Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Montreal Canadiens (1.) – New York Rangers (4.), Atlantic 1. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Subbanisti, 13.04.2017 klo 01.11.

 1. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Ja sarja tasoihin, hienoa. Pitää vissiin jättää matsit kattomatta, kun silloin voitetaan. Kaikki edelleen auki, mutta kotipelaaminen on ollut niin ponnetonta, että vierasvoitto olisi nyt tilauksessa otteluun 5.
   
 2. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Ihan tässä itseäni lainaan. Rangers halusi viime yönä enemmän voittoa ja sen myös sai.
   
 3. SuperKakke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK ja New York Rangers
  Lainaus:
  Tähän vahva sama. Ensimmäinen peli katsomatta ja voittohan sieltä tuli. Tiukkaa pienten marginaalien vääntöä tuo on sarja on – kuten odotettiinkin. Uskon seuraavan pelin voittajan voittavan koko sarjan. Kuulemma Rangersilla ollut aika hyvä toi vierasrecordi ;)
   
 4. vstk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Meikäläisen kotipelisaldo on tällä hetkellä 0-6 viimeisen kuuden pelin osalta, pitää ihan miettiä lähteekö game kutosta katsomaan vaiko eikö. No, sitä ennen pitää kuitenkin pelata vitospeli ja toivotaan ettei ainakaan lähtisi kutospeliin pakkovoittoasenne päällä.

  Oli todella hyvä peli Rangersilta kyllä tämä eilinen. Montrealin ainokainen tuli aivan käsittämättömän vaihtovirheiden saattelemana (12 pelaajaa kentällä yhteensä) ja Weberin tolppaa lukuunottamatta ottelun loppusekunneilla Rangers hallitsi peliä varsin mallikkaasti. Buchenevichin nosto Glassin tilalle näytti toimivan joten toivotaan että näillä mennään huomenna. Kreider sekä Hayes saisivat kyllä parantaa peliään roppakaupalla.
   
  Viimeksi muokattu: 19.04.2017 klo 23.29
 5. Girardi #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers ja Kalapa
  Kyllähän nämä 4 peliä ovat olleet tosi tasaisia kuten jo etukäteen tiedettiinkin. Game 4 oli NYR puolelta jo paremman näköistä, mm. Nash alkoi pelaamaan sekä ajeli aktiivisesti kohti maalia. Mielestäni NYR taklaa ja lähtee nokkapokkaan vähän liiankin paljon, meinaa jäädä ns. kostomoodi päälle ja se aiheuttaa noita merkkausvirheitä puolustukseen. Habsien Markov ja Radulov ovat kovimmat mailalla hakkaajat, ja tuomarien pitäisi saada ne pois tai joku loukkaantuu vielä pahasti.
   
 6. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Lainaus:
  Ja tästä päivän naurut. Rangersin puolustuksen suolapilarit ne on ketkä hyötyy aivan älyttömästi joka vuotisesta pilli taskuun -linjasta.
   
 7. vstk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Tästä on aivan turha lähteä tappelemaan kummalla on enempi sikailuja, nimittäin siellä on kepit heilunut tasaiseen tahtiin molemmilla joukkueilla.
   
 8. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Lainaus:
  Ei se ole mikään tappelu. Rättien pakit on päässeet kuin koira veräjästä, kun ainuttakaan kiinnipitoa, huitomista tai poikkaria ei maalin edestä oteta pois. Paras esimerkki taisi olla Game 2:a missä Rätit olisi ansainnut 2 jäähyä samasta tilanteesta: toinen poikittaisesta päähän ja toinen väkivaltaisuudesta, mutta kumpaakaan ei vihelletty, koska annetaan poikien pelata. Pleijarit on hienoa aikaa, mutta tuomarien toiminta on yleisesti ottaen ala-arvoista (ei se tosin ole runkkarissakaan mitään hurraa-huutoja herättävää).
   
 9. vstk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  /huokaus

  Ellei pysty katsomaan peliä ilman räikeitä värilaseja, niin voi miettiä kannattaako katsoa tulevaisuudessa ollenkaan. Yllä lainattu osio se oleellinen tuosta postauksesta jossa oli ihan asiaakin. Asiat voi nähdä niin monella tapaa, oma linja on nähdä se neutraalisti ja osoittaa syyttävä sormi molempiin joukkueisiin. Ei se tuulesta temmattu ajatus ole että Habs olisi osallisena tähän keppihippaan.

  "Did Habs Take Physical Play Too Far" | MSG Networks

  Jätetään muu jannaus taka-alalle omalta osalta tästä eteenpäin.
   
  Viimeksi muokattu: 20.04.2017 klo 22.21
 10. SuperKakke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK ja New York Rangers
  Itse en jaksa lähteä tähän "kuka teki mitäkin"-väittelyyn mukaan. Totean vain kahdessa ensimmäisessä ottelussa olleen yhteensä 227 taklausta, joka on aivan järjettömän paljon. En uskonut tämän sarjan olevan näin fyysinen.

  Sitten tärkein pointti: johdetaan 3-2! La-su yönä runnotaan voitto ja homma pakettiin. Seuraavaksi vastaan tulisikin "oletusarvoisesti" helpompi vastus Bruins - Senators-sarjasta.
   
 11. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Harmillisesti Habsit ovat tosiaan menettäneet momentumin täysin ylivoimaisen kolmannen pelin jälkeen. Neljänteen peliin Ragsit tulivat paremmalla asenteella (ei mitään uutta Habs-leirissä, että hyvän pelin jälkeen alkaa leijuminen). Viime yönä Ragsit sitten onnekkaan pompun ("syöttö" voittomaalissa onnekkaasti Ziban lapaan) kautta jatkoajalla voittoon. Olihan siellä jopa "Kapteeni kadoksissa" kerran yksin läpikin, mutta ratkaisu oli samaa tasoa kuin Paciorettyn pelit muutenkin, eli heikko. Nyt sitten Habsit toivottavasti tulevat epätoivon siivittämänä New Yorkiin ja vievät ratkaisun seitsemänteen. Seitsemännessä pelissä kotietu on perinteisesti pienin, joten siitä pitäisi olla vain etua Habseille, koska pelaaminen kotona on ollut heikkoa.

  Nyt kun Chicago on pihalla, niin idän puolen joukkueidenkin mahdollisuudet kasvoivat, tosin Nashville vaikuttaa kovalta todella jengiltä. Jos Capsit tippuvat, niin veikkaan tämän parin voittajan etenevän jopa SC-finaaliin.
   
 12. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  No niin, voitot on sitten nähty, koska aion katsoa pelit 6-7. Kaksi peliä väijytty suorana toistaiseksi, ja molemmista turpaan:)

  Viime yöksi kyllä houkutti jo herätä, mutta ei vaan vanha enää selviydy töissä, jos yöt säännöllisesti kukkuu. Yksittäiset pelit vielä menee, mutta pidemmät putket ei enää. Siksipä viikonloppuisin ja sitten ratkaisevat pelit. Välieristä eteenpäin sitten tuskin malttaa enää.

  Skejn tasoitus tuli hyvään saumaan. Montreal piti pihdeissä tuohon asti, mutta tuon jälkeen Rangers sai energiaa ja oli selvästi parempi, varsinkin jatkoajalla. Tämä puolittain kelattuna katsoen.
   
 13. Subbanisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs
  Nyt oli paha tappio. Se on seuraava peli jo sitten selkä seinää vasten MSG:llä. Peli oli pari erää hyvin hallussa, mutta varsinkin jatkoajalla Habseilla oli jostain syystä bensa lopussa.Olisi pitänyt vaan niitata peli kahden ensimmäisen erän aikana lukkoon, mutta kolmanteen erään lähdettiin tasatilanteessa vaikka Hasbseilla pientä hallintaa olikin kahdessa ensimmäisessä erässä. Kolmannen erän aikana uni vei voiton ja jatkoajan katoin jälkikäteen ja Habsit olivat aivan hukassa. Rangersille ansaittu voitto, mutta neljäs voitto ei tule helpolla Rangersille sen lupaan.
   
 14. vstk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Voidaan laittaa "what if Price was healthy "-debaatti hautauskiviin tällä sarjalla. Rangers voitti, jälleen. Kiitos kaikille Habs-faneille sarjasta ja toivotaan menestystä jatkossa teille.
   
 15. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  Lainaus:
  Ööh, eli koska Rangers voitti 2017, niin Pricen loukkaantumisella ei ollut mitään merkitystä 2014? Aika erikoinen näkökulma.

  Paska sarja, paska lopputulos. Pudotuspelisarjaa ei voi voittaa, jos joukkueen ainoa maalintekijä ei osaa maaliskuun jälkeen enää tehdä maaleja.

  Kova pettymys, sillä runkosarjassa Rangers oli taskussa ja se lupasi parempaa myös tämän sarjan suhteen, mutta vaikka eläisin 100-vuotiaaksi, niin Habs tuskin elinaikanani mitään tulee voittamaan.
   
 16. Dougie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  bruins
  Odotettu lopputulos ja oikea joukkue jatkoon. Voitaisiin pitää omat sääli playoffsit jos/kun Bruins tänään tippuu.
   
 17. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Tuo oli ehkä yksi ratkaisu, runkosarjan maalikunkku Kreider oli meiltäkin ruosteessa, mutta kuten runkosarjassakin, ratkaisijoita löytyi leveämmältä rintamalta ja ne tarvittavat kaivettiin.

  Keräsihän Rangers myös enemmän pisteitä kovemmassa divisioonassaan, joten sikäli tämä ei mikään yllätys ollut kuitenkaan, vaikka Canadiens keskinäiset veikin.
   
 18. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  Lainaus:
  Enemmän minä näkisin, että kauden keskinäisillä on yhdessä ottelusarjassa merkitystä kuin pisteiden keräämisellä.

  En siis tarkoita, että Rangersin voitto olisi ollut suuri yllätys. Ei tosin olisi ollut sekään, että sarja olisi mennyt toisinpäin.
   
 19. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Mä taas en, nuo nyt riippuu paljon jo siitä, millaisiin jaksoihin pelit sattuu. Minusta se keskimääräinen tahti kertoo enemmän, mutta ei tätä voi täysin yleistää, eikä keskinäisetkään merkityksettömiä ole. Sitten on erilaisia pelitapoja, ja jollekin joku joukkue sopii erityisen hyvin/huonosti.
   
 20. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Nähdäkseni Canadiensilla oli maalipaikkoja otteluiden voittoon siinä kuin Rangersilla, mutta laukoivat syliin, eivät saaneet kiekkoa nousemaan patjan yli jne. Ehkä myös Lundqvist oli terävämpi kuin Price. Mutta nää on näitä, että toinen tekee huipputorjunnan, kun pelaaja ei saa nousemaan patjan yli vaikka pitäis, ja itsellä livahtaa etukulmasta, vaikka ehtii poikittaissyöttöön ja paketti on kasassa. Onko se sitten terävyyttä vai tuuria, kuka tietää. Eniveis, huikean sarjan pelannut Lundqvist jatkaa.