MM-kisojen mediaoikeudet MTV Oy:lle

  • 821 065
  • 2 480

Don Douchebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mutta suostuuko Mäkinen selostamaan mitään kusista "Skoda Cupia" kun samaan aikaan TARUNHOHTOISESSA pelataan pudotuspelejä?

Tää on kyllä ihan hyvä pointti jota en tullut ajatelleeksi. Mutta silti veikkaan että iso kynnys Alkiolla lähteä Telialta koska on Liigassa niin isossa roolissa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Sveitsi, Ranska, KuPS
Onko maikkari koskaan perustellut tätä, että Mertaranta selostaa maksukanavalla ja Saukkonen köyhille? Muistan joskus kuulleen jonkun selityksen, että "teknisistä syistä" tämä on järkevämpää, mutta tuohan nyt on ihan kusetusta.
Saukkonenkin ilmeisesti nielee mukisematta roolinsa sylkykuppina ja että häntä käytetään rangaistuksena kanavapaketin tilaamattomuudesta.
Miksi sitä pitäisi perustella?
 

Randalf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Olen aiemmin aina puolustellut Mertarantaa, mutta nyt täytyy kyllä ensimmäistä kertaa ikinä sanoa, että on kyllä Antero ollut huono. En kyllä suostu myöntämään, että hän olisi jo pitkään ollut tällä tasolla, vaan nyt on suurta pudotusta tapahtunut verrattuna vuoden 2019 kisoihin.

Aika samoilla linjoilla.

Ainahan Mertaranta on viljellyt maneereja, kuten toki muutkin, ja välillä ne ärsyttää enemmän, välillä vähemmän. Näiden kisojen startti on kyllä ollut korostetun väsynyt ja sekava. Italia-peli oli kyllä jo vähän kontrolloidumpaa tekemistä ja mielestäni viljeli ihan hauskoja tietoiskuja siellä täällä; toki tuollainen vähemmän kiihkeä höpöhöpö-peli sen mahdollistaakin, jossain puolivälierässä ei ehkä voisi yhtä rennosti sivuladuilla hiihdellä.

Mutta siis, mielestäni Mertarannan siedettävyys ja taso nykyisellään nousee yleensä aikalailla sen mukaan, miten Suomi menestyy. Oikeastaan jo lähemmä kymmenen vuotta Mertaranta on selostellut alkusarjan "männävuosia" heikommin ja väsyneemmin. Tiedä sitten, liittyykö alitajuisesti jotenkin tuohon markkinaponin asemaan, vai mikä homma. Jos Suomen turnaus kuitenkin lähtee lentoon, vaikeuksien kautta eli ei, onnistuu Mertaranta mielestäni tunnelmanluonnissa ja fiiliksen välittämisessä paremmin. Ehkä tässä on sekin, että positiiviset tapahtumat kentällä sitten jotenkin parantavat omaa fiilistä ja sitä kautta Mertsismisuodatinkin on armollisempi..?

Tiedä häntä, mutta mielestäni 2014, 2016 ja 2019, eli aina kun Suomi on mennyt pitkälle, myös Mertaranta on jotenkin parantanut tekemistään. Jutuissa on sellaista luonnollista lentoa ja vilpitöntä innostusta, kun panokset alkaa kovenemaan. Sellaista väkisin vääntämisen makua ei oikein tule ja jopa Mertaranta tukee fiilistä ihan hyvin. Yritän tässä nyt sanoa, että onhan se ihan supliikkimies siellä selostuskopissa, kun pääsee oikeanlaiseen flow-tilaan, eikä se laji- ja pelaajatietämyskään aina ihan kuraa ole, mutta päästelee välillä vähän liian huolimattomasti noita juttuja läpi, minkä lajiniilot tietysti armotta huomaavat. Toki myönnettäköön, että esimerkiksi 2019 finaali ei jäänyt oikein millään tapaa selostuksena mieleen, lähinnä sellaisia "tyhjiä" lausahduksia tyyliin ikiliikkujaharripesonen.

No, se Mertarannasta.

