Montreal Canadiens 2013–2014

  • 100 443
  • 307

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Sitten paluu arkeen ja jatkoajalla tukkaan Tampalta 2-1. Jälleen kerran Price pelasi Habsille sen pisteen ja tarjosi toistakin, mutta kun ei maalipaikoissa herroille maistunut. Bishop oli myös loistava, mutta olihan siinä viimeisen viiden minuutin ja jatkoajan aikana montakin paikkaa. Tosin vähän jäi korpeamaan se, kuinka kovaa Subbania sai mailahäiritä jatkoajalla. Kaveri olisi halunnut ratkaista ottelun, mutta eipä onnistunut tällä kertaa. Varsinaisella peliajalla mies olikin ihan unessa, kruununa omaan rysään ohjattu kiekko.

Ensi yönä sitten samassa osoitteessa vastassa Jets, joka on hurjassa iskussa Paul Mauricen istahdettua penkin päähän. Helppoa ei tule olemaan ja eilisen kaltaisella esityksellä tulee olemaan todella tuskaista.
 

Maigeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK❤️ The Habs, Everton FC, Joe Finley
Raphael Diaz --> Vancouver
Dale Weise --> Montreal

Canucks ilmoitti tuosta kaupasta twitterissä.

Lainasin Vahvistuneet kaupat ja sopimukset kaudella 2013–2014 -ketjusta. Että sellainen kauppa. Kertokaas peremmin tietävät, että millainen pelaaja toi Dale Weise on? Itselläni ei ole mitää hajua kaverista. Onko minkäänlaista hyötyä? Tilastot eivät ainakaan ole kummoiset. Veikkaisin, että on sellainen kolmos-nelosketjun hankinta.
 

Glory Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Club de hockey Canadien
Eiköhän Weise ole 4.ketjun kaveri. Itse veikkaan että mies hankittiin tuomaan kilpailua telaketju osastolle. Toki Habsin kannalta pidän treidiä positiivisena! Weise on kuitenkin suht miehekkäissä mitoissa 188cm ja 93kg. Ja juuri kokoa tarvitaan edelleen joukkueeseen.
 
Suosikkijoukkue
Canucks
Weise on pelillisiltä taidoiltaan keskimääräistä parempi nelosketjun pelaaja. Hän on ahkera taklaaja ja kokonsa puolesta pystyy fyysiseen peliin, joka ei silti oikein tunnu olevan hänen ominta luontoaan. Hänellä on peliälyä luoda tilanteita hyökkäyspäässäkin ja pelata alivoimia. Yllättävintä hänessä Habs faneille tulee varmaan olemaan hänen luistelunopeutensa. Välillä Weisea kuitenkin vaivaa jonkinlainen ”minä olen Eric Lindros” -syndrooma, eli omat kyvyt ja käsitys omista kyvyistä eivät aina ole ihan tasapainossa. Hyvässä valmennuksessa potentiaalia voi olla kolmosketjuun.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Toisessa ketjussa mainittiinkin, että uusi johto kyllä tykkää hankkia muskelia alempiin ketjuihin, mutta ei siitä haittaa olisi, vaikka joukkueeseen hankittaisiin joskus ihan oikeasti hyvä puolustaja ja maalintekijäkin. Eipä sillä, en minä tätä kauppaa pidä huonona. Diaz tuntui antaneen viime kaudella kaiken mitä oli annettavissa, eivätkä otteet olleet viime aikoina kovinkaan kummoisia. Kyllähän se on nähty, että sveitsiläinen on isoissa ongelmissa, kun vastustaja tulee fyysisesti Pricen iholle.

Telaketjuosastolla alkaa olla tuota lihasta ja se on hyvä. Parrosista voi olla mitä mieltä tahansa, mutta kyllä minä ainakin olen ottanut miehen vastaan ihan positiivisella mielellä. Kerrankin Habsilla on pelaaja, jota vastaan vastustaja ei lähde tappeluun ja viittaan tällä viime lauantain otteluun, kun Gudas kieltäytyi haasteesta ajettuaan törkeästi Prustin selkään. Nyt siellä on kiekolliseen peliinkin joskus kykeneviä kavereita, jotka rottailevat, taklaavat, tappelevat ja saattavat joskus tehdä maalinkin.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Habseille hyvä voitto kotona Flamesista. Vaikka (F)lames on yksi liigan huonoimmista jengeistä, ovat he itseasiassa pelanneet ihan hyvin viime aikoina. Habseille oli varmasti tärkeää saada kotitappioputki poikki.

En ollut pariin päivään katsonut Canadiensien tapahtumia ja hups. Siellähän on tehty treidi! Treidit alkavat nykyään olla aikamoisia keräilyharvinaisuuksia. Tämän treidin pitäisi olla Habseille aika no-lose-kauppa. Diaz on ollut käytännössä koko kauden poppariosaston pakki, sopimus loppuu kesällä ja farmissa on kasa lupaavia puolustajia odottamassa vuoroaan. Jos tuollaisesta pelaajasta saa jotain muuta vastineeksi kuin kasan homehtuneita juomapulloja, niin ihan hyvä. Canucksit olivat akuutissa puolustajapulassa, joten sen takia vakiokokoonpanopelaaja saatiin irrotettua. Kaikkea hyvää Weiselle, toivottavasti vielä kehittyy pelaajana.
 

Habs#90

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal Canadiens, "Suomalaisjoukkueet"
Melko lennokas debyyttipeli ainakin popparimies Diazilta Vancouverin paidassa. Jääaikaa mies kellotti eniten koko joukkueesta (25:26), teki Canucksin ainoan maalin ja oli neljällä laukauksellaan joukkueen toiseksi ahkerin laukoja D. Sedinin jälkeen.

Kovin pitkään ei Raphaelin tarvitse odotella paluuta Montrealiin, sillä heikohkovireinen (3-7-0) Canucks saapuu Habsin vieraaksi jo torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa. Tarkoitus olisi käydä kyttäilemässä ottelu livenä Centre Bellissä. Tämä on kai taas niitä matseja, joista pitää kyllä se 2 pistettä ottaa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Ei nyt tietysti hirveästi juhlinnan aihetta ole siinä, että joukkue on tehnyt kolmessa ottelussa käytännössä kolme maalia, kun jätetään tuo tyhjiin tullut laskuista pois. Carey Pricen mahtivireen ansiosta nuo kolme ottelua ovat kartuttaneet pistetilastoa kolmella pisteellä, mutta kaikki ainekset pieneen katastrofiinkin on ollut ilmassa.

Sellainen 2010 kevään Cammalleri mahtuisi tuohon joukkueeseen suht helposti. Voisin jopa antaa vaihdossa pari kaveria. Sillä todellinen maalintekijä/pistelinkohan Canadiensista puuttuu. Nämä muutamat kaverit osuvat kyllä ryppäissä, mutta koska Habsissa on viimeksi ollut otteluita kääntävä hyökkääjä?
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Ei nyt tietysti hirveästi juhlinnan aihetta ole siinä, että joukkue on tehnyt kolmessa ottelussa käytännössä kolme maalia, kun jätetään tuo tyhjiin tullut laskuista pois. Carey Pricen mahtivireen ansiosta nuo kolme ottelua ovat kartuttaneet pistetilastoa kolmella pisteellä, mutta kaikki ainekset pieneen katastrofiinkin on ollut ilmassa.

Sellainen 2010 kevään Cammalleri mahtuisi tuohon joukkueeseen suht helposti. Voisin jopa antaa vaihdossa pari kaveria. Sillä todellinen maalintekijä/pistelinkohan Canadiensista puuttuu. Nämä muutamat kaverit osuvat kyllä ryppäissä, mutta koska Habsissa on viimeksi ollut otteluita kääntävä hyökkääjä?

Niin, mitä maaleja näin niin ainakin Jetsiä vastaan molemmat maalit menivät ihan puhtaasti Pricen piikkiin. Kyllähän tässä se pelko on, että olympialaisiin lähtee puhkipeluutettu Price, joka romahtaa henkisesti ja fyysisesti kisoissa tai viimeistään niiden jälkeen. Sitten voivat pelaajat alkaakin varaamaan tiiausaikoja kun muut pelaavat pudotuspelejä. Ei myöskään helpota, että pari muuta joukkueen avainpelaajaa eli Pleka, MacPac, PK ja venäläispakit vetävät kovan arvokisaturnauksen. Onneksi jollain pelaajilla pelit sentään loppuvat lyhyeen, koska Suomi on ainakin neljän joukossa ja Ruotsi ihan varmasti. Vai miten se meni? Vaikea kuvitella Giontan, Brieren tai Bourquen ottavan joukkueen reppuselkään ja hinaavan Habsit pudotuspeleihin. Jälkikäteen ajatelleen olisikin vain ollut hyvä, jos esim. PK ei olisi tullut valituksi joukkueeseen. Pelillisesti hän sinne tietenkin kuuluu ehdottomasti.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Valoa näkyvissä tunnelinpäässä!

Montreal on viimein parantanut otteitaan! Marraskuun lopussa alkoi 9-10 viikon jakso, jolloin mikään ei ottanut onnistuakseen, kentällä tuntui olevan jatkuvasti 5 Janne Niinimaata, niin pelokasta pelaaminen oli! Nyt viimeiset 5 ottelua ovat olleet jo parempia. Siinä missä vastustajat olivat selvästi parempia lähes joka ilta tuon heikon jakson aikana, niin nyt Habs on ollut tasavahva tai parempi joukkue. Onneksi joukkue menetti asemiaan yllättävän vähän surkeiden viikkojen aikana, kaikki on vielä mahdollista!




Diazin kauppa oli haistettavissa jo jonkin aikaa, hyvä että hänestä saatiin vastine toisin kuin Weberin tapauksessa. Onneksi joukkueen johto ei painanut paniikkinappulaa, huono jakso jatkui niin pitkään että sekin olisi voinut ihan hyvin tapahtua. Tulevaisuuden tuhoaminen hätiköidyllä & kalliilla hankinnalla olisi ollut typerää. Hyvistä pelaajista pitää kuitenkin maksaa kova hinta ja pitkälle pääseminen playoffeissa on joka tapauksessa epätodennäköistä riippumatta jostain yksittäisestä pelaajasta. Nyt kun Weise saapui kaupassa joukkueeseen, niin Bourquen voisi puolestani kaupata mahdollisimman nopeasti, olettaen että joku hänet huolii. Prust pystyy aivan hyvin pelaamaan löysän Renen minuutit ja Weise-White-Moen kuulostaa ihan hyvältä neloselta. Kunhan loukkaantumisosasto tyhjenee, niin Bournival päässee samalla Hamiltoniin pelaamaan isoon rooliin. Tuo on varmasti hyvä ratkaisu kaikille osapuolille, Bournival ei ole ollut hirveän hyödyllinen pelaaja enää moneen viikkoon..



Viikonlopun tappiot olivat todella turhia, molemmat matsit olisivat kääntyneet jos ylivoima olisi toiminut edes kohtuullisesti. Varsinkin Tampaa vastaan esitetty räpellys oli surullista katseltavaa. Jälkikäteen on helppo sanoa, että Budaj olisi pitänyt laittaa maalille Jetsiä vastaan, Price pääsi helpolla ja nukahti varmasti osittain tästä johtuen muutamaan otteeseen. Vaikka Habsin yv oli niin huonoa, että se ei varmaan olisi pystynyt ratkomaan noita pelejä, niin olematon tuomarilinja pisti silti vihaksi noissa peleissä. Vielä Tampaa vastaan peli oli suurelta osin jokseenkin puhdasta, mutta Jets käytti tuomareiden playoff-modea räikeästi hyväkseen, mailaa ja käsiä käytettiin todella runsaasti. Jos viidakkosäännöt otetaan käyttöön jo tässä vaiheessa kautta, niin Montrealin pitää muuttaa joukkueen rakennetta tulevaisuudessa, nopeat kääpiöt menettävät etunsa liian nopeasti!



Vielä pari matsia ennen taukoa. Vaikka ottelujen viimeaikainen pelillinen tasoittuminen on ehdottomasti plussaa niin tehoja kaivataan edelleen. Toivottavasti kotiin jäävät avainpelaajat saavat päänsä kuntoon tauon aikana, uskon lukon olevan hyvin pitkälti korvien välissä. Tämän ohella kisaisännän paitaa kantavat puolustajat saisivat tulla takasin terveenä ja hyvässä henkisessä kunnossa, heidän otteensa ovat olleet liian ailahtelevia kärkipakeiksi (tämä koskee toki koko Habs-pakistoa)!
 

Habs#90

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal Canadiens, "Suomalaisjoukkueet"
Elikkäs johan oli peli Canucksia vastaan, ainakin Paciorettyllä. Pac-Max pääsee 2. erässä yrittämään kahden minuutin sisään kaksi kertaa rankkaria Luongoa vastaan. Molemmat yritykset ovat melko heikkoja ja epäonnistuvat, mutta mies kuitenkin takoo taululle kypärätempun. Taisi olla toinen laatuaan tällä kaudella?

Peli itsessään oli mielestäni ihan hyvä Habsilta, homma tuntui olevan melko hyvin hanskassa, ja Price oli totutun varma viimeinen lukko. Eipä kai nykykuntoista yhdellä näkymättömällä Sedinillä pelaavaa Canucksia vastaan tosin tuon vaikeampaa saa ollakaan. Päikseen vaihdetut Weise ja Diaz muuten pääsivät kumpainenkin kuittaamaan ex-seuroilleen yhden syöttöpisteen verran.

Ei sinänsä liity peliin tai Canadiensiin, mutta mielenkiintoisen ristiriitainen reaktio montrealilaisyleisöltä, kun Roberto Luongo esiteltiin Kanadan olympiamaalivahtina. Varmasti Kanadan joukkueella pelaajineen on täysi montrealilaisten tuki Sotshissa, mutta nyt kyseessä oli kuitenkin vierasjoukkueen maalivahti, joka lisäksi ainakin teoriassa kilpailee oman miehen eli Pricen kanssa peliajasta. Ei tuntunut yleisö oikein tietävän miten tuohon esittelyyn olisi kuulunut reagoida. Canucksin avauskentällisen Diaz puolestaan sai railakkaat buuaukset, kun taas Sveitsin olympiapelaaja Diaz sai nauttia äänekkäistä suosionosoituksista. Vastakkainasettelun aika ei ole ohi :)
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Olipa mainio esitys Canadiensilta.

Ketään tuskin yllättää, että Carey Price oli jumalainen maalillaan. Kummallekaan maalille ei voinut mitään, kenttäpelaajat olisivat voineet, kun olisivat pysyneet pois jäähyboksista. Ilman noita ylivoimiaan Canucksin todella vaaralliset tilanteet olisivat olleet vähissä.

Max Paciorettyn esitys oli aika mielenvikainen, kun kaveri ehti hattutemppunsa lisäksi epäonnistua kaksi kertaa rangaistuslaukauksessa. Kova esitys Paciorettylta ja kovaa on ollut jälki kokonaisuudessaankin tällä kaudella. Onneksi joukkueessa on edes yksi maalintekijä.

Ryan White on hieno jääkiekkoilija. En käsitä miten tätä kaveria voidaan nykyään vielä pitää joitakin pelejä poppariosastolla, nyt perätysten kaksi erittäin vahvaa ottelua. Arvostan.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ryan White on hieno jääkiekkoilija. En käsitä miten tätä kaveria voidaan nykyään vielä pitää joitakin pelejä poppariosastolla, nyt perätysten kaksi erittäin vahvaa ottelua. Arvostan.
Sama täällä. Lähinnä miehen otteita vaivasivat ennen täysin typerät jäähyt. Mutta nyt on rauhoittumista tullut sillä osastolla. Tapella saa mun puolesta vaikka joka erässä mutta kunhan jättää ne joukkuetta rasittavat penaltit pois. Ja onkin jättänyt ja heti on osoittanut että on pirun tärkeä alempien kenttien vääntäjä. Muutenkin alkaa näyttämään hyvältä Montrealin haalariosasto joten innolla odotan kevään kovia vääntöjä pudotuspeleissä. Jonne Montreal tulee varmasti mielestäni menemään.
 

Aanri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs
Go Habs Go

Jes, sain nyt oikeuden kirjotella tänne. Jonkin aikaa olen seuraillut ketjua, kiva että löytyy muitakin Habs-faneja! Tarkoitus olisi jotain aina välillä saada ketjuun lisättyä.. Hienoa että tuli voitto Canuckseista, hassua ku Diaz ja Weise molemmat pisteille :-) Pacmanin suoritus kanssa aika eeppinen, pysty vielä missaamaan pari rankkaria. Päällikkö. Mitä mieltä muute ootte Pricestä? Itse ihmettelen aina puheita siitä että Price sulaa ja romahtaa. Kyllä Carey vielä laittaa epäilijöille jauhot suuhun. Jos ei tällä kaudella Vezinaa niin sitte ens kaudella. Rask ja Price liigan parhaat. Ja sitte vähä Olympialaisista.. Kanadan kolmikosta voisi sanoa että olisi suorastaan vääryys jos Price ei olisi ykkönen, mies on ollut koko kauden joukkueensa paras pelaaja. Pystyy pelaamaan illasta toiseen jäätävällä tasolla. Luongo kans ollu hyvä, mutta... Kattokaa Canucks-Coyotes pelin kooste parin viikon takaa, hymyilytti ku huomasin et oli Kanadan olympiaveskat vastakkain ja millasta sählinkiä :) No, jokaisella on huonot iltansa, paitsi Careylla. Ööö, okei kyl Pricelleki joskus uppoo enemmän ku kaks.. Ja olihan Canadiensilla tossa se huono jaksokin, mutta en laittaisi sitä Pricen syyksi kun omissa helisi, piti silti joukkuetta pystyssä kun puolustus vuoti. Mutta tällänen avautuminen tällä kertaa, meinaa mennä tunteen palossa kirjoittelu vähä överiks xD
 

artomuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, Alexei Emelin
Vielä olisi viisi matsia jäljellä ennen ölymppiä taukoa ja jos kuntokäyrä on nousussaan niin kyllä noista pitäisi ainakin kolme matsia voittaa, tietenkin mielellään vaikka kaikki.

Se kolme voittoahan sieltä tuli (viime yönä voitto Carolinasta 4-1) ja yksi piste päälle Tampan jatkoaika tappiosta.
Nyt sitten seurataan Habs pelaajien edesottamuksia Olympialaisiassa ja tietenkin toivotaan onnistumisia( tosin ei Suomen kustannuksella ;) ), jotka ruokkisivat hyvää mielialaa seurajoukkuetta ajatellen. Lopuille kotiin jääville pelaajille tulee hyvä mietiskely tauko, että mitä on tullut tähän mennessä tehtyä ja miten tästä eteenpäin. Ei mulla muuta.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Olympialaiset ovat sitten ohitse. Aika erilailla menivät Habs-pelaajien turnaukset. Price oli ylivoimaisesti kisojen paras pelaaja ja PK ei sitten pelannut juurikaan. Venäjä floppasi ja omat shittinsä saavat Emelin ja Markov. Tshekkien paidassa pelasi Pleka, mutta heidän menestymättömyys ei kovasti yllättynyt. PacMac taisi tehdä 0+1 tehot, joten ei Habsien tehomieheltä mennyt kisat ihan putkeen. Loppukauden kannalta tietenkin Pricen ehjä suoritus oli tärkeä. Toivottavasti muut pelaajat ottivat kisat enemmän tai vähemmän levon kannalta. Ainakaan Subban ei liikaa rasittunut.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Price oli ylivoimaisesti kisojen paras pelaaja

Ehkä ihmiset nyt uskovat, että Carey Price kykenee kannattelemaan joukkuettaan kovassa paikassakin. Finaalissahan hän pääsi kohtalaisen helpolla, mutta välierässä USA:ta vastaan Price oli selvästi joukkueensa paras pelaaja ja hän tekikin tukun loistopelastuksia. Hyvä, että sai näin huikean turnauksen alle ja osoitti (kenties hieman itselleenkin), että pää kestää. Arvosanaksi antaisin 10+, uskoisin, että Centre Bell arvostaa, kun Price palaa Habsin tolppien väliin.

P.K. Subbanin suoritusta tosiaan vaikea arvioida, kun kentälle pääsi vain yhdessä ottelussa. Ei loistanut, mutta ei pettänytkään. Ehkä Kanadan yllättävän tehottomalle ylivoimalle olisi ollut ihan hyvä kokeilla välillä Subbanaattorin kaltaista yltiöluovaa kaveria viivamieheksi. No, Babcock ei kokeillut ja sillä selvä. Olympiakulta varmasti maistuu silti mukavalta.

Andrei Markov ja Alexei Emelin pelasivat koko Venäjän joukkueen tapaan vaihtelevan turnauksen. Ajoittain molemmat pelasivat hyvin, mutta esimerkiksi Suomea vastaan olivat samaa tasaisen tappavaa harmaata massaa. Pitäisin erityisesti Markovin turnausta pettymyksenä, Emelinin tehtävähän on ollakin tasaisen tappavan harmaa.

Tomas Plekanec oli pisteiden valossa hyvä. Pelasi joukkueestaan kolmanneksi eniten, hyökkääjistä ylivoimaisesti eniten. 1+3 ja +1, joten ihan hyvä turnaus mielestäni Plekalta. On se vain niin monipuolinen, ei ollut ihan yksi tai kaksi kertaa, kun Plekanec oli alivoimalla tekemässä tuhojaan. Ei tainnut tehopisteillä alivoimalla, mutta on jatkuva uhka vajaallakin pelatessa. Ihan kuten tässä on nähty.

Eihän tuo Max Pacioretty liikaa peliaikaa saanut, mutta en sitten osaa sanoa ansaitsikokaan yhtään enempää. Mielestäni pelasi ihan hyvin nelosketjun puolustavassa roolissa. En pitäisi pettymyksenäkään.
 

Glory Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Club de hockey Canadien
Olympialaiset ohi ja Habsin runkosarjan viimeiset 23 peliä edessä. Laskeskelin itse että 14 voittoa noista peleistä on ihan mahdollinen ns. "varmoja voittoja" ei tietenkään ole mutta jos peli jatkuu samanlaisena kuin ennen taukoa voidaan odottaa hyviä otteita.
Trade Deadline odottaa jo reilun viikon päässä. Tuskin GM Bergevin kauhean agressiivisena on liikenteessä mutta itse toivon jotain pientä yllätystä. Tässä vaiheessa en näe kyllä mitenkään järkevänä lähteä hakemaan mitään isoa kauppaa jossa meille tuleva pelaaja olisi vapaa ensi kesänä.
Toivotaan ettei Price väsähdä kovan pelimäärän takia. Huikeat kisat mies kyllä pelasi!
 

Habs#90

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal Canadiens, "Suomalaisjoukkueet"
Ehkä ihmiset nyt uskovat, että Carey Price kykenee kannattelemaan joukkuettaan kovassa paikassakin. Finaalissahan hän pääsi kohtalaisen helpolla, mutta välierässä USA:ta vastaan Price oli selvästi joukkueensa paras pelaaja ja hän tekikin tukun loistopelastuksia. Hyvä, että sai näin huikean turnauksen alle ja osoitti (kenties hieman itselleenkin), että pää kestää. Arvosanaksi antaisin 10+, uskoisin, että Centre Bell arvostaa, kun Price palaa Habsin tolppien väliin.

Careyn paluu ja vastaanotto Centre Bellissä huomisessa ottelussa Detroitia vastaan on varmasti jotain ihan mielettömän huikeaa, jos jotain voi päätellä siitä millaisella metelillä mies lähetettiin Sotshiin olympitaukoa edeltäneen Vancouver-ottelun seremonioissa. Budaj tosin ymmärrettävästi aloittaa maalilla, mutta eiköhän siellä jonkinlaiset juhlallisuudet ole ennen kiekon putoamista. Olympilaisten huippuonnistumisella voi varmaan olla merkittävä vaikutus kumpaan tahansa suuntaan. Joko takki on henkisesti ja fyysisesti tyhjä olympiakullan jälkeen ja taso putoaa, tai sitten Carey saa tuosta kunnon itseluottamus- ja motivaatioboostin, kun maali todistetusti pysyy puhtaana myös ratkaisupeleissä. Toivotaan toteutuvaksi tietysti jälkimmäistä vaihtoehtoa, jotta kausi jatkuisi tällä kertaa pitkään myös Montrealissa!
 

Aanri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs
pettymys

Kyllä nyt harmittaa, kun olin asennoitunut, että Price palaa Habsin tolppien väliin. Piti olla kaks peliä sivussa... No, toivotaan että ei mitään kummempaa oo. Budaj siis maalissa Leafsia vastaan, kotikatsomo on kunnossa ja jännä peli toivottavasti tulossa, ainakin mua aina jänskättää Toronto-pelit! Ei muuta ku Toronton pojille tyhjä reppu kotiin vietäväks, kiekkoa Leafsin rysään oikeen urakalla! Pacman vois taas onnistua Torontoa vastaan ja taikoa pari byyriä...
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Bergevin hankki sitten Mike Weaverin Floridasta viitoskiepin varaus vuodelle 2015 vastaan. Weaver on 35-vuotias 1,1 millin sopimuksen viimeistä kautta pelaava ei-niin-hyökkäävä puolustaja. Haiskahtaa hieman samanlaiselta treidiltä kuin Drewiske vuosi sitten. Weaverillä tulee tekemään tiukkaa mahtua pelaavaan kokoonpanoon, mutta on varmaan parempi puolustaja kuin Bouillon. Voihan Weaver olla jopa joukkueen viidenneksi paras puolustaja tällä hetkellä. Eiköhän tässä ollut Habsien kaupat tältä kaudelta, jos nyt ei ihmeitä tapahdu.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Minä olen pitänyt Weaverista. Hän on ollut tällä kaudella peliajoissa mitattuna Floridan nelospakki tasakentin ja ykköspakki alivoimilla - hän on pelannut Panthersissa nyt jo neljä vuotta peräkkäin eniten alivoimaa ja sitä ennen hän oli Bluesin ykköspakki alivoimilla. Viime peleissä hän ei ole ollut ehkä ihan parhaimmillaan, kun oli katsomossa lauantaina Columbusta vastaan (Florida hävisi 6-3). Seuraavassa pelissä NY Islandersia vastaan Weaver taas pelasi (Florida voitti 3-5) ja pelasi yli viisi minuuttia alivoimaa.

Tuskin on ainakaan hänen vikansa, että Panthersin av on ollut surkeaa kun luottoa on tullut vuosi vuoden jälkeen paljon, mutta ilmeisesti siellä nyt sitten haetaan uusia kuvioita siihen? Kauden jälkeen Weaver on tosiaan UFA, joten Montreal saa nyt katsottua sen miten hän sopii Canadiensin alivoimaan.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Kauden jälkeen Weaver on tosiaan UFA, joten Montreal saa nyt katsottua sen miten hän sopii Canadiensin alivoimaan.

Jep ja siinä mielessä ihan mielenkiintoinen haku. Tietysti olisin ihan tyytyväinen, jos Habs hankkisi joskus jonkun todella hyvän puolustajan. Nämä drewisket ja weaverit ovat vähän ynnämuuosastoa ja heittämällä tuohon kuusikkoon menisi joku nimimieskin. Mutta mistäpä sellaisen taikoisi?

Neljä ottelua olympiatauon jälkeen ja viisi pistettä kahdeksasta mahdollisesta. Omissa on kolissut kahdessa ottelussa paljon ja kahdessa ottelussa vähän vähemmän. Ihan hyvin silti, kun maalilla on ollut koko ajan kakkosmaalivahti ja vastassa ihan kovatasoisia joukkueita.

Price on palannut jäälle, mutta ei pelaa ensi yönä Ducksia vastaan.
 

Habs#90

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal Canadiens, "Suomalaisjoukkueet"
Jahas, Devan Dubnyk ja Thomas Vanek uusina miehinä Habs-paitaan. Enpä kyllä odottanut moisia. Dubnykiä en nyt ihan täysin ymmärrä mikäli Price alkaa tosiaan olla pelikunnossa. Vanek toivottavasti tuo sitä kaivattua tulivoimaa.. huhhuh.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös