viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Pisteeseen periaatteessa tyytyväinen, kun neljästi nousee tasoihin, mutta 5-4 johto olisi pitänyt pitää sen 3+ minuuttia. Nyt tasoitus taisi tulla seuraavassa vaihdossa.

Rankkareissa en ymmärrä tuota Julienin päätöstä heittää aina Byron vetämään se puolihuolimaton veto veskarin patjoihin. Ehdottomasti olisi pitänyt laittaa Toffoli heti 1. vetäjänä. En nyt edes jaksa tutkia Byronin VL-kisatilastoja.

Toivottavasti huomenna nähdään sisuuntunut Habs. Allen lienee maalilla.
 

jalapeeno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NHL
Hieno peli jälleen kerran Habsiltä. Harmi että Tyler Myers taklasi Armiaa päähän puun takaa, kun peli oli jo ratkennut. Armian tehot 2+2. Toffelta taas hyvä peli ja kovat tehot. Tuomarit otti roolia viheltämällä jäähyjä helposti vähän joka tilanteesta ja iso osa pelistä oli erikoistilanteita. Allen maalissa ja ihan perus hyvä suoritus. Toivottavasti Armia on kunnossa.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Ei kertynyt pelistä paljon kommentoitavaa, kun uni vei voiton 4:30 herätyksestä. Heräsin katsomaan viimeisen erän, kun peli oli jo käytännössä ohi. Kolmen kakkosketjun mylly vaikuttaa toimivan erinomaisesti nyt, jokaisella top-9 hyökkääjällä nyt vähintään 0,6PPG. Nähtäväksi jää, kuinka pitkään tällainen vire kantaa, mutta redundanssia on hyvä olla. Eipä muistu tällaista joukkuetta mieleen.

Armia ja Byron ottivat kolmannessa erässä ikävää osumaa. Myers osui olkapäällä Armiaa suoraan päähän ja tuli aika lailla kuolleesta kulmasta. Ei mikään teloitustaklaus sentään, mutta ikävästi osui kyllä ja aivotärähdys täysin mahdollinen. Byron taas ei ehtinyt Weberin tykin edestä pois ja blokkasi laukauksen vissiin jalallaan. Lähti loppupeliksi koppiin myös. Varsin todennäköistä, että taksisuhareista pitää nostaa ainakin yksi pelaaja lauantaiksi jäälle. Olisiko sitten ihmisjäte-Perryn debyytti Habs-nutussa?

Lopuksi vielä täysin pohjatonta spekulaatiota. Poimin Columbuksen kausiketjusta näyttävän klipin Duboisin mahdollisesti viimeisestä vaihdosta Blue Jacketsin paidassa, tämä alla. Jos hevosmiesten tietotoimiston huhut pitävät paikkansa, hyvin nopeasti tämän jälkeen jollain kanavalla näytettiin Bergevin livenä hoitamassa hommia puhelimitse. Saattoi toki yhtä hyvin soittaa muijalleen, että laittaa perunat kiehumaan.


En tiedä, mitä tuosta ajatella. Duboisin mahdollinen saapuminen tarkoittaisi 100% varmasti sitä, että nykyisestä kärkisentterikolmikosta joku matkaisi toiseen suuntaan, enkä ole ollenkaan varma, kannattaisiko sitä riskiä ottaa vaihdossa tuollaiseen Jekyll&Hydeen. Kiistatta kova pelimies kun kulkee, mutta tuon ja alkukauden otteiden perusteella hyvinkin potentiaalinen ongelmatapaus ja joukkuehengen lyttääjä.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Toisessa erässä tosiaan heti alkuun 2-3 av-maali ja sitten erän loppupuolella 2 maalia 9 sekuntiin ja kolme 1.34 sekuntiin. Manasin itsekseni, että Andersonin pitäisi raijata sitä kroppaa maalille ja heti perään hän teki maalin. Maalin edestä, tuota tosin edelsi Suzukin läpiajo, jonka riparin Josh painoi ilmasta sisään.

Jos negaa haetaan, niin Suzukilta hieman vaisu peli. Paljon heikkoja suorituksia ja yksi umpityhmä jäähy, vielä yv:llä. Danault pelasi vain n. 11 min. Huilia vai treidi CBJ:iin tulossa?
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Mä odotin kommenttien perusteella paljon pahempaa. Samoilla linjoilla @Siivu kanssa. Aika äkkiä Joppe kömpi sentään jaloilleen. Mutta noiden pääjuttujen kanssa totuus selviää vasta ajan kanssa. Toivotaan parasta, hyvä lähtö ollut kaudelle.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Toffolista vielä sen verran, että on näköjään hyvä av:lla ja osaa myös aloittaa. Tuntuu ottavan jonkin verran KK:n aloituksesta.

Byronin ja Armian poissaolot olisivat kova isku av-pelaamiseen, joka on ollut muutenkin heikkoa. Toivottavasti eivät joudu sivuun ainakaan pitkäksi aikaa. Vancouverilta tippui taas yksi pakki ja katsotaan saako Myers jotain extraa tuosta niitistä.
 

Juuriskapää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK
Toffolista vielä sen verran, että on näköjään hyvä av:lla ja osaa myös aloittaa. Tuntuu ottavan jonkin verran KK:n aloituksesta.

Byronin ja Armian poissaolot olisivat kova isku av-pelaamiseen, joka on ollut muutenkin heikkoa. Toivottavasti eivät joudu sivuun ainakaan pitkäksi aikaa. Vancouverilta tippui taas yksi pakki ja katsotaan saako Myers jotain extraa tuosta niitistä.
Kaiken järjen mukaan pitäisi saada kakkua. Turhautuneen pelaajan sikamainen temppu, olisi edes saanut kunnolla turpaan ton jälkeen niin, että nokka olisi ollut mutkalla.
 
Suomen hallitus - fantsua

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Hulinaa. Highlightsien varassa ollaan edelleen kun ei tän hetken elämäntilanteeseen oikein tuo yöllinen valvonta sovi ja ei malta tulospiiloilla niin pitkään että katsoisi jälkilähetyksenä.

Hirvittää melkein jokainen highlight hyökkäys jossa vastustaja tulee kiekon kanssa, mut vastapainona sitten melkein jokaisesta omasta on kutina että josko heilahtaisikin. Milloin viimeksi näin... tätä menoa jos mennään pleijareihin ni ei uskalla kattoa edes highlightseja, ei pumppu kestä. :D

PS. Eniten tehtyjä maaleja NHL:ssa 5 maalin erolla seuraavaan. Otos on lyhyt mut en mä nyt ihan tätä odottanu.
 

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nhl, Ässät
Armialla on ennekin ollut aivotärähdyksiä, joten toivottavasti selviäisi pienellä ja tuo vitun honkkeli suurella. Nää on näitä 7-3 peli mut tommosen pässin on nyt vain pakko mennä ylimääräisenä tilanteeseen ja ajaa päähän. Saatanan tunari.
 

Stig Jenssen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Circus Columbudos, Anaheim Ducks
Montreal on kyllä aloittanut mukavan pirteästi. Oli omissa odotuksissakin sellainen yllätyskortti että joko lähtee tai sitten ei. Hieno nähdä miten suomalaiset on ottanut tästä menestyksestä tontit jokainen itselleen. Toivotaan että Armia ei loukkaantunut pahasti ja olisi piakoin takaisin pelissä.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Eli Armia sai aivotärähdyksen ja Julienin mukaan sivussa jonkin aikaa. Voi paska! Toivottavasti NHL antaa Myersille myös poissaololapun. Ainakin seuraavan pelin Myers pitää olla sivussa, koska siitä hyötynee myös Montreal.

Nyt saanee siis Perry tai Frolik näyttöpaikan. En jaksa etsiä, joten kysyn täällä. Kun pelaaja laitetaan IR-listalle, niin miten pitkään pitää olla sivussa? Eikös se kuitenkin nyt ainakin tällä kaudella mene niin, että IR-listalla olevat eivät rasita palkallaan? Tuntuu, että pelaajia laitetaan nyt helposti IR-listalle, kun lähes kaikki tarvitsevat tilaa rosteriin.
 

aktisaari

Jäsen
Tuo Armian loukkaantuminen on harmillinen asia. Erityisesti aiheuttaa verenkiertohäiriöitä tapa, jolla tuli. Nuorempana olisi tullut toivottua esimerkiksi Perryn kostoa Myersille, mutta onneksi sitä on viisastunut. Joku mainitsi mielleyhtymän Raffi Torresiin ja kyllähän tässä tilanteessa samaa on. Ei muuta, kun kunnolla kakkua, kun siellä kurinpidossa kuitenkin luette tätäkin ketjua.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Tuota Tatar-Danault-Gallagher -ketjua kun on hehkutettu, ja ihan aiheesta, niin tuo ketjuhan saattaa olla historiaa tämän kauden jälkeen. Varmasti MB/GM löytää Gallylle pelimiehet ympärille, mutta kyllähän se yhteispeli aina hakee aikansa.

Hulina Duboisin ympärillä kiihtyy ja tietysti Montreal huhuissa mukana. En jaksa uskoa, että siirtyy Montrealiin. Keklulle tuskin kelpaa KK, Danault on riski kun sopimus loppumassa ja MB tuskin haluaa antaa ykköskierroksen varausvuoroa. Lisäksi ongelma on saada Duboisin palkka palkkakaton alle. En myöskään pidä ihan toivottomana etteikö Habs ja Danault löytäisi vielä yhteyden sopimuspöydässä. Tuo takaisi Habseille aika vahvan sentterikolmikon tuleviksi vuosiksi.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Vaikka Monreal teki hyvän määrän maaleja edellisessä pelissä (vaikka ylivoimaa ja muuta tuhlailua oli sen verran, että turpasauna olisi voinut olla jopa giganttinen), niin Weberin pisteputki meni yllättäen poikki. Petry ja Suzuki ovat täten viimeiset mohikaanit, jotka ovat keränneet pisteitä kauden kaikissa matseissa. Tämän illan matsissa on muita jännittävämpiäkin asioita, mutta näiden herrojen kilpa siitä kumpi jää viimeiseksi on kuitenkin hyvä pitää sivusilmällä. Mainittakoon myös että vaikka edellinen peli päättyi 3-7, niin matsin kauneimman maalin tekin Vancouver. Sutter iski upean rystyhäkin, jossa Romanov makseli oppirahoja..

Corey Perryn luistelu on jännä nähdä tänään. Kun harkkapelejä ei ole ollut ja miehellä on muutenkin taukoa peleistä, niin en oikein tiedä miten hän (ja Frolik) soveltuvat Habsin peliin, joka perustuu aika vauhdikkaaseen karvaamiseen jne. Jos Oilers-fanit ovat kirjoitelleet että James Nealistä on nykyään hyötyä lähinnä ylivoimalla, niin Perry lienee vähän samanlainen eläin. Toisaalta ylivoimasta puuttuu edelleen tiettyä päättäväisyyttä ja munaa, joten ei olisi yhtään huono jos siellä olisi enemmän pelaajia jotka eivät etsi aina kaunista syöttöä tai muuta riplailua + pystyvät painimaan pakkien kanssa.

Tämän ottelun jälkeen alkaa tauko ennen kotiavausta, joten nyt ei tarvitse säästellä energiaa vaan Vancouverin päälle voi käydä "muna pystyssä", kuten Kai Suikkanen sanoisi. Edellinen ottelu ratkesi hyvissä ajoin mikä mahdollisti ainakin Weberin ja Danaultin lepuutuksen. Molemmat ovat joukkueen MVP-heppuja, joten tuollaiset mahdollisuudet on hyvä käyttää jos niitä ilmenee tiivistetyn runkosarjan aikana.

Yön teemana Holtby vs Price & Myers vs Chiarot/Perry!!
 
Viimeksi muokattu:

komesrood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Flyers
Hyvä koukku Edmunssonilta ja sais tulla lisää.
Ja toista riviä jottei tule rankkua, onhan tämä nyt hullua. Olisi hyvä olla kunnon kurinpito. Joo, ei voi seurauksista tuomita hammurabin lailla, mutta on sekin ihan perseestä että annetaan pari-kolme peliä ja seuraus voi olla ura ohi. Ei käy kurinpitäjiäkään kateeksi.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Hyvä voitto jälleen. Suzukin putki jatkuu, kun Kulak tarjoili nätisti. Van nousi kahden maalin takaa, mutta Mon hoiti kuitenkin. Perry avasi maalitilin Habs-nutussa, kun kaksykkönen meni vähän tuurilla sisään, ei muuten tuulettanut villisti. Edmundson näköjään rankaisee monella tavalla, maali tyhjiin omasta päästä ja vielä koko matkan kiekko ilmassa. Hyvin uppoaa, mutta ei haittaa. Nyt sitten huilia ja hullaantuneen kotiyleisön eteen, eikun...

Perry ja joku toinen luonnollisesti tippuu taxiin.

Hyvä, että tuo Dubois-case saatiin päätökseen, ei tarvitse pelaajienkaan miettiä. Varsinkin kun Habsien peli kulkee, niin kiinnostusta lähteä ei varmasti ole. Kauden alkuhan on mennyt paremmin, kuin pystyi edes toivomaan, eikä olla yhden ketjun tai pelaajan varassa.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Hyvä voitto jälleen. Suzukin putki jatkuu, kun Kulak tarjoili nätisti. Van nousi kahden maalin takaa, mutta Mon hoiti kuitenkin.
Perry ja joku toinen luonnollisesti tippuu taxiin.
Suzukilta kyllä muuten minusta melkoisen laiskanpulskea suoritus tänään, vaikka avausmaalin tekikin.

Paljon positiivista taas tässäkin, hyökkäystehoja taas monelta ketjulta. Jokainen kenttä pystyy luomaan maalipaikkoja. Kotkaniemen ketju Armia loukkaantumisesta riippumatta edelleen vaarallinen. Ensimmäisessä Vancouver -pelissä jatkuvasti maalin takaa rinnalle. Tässä kahden maalin johto suli hetkessä kolmannessa, mutta ei tuntunut hetkauttavan tuokaan.

Myers -4, nyt ymmärrän NHL:n kurinpitopäätöstä vähän paremmin...
 

Hammasratas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Patrik Laine/ Montreal Canadiens
Pakko myöntää, teki kyllä hyvää katsoa kun Edmunson koulutti hieman tuota Myersiä. Vieläkin vaikea tajuta miksei siitä niitistä Armiaan tullut yhtään peliä pelikieltoa.

Onneksi Duboisia ei lähdetty hankkimaan, oli jo pienimuotoinen pelko, että MB lähtee maksamaan aivan liikoja tästä kiukuttelijasta, olisiko Habs edes erityisemmin tarvinut Duboisia?
 

Sudden Death

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi. Muuten ei yksi ylitse muiden.
Montreal on kyllä aloittanut mukavan pirteästi. Oli omissa odotuksissakin sellainen yllätyskortti että joko lähtee tai sitten ei.
Kanada-divisioonan ykkössija...kauden alkuun kuusi peräkkäistä vierasvoittoa - ensimmäisenä joukkueena NHL:ssa yli 50 vuoteen... Pricelle uran 350. voitto...sekä erikoismaininta Toffolille kaikkien aikojen ensimmäisenä pelaajana joka on tehnyt ensimmäiset viisi maaliaan entistä seuraansa vastaan...
Kun peli kulkee ja maaleja tulee niin ennätykset paukkuvat luonnostaan siinä sivussa, mutta täytyy kyllä vähän ihastella myös mitä kaikkea tilastonikkarit keksivätkään listata.

Perry ja joku toinen luonnollisesti tippuu taxiin.

Tiesittekö että Mete on huippulupaus?
 
"Me ollaan koko ajan oltu pelkkä rikkaan eukon verovähennys"

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Miksi Mete pitää tiputtaa kokoonpanosta? Ei käsittääkseni mistään syystä. Tietenkin jos pelaaja itse vaatii siirtoa, niin MB saattaa kaupata. MB tuskin haluaa menettää kahta nuorta pakkia waiversien kautta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy