Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Montréal Canadiens 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Siivu, 22.06.2019 klo 11.18.

 1. th009 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Ässät
  Keith Kinkaid oli eilen palaverissä Montrealissa. Siitäkö Niemelle seuraaja?
   
 2. th009 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Ässät
  Lainaus:
  Puolustukseen pitäisi panostaa ennemmin kuin hyökkääjiin. Gardiner tai Gostisbehere auttaisivat paljon. Tai sitten ottaa riskin ja nappaa Hongan Dallasista.

  Gardiner ainakin vaatisi jonkun sopimuksen dumppamisen. Gostisbehere ei välttämättä.
   
 3. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Lainaus:
  Kinkaid saa ainakin rantapallon kiinni.
   
  Kapellimestari tykkää tästä.
 4. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Lavalissa varmaan toivotaan, että Lindgren pysyy ylhäällä, jotta häntä ei ole pakko peluuttaa.

  Gostisbehere vaatisi vähintään yhden pelaajan, joten laskee sitä kautta väkisinkin palkkoja.

  Habseillä tällä hetkellä Capfriendlyn mukaan 14 hyökkääjää ja 8 pakkia ylhäällä. Pakeista tippuu Alzner farmiin ja hyökkääjistä ainakin Weise sekä joku toinen (Peca, Poehling, Deslauriers). Tietenkin jos Suomi-hyökkääjien sopimusvääntö kestää, niin sitten joku jää ylös. Tietenkin farmista saattaa esim. Suzuki ja jopa Caufield päätyä ylös. Caufieldin otteet ovat olleet yllättävän kypsiä kehitysleirillä. Ja se VETO on kuulemma tosiaan ERITTÄIN hyvä. Poehling on taasen ollut liian hyvä kehitysleirille.
   
 5. th009 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Ässät
  Lainaus:
  Toivemaailmassa ainakin lähetetään Drouin Philadelphiaan vaihdossa Gostisbeherestä. Ja ehkä joku muukin.

  En usko että Suzuki tai Caufield pelaa kymmentä peliä enempää NHL:ssä vielä tänä kautena. Poehling ehkä. Kehitysleiri ei kuitenkaan ole sama juttu kuin NHL.
   
 6. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Juuri näin. Drouin, Weise, Peca ja 2nd round Phillyyn ;)

  Lainaus:
  Eiköhän Caufieldin kannata tosiaan jatkaa junnuissa tms. ELC-sopimustenkin kannalta on hyvä, että niitä ei pääty ihan heti. Suzuki vetelee vähintään AHL:ssä ja varmaan pari peliä kokeilee tuntumaa Showssa. Kehitysleiri on tosiaan ihan eri juttu ja ollut juttua, että Poehlingin ei tarvitsisi siellä edes, kaveri kuitenkin tehnyt keskimäärin kolme maalia/peli NHL:ssä.
   
  th009 tykkää tästä.
 7. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Kontraan heittämällä villin veikkauksen, että Suzuki pelaa ensi kaudella 40+ peliä. Ja jos Poehling on edes 1/4 siitä, mitä esitti edelliskauden päätöspelissä tai nyt rookie campilla, tälle pitää yksinkertaisesti tehdä paikka kokoonpanoon. Caufield voi olla vielä liian vihreä, kaikki riippuu varsinaisesta training campista myöhemmin.

  Kaiken kaikkiaan <insert Matti Kyllönen voice here> todella kutkuttava tilanne </Matti Kyllönen> varsinaista harjoitusleiriä ajatellen ilman, että vapaiden agenttien peli ei ole edes alkanut. Jos nyt äkkiä yritän laskeskella ns. varmoja, niin hyökkäyksen top-9 on alustavasti jokseenkin miehitetty, mutta kiehtova ajatus kyllä, jos lupauksista ponnahtaakin pelaaja, jonka myötä joku top-6 -oletettu voitaisiin kaupata.
   
  5hole tykkää tästä.
 8. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Kyllähän Habsien tilanne on jo nyt kauteen lähdettäessä erittäin hyvä. Tuolla jengejä, joilla on lähes kaksi kentällistä auki. Siinä saa moni GM vetää useamman kanin hatusta, että jengi on kasassa. Ei niin, että Lehkosen tai Armian sopimusneuvottelut olisivat välttämättä helpot. Ne saattavat hyvinkin kestää syksylle. Tai toinen joudutaan treidaamaan pois.

  Viime kaudella moni pelaaja ylitti odotukset, mutta kyllä sinne jäi myös pelaajia, joilta voi odottaa enemmän. Näihin pelaajiin lasken juuri em. suomalaiskaksikon, luonnollisesti Drouinin, Mete, Peca, Deslauriers ja Hudon, jonka en usko tosin jatkavan Habseissä.
   
 9. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Kommentoidaan vielä, että periaatteessa siellä on Habseillä mahdollisuus ottaa joku rasittava sopimus vastaan. Samalla voisi työntää Weisen/Pecan tai ainakin Deslauriersin toiseen suuntaan.

  Katsotaan nyt mihin sopimukseen päästään suomalaisten kanssa, koska kannattaa jättää luonnollisesti sitä tilaakin palkkakaton alle. Normaalin kehityskäyrän mukaan tulevalla kaudella pitäisi mennä pudotuspeleihin ja niihin hankkia täsmävahvistuksia deadlinellä.
   
 10. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Alzneria tai Weiseä ei ostettu ulos, joten tuskin mitään isoa nimeä on lähipäivinä tulossa Montrealiin.
   
 11. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Ja hups! Shaw lähti Chicagoon ja Habseihin tuli vain varausvuoroja. Yhtäkkiä siellä onkin 3,9 milliä enemmän tilaa palkkakaton alla. Vihjaisiko tämä nyt kuitenkin jonkun UFA-hankinnan tuloon?

  Viime kauden Shawsta pidin ja oli käsittääkseni pidetty pelaaja kopissa. Toivottavasti tällä kaupalla saadaan jotain hyvää aikaan. Nuo varausvuorot eivät paljoa ensi kaudella pisteitä tee.
   
  La vague tykkää tästä.
 12. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Loistavaa! Odotin Shawista vastineeksi korkeintaan 3. kierroksen vuoroa. Tämä saattoi olla ainoa hetki saada Shawista jokin vastine. Viime kesänä olisivat joutuneet itse maksumiehiksi ja luopumaan vähintään 2. kierroksen vuorosta, mikäli olisivat halunneet Shawista eroon.

  Mielelläni kuulisin seuraavan pvän aikana Ducheneen liittyviä uutisia.
   
 13. La vague Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien, TPS, Djurgårdens IF
  Ja nyt lähti Deslauriers Duckseihin neloskierroksen varausta vastaan.
   
 14. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, SaPKo & Latvija
  Hyviä kauppoja Bergeviniltä!

  Shaw ja Tatar ovat olleet mielestäni aika selkeästi ne nimet, jotka lähtevät hyökkäyksestä ennemmin tai myöhemmin. Kummastakaan ei ole hyötyä isossa kuvassa/pitkällä juoksulla, ja heistä voi saada hyvänkin vastineen. Odotin Shawn kauppaa jo trade deadlinella, mutta onneksi Chicago on valmis maksamaan käyvän hinnan myös nyt kesällä. Ensi kevääseen ei kannata odottaa, koska jos Shaw palaa edellisvuosien peliinsä (häntä sijoiteltiin nelosketjuun tai katsomoon vuosi sitten), niin vastine olisi jotain luokkaa 6.kierros ellei jopa juurikin itse maksumieheksi joutuminen. Tatar pelaa aika varmasti sitä omaa hommaansa myös ensi kaudella, joten hänet on helpompi liikuttaa deadlinella kun joku GM etsii epätoivoisesti maaleja Columbus/Minnesotamaiseen taisteluun "kohti mestaruutta” sijoilta 7-10. 4.kierros Deslauriersista on myös hyvä vastine. Hän olisi voinut löytyä ihan hyvin Waiversista ensi kaudella tai vaihtua johonkin toisen joukkueen 5 ketjun mieheen päittäin.

  Onko siellä nyt tulossa Gardineria tai Ducheneä? Tekisi mieli sanoa että toivottavasti ei tule ketään kun hinta tulee olemaan kova ja vuosia liikaa, mutta liikehdintää on nyt sen verran, että pakko sieltä on jotain räpsähtää. Sentterin hankkiminen kaupalla on vaikeaa, joten sinällään ymmärretävää jos siihen päädytään, mutta onko Matt tarpeeksi hyvä? Tulevalla kaudella ei tarvitse vielä menestyä, mutta Kotka,Poehling,Suzuki,Mete,Juulsen, uudesta 115 maalin pikkumiehestä puhumattakaan ovat silti todella vihreitä näinä Weberin viimeisinä huippuvuosina, joten jotain kai tässä on tehtävä. Domi ja Drouin aiheuttavat myös omia kyssäreitään, joten olisi ihan hyvä jos ”joukkueen parhaan hyökkääjän”-titteliä leviteltäisiin vähän useammille harteille. Domi pääsisi samalla laitaan. Vasemman puolustajan voisi löytää myös kaupalla, vaikkei se ehkä irtoakaan ihan Tatarin ympärille kasatulla paketilla. Poehlingiä ja Suzukiakin olisi mukava nähdä ensi kaudella ajoittain kokoonpanossa myös silloin kun loukkaantumissuma ei ole päällä, joten hyökkäyksen tukkoisuutta on ihan hyvä purkaa vaikka samaa määrää miehiä ei tulisikaan sisään.


  En ajatellut vielä alkukesästä että olisi hyvä juttu että 1.7. sattui vapaaksi, luulin ettei tämä ole tärkeä päivä Habsin kannalta. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että on ehkä paras ostaa pari suojakaljaa ja jotain naposteltavaa, koska TSN-lähetystä pitää näemmä tuijottaa huomenna tunti jos toinenkin!

  -------------------------------------------------------------------------------------------

  Lisätään vielä sen verran, että on ollut mukava nähdä kuinka Bergevinin treidit ovat alkaneet näyttämään hyviltä monien silmissä Drouniä lukuunottamatta. Hän on saanut uskomattoman määrän paskaa niskaansa, vaikka monetkaan liikkeet eivät ole olleet edes tekohetkellä niin järjettömiä kuin monessa paikassa on annettu ymmärtää. Toisaalta häntä on kritisoitu rohkeuden puutteesta, vaikka niissä tilanteissa on taas ollut järkevää ettei ole myyty kaikkia assetteja pois turhan yhden kevään iskun takia. Menestysmahdollisuudet olisivat olleet silti lähes olemattomat.

  Nyt Montrealin myymistä ”isoista” pelaajista jo kaksi on saanut vaihtaa osoitetta nopeasti! PK Subban sai esiintyä Predatorsissa jopa 3 kautta (edelleen helppo sanoa sama kuin silloin eli Rinne-ikkunan aikana olisi kannattanut pitää Weber. Subban oli pitkäaikaisratkaisu jota ei jaksettu katsoa loppuun.), mutta Alexander Galchenyuk Jr:n pelit päättyivät Arizonassa huikeaan 72 otteluun. Subbanin vaihtoarvo vielä romahti 3 vuodessa kun hänestä sai Canadan Olympiajoukkueen ykköspakin sijaan enää ”kasan sälää”.

  Kojoottien osalta päätös oli ymmärrettävä (eivät kai he oikeasti ajatelleet Galchenyukia 1-2 sentteriksi?), mutta ensi kaudelle on nyt hyvää popcorn-viihdettä tarjolla, kun tuossa on muhimassa iso pommi jollekin GMlle. Jos Alex paukuttaa kovat tehot Sydneyn tai Malkinin vierellä (YVllä), niin hän tulee saamaan hirveän sopimuksen ensi kesänä. Siitä tulee huvittava riippakivi epäonnekkaalle/toivoiselle seuralle! Subban pääsee taas toteuttamaan itseään hyvin Devilsissä kun saa jääaikaa eikä ole niin paineita menestyksestä. Onkin jännä nähdä kasvaako hänestä koskaan kovan joukkueen ykköspakkia. 9 miljoonan palkka viittaa tähän, mutta otteet kentällä eivät ole sitä koskaan vastanneet.


  Jos vielä Pacioretty kaupataan vaikka ensi kesänä pois Vegasista (riippuu toki joukkueen ensi kauden menestyksestä, mutta Max on ymmärtääkseni selkeästi heikoin joukkueen kova palkkaisista pelaajista, ja täten helposti liipaisimella jos muutoksia halutaan), niin silloin ”asiantuntijoiden” lehdistöäkin myöten kohdistamat pilkat Bergeviniä kohtaan asettuvat aika hauskaan valoon, vaikka se on lähellä jo nytkin. Paciorettyn ja Galchenyukin treidit olivat toki päivän selviä tapauksia, eikä niistä olisi pitänyt nousta mitään paskamyrskyä, mutta Subbanista sitä tuli sitten senkin edestä vaikka siinäkin kaupassa oli ihan selvät syyt. Joku 2.kierroksen varaus olisi tietysti tasoittanut venettä ikärakenteen osalta, mutta se ei olisi lopulta luonut suurta merkitystä kun oli kuitenkin mahdollisuus päästä eroon 9 miljoonan pakista hyvällä vastineella!
   
  La vague tykkää tästä.
 15. th009 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Ässät
  Tällä hetkellä huhumylly väittää että Montreal olisi kärkiasemassa Gardiner-kisassa ja tarjoaisi sopparin myös Leelle. Duchene näyttäisi päätyvän Nashvilleen.

  Villi huhu on että Montreal tarjoaisi 5x10 Aholle, mutta en oikein jaksa uskoa siihen.

  Maalivahtiosastolla Kinkaid näyttää todennäköiseltä.
   
 16. th009 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Ässät
  Lainaus:
  Shawlla on myös aika suuri terveysriski useamman aivotärähdyksen jälkeen.
   
 17. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Deslauriers lähti Anaheimiin ja Habseihin 4. kierroksen varaus. Santapaperia laitetaan ulos ja sisään tullut pelkästään varausvuoroja. Tosin Deslauriers oli myös ylijäämää, joka olisi mahdollisesti menetetty ilman korvausta waiversien kautta. Deslauriersin treidaaminen ei herättäisi huomiota, mutta kun Shaw lähti vähän aikaisemmin, niin ihan kuin siellä tehtäisiin tilaa jollekin UFA-hankinnalle. Tai hankinnoille.
   
 18. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Vähän hirvittää, jos sieltä tulee Simmonds jollakin karmealla sopimuksella. Lisäksi spekuloidaan, että sieltä tulee kunnollinen kakkosveskari Lindgrenin tilalle, joka olisi tietenkin hyvä juttu.
   
 19. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Onneksi menin eilen mainion elokuvan jälkeen nukkumaan kulkematta Internetin kautta juuri ennen Shaw-kaupan julkituloa. Muuten yöunet olisivat jääneet vieläkin vähäisemmiksi.

  Shaw hankittiin aikanaan $2M miehenä 2 x 2. kierroksen varausta vastaan (tiedän, että Blackhawks kaappasi toisella näistä DeBrincatin, mutta sillä on turha spekuloida, koska kukaan ei tiedä mikä Canadiensin varaus olisi tuolla vuorolla ollut). Nyt kaupan pihvi oli lähes $4M sopimuksen kokoinen cap-helpote + 2nd & 3rd, joten ei voi olla kuin tyytyväinen.

  Shaw on kyllä hieno pelaaja sille päälle sattuessaan ja toivonkin tälle salassa hyvää kotiinpaluuta. Aika riskaabeli kauppa kuitenkin Chicagolta Shaw:n loukkaantumis- ja etenkin aivotärähdyshistorian tuntien.

  4. kierroksen varaus Deslauriersista? Mitä hittoa Murray ajatteli? Deslauriers on varmasti yksi Canadiens-nuttua suurimmalla ylpeydellä kantaneista pelaajista aikoihin, mutta kuitenkin kehnommassakin joukkueessa korkeintaan 12. - 13. hyökkääjä. Habsissa sopimus olisi taatusti polteltu loppuun Lavalissa, joten 4th on kova vastine lähes miljoonan cap-helpotuksesta. Kaupan suurin häviäjä lieneekin Laval.

  Nyt kun maaginen boogie on päällä ja capissa on jo n. $13,5M tilaa, niin seuraavaksi vielä Alzner vaikkapa veteraanipakkipulassa riutuvaan Ottawaan. Sitten olisi kivasti pelimerkkejä illalle. Vaihtotavaraksi kelpaisi ihan mikä vaan oksennuspusseista kuoriämpäriin.
   
  Viimeksi muokattu: 01.07.2019 klo 11.27
 20. Boogey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Voittamisen kulttuuri
  Jopas tämä päivä lähti käyntiin muikeasti. Itsellekin sattuu töistä huolimatta ns vapaa ilta vaimon ja muksun ollessa lomalla, joten tässähän on ainekset sille että illasta odottettua aktiivisempi Frenzy Montrealin osalta. Joutunee ihan kisaoluen ottamaan sen kunniaksi.

  Tosiaan vastine Shaw:sta oli sopimus ja loukkaantumishistoria huomioonottaen todella hyvä. Ilmeisesti Hawks leirissäkin ollaan kuitenkin tyytyväisiä Shawn paluun joten ehkä tämä nyt sit lopulta on se klassinen win-win. Ja Deslauriersin vastine oli sekin mainio. Odotin lähinnä 13 hyökkääjän roolia joten nelonen vastineena, kyllä kelpaa.

  Eiköhän sieltä nyt jotain tuloillaan ole. Sormet ristiin ettei se ole Simmonds. Tai jos on niin lyhyellä ja järkevänhintaisella sopimuksella. Mieluummin kuitenkin haetaan se vasurin pakki. Duchene ilmeisesti on jo aika varmana menossa Predsiin...

  Klo 18.30 striimi auki ja nyt ja toive Bergevinille: Malttia mutta myös rohkeutta.
   
 21. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Kuumottava ehtoo tulossa kyllä! Pitkästä, pitkästä aikaa taitaa olla ihan realistista odottaa Bergevinin hankkivan ainakin jonkun meritoituneen pelaajan täydentääkseen kokoonpanoa ennen kuin Weberin ja/tai Pricen aikaikkuna kaventuu liiaksi.

  Duchene olisi tietysti nimenä se kovin, mutta jotenkin karsastan tätä vaihtoehtoa. Ei sentteriosasto liigan kärkitasoa ole, mutta toisaalta siihen on panostettu siinä määrin, eikä oletettu kolmikko Danault - Domi - Kotka mitenkään surkea ole, että mieluummin hassaisin ison kassillisen massia muualle.

  Jake Gardiner olisi tietysti se itsestään selvä laastari joko Weberin tai Petryn vasemmalle laidalle ja ylivoiman orkestraattoriksi. ~$7-8M lappu on kuitenkin kova hinta melko yksipuolisesta, virheherkästä pakista.

  Anders Lee taas olisi erinomainen täsmävahvistus ykkösketjun laidalle ja paikkaisi jo valmiiksi Tatarin, josko tästä eroon halutaan. Vahva jässikkä ja olisi myös erinomainen apu molemmilla jaloilla ontuneeseen ylivoimaan. Voisi parhaassa tapauksessa toimia myöhäisenä lievänä korvaushoitona 25 vuoden takaiseen ryssimiseen, jossa menetettiin eräs toinen ison vasuri, jonka sukunimi alkoi samoilla kirjaimilla...

  Kumpikin näistä on tietysti enemmän kuin epävarma hankinta ja molemmat tuskin ainakaan natsaavat, mutta jos ja kun toivoa saa, haluaisin näistä kahdesta ehdottomasti Leen. Vasenta pakkiaukkoa voisi sitten yrittää tilkitä vaikka jollain medium risk Chiarotilla tai Huttonilla, meni syteen tai saveen.
   
  Viimeksi muokattu: 01.07.2019 klo 13.47
 22. th009 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Ässät
  Lainaus:
  A.L. 1990-luvun alkupuolelta? Nyt ei kyllä tule mieleen ketä tarkoitat.
   
 23. Larionov #8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Viitattaisiinkohan tässä John LeClairiin, jonka sukunimi alkaa samoilla kirjaimilla? Oli iso ja vasen ja kaupattiin neljännesvuosisata (!) sitten.
   
  th009 ja Siivu tykkäävät tästä.
 24. th009 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Ässät
  Lainaus:
  Uskon vahvasti että Weberin vasemmalla puolella pelaaminen vahvistaisi ja vakauttaisi Gardinerin peliä huomattavasti. Zaitsev ei todellakaan ole samaa luokkaa puolustusparina.
   
 25. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  My bad, kirjasin vihjeen huonosti. Muokattu nyt paremmaksi ylle. Lieventäväksi lisävihjeeksi ko. menetykseen liittyen Paciorettyn niskavamman nopeasti diagnosoinut "tohtori".
   
  th009 tykkää tästä.