MM-Slovakia 2011 KULTAA SUOMI!

  • 91 130
  • 288
Tila
Viestiketju on suljettu.
Erityisesti allekirjoittaneen mieltä lämmittää se fakta että Tuomo Ruutu sai vihdoinkin kaulaansa kultaisen mitalin, hän jos kuka sen on ansainnut.

Kiitos Ruutu, Kiitos Leijonat.
 

Sic

Jäsen
Tippa linssissä sai olla kun tuuletuksia katsoi, tässä on n. 10 vuotta kiekkoa seurattu ja voittoa ei vaan ole tullut. Nyt sitä tietää miltä tämä tuntuu! KIITOS SUOMEN LEIJONAT!
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Granlundin ilmaveivi oli näiden kisojen käännekohta, sanotte mitä sanotte! Helvetti tämä oli aivan järjettömän hienoa, mutta tämä oli aivan selvä juttu! Minä vaan tiesin tämän niinku varmasti te muutkin! PS. Sakke sai pusun.

Olen ihan samaa mieltä. Jotenkin tuntuu, että tuo yksittäinen oivallus käänsi myös koko kansan tämän joukkueen tueksi. Jos ei muuten, niin symboliarvo oli helvetin korkea.

Itse juoksin vaimolle osoittamaan televisiota, kun näyttivät Granlundin maalia uusintana. Semmoinen sopivan lapsellinen innokkuus oli tässä mukana.

Tämä on ihan uskomaton fiilis. En rehellisesti sanottuna uskonut tämän tuntuvan näin hyvältä, kun etukäteen asiaa ajattelin.

Kiitos leijonat! Kiitos joka vitun äijä tossa joukkueessa! Nyt jään odotteleen Ilveksen mestaruutta!
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Erityisesti allekirjoittaneen mieltä lämmittää se fakta että Tuomo Ruutu sai vihdoinkin kaulaansa kultaisen mitalin, hän jos kuka sen on ansainnut.

Kiitos Ruutu, Kiitos Leijonat.

Ei siinä etteikö Ruudun mitali olisi lämmittänyt, etenkin kun muistan pettyneen loukkaantumisten runteleman pelaajan haastattelun 2005 tai 2006 pronssin jälkeen, jolloin jo mietti uransa lopettamista, oikea päätös.

Kuitenkin Niko Kapasen voitto lämmitti vielä enemmän.

Kaikki kisat seuraannena viimeisen n. 25v aikana, on tämä hieno hetki.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Mikko Koivun joukkue, Jukka Jalosen kiekkokontrollijääkiekko, Granlundin ilmaveivi, Vehasen kopit, Immosen tykitys. Maltti, kylmäpäisyys, nousu tappioasemista. Anssi Salmelan liekehdintä ja nuuskaus suorassa lähetyksessä.

Hienoja hetkiä, poikkeuksellinen joukkue. Kiitos Leijonat 2011!
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Tämä euforia sisälläni kumpuaa siitä, kun muistaa niiden finaalitappioiden tuoman tyhjän tunteen. Vuosia tätä haettiin, ja nyt .... TÄNÄÄN ON TILIPÄIVÄ!! Lukemattomia kertoja svenska folket teki meille temput, ja nyt Suomi alisti täydellisesti ja ihanasti.
 

Stealth

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Niko Kapaselle tämän voiton kyllä suo. Käytännössä aina lähtenyt skaboihin yli kymmenen vuoden ajan. Jakke ja Mikke oli jengin hyökkäyspelin liiderit, Kapanen ja Koivu johtivat puolustusta/alivoimaa ja Ruutu ja Mikko henkisiä johtajia. Kaikki silti tärkeitä! Kiitos Suomi! Ny rillataan!
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Nam nam, kiss kiss bang bang. Kiitos Suomi! Joukkue isolla Jiillä.

(ja kyllä on torit sekaisin)
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Stadilaiset on jo kadulla. Linkkiä iltasanomiin tässä

Kunhan nyt ei sattus mitään kun patoutumat purkautuu.

Käsi ylös, kuka pystyy lähtemään aamulla duuniin?
 

Steyer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Jatkoaika HC, Colorado Avalanche
Sen muistaa kuinka vuonna -95 saimme nostaa pokaalin. Vihdoinkin tämä tunne on taas sisällä, voi kuinka tätä on odotettu. Sielu lepää ja ylpeys kasvaa. Nyt saa soida Finlandia kerran jos toisenkin.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
TILIPÄIVÄ!! PITKÄ PIINA - UPEA PALKINTO!

Mutta enitän täytyy olla iloinen tuon joukkueen ja valmennusjohdon puolesta! Suomi on antanut ison näytön osaamisestaan - sittenkin!

YES! Nyt saatiin vihdoin uutta Youtube-aineistoa tulevia kisoja ajatelleen! HAHA

Pojken kom till Finland, tackar!

OOOh. KULTAA TULEE! Nytte rillataan!!

KIITOS JA ONNNEA SUOMEN LEIJONAT!

EDIT. Oi oi, nyt tiedän miltä Marit Björkenistä tuntuu! Ehkä...
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
RILLIT TULILLE! MAHTAVAAAAAAA!

Mikä päivä tavataan torilla?
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kuitenkin Niko Kapasen voitto lämmitti vielä enemmän.

Juuri näin! Kapasen haastattelu sunnuntain hesarissa, kun mies toteaa, että laiturit on vaihtunut, koska hän on pelannu huonosti... Tuli vain sellainen tunne, että nyt helvetti se kulta Kapaselle! Kapasella haastattelussa ujo hymy, sitten jo melkein tippa linssissä. Hieno mies.

Kyllä tuolla on joka jätkä ansainnu mestaruuden ja niin on ansainnut myös Suomi! Kerrankin me uskallettiin uskoa jo etukäteen, kerrankin me tehtiin ruotsit!

Kopissa huikea tunnelma, osa aika hilpeänä jo tässä vaiheessa. Mutta mihin jäi kuoharit?

Paras elokuva pitkään aikaan!

Vielä on aika rauhallinen olo, ei tätä voi käsittää! Vihdoinkin, VIHDOINKIN!

!!!!!!!
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
KIITOS LEIJONAT!!!
Tätä on odotettu kauan ja vihdoin se tuli sieltä! Joukkue oli uskomaton ja taisteli kerta toisensa jälkeen rinnalle ja ohi! Tämä mestaruus tuntuu erityisen hyvältä,koska lopussa kaatui ruotsi ja millä numeroin!
Nyt naaatitaan ja rillataan!! KIITOS LEIJONAT!!!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Matikainen toi sitä raatamisen mallia joukkueeseen, joka on täysin kapteeninsa näköinen: ei kisojen taitavin, mutta tarpeeksi taitava voittamaan mestaruuden. Tärkeimpänä kuitenkin totaalisen raatajakiekon nimeen vannova ryhmä, jolta löytyi voittamisen halu, kiima ja uskallus oikealla hetkellä.

Ei tää nyt pelkkää Spartaa ollut. Tietysti paljon sitäkin, mutta tutkapari Granlund-Immonen juoni henkilökohtaisella osaamisellaan Norjan ja Venäjän kumoon ja muutenkin piti taidon liekkiä hyvin yllä ainakin näissä pudotuspeleissä - alkusarjaa en nähnytkään. Tässä joukkueessa oli sopiva sekoitus taitoa ja likaisen työn tekemistä. Jengi kasvoi turnauksen edetessä ja kun joukkueen kuopus MG tekee huikeita soolomaaleja ja heittäytyy laukausten eteen ja kun kapteeni Koivu (heh!) vetää joka vaihdossa sata lasissa, niin väkisin siellä jokainen jätkä kasvaa sen kymmenen senttiä pituutta ja puukätisinkin pelaaja löytää itseltään ainakin jonkinlaiset kädet. Se, että tuolla ei kovin montaa nimimiestä ollut, ei tee siitä mitään puukätistä "ryminäpronssi"joukkuetta. Granlund, Immonen, Koivu, Kapanen, Pesonen, Aaltonen, Ruutu. Ainakin mä muistan nää jätkät pistepörssin kärkiniminä silloin, kun pelasivat vielä Suomessa. Kyllä siinä taitoa oli ihan riittävästi.

Sitä mä en kyllä tiedä, mistä toi mieletön henkinen kantti tuli, mutta luultavasti se kasvoi matkan varrella, kun aina uudestaan ja uudestaan tultiin takaa rinnalle ja ohi. Sama tapahtui HIFK:lle, kun Jokerit kaatui Game 7:n jälkeen. Itseluottamus oli sen jälkeen niin valtava, että jatkoaikatappio Lukolle ensimmäisessä välierässä ei riittänyt lannistamaan joukkuetta, vaan kahdeksan seuraavaa ottelua vietiin enemmän tai vähemmän näytösluonteisesti. Jotain sellaista taisi tapahtua nyt leijonillekin. Siihen vielä päälle jäätävää maalivahtipelaamista kauden/turnauksen tärkeimmässä paikassa, niin a vot! Kumpikaan ei ole ollut Suomen eikä HIFK:n tunnusmerkkejä pitkään aikaan, mutta tämä kevät toi siihen muutoksen.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Kiitos Suomi! Kiitos Kulta-Jukka Jalonen! Kiitos ne Jatkoajan kirjoittajat, jotka joukkuetta kannustivat ja korkeintaan kohtuullisesti kritisoivat! Ja iso lampaan perse niille, jotka vain mollasivat ja moittivat, tai toivoivat Suomelle tappioita jos joku oma peluri ei ollut mukana tai kokoonpanossa!

Ihanaa Leijonat Ihanaa! Kiitos myös Mertarannalle! Mestaruusselostuksesta se alkoi, siihen se kenties nyt päättyi!
 

Migelsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers & Tappara
Aivan mahtavaa tätä on odotettu!!! kiitos Jalonen, kiitos Koivu, kiitos SUOMI! Koskahan leijonat saapuu suomeen ?! Torilla tavataan
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös