MM2008 otteluseuranta, 3. pelipäivä (4.5.2008)

  • 14 045
  • 95
Tila
Viestiketju on suljettu.

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Avataan kolmannellekin pelipäivälle otteluseurantaketju, kun sellaista ei näytä vielä olevan, 10 minuuttia ennen päivän ensimmäisen pelin alkua.

Matsithan ovat seuraavat:
Tshekki - Venäjä 20.00
Latvia - Kanada 22.30
Italia - Tanska 02.00
USA - Slovenia 02.15

Kiintoisaa, että Tshekki-Venäjä -matsi on jo nyt, ei alkusarjan viimeisenä pelinä. Lieneeköhän syynä joku näppärä tv-sopimus, jotta Venäjällä ja Tshekissä päästään näkemään matsi sunnuntaina parhaaseen katseluaikaan? Peli kuitenkin ratkaisee suurella varmuudella tuon lohkon piikkipaikan. Venäjä ennakkosuosikki, mutta Tshekkikin voi iskeä. Veikkaisin Venäjälle 4-3.

Kanada jatkaa treenipelejään helpohkolla Latvia-pelillä. Veikkaisin, että tästä matsista tulevat paljon rumemmat luvut kuin Slovenia-pelissä, jos kanukit vain ovat vireessä ja hereillä. Kanukeille 8-1.

Italia-Tanska, tuo kiekon suurmaiden trilleri, tulee ilmeisesti Urheilukanavalta. Höntsäkiekkoilu voi olla yllättävän avointa, kumpikaan tuskin nyt koppipuolustaa kuten isoja maita vastaan. Sanoisin, että Tanska vie 4-1.

Usa-Slovenia, eipä taida Anze Kopitarin yhden miehen sota riittää tänäänkään. Kopitar tekee sen yhden, USA tekee kuusi. Kaikki sympatiani silti Slovenian puolella, hieno maa ja hienoja ihmisiä.
 
Suosikkijoukkue
San Jose & NHL Western Conference
Hienosti sukelsi tsekin balleriina ja Semin jäähylle. Ja tekivät vielä maalin.
 

Jacobus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Venäjä kerjää itselleen vaikeuksia jäähyilemällä. Tshekki 2-1 -johtoon toisella perättäisellä ylivoimamaalilla.

EDIT: Kieltämättä jälkimmäinen jäähy oli hieman heppoisesti vihelletty.
 

Timppa73

Jäsen
Taitaa tsekki pistää yv:llä 3-1een pelin vielä. Venäjän pakit vaikuttaa seisoskelivilta pujottelukepeiltä ja hyökkääjillä ei tuo puolustamaan paluu kovin tunnu kiinnostavan...
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Suuri prinsiippimies jaaritteli taas taannoin kliseitä "erikoistilannepelaamisen merkityksestä", ja itsekehusta sokea kanahan löysi sen jyvän. Kaikki maalit erikoistilanteista, Venäjän maali siirretyn rangaistuksen aikana, Tshekin maalit ylivoimilla.

Näitä maita vastaan ei kannata alivoimalla pelailla.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
AO alisuorittaa jälleen maajoukkueessa. Mikä on kun ei kansainvälisissä toimi?

Kunhan hänen viisikkonsa alkaa voltata keskustan kautta kolmelta kaistalta lyhytsyöttöpeliä hyväksikäyttäen, alkaa vastustajan pakeilla pitää kiirettä. Miksi aina oman sinisen jälkeen yli puolen kentän yksinkuljetuksia?

Hieman kalastuksen makua hankkiessaan Zidlickylle jäähyn.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Hieman kalastuksen makua hankkiessaan Zidlickylle jäähyn.

Toisaalta edellisessä(?) Venäjän jäähyssä böömiläinen meni nurin ainakin yhtä helposti, joten potut pottuina sanoisin..

Ihan hyvää peliä ollut, vähän enemmän kyllä taklauksia kaipaisi näiden rakkaiden vihollisten peliin, mutta jos ei niin ei.
 

Andrei

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jäässä oltava jotain vikaa kun on jatkuvasti punapaitainen kaveri turvallaan, useimmiten jää on huonoa tuomarin läheisyydessä vielä. Kumma juttu.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Mitähän tolle neukkujen mokkelle kävi? Tuliko kuti kelleille vai menikö nivunen tuossa kun tsekki-ukkeli kaatui päälle? Outo tilanne.
 

Linja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit (poislukien entiset liigapelurit!)
oma pakki työnsi pelimiehenä hyökkääjän oman maalivahdin päälle. Mahtoikohan käydä pahasti vai liekkö perus slaavivamma
 

Brad

Jäsen
Juuselan mukaan on kovin epätodennäköistä, että Nabokov tulee Venäjän maalille koska Dallas johtaa sarjaa 3-2. Juuri näin.

Vaikka Nabokov ei tulisikaan, niin tuo nuori kaveri pelaa unelmakisat ja tuo hyökkäyskalusto tekee joka matsissa sen yli 6 maalia, se riittää finaaliin ja ehkä myös mestaruuteen. Ei Venäjä edes maalivahtia tarvitse.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Venäjä iskee aina viime sekunnilla. Pikkasen keskittymisessä vikaa, kun juuri otettu yv-maali omiin, kaverilla kylmä veska ja varta vasten Elias koukkii itsensä jäähylle.
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
Tshekin 1-1 tasoitus oli kyllä komea. Laskinko oikein, että kiekko kävi kaikilla neljällä pelaajalla ennenkuin Eliáš tälläsi kiekon tyhjiin?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tsekit onnistui sitten varsin tahallisella näyttäneellä veskarin päälleajamisella nostamaan Kanadan osakkeita mestariksi. Eremenkon loukkaantuminen on erittäin paha takaisku Venäjälle. Nabokovin tuleminen Venäjän avuksi olisi Venäjälle varsin tärkeää.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tsekit onnistui sitten varsin tahallisella näyttäneellä veskarin päälleajamisella nostamaan Kanadan osakkeita mestariksi.

Kyllä tuossa tilanteessa venäläiset pelaajat kiitettävästi ajoivat itsensä lisäksi tsekkejä veskarinsa päälle.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Tätä tuomarityöskentelyä on syytä kyllä Suomenkin teroittaa joka pelaajan nuppiin. Nytkin neukku koukkujäähyllä, kun hitusen nosti mailaa takaa. Eli jos olet askeleen perässä, niin olet tilanteesta ulkona. Piste.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös