Montréal Canadiens 2019–2020

  • 297 317
  • 1 280

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Puolustukseen tarvittaisiin se Petrylle laadukas pari, vaikka Kulak ihan ok pelasikin. Romanov halunnee pelata NHL:ssä, jotta ei karkaa heti takaisin KHL:ään. Voi tietysti olla ettei taso vielä riitä ja pelaaja tajuaa kehittyvänsä paremmin AHL:ssä isoilla minuuteilla. Jos kakkospariin tulee pelimies, niin Kulak tippuu kolmoseen, jolloin sinne on siis Kulak, Mete ja Romanov. Tai riippuu nyt millaista pahvia Mete vaatii. Tietenkin Metelle voi tarjota peruskorotuksen ja jää paremmin tilaa muihin pelaajiin. Hinnaltaan tuo kolmikko on sopiva kolmoseen. Ouellet saanee kaksisuuntaisen sopimuksen ja jatkaa runkopelaajana Lavalissa, jos häntä kiinnostaa. Saattaa tietenkin saada tarjouksen muualtakin, eikä Habsien kannata lähteä välimiesoikeuteen, joka antanee yksisuuntaisen sopimuksen.

Hyökkäyspäässä kuuntelisin GM:nä tarjouksia Tatarista ja Domista. Kiitos koronan, niin heidän myyminen saattaa olla vaikeaa. Tatar luonnollisesti jatkaa, jos ei muuta. Domi ei näillä näytöillä ihmeellistä korotusta ansaitse tai tule saamaan. Epäilen jonkun lyhyen tarjouksen pienellä korotuksella tulevan pöydälle. Hankintapuolella tuo CBJ:n Josh Anderson voisi olla kiinnostava, jos vain tulee kuntoon. CBJ:llä tuskin on varaa pitää häntä, kun Dubois syö ison osan tyhjästä palkkatilasta. CBJ tarvinnee varausvuoroja, joita Habseillä on tarjolla. Tämän kauden näytöillä Anderson ei kovin ihmeellistä sopimustakaan vaatia.

Neloskenttään Habsit tarvitsevat 1-2 syvyyspelaajaa, Evans on ok, mutta Belzile ei. Poehling ei jostain syystä saanut vastuuta ja muualle lähtevä Hudonkin meni hänen ohitse. Hudonin paikka ei ole nelosessa. Näinköhän Poehling treidataan pois?
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Mites tuo varausvuoro draftiin? Mikäs on Habsien overall?

E. Taitaa varata 16. vuorolla. Nyt kun Chicago, St. Louis ja Capsit tippuivat ajoissa, niin Habseillä on pullat hyvin uunissa 2. ja 3. kierroksella.

Lisätään vielä aikaisempiin viesteihin, että onhan siellä Weal myös, mutta hän taitaa olla enemmän AHL-kamaa. Ellei sitten loukkaantunut. Nate Thompson kehui, että kaikkien pitäisi nähdä miten valoisa tulevaisuus nuorella Habs-jengillä on edessä.
 
Viimeksi muokattu:

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Itse asiassa Habsien ei pitäisi miettiä pelkästään pääsyä pudotuspeleihin, vaan pärjäämistä siellä. No, runkosarja on pitkä. Ja vaikea.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Ei näistä ylläripleijareista kovin paska maku suuhun jää, vaikkakin kiimainen G7 olisi ollut vähintään ansaittu. Moni pelaaja pääsi antamaan näyttöjä sekä hyvässä että pahassa. Uskaltaisin jopa väittää, että Canadiensilla on vihdoin haavissa paras sentterikolmikko sitten kauden 1996 - 97 alun (Damphousse - Koivu - Turgeon). Suzukissa on ainekset vaikka mihin, ällistyttävän kypsää peliä tulokaskaudella ja ehdottomasti joukkueen ykkössentteri, kenties vuosikausiksi eteenpäin! Kotkaniemen nimen voi alustavasti maalata kakkosen sentteritontille, nyt vaan järkevin askelin kehitystä eteenpäin, ericlindros-polku ei ehkä ole se paras vaihtoehto. Näiden toteutuessa Danaultille jäisi kolmossentterin tontti, johon mies on kuin luotu ja ylikuormitusta voitaisiin välttää.

Lisäksi Drouin yllätti Flyers-sarjassa varsin positiivisesti. Olisiko sittenkin vielä jotain toivonmurusia jäljellä, että tämä saisi pelin pysyvämmin uomiinsa? Gallagher, Armia, Lehkonen, Byron - kaikille löytyy taatusti tontti joukkueesta. Evansilta ja Poehlingilta toivoisi isoja loikkia eteenpäin, etenkin viimemainittu oli suuri pettymys ihan liian hienosti sujuneen debyyttimatsinsa jälkeen. Kaikki muut hyökkääjät ovatkin sitten täysin uhrattavissa, ei tarvinne erikseen nostaa esiin nimiä, jotka voi surutta laittaa isoista ovista ulos. Tilalle tarvitaan tasaisesti suorittavia maalintekijöitä, piste. Ja mielellään siinä sivussa vähän kovuutta.

Puolustuksen top-4 oli loppukauden ihan jees. Nyt vaan rohkeasti Juulsenia, Romanovia ja Fleurya sekaan. Ouellet ja Mete vetivät lopulta ihan kelvollisen sarjan, mutta tämä parivaljakko on jotenkin niin hajuton, mauton ja väritön, että näkisin mieluusti tilalla vähän enemmän särmää, jota edellämainitusta kolmikosta kyllä löytyy.

Maalivahtitilanteeseen ei ole mitään tarvetta puuttua. Mielenkiintoista toki nähdä, syrjäyttääkö Primeau Lindgrenin jo ensi kaudella.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Aloin miettiä, että olisikohan jollakin palkkakattojengillä halua kokeilla vielä nuoren Meten kohdalla? Tuntuu ettei Mete pysty ottamaan askelta tuonne kakkoseen ja kolmoseen ei oikein ominaisuudet riitä. Jos vielä Juulsen pysyisi kunnossa, niin hän olisi sopivampi tuonne kolmoseen.
 

Gally11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens #11 - Saku Koivu, Brendan Gallagher
Lisäksi Drouin yllätti Flyers-sarjassa varsin positiivisesti. Olisiko sittenkin vielä jotain toivonmurusia jäljellä, että tämä saisi pelin pysyvämmin uomiinsa?

Itse haluan ainakin vielä uskoa, että Drouinista saadaan vähintään Pacioretty/Cammalleri tasoinen kaveri joukkueeseen. Ei siis mitään tähtikaliiberia mutta todella tärkeä pelaaja kuitenkin. Onhan hän siitä jo antanut ihan päteviä näyttöjäkin mutta tasaisuudessa tosiaan on vaikeuksia. Ja mielestäni nyt Suzukin ja Kotkaniemen hyvien otteiden jälkeen voidaan lopullisesti unohtaa se Drouinin sentteripelailu kun kaverin vahvuudet saadaan paremmin esiin laidalla.

Mutta tämän kauden Drouinin kohdalla pitää mielestäni muistaa, että pelasi alkukaudellakin todella hyvää kiekkoa ennen tuota rannevammaa ja leikkausta. Ranne on vielä siinä mielessä ikävä, että varsinkin Drouinin kaltaisella pelaajalla vähänkin klesa ranne vaikuttaa suoraan tulokseen. Drouin taisi marraskuun sivuun jäämisen jälkeen pelata keväällä 8-9 ottelua ennen koronataukoa. Siinä voi sitten jokainen itse miettiä miten vaikuttaa pelaamiseen kun ensin kuntoutat rannetta sen n. 3 kuukautta, sitten pelaat vajaa kymmenen peliä ja heti kun olet pääsemässä takaisin pelirytmiin niin isketään tuollainen uusi yli 4 kuukauden paussi pelaamiseen.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
DSA ketju tosiaan neppaili kahdessa kuolemanottelussa 4 tehopinnaa mieheen. Ei ole ollut helppoa löytää sellaista koostumusta mikä saisi myös Drounin parhaat puolet esiin. Toivottavasti tuo ketju kantaa myös jatkossa hedelmää.

Domille kiitos ja hyvästi. Häiritsee jo pelkästään se lasten maila, mikä tekee kaverista kiekottomana täysin hyödyttömän. Vaikka ufa-Granlund tilalle. MG:lle uusi alku Kotkaniemen ja Gallyn vierellä ;)
 
Viimeksi muokattu:

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
DSA ketju tosiaan neppaili kahdessa kuolemanottelussa 4 tehopinnaa mieheen. Ei ole ollut helppoa löytää sellaista koostumusta mikä saisi myös Drounin parhaat puolet esiin. Toivottavasti tuo ketju kantaa myös jatkossa hedelmää.

Domille kiitos ja hyvästi. Häiritsee jo pelkästään se lasten maila, mikä tekee kaverista kiekottomana täysin hyödyttömän. Vaikka ufa-Granlund tilalle. MG:lle uusi alku Kotkaniemen ja Gallyn vierellä ;)

Armia tekee tuossa DSA-ketjussa sen mihin Gally ei pysty eli vääntää laidoissa. Gallyn pitäisi olla se jolle kiekot väännetään, eikä se joka vääntää. Toivottavasti pitävät tuon ketjun kasassa, vaikka se sitten tarkoittaisi Gallyn pudottamista esim. kolmoseen. Toimisikohan Gally-Danault-Lehkonen? Danault ja Lehkonen vääntäisi kiekkoja Gallagherille. Sitten jäisi Tatar-KK-Domi, josta voisi tosiaan Tatarin ja Domin vaihtaa juurikin Granlundiin ja Andersoniin, tai johonkin toiseen isoon mörssäriin.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Toimisikohan Gally-Danault-Lehkonen? Danault ja Lehkonen vääntäisi kiekkoja Gallagherille.
No ei se ainakaan teoriassa huonolta kuulosta. Kiekkoa surutta Gallyn toimistoon, ilman ylimääräisiä kiemuroita.

Toisekseen pidän siitä, että AV-parit pelaavat myös tasaviisikoin yhdessä. Dan-Leh, Suz-Arm. Suzie tullee pian syrjäyttämään Byronin tontin alivoimalla. Olisi hyvä saada myös kakkosalivoimalle aloittaja, vaikka se ei aina sitä vaadikaan.
 
Viimeksi muokattu:

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Suzukissa on ainekset vaikka mihin, ällistyttävän kypsää peliä tulokaskaudella ja ehdottomasti joukkueen ykkössentteri, kenties vuosikausiksi eteenpäin!
Suzuki pelasi itsensä varmasti monen Flyers fanin inhokkilistalle ollessaan alati kentän vaarallisin Canadiens-peluri. Taisi päästä myös vastapuolen pelaajien ihon alle, mistä osoituksena Grantin pikku taputukset kypärään sarjan päätyttyä.



Hieno nuori pelaaja kyseessä ja ikäisekseen todella kypsää tekemistä pudotuspeleissä.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs

Nämä Athleticin raapustukset ovat useimmiten hintansa väärti. Hienosti tuotiin esille kuinka tärkeää kokemusta ja eritoten informaatiota pudotuspeleistä saatiin, offseasonia ja tulevaa ajatellen. Pelaajatkin varmasti oppivat toisistaan enemmän "vankilaolosuhteissa". Voisin kuvitella, että esim Price ja Weber eivät ole vuosiin olleet yhtä innostuneita tulevasta kaudesta.
 
Viimeksi muokattu:

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Taisi päästä myös vastapuolen pelaajien ihon alle, mistä osoituksena Grantin pikku taputukset kypärään sarjan päätyttyä.

Muistelen että Suzuki teki aiemmin samat josain pelissä Hartille maalin jälkeen. Kuittihommia.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Muistelen että Suzuki teki aiemmin samat josain pelissä Hartille maalin jälkeen. Kuittihommia.
Tämä. Meikä tykkää tosta Suzukista, kova pelimies ja kehittyy varmasti vielä vaan lisää. Siinä palanen mistä pitää kiinni.
 

Fishstick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Islanders
Suzuki taisi taputtaa Hartin päätä sen Armian nollakulmasta lauotun maalin jälkeen.
Jatkossa ei kannattaisi suututtaa kiekkojumalia sillä vastaava tapahtui viimekaudella NYI-CAR sarjassa kun Brock Nelson taputteli maalin jälkeen McElhinneyn maskia, ja Carolina vei sarjan 4-0 jonka loppukättelyissä Dougie Hamilton taputteli takaisin Nelsonin kypärää.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Suzuki taisi taputtaa Hartin päätä sen Armian nollakulmasta lauotun maalin jälkeen.
Jatkossa ei kannattaisi suututtaa kiekkojumalia sillä vastaava tapahtui viimekaudella NYI-CAR sarjassa kun Brock Nelson taputteli maalin jälkeen McElhinneyn maskia, ja Carolina vei sarjan 4-0 jonka loppukättelyissä Dougie Hamilton taputteli takaisin Nelsonin kypärää.
Naah, kiekkojumalat hylkäsivät habsin jo kauan ennen tuota taputtelua. Price päästi sarjassa 11 maalia selkänsä taakse, joista peräti 6 pomppi oman pelaajan kautta.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Jos puhutaan mikkihiirihabseistä, niin kyllähän Gaudreau, Gallagher, Drouin, Caufield, Lehkonen, Byron olisi aikamoinen laituriosasto. Painavat yhteensä ehkä jotain 450kg. Armia ei voi olla ainoa isompi laituri, joten tuo huutaisi kyllä voimamiestä jos toistakin. Olkoot NHL pehmentynyt taikka ei..
Toisaalta, pelitapa on muokattu näitä vaahtosammuttimia varten, eikä se koon puute noussut edes pudotuspeleissä ongelmaksi. Lähinnä sitä kärkiosaamista tuo kaipaisi. Toki, olisihan joku isompi kaveri myös tervetullut. Tuomaritoimintakin alkaa menemään siihen suuntaan, että käsi nousee pystyyn huitomis/kiinnipitämisjäähyn merkiksi jos joku aivastaa katsomossa.
 
Viimeksi muokattu:

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Itse toivon, että ketjut rakennetaan sitä että vahvuudet pääsevät esiin. Ei Gallyn, Domin, Drouinin tai Tatarin tehtävä ole kaivaa limppua kulmista. Antaisi Armian, Lehkosen yms. tehdä tuo työ ja maalintekijät odottavat sitten maalintekosektorilla. Sitten taas kun on koko kenttä rouhijoita, niin ei synny maaleja, vaikka kiekko saataisiin.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs

Danaultia ei napostele tulevaisuudessa puolustava rooli kolmossentterinä. Uskoo ottavansa askelia hyökkäävässä roolissa. Taisi iskeä pieni paniikki #14 & #15 esiinmarssin takia. No eihän Jesperiltä vielä mitään lopullista olla nähty, mutta ymmärrän Danaultin huolen.

Seuraava kaveri myyntilistalle. Ensi kesänä UFA.

"I don't know if I am ready to take this. I like to produce offensively and I know that I can still reach another level offensively. I don't know if I want to limit myself to a strictly defensive role. I don't think I can improve myself by having only defensive missions"

“In the playoffs, the coaches wanted to see what the kids could do and they shuffled the cards. My role has become strictly defensive and I am repeating myself, but I know I can bring more than that."

“I've always had great chemistry with Brendan Gallagher and Tomas Tatar. This trio can work. "

A reporter asked him if his role with the team would have an influence on his desire to stay in Montreal.


"Yes," he replied very dryly.
 
Viimeksi muokattu:

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Ei kait kukaan ole Danaultia estänyt maaleja tekemästä. Eiköhän se ole ihan itsestä kiinni, että tehnyt parhaalla kaudellaan 13 maalia. Onkohan pieni paniikki iskenyt, kun Suzuki ja KK menivät ohitse ja kohta ei näy edes pitkillä suorilla. Kyllähän Danaultille ottajia löytyy, mutta kyllä hän olisi erittäin arvokas kolmossentterinäkin. Siinäkin roolissa saa varmasti paljon vastuuta ja ehkä juuri nuo kaksi ketjukaveriakin. Toivottavasti ei nyt kuitenkaan ala hirveästi keinuttamaan venettä.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri

Nämä Athleticin raapustukset ovat useimmiten hintansa väärti. Hienosti tuotiin esille kuinka tärkeää kokemusta ja eritoten informaatiota pudotuspeleistä saatiin, offseasonia ja tulevaa ajatellen. Pelaajatkin varmasti oppivat toisistaan enemmän "vankilaolosuhteissa". Voisin kuvitella, että esim Price ja Weber eivät ole vuosiin olleet yhtä innostuneita tulevasta kaudesta.

Tää oli tosiaan hyvä artikkeli ja meinasinkin jo aiemmin raapustella samansuuntaisia sanoja tähän liittyen. Otetaan tosiaan tästä kokemuksesta nyt ne parhaat puolet irti ja tärkein asia mitä näistä hippasista saatiin oli juurikin informaatio.

Montrealille aiheutti harmaita hiuksia draftin siirtyminen, mutta toisaalta nyt kun tulevaisuudessa cap menee entistä tiukemmalle niin homma voi kuitenkin kääntyä meidän eduksi. Montrealin cap tilanne ei toki ole ideaali, mutta se on vähintäänkin mukiinmenevä. Omissa käsissä. Paljon on toki sopimuksia sorvattavana, mutta jos nyt katselee esimerkiksi Max Domin jatkon tilannetta ni ei se numero nyt noilla näytöillä ainakaan ylöspäin mennyt.

Ymmärrän Danaultin tilanteen kyllä sinänsä, mies on vähän lukkiintunut tuohon puolustavaan rooliin vaikka periaatteessa eväitä on ihan täysin köyhän miehen Bergeroniksi. Ei ihan eliittiä mutta sellaista kakkosketjutasoa, kun ehkä aiemmin näytti että eväät riittäisivät mestaruusjengissä vain kolmosen puolustavaan rooliin. Jos Danault saisi hyökkäyspelaamiseensa sitä mitä Tomas Plekanec toi boksiin hyvinä päivinään niin meillä olis aivan selkeä kakkossentteri pitkäksi aikaa.

Kotka ja Suzuki pelasivat kypsää peliä, mutta ovat kuitenkin edelleen useamman vuoden kehittymispolulla. Hyvä vain että tääkin osasto saa aitoa kilpailua. Enemmän ehkä huolestun siitä että Jake Evans näyttää paremmalta pelaajalta kuin Ryan Poehling. Mut Poehlingillakin voi olla vielä ihan valoisa tulevaisuus edessä. Täytyy vain nostaa työmäärää ja work your way up. Esimerkkinä käy juuri Evans joka on jo näillä näytöillä tonttinsa lunastamassa. Hieno esimerkki late rounderista.

Jos tässä nyt pääsee tosiaan ensimmäistä kertaa mitä, 25:n vuoteen, sanomaan että sentterit vois olla meidän vahvuus niin its about goddamn time. :) Ei olla ihan siellä vielä, mutta tässä vaiheessa matkaa näyttää kuitenkin jo ihan hyvältä.

Seuraavaksi katseet kohti treidejä. Assetit on hallussa, informaatiota on saatu lisää, cap paine kasvaa. Nyt on kaikki mahdollisuudet tehdä rohkeita siirtoja. Vaikka Bergevin pelaa paljon varman päälle nyt ois taas mahdollisuus tehdä yksi power move joita on myös nähty matkan varrella.

Loppuun vielä linkki Athleticciin jossa spekuloidaan juuri näitä mahdollisia siirtoja. Kapanen meni jo alta pois mut aika ylimaksulla. Täälläkin spekuloitu Brodin vois olla ihan ok kandidaatti pakistoon tuomaan syvyyttä. Treidissä en tosin antais nyt ainakaan sitä sentteriä ulospäin. Mieluummin niitä pickejä treidiin, ne ovat nyt cap paineessa ehkä arvokkaampia kuin normaalisti.

Time to pounce: How the Canadiens can capitalize on an unprecedented offseason
 
Viimeksi muokattu:

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Olen varmaan joskus tästä kirjoittanutkin. Omasta mielestäni late 1st round on pelaajalle erittäin paha. Jos pelaajalla on vähänkin taipumusta leijumiseen, niin mikään ei ole siihen parempi syy kuin olla NHL:n ykköskierroksen varaus. Ykkösen alussa varatut ovat tod. näk. niin kunnianhimoisia, että heidän kohdallaan riski leijua ei ole suuri. Loppupäässä olevat luulevat olevansa jo valmiiksi hyviä ja monesti saavatkin aika monta vuotta näyttää tuon toteen. Ehkä 2-3 eri seurassa. Jos olisin GM, niin melkein treidaisin jonkun 22.-31. sijan 2. kierroksen alkuun, koska toiselle kierrokselle pudonnut pelaaja, on mahdollisesti helpompi motivoida näyttämään, että hänet olisi pitänyt varata aikaisemmin.

En sano, että tämä olisi juuri Poehlingin kohdalla tilanne, mutta ei tuo ihan hyvältä vaikuta. Tällä kaudella 27 peliä (pienessä roolissa tosin) ja 1+1 tehot. Lisäksi MB:iä saattaa ärsyttää se, että Poehling "kiristi" hänet polttamaan yhden ELC-vuoden yhdellä ottelulla, joka tosin oli huikea peli pelaajalta. Ei siis ole mikään iso yllätys, että Poehling on nyt siirtohuhujen kohteena. Evans on jo harpannut Poehlingin ohitse ja UFA-markkinoilta löytyy varmasti joku pätevä. Lisäksi omissa on vielä Vejdemo ja Weal. Monien GM:ien silmissä ykköskierroksen varaus voi vielä olla kokeilemisen arvoinen ja vaihtoarvoa siis olisi.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Ymmärtäähän tuon Danaultin turhautuneen kommentin tietyllä tavalla. Täysin aliarvostettu kaveri on kuitenkin vetänyt käytännössä ykkössentterin viitta päällä pari kautta ja hoitanut siinä sivussa puolustavan sentterin velvotteet enemmän kuin hyvin. Nyt vaan meinaa mennä sekä vasemmalta että oikealta pari nuorta kaveria ohi ja tiedossa on melko väistämätön hyökkäysvastuun lasku. Toisaalta yhtälailla voisi kysyä, missä muussa joukkueessa Danault ajattelee saavansa 1-2 sentterin tontin ja ehkä saavansa siinä ohessa myös mahdollisuuden kippoon joku kaunis päivä.

Jos on aito pelko, että tilanne tuosta oikeasti eskaloituu ja olisin Ryan Poehling, laittaisin juuri nyt treenikattilan niin täyteen paksua pökköä kuin vähänkin mahtuu, ja lähtisin haastamaan kolmossentterin tonttia ihan tosissaan.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: PJPT

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Ei kait kukaan ole Danaultia estänyt maaleja tekemästä. Eiköhän se ole ihan itsestä kiinni, että tehnyt parhaalla kaudellaan 13 maalia. Onkohan pieni paniikki iskenyt, kun Suzuki ja KK menivät ohitse ja kohta ei näy edes pitkillä suorilla. Kyllähän Danaultille ottajia löytyy, mutta kyllä hän olisi erittäin arvokas kolmossentterinäkin. Siinäkin roolissa saa varmasti paljon vastuuta ja ehkä juuri nuo kaksi ketjukaveriakin. Toivottavasti ei nyt kuitenkaan ala hirveästi keinuttamaan venettä.

“If you have players who are worried more about themselves than the success of the team, that becomes an issue,” Julien said. “You have players who are willing to come in and do what’s best for the team, and that’s what Phil has done. If he can be a good two-way centreman, we’re in good shape here.”

Julien went on to say: “I’m not telling Phil not to score.”


:P
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
TSN:n Stu Cowan tiesi kertoa Max Domin pelanneen viimeisen pelinsä Canadiensissa. Nyt pitäisi vaan löytää tarpeeksi tyhmä ostaja. Joidenkin huhujen mukaan valmis kauppa on jo roikkumassa, mutta odottaa vielä Domin ja mahdollisesti toiseen suuntaan tulevan jatkosopimusten solmimista.

Kukahan voisi olla sellainen RFA/tai UFA, joka tulisi kysymykseen? Josh Andersonia huhuiltu kauden aikana, mutta Keklun pitäisi maksaa Habseille väliä ja koska Anderson on pieni riski, niin hänet kannattaisi ennemmin hankkia varausvuoroja vastaan. CBJ:llä myös tiukkaa katon, joten tuskin ovat kiinnostuneita Domista.

Mietin tuota puolustajatilannetta ensi kesän laajennusdraftiin. Lähtökohtaisesti Habsien kannattaa suojata Weber, Chiarot ja Petry, jos Petry on jatkamassa Habseissä. Jos tuonne tulee neljäs laatupakki, niin joku jäisi ehkä suojaamatta. Tai sitten suojaa 4+4, eli KK:n, Drouinin, Domin korvaajan ja jonkun 4. pelaajan. Tällä hetkellä hyökkäyksessä ei kovin montaa korvaamatonta. Tietenkin jos laatuhyökkääjiä alkaa löytyä, niin voisi Petryn kanssa yrittää tehdä pöytälaatikkodiilin, että Habsit tekevät hänelle hyvän diilin, kun hän tulee UFAksi. Tietenkin tuossa on aina riskinsä, että pelaaja loukkaantuu tai haluaa lopulta lähteä muualle. Petry tietenkin siitä haastava rasti, että on vuoden kuluttua 33v. Nyt hän saattaisi suostua johonkin 2-3 vuoden jatkoon, mutta onko näin vuoden kuluttua?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös