Montréal Canadiens 2019–2020

  • 297 342
  • 1 280

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Toi Kinkaidin dumppaaminen nyt vaikuttaa samanlaiselta touhulta kuin tämän hetken hallituskriisin peliliikkeet täällä härmässä, mut ehkä siellä seurassa on joku, jolla on jostain jonkinlainen visio, joka ei meille kotisohvalle asti välity. Tai sitten kaikki on juuri niin tuuliajolla kuin miltä näyttää.

Niin no, olihan meillä vielä 12 tuntia sitten Suomessa pääministeri, jolla oli visio jostakin. Kukaan muu ei kyllä sitä visiota käsittänyt...

Näin vihun silmistä katsoen, Habsin pitäisi täräyttää joku kunnon supertähtihankinta tähän väliin. Joku Taylor Hall toisi lisäbuustia omillekin ukoille lisää. On siellä sen verran sitä prospectia tuloillaan, että jonkun voi tuollaiseen uhrata. Lisäksi Pricelle näytettäisiin, että kyllä me yritetään (vähän niinkuin Devils Hallille, oh the irony). Jos homma ei toimikaan, niin ainakin olisi rehdisti yritetty. Toinen vaihtoehto toki aloittaa sitten rebuild, mutta ei tuolla corella kyllä kannata. Ennemminkin joku hienosäädetty retool, höystettynä juurikin jollain tähtihankinnalla...
 

Aivan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hallin kylkiäisenä voisi lohjeta Subban takaisin eikä tarttis kauhiasti maksaa edes. Jos vaan kukkaro kestää.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Sääli hyvälle tappioputkelle, mutta onhan se positiivista, että edes kapteenien yönä vaivautuvat ottamaan leikin tosissaan. Pakkien peluutuksesta on helppo päätellä, että Julien joukkoineen oli päättänyt pelastaa jakkaransa ainakin toistaiseksi. Tuollaisella kuormalla ei kovin montaa matsia putkeen voi vetää.

Gallagherilla on ilmiömäinen vainu hakeutua maalipaikoille parhaaseen sektoriin. Kuinkahan monta kertaa pääsi laukomaan keskeltä kenttää kulmista tai maalin takaa tulevista syötöistä? Voi, kun tämän laukaus olisi vielä pari napsua parempi, niin maalisarake näyttäisi helposti kymmentä osumaa paremmalta.

Kotkaniemi on alkanut heittelemään kroppaansa oikein tosissaan. Lähes mattmartinmaiset numerot sarakkeeseen samoin kuin Flyersia vastaan. Saa nähdä kuinka viisas tie tämä on, ehkä yrittää varmistaa peliaikansa sillä, kun tuloksenteko on muuten takkuillut.

Primeau saanee tulikasteensa Nykissä perjantaina. Madison Square Garden kelvannee kivaksi lämmittelyksi ennen seuraavan viikon kotimatsia Senatorsia vastaan.

Lopuksi vielä heruttelut peliä edeltäneestä kapteenikohtaamisesta. Ei tarvinne erikseen kirjata, kuka sai suurimmat suosionosoitukset. Vihjeenä kuitenkin, että se ei ollut Pacioretty.

 
Viimeksi muokattu:

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Hall olisi tietysti kiinnostava pelaaja, jos suostuu jatkopahviin. Hinta on tietenkin kova, Habseille se olisi varmaan jotain Caufield/Poehling, Fleury ja 2nd round. Epäilen, että Bergevin antaa mieluummin valmiin pelaajan, kuin Caufieldin tai Poehlingin. Lehkonen saattaa olla liipasimella, tai Tatar, mutta Tatar on tällä hetkellä paras hyökkäyspään pelaaja.

Nyt olisi kuitenkin ehkä aika luopua jostain lupauksesta, kuin hillota niitä ikuisesti. Devils lienee kypsä kauppaan, jotta pääsevät kunnolla tankkaamaan kohti top3-varausta, jälleen kerran.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Ei taida olla Kinkaidin suosio korkealla muuallakaan, kun meni läpi Lavaliin. Olisin uskonut, että jollekin kelpaa ja samalla olisi voinut sotkea Habsien tilannetta, koska Primeuan paikka ei missään nimessä ole istua kakkosena.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Ei taida olla Kinkaidin suosio korkealla muuallakaan, kun meni läpi Lavaliin. Olisin uskonut, että jollekin kelpaa ja samalla olisi voinut sotkea Habsien tilannetta, koska Primeuan paikka ei missään nimessä ole istua kakkosena.
Eipä tuo mikään iso ihme ole, kun vastaavilla tilastoilla pelannut, mutta miljoonaa halvempi Hutchinson meni samasta reiästä muutama viikko sitten. Habs mielestäni indikoi jossain myös vahvasti, että Primeau saa nyt haistella tunnelmaa ja kerätä pari matsia vyölleen, jonka jälkeen palattaneen normaaliin päiväjärjestykseen. Olettaen toki, ettei Primeau osoittaudu heti uudeksi messiaaksi. Tällaisenaan siirto on ihan OK ja antaa Habsille mukavasti liikkumavaraa veskareiden suhteen.

Charlie Lindgren oli ilmeisesti pahastunut kovin siitä, että Primeau nostettiin ylös hänen nenänsä edestä. Ehkä jonkun pitäisi kertoa Charlielle, ettei tämä operoi ihan sillä statuksella, että olisi varaa isommin huudella ja vetää pre-season lekkeriksi. Jos Kinkaid taas olisi mennyt viikkokausiksi romuksi, olisi Lindgren luultavasti saanut kakkosen paikan Primeaun sijaan.

Bergevinin Moskovan vierailu on nyt tehty ja terveisinä kotiin oli "positiivinen palaveri". Romanov haluaa ymmärrettävästi odottaa kauden loppuun, ennen kuin tekee päätöksensä lähteäkö prunnin taakse vaiko ei.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Ei hätää, Leskinen on tulossa Lavalista avuksi! :) Olofsson jo matkalla takaisin, ei tainnut saada peliaikaa paljon viittä minuuttia enempää per peli.
Leskiselle on luultavasti aluksi tarjolla jämäminuutteja Fleuryn rinnalla, mutta en näe mahdottomana, että säväyttäessään pääsisi ainakin kokeilemaan ylemmissä pareissa. Julien luultavasti peluuttaa Coloradon ykköstä vastaan paria Chiarot - Weber, joka on välillä jopa toiminut vahvoja ykkösiä vastaan. Petryn rinnalle kakkospariin on silloin tarjolla joko Kulak tai Reilly ja nämä pitäisi saada raivattua tieltä, joskaan sen ei pitäisi mitenkään mahdoton tehtävä olla.

Hyvin mahdollista, että Leskinen uutena miehenä saa kuitenkin vielä istua Colorado-matsin. Sama kuvio kuitenkin pätee vaikka Chiarot pelaisikin Petryn rinnalla. Meten poissa ollessa joku täytyy istuttaa top-4 saappaisiin ja siinä ei ole kukaan, ml. Mete vielä onnistunut.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Leskisen kannalta huolestuttavalta kannalta Canadiensin huhutaan olevan ilmeisen pahasti kyntäneen Shayne Gostisbeheren perässä: Google translated danslescoulisses.com.

En ole Ghostin edesottamuksia seurannut, mutta ilmeisesti on saanut jo jokusen komennuksen pressin puolellekin. Jos Flyers on tosiaan toivonsa Gostisbehereen jo menettänyt, heillä tuskin olisi nykyisellä cap-statuksellaan mitään sitä vastaan, että vastineena olisi prospekteja ja/tai pickejä. Canadiensilla taas olisi hyvinkin varaa ottaa Ghostin $4,5M cappi kontolleen.

Luottaen siihen, että Ghostilla olisi eväitä palata parin kauden takaiselle tasolleen Weberin suojaamana, tässä voisi olla hyvä paikka high-risk - high-rewardille.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Gostia on tosiaan huhuttu Habseihin jo jonkin aikaa ja epäilen hintapyynnön laskeneen jonkin verran. Toisaalta, jos Gosti ei mahdu Flyersissa pelaamaan, niin onko hän Habseissäkään ykkösparin pakki? Varmaan toisi tasoa yv-pelaamiseen, mutta riittääkö se. Toinen jatkuvasti huhuissa pyörivä pelaaja on Kingsin Alec Martinez, jolla myös sopiva sopimus. Martinez olisi siitä turvallisempi, että hänellä sopimusta vain ensi kauden loppuun, kun Gostilla pari vuotta pidempään. Gosti tietenkin 6v nuorempi. Jos pitää arvata, niin MB pelaa varman päälle ja hankkii Martinezin. Martinez on nyt tosin loukkaantunut, joten hänestä ei olisi heti apua.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Ghost varmaan ainut saatavilla oleva, valmis ykkösparin vasen pakki. Ei tosin pelaa juuri tällä hetkellä sillä tasolla, mutta on vielä kovin nuori jne. Hieman vaan pelottaa hinta, koska on kuitenkin puolustuspäässä lähes hyödytön.

Näitä isoja kauppoja nähdään niin pirun harvoin, että todennäköisesti jää tämäkin huhuksi.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Jälleen odotettu tappio. Kotka otti sitten osumaa ja tuskin pelaa ensi yönä. Ehtiiköhän Poehling Lavalista New Yorkiin vai palaako Hudon kokoonpanoon ja Peca sentteriksi?
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Hitto, että Jeff Petry on pihalla. Ei edes varjo entisestään. Olisi syytä ottaa pari peliä lepoa, tällaisenaan enemmän haitaksi joukkueelle.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Hitto, että Jeff Petry on pihalla. Ei edes varjo entisestään. Olisi syytä ottaa pari peliä lepoa, tällaisenaan enemmän haitaksi joukkueelle.

Joo, mikälie miehellä tilanne, pelaa todella heikosti ja tekee karmivan huonoja päätöksiä jatkuvasti. Hyvänä esimerkkinä Avsin alivoimamaali... kaksi kaveria vauhdissa vapaana laidalla, ja Petry nukkuu kiekon kanssa sössien sen lopulta vastustajalle. Petryllä ei ole pää mukana pelissä.

Kyllähän tuolla monessa kohtaa näkyi myös muun joukkueen kädettömyys ja pelisilmättömyys. Hukattuja syöttöpaikkoja, luokattomia jättösyöttöjä jne. Yritystä kyllä löytyy ja jalka liikkuu, mutta taitovajetta näkyy.

Primeau on aika raakile, mutta ihan kelpo debyytti kuitenkin kovaa joukkuetta vastaan ja vieläpä kotiyleisön edessä.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Liian paljon sai vastustaja siimaa kun yksi hyökkääjä tippui heti ekassa vaihdossa ja peluutus meni sekaisin. Primeau vakuutti hermostuneen alun jälkeen. Juulsen ei voi vaikuttaa Petryä negatiivisemmin lopputulokseen, joten laittaisin Petryn sivuun siksi aikaa että saa päänsä kuntoon. Man up!
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Voitto tuli. Tällä kertaa maalia ei lahjoittanut Petry, vaan Leskinen, joka hukkasi kiekon sinisellä. Saa kyllä Leskinen tarjota Thompsonille ison oluen, että ei mennyt jatkoille ja Ragsin saanut pistettä. Toivottavasti tästä voitosta alkaisi otteet parantua.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Hudon pelasi 9. pelinsä ylhäällä eli seuraavan pelin jälkeen joutuu menemään waiverseista läpi. Ottajia tuskin on jonoksi asti, mutta epäilen Hudonin lähtevän Lavaliin. Tehot kuitenkin vain 0+1. Lavalista nousee tod. näk. Poehling, jos ei hän, niin olisi mukava nähdä Vejdemo ylhäällä, tai Belzile. Vejdemo on käsittääkseni pelaaja, joka pystyy pelaamaan hyvin molempiin suuntiin. Tai siis tällä kaudella on alkanut tulla tehoja hyökkäyssuuntaakin.
 

La vague

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura, Jukka Vilander, Canadiens, DIF
Voitto tuli. Tällä kertaa maalia ei lahjoittanut Petry, vaan Leskinen, joka hukkasi kiekon sinisellä. Saa kyllä Leskinen tarjota Thompsonille ison oluen, että ei mennyt jatkoille ja Ragsin saanut pistettä. Toivottavasti tästä voitosta alkaisi otteet parantua.

Sympaattista oli toki, että esimerkiksi Gallagher lohdutteli junnua maalin jälkeen, varmasti tyyliin: "sattuuhan näytä välillä kaikille, mut nyt tiedät ettei tollasiin täällä enää toista kertaa oo varaa". Kovat panokset, tuskaa päällä ja silti pääasia on, että yhdessä joukkueena tehdään ja pidetään toisistamme huolta. Aina jotenkin lämmittävää nähdä tuollaistakin puolta muuten melko kovassa ammattilaismaailmassa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Olihan siinä huonoa tuuriakin mukana. Kiekko taisi pompata juuri sopivasti lavan yli. Toisen päädyn kuvasta sen mielestäni näki.
 

th009

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Ässät
Hudon pelasi 9. pelinsä ylhäällä eli seuraavan pelin jälkeen joutuu menemään waiverseista läpi. Ottajia tuskin on jonoksi asti, mutta epäilen Hudonin lähtevän Lavaliin. Tehot kuitenkin vain 0+1. Lavalista nousee tod. näk. Poehling, jos ei hän, niin olisi mukava nähdä Vejdemo ylhäällä, tai Belzile. Vejdemo on käsittääkseni pelaaja, joka pystyy pelaamaan hyvin molempiin suuntiin. Tai siis tällä kaudella on alkanut tulla tehoja hyökkäyssuuntaakin.

Vejdemo olisi parempi valinta tällä hetkellä. Poehling saisi olla ensin Lavalissa pidemmänkin aikaa koulutettavana.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Vejdemo olisi parempi valinta tällä hetkellä. Poehling saisi olla ensin Lavalissa pidemmänkin aikaa koulutettavana.

Hudon lähti odotetusti Lavaliin. Katsovat varmaan miten Kotka reagoi ja sitten ylös Poehling tai joku toinen. Hudon on varmaan nyt käyttönsä antanut.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jotenkin tästä kuvasta jää vaikutelma, että Zadorov antaa vauhtia jalallaan. Ei Kotkaniemen kroppa olisi muuten pyörähtänyt tuolla tavoin.

Pelikiellon paikka?
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Pelicans vs Tappara
  • 2.56
  • 3.50
  • 2.60
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös