MM2009 - Suomen maalivahdit?

  • 36 576
  • 177
Tila
Viestiketju on suljettu.

Härskiolof

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät,Tolpanniemen pallopaijjat,Utran kaira
Minun mielestä Rinne on parempi maalivahti ominaisuuksiltaan kuin Bäckström. Isompi ja samalla liikkuvampi. Bäckström ei tee samanlaisia akrobaatti torjuntoja. Ja Bäcks kyllä menee samalleen v-tyylillä jäihin kuin Rinnekin. Rinne pelaa myös pystyssä. Esim. Martin St.louisin rankkarissa pysyi pystyssä ja yritti ottaa stand up tyylin jalkatorjunnalla längistä vetoa kiinni.

Jos vertaa Rinteen ja Bäcksin debyytti kisoja mm-tasolla niin paljon varmemmin Rinne torjui. Rebound kontrolli oli Bäcksillä jotain ihan eriä mitä Kärpissä oli. Saatikka Venäjää vastaan se rankkari kisa. Yks kiinni ja sekin ryssän omasta virheestä.
Rinne kun oppii ottamaan rankkarit lunkisti niin siinä meillä seuraava supervahti. Jo nyt samaa tasoa kuin Bäckström ja Kiprusoff. Myös mailapelissä Rinne on hyvä. Mies osaa myös torjua jäänpinnassa hyvin vaikka menikin eka peleissä turhan aikaisin jäihin. Ja mainitsi itsekkin asiasta haastatteluissa. Siis aikaisin jäihin menosta.

Se joka väittää, että Rinteen myötä meni nämä kisat voi mennä tarkistuttamaan näkönsä. Tai vetää sen päänsä pois perseestä.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Se joka väittää, että Rinteen myötä meni nämä kisat voi mennä tarkistuttamaan näkönsä. Tai vetää sen päänsä pois perseestä.

Samaa mieltä. Rinne kaiken lisäksi pelasi huikean ottelun juuri siinä kisojen tärkeimmässä vaiheessa. Maailmasta - ei edes Suomesta - olisi löytynyt sellaista veskaria, joka olisi USA-ottelun maaleja estänyt. Kaiken lisäksi piti vielä Suomen näennäisesti mukana loppuun asti päätöserän torjunnoilla. Rinne oli ainoita, jonka pää kesti 7. ottelussa ja pelasi vaadittavalla tasolla. Voi tietysti aina joku irvileuka sanoa, ettei ollut voittava maalivahti..
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Voi tietysti aina joku irvileuka sanoa, ettei ollut voittava maalivahti..

Heh, Pekka Rinne... todella rikkaan miehen Jan Lundell !

Joo, Peksi nousi omalle tasolleen puolivälierässä hieman ailahtelevien välisarjaesitysten jälkeen, mutta yksin ei kyennyt Suomea välierään pelaamaan. Ainahan periaatteessa kaikki vedot ovat torjuttavissa, mutta ollakseen torjumassa jotain nopeaa poikkisyötön jälkeistä vetoa olisi veskarin hiukan aavisteltava ja tästä nähtiin erinomainen esimerkki Tsekin puolivälierässä => Stepanek kurkki takatolpan uhkia ja kuinka ollakaan kiekko iskettiin kohtuu nolosti etukulmasta sisään... Eli Suomi voi olla levollisin mielin, kyllä meiltä hyvä veskari löytyy kisoihin kuin kisoihin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös