa ja tuli organisaation ulkopuolelta. Piti olla rohkeutta tehdä siirtoja, joita edeltäjänsä eivät tehneet. Sekoilun ja perseilyn piti loppua, idealistisen ja modernin huippu-GM:n piti paikata hyökkäyksen aukot ja rakentaa joukkue, joka menee päätyyn asti. Core oli kuitenkin hyvä, Norris-pakki, Vezina-mokke ja pari kappaletta 30 maalin miehiä. Mikä meni vikaan?
   
 12. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Therrien
   
 13. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  On siellä nytkin Norris-pakki. Nimi vain vaihtui. Maalintekijöitä on ehkä kaksi, jos hyvin menee. Valmennus on ihan paskaa, se on suurin ongelma.
   
 14. teemu_s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool FC, Montreal Canadiens
  Lainaus:
  Lainaus:
  Niin, veljet. Eihän se Weber huono ole. Mutta nyt kun tätä vaan tarkemmin miettii niin kyllähän tässä lyötiin kättä paskaan sopimusten näkökulmasta. Weberin potku hidastuu vääjäämättä lähivuosina. Subbanin sopimus olisi jopa ehtinyt loppua ennen kuin ikä tulee eteen.

  Menen päivittämään oman kirjoittajaprofiilini.

  Carey Pricen lähtöä odotellessa.
   
 15. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Ihan triviaalitietona tähän väliin, että 29.6.1990 Montreal Canadiens kauppasi Chris Chelioksen Chicagoon vaihdossa Denis Savardiin. Ja nyt 26 vuotta myöhemmin ikään kuin Chelios-kaupan vuosipäivänä kaupattiin sitten Subban.
   
  Viimeksi muokattu: 30.06.2016 klo 16.21
 16. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Täähän oli hyvä kauppa Montulta. Saitte paremman pakin joka iskee vielä melkein samaan tahtiin pinnoja kuin Subban. Hyvin paljon on vittumaisempi kurvata sinne Habs maalille jatkossa. Johtajuutta isolla J:llä joukkueeseen. Keskitytään pelihommiin eikä show juttuihin.
   
 17. Ciry Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  le Club de hockey Canadien
  Lainaus:
  Ainoa ongelma on se, että tuo joukkue ei ole millään tasolla mitattuna condenter joukkue jos Price loukkaantumiset jatkuvat, eikä kyllä vaikka pelaisi 82 matkia kauteen, kun tahtia heiluttaa M.T penkin takana. Weberin jalat nyt ei ainakaan nopeudu tästä, joten kiire olisi että tuo swap kannattaisi. 40 vuotias Weber nyt ei uskottavasti ole kovin vauhtikone. Eli ainakin itelle tässä eniten ontuu tuo sopimus.
   
 18. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Chelios oli muuten tuolloin jo ikäloppu kolmikymppinen. Pelasi sen jälkeen enää 17 vuotta.
   
 19. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Ehkä nyt on sopiva aika liittyä tämänkin ketjun keskusteluun. Olihan tuo aika shokki, kun hotellin aamiaisella aloin kännykkää räplätä, enkä vieläkään ole oikein saanut ajatuksia kasattua, mitä hittoa juuri tapahtui.

  Subban =(was) CH, CH > Subban. Siinä kai se olennainen printattuna. Edustamisesta ja tempauksista jään ulkopuolella kauppa ei varmasti johtunut. Nimetkääpä yksikin pelaaja, joka olisi kerännyt vastaavan huomion itsensä kautta joukkueelle. Vähimmilläänkin Habs menetti huikean väriläiskän, jolla joukkue keräsi huomiota kaikkialla. Kentällä aivan helvetin viihdyttävä pelaaja, joskus kenties liiaksikin, ja kentän ulkopuolella vielä enemmän, mutta mitä sitten? Tällaisia väriläiskiä tuolla taitotasolla ei tule läheskään joka vuosikymmenellä vastaan, saati sitten tarjolle.

  Puheet mahdollisesta pukukoppisyövästä ja ristiriidoista muiden pelaajien kanssa nostivat välittömästi kaupan jälkeen päätään. Kaikki muistavat 24CH:ssa nähdyt Paciorettyn katseet Subbania kohti. Kuiskutellaan, että Subban oli, ehkä luonteensa omaisesti, muiden silmissä liian täynnä itseään ja etteivät kemiat olleet monenkaan pelaajan kanssa ihan kohdillaan. Ja, ja, ja... Puhetta tietysti riittää.

  Weber voi olla, ja toivottavasti olisikin kaikki osa-alueet yhteenlukien toistaiseksi parempi paketti Habs-puolustukseen kuin PK, mutta pelkään käyvän toisin. Eikä taida Weberillä olla ihan helpoin mahdollinen paikka hypätä kelkkaan mukaan.

  Kai tässä pitää vaan toivoa, että edes joku arvio on osunut oikeaan, eikä tämä lopulta ole Roy trade v.2, joka rampauttaa joukkueen runsaaksi vuosikymmeneksi. Subban ehti kuuden kauden ajan olla minulle ja varmasti monelle muulle Habsin kasvot. Kyse ei ole siitä, että tämä olisi ollut veturi, joka omilla otteillaan hinasi Habsia yksin eteenpäin, eikä siitä etteikö muitakin sykähdyttäviä pelaajia joukkueessa olisi, kuten Price ja Gallagher, mutta PK oli todellinen franchise face, jonka kauppaan en suostunut uskomaan vaikka kuinka huhuttiin.

  Pirun ristiriitainen fiilis. Toivon todella, että kaupan taustalla olisi jotain muutakin kuin Bergevin/Therrien -aisaparin kullinmittaus, ja että kaupasta olisi Habsille lyhyehkössä juoksussa hyötyä. Subbanille en kuitenkaaan osaa toivoa mitään huonoa, päinvastoin.

  Ainakaan enää ei tarvitse lukea, että Bergevinillä ei riitä kiveksiä tehdä isoja kauppoja. Valitettavasti.
   
 20. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Yleensä jos valmentaja ei tule toimeen tähtipelaajan kanssa niin vaihdetaan valmentajaa ellei valmentaja ole Scotty Bowman tms. Montreal toimii näköjään eri tavalla.
   
 21. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 22. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Nyt on Bergevinin parasta onnistua UFA-markkinoilla, jotta Weber tuotiin joukkueeseen, joka ihan oikeasti taistelisi Cupista. Mielellään siis kaksi laadukasta hyökkäyspään pelaajaa ja jolloin ilveellä pitäisi päästä eroon DD:stä. DD:n ulostaminen tarkoittaisi tilaa palkkakaton alle ja todiste ettei joukkueessa ole suosikkeja.
   
 23. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Twitter

  Ei nyt kovin imartelevalta kuulosta. Voi tuo Subban treidi kyllä karkottaa ne vähätkin halukkaat.
   
 24. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Tony Marinaro on why Subban was really traded - HFBoards

  No nyt alan ymmärtää tätä treidiä paremmin. Subbanin tie oli Montrealissa loppuunkuljettu.

  Lainaus:
   
  Viimeksi muokattu: 01.07.2016 klo 04.49
 25. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Subban ei varmasti ollut helppo persoona kanssapelaajille tai heikolle valmentajalle. Toisaalta ei myöskään kohtelu Habsien puolelta Subbania kohtaan ollut ykkösluokkaa. Weberissä Habsit saavat toivottavasti helpomman persoonan ja en näkisi huonona, jos Weberistä tehtäisiin heti kapteeni.

  Pateryn antoi pelinumeronsa kuutosen Weberille. Pateryn ottaa numeron kahdeksan.