Maikkarin studio-osuudet häviävät edelleen sujuvuudessaan ja keskustelun luontevuudessa Ylen tuotannolle ja esimerkiksi Viasatille, jolla tasapaino viihtellisyyden, persoonien ja analyyttisen sisällön välillä on egoismin riskilläkin aikalailla paras. Posia on kuitenkin annettava siitä, että onpahan mielenkiintoinen henkilökattaus. Sisältöön en ota kantaa, mutta OJ, Kukkoslasse ja Koivu on aika kovia kiinnityksiä, siinä on ihan hyvä otanta päälliköitä... :)

Kojo se lupsakoituu vuosi vuodelta - on jotenkin todella vapautunut, positiivinen ja leppoisa. Esitti toki epäilynsä Suomen maalintekopotentiaalin riittävyydestä jatkopeleissä, mutta ei lähtenyt turhia panikoimaan. Ehkä jonkun makuun liiankin hampaatonta tai ehkä se sitten kertoo jotain MM-kisojen tasosta, mutta toisaalta myös ihan asianmukaista luottoa valmennukseen. Ja lopulta nuo on niin pienestä kiinni kuitenkin... Kun tähdet osuu kohdalleen, voi aika nihkeälläkin pelillä mennä finaaliin (2014) ja toisaalta dominointi ja maali-ilotulitus lohkopeleissä on ihan yhtä tyhjän kanssa, jos ns. kuolemanpelissä puristaa liikaa (2018).

Pointti on, että totta kai pitää kritisoidakin, mutta kun nää nyt vähä on tämmösiä, nii turha sitä liikaa piruja jäähän maalailla.
 
Viimeksi muokattu:

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Aika monen ottelun ajan epäilin, että Sami Kapanen oli antanut kasvonsa jollekin robotille. Vaan kylllä se taitaa aito Sami olla. Vai onko robotin ilmeitä hieman alettu virittää?
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Olen ilmeisesti jonkinlainen poikkeus kun joudun omalta osaltani toteamaan, että mielestäni Mertaranta on parantanut huimasti viime kisoista ja Sami Kapanen on todella hyvä roolissaan.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Maikkarin peruskonsepti on sinänsä ihan jämäkkää peruskalliota eli nimekkäitä studiokommentaattoreita, takuuvarma Niikko, selostajia riittävästi ja pelit kyllä lähetetään tasaisella laadulla. Silti maikkarin tekemisessä ei näy oikein mitään kehittymistä tai sitten koko kokonaisuus luo optisen harhan, kun maikkarin valtakausi alkoi 2012 heti Suomen maailmanmestaruuden jälkeen kotikisoilla, jonka hypen sekä tulituksen muistan vielä näin 10 vuotta jälkikäteen elävästi. Studioihin oli panostettu ja asiantuntijoista paistoi aikamoinen liekki hommaa kohtaan. Käyrä on kuitenkin jatkuvasti ollut hieman alaspäin, mutta ei rajusti. Siltikin maikkari on tätä saanut niin kauan pyörittää, että väkisin hommassa on toistoa ja ikään kuin isossa kuvassa on kuin onkin kovaa taantumista.

Ne pienet vivahteetkin on riisuttu pois eli puoli-parodiset leijonakortit ja mysteerimaalivahdit ym. studion sisustus. Harva varmaan em. asioita oikeasti kaipaa, mutta ylimääräinen tilpehööri on viestitys merkityksestä. Nyt Arat sun muut Tamit, jotka olivat tavallaan kansalle joka keväinen mm-kisojen merkki, on laitettu kilometritehtaalle ja nyt studiota on nuorennettu hiljattain lopettaneilla pelaajilla pääosin, jotka hokevat loppu viimein samoja asioita kuin pelaajat Riikassa erätauolla hieman vain lavennettuna eli omaa peliä ja tunnetta sekä aktiivista otetta jne jne. Ehkä mä kuitenkin otan tämän enemmän viihteenä ja kaipaan enemmän Nurmisen tylytystä, Tamin loputonta itsevarmuutta, Aran puoli-nostalgisia kaikuja ysäriltä jne.

Kojo on rentoutunut, mutta jotenkin ehkä vielä vähän vieraalla kentällä kuitenkin. OJ:ssa näkyy hieman ehkä tuleva valmentajuus ja oli muutamia vuosia sitten selkeästi räväkämpi mielipiteissään. Mikko Koivu, niin ikoninen pelaaja ja yksi suosikeistani kuin onkin, on loppujen lopuksi aikamoinen lottolähetysten virallinen valvoja pestissään sekä yleisessä ulosannissaan eikä Lasse Kukkonen häntä juuri pysty kampittamaan, vaikka ulosanti olisikin vaaksan verran rennompaa. Kivi on ehkäpä rutinoitunein, mutta ihan kuin hänkin piilottelisi jotain ja hänessä alkaa nyt jo näkymään vähän pitkä kausi tuossa hommassa. Sami Kapanen on asiallinen ja ison potentiaalin omaava tuossa roolissa, mutta tulee vähän mieleen Kölli Kortelainen 2012 eli mies on heitetty aikamoisesti syvään päähän. Rooli ei toki helppo ole, onhan tuota kesken pelin simultaanitulkkausta yrittänyt harrastaa vuoroin kuka aina Petteri Nokelaisesta lähtien.

Mistä itse aloittaisin, niin studioita muidenkin maiden otteluihin, sillä top 5 - koosteet ovat väsyneitä ja uusinnat muista peleistä kiertävät samaa rataa. Tuo nostaisi tunnelmaa kummasti. MM-"uutisten" rooli on lähinnä MTV-palveluiden markkinointi, joten tuossakin haukataan ikävästi vettä kerrasta toiseen.

Ihan tasaista tekemistä on, mutta pakko sanoa etten tiennyt YLE:n MM-lähetysten huippuvuosien aikaan, että mitä olen menettämässä, kun Mertsi oli luomisvoimaisimmillaan, studiossa hääri aina yhtä pedantti ja elämänsä vireessä oleva SuomisTapsa ja muu taustatyö tehtiin Ylemäisellä tehtaan takuulla aina vaihtuvista studiovieraista lähtien paikanpäällä.

On kuitenkin hyvä, että lähetysoikeudet vaihtuvat toiselle tuottajalle lähitulevaisuudessa tod. näk.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Onko muuten koskaan perusteltu sitä miksi maikkarin selostajat vetää yksinään? Olisi ihan kohtalainen lisä laittaa joku pelistä jotain tietävä kommentoimaan esimerkiksi Saukkosen vierelle. Mikalla kun on selkeästi puutteita lajitietämyksessä ja jopa säännöissä. Tympeää että selostajuuteen riittää se että on moottoriturpa, tietää suurin piirtein lätkän säännöt ja on opetellut ketjukoostumukset ulkoa ja osaa välillä heittää jotain paperista luettua triviaa erätauolla. Yksinkertaisesti nämä nykyiset maikkarin jätkät ei vaan pysy pelin päällä, eivät tee mitään lisäarvoa antavia huomioita ja puhuvat jopa paskaa. Kuunnelkaapa huvikseen huominen matsi youtuben puolelta niin huomaatte eron asiantuntijuudessa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Sveitsi, Ranska, KuPS
Loistava toteutus ja Mertaranta on kuningas. Mitä enemmän se jatkoaikalaisia ärsyttää niin sitä parempi. Go Antza!

Kiitokset C Morelle että nään jälleen kaikki haluamani MM-kisojen matsit.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Onko muuten koskaan perusteltu sitä miksi maikkarin selostajat vetää yksinään? Olisi ihan kohtalainen lisä laittaa joku pelistä jotain tietävä kommentoimaan esimerkiksi Saukkosen vierelle.
Toivoisin, että Jutila tulisi vielä kerran samaan koppiin Saukkosen kanssa. Senhän piti jo tapahtua tammikuussa, mutta sattuneesta syystä jäi haaveeksi. Kaikesta huolimatta Saukkonen ja Juti ovat legendaarinen kaksikko, joka antoi kasvot SM-Liigalle. Heidän jälkeensä ei peruskatsojalla ole ollut mitään käryä, millaisia lähetykset oikein ovat.
 

Kälvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Maikkarin peruskonsepti on sinänsä ihan jämäkkää peruskalliota eli nimekkäitä studiokommentaattoreita, takuuvarma Niikko, selostajia riittävästi ja pelit kyllä lähetetään tasaisella laadulla. Silti maikkarin tekemisessä ei näy oikein mitään kehittymistä tai sitten koko kokonaisuus luo optisen harhan, kun maikkarin valtakausi alkoi 2012 heti Suomen maailmanmestaruuden jälkeen kotikisoilla, jonka hypen sekä tulituksen muistan vielä näin 10 vuotta jälkikäteen elävästi. Studioihin oli panostettu ja asiantuntijoista paistoi aikamoinen liekki hommaa kohtaan. Käyrä on kuitenkin jatkuvasti ollut hieman alaspäin, mutta ei rajusti. Siltikin maikkari on tätä saanut niin kauan pyörittää, että väkisin hommassa on toistoa ja ikään kuin isossa kuvassa on kuin onkin kovaa taantumista.
Noihin 2012 kotikisoihin Maikkari lähti sillä odotuksella, että suuri joukko suomalaisia ostaa Mertarannan selostuksen vuoksi maksullisen kanavapaketin kisojen ajaksi. Mun elämän yksi ensimmäisiä työpaikkoja oli tuohon aikaan PlusTV:n asiakaspalvelussa, jonne otettiin porukkaa kiireapulaisiksi kun varauduttiin siihen, että kanavapaketteja tilataan niin paljon että normaali asiakaspalvelu ruuhkautuu. Se työsuhde kesti mun osalta muistaakseni puolitoista viikkoa ja loppuvaiheessa oli melkoista neppailua kun ei niitä tilauksia sitten loppujen lopuksi ihan niin paljon tullutkaan.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Onko muuten koskaan perusteltu sitä miksi maikkarin selostajat vetää yksinään? Olisi ihan kohtalainen lisä laittaa joku pelistä jotain tietävä kommentoimaan esimerkiksi Saukkosen vierelle.
Veikkaisin ettei Mertsi tosiaankaan hyväksyisi mitään kommentaattoria rinnalleen kun täytyy saada taukoamatta kertoa omia hauskan hassuja vitsejä sieltä 70-luvun navettabileistä.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
2024 MM-kisat siirtyy V Sportille ja tuskin kukaan ajattelee hetkeäkään että sitten joku muu kuin Mäkinen olisi uusi MM-kisojen Leijonaselostaja.
Enpä olisi järin yllättynyt, jos Simo Leinonen ottaisi Anteron paikan leijonaselostajana. Viasatilla kun ei ole vapaasti näkyvää TV-kanavaa, joten jostakin pitäisi kumppani löytää. Mikäli se on Yle, niin Leinonen sieltä kaiketi koppiin tulisi. Nelonen varmasti antaisi Mäkisen olla äänessä, TV5:stä en tiedä.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
En ole varma onko tämä oikea paikka kysyä tätä, mutta näkyykö Suomen mm-ottelut netissä ilmaiseksi? En pääse tällä kertaa telkkarin ääreen niin täytyisi päästä näkemään ottelu tabletilla.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Nemonieminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Isles
Onko mitään tietoa missä puolivälierässä esim lohkoykköset pelaa? Lähinnä mietin että kun oon töissä klo 17 asti torstaina :)
 

Glove

Jäsen
En ole varma onko tämä oikea paikka kysyä tätä, mutta näkyykö Suomen mm-ottelut netissä ilmaiseksi? En pääse tällä kertaa telkkarin ääreen niin täytyisi päästä näkemään ottelu tabletilla.
VPN:llä IIHF:n Youtube-kanavalta. Tai vissiin Veikkaus-TV. Tai joku epävirallinen striimi.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Enpä olisi järin yllättynyt, jos Simo Leinonen ottaisi Anteron paikan leijonaselostajana. Viasatilla kun ei ole vapaasti näkyvää TV-kanavaa, joten jostakin pitäisi kumppani löytää. Mikäli se on Yle, niin Leinonen sieltä kaiketi koppiin tulisi. Nelonen varmasti antaisi Mäkisen olla äänessä, TV5:stä en tiedä.

Yksi mahdollinen melko varma valinta olisi JP Jalo, riippuen toki siitä, että kuinka kauan Jalo hommia jaksaa tehdä. Selostanut aiemminkin maajoukkueen turnauksia (kuten World Cup 2004 vähän kovemmista turnauksista) ja ei sellaista kommentaattoria mistään löydy kuka ei Jalon kanssa osaisi pelejä klaarata mainiosti. On siis jo valmiiksi jokseenkin sinivalkoinen ääni. Jalo on myös vaihdellut firmoja aika tiuhaan sen suhteen, että missä on työtä ollut, joten olisi varmaan valmis tarvittaessa siirtymään tarvittavan firman palvelukseen kuka ties.
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Maikkarin panostukset ovat vuosien saatossa vähentyneet. 2012-2014 huomattiin, että myynti ei sittenkään vedä riittävästi, että esimerkiksi studioita kannattaisi pitää joka päivä. Studiot Leijonien peleihin ja tietty kisojen avajaispäivänä ja loppupeleihin. 2012 kotikisoihin haukattiin iso pala ja oli mm 24/7 kanava kisojen ajan. Sieltä nyt pukkasi lähinnä uusintoja.

Ja olihan koko firmalle käydä kalpaten, melko monet yt-neuvottelut oli ja mm Valioliiga-oikeuksista oli luovuttava. Ja se viimeinen Valioliigakausihan mentiin miltei kokonaan ilman studioita ja asiantuntijoiden osuudet olivat etukäteen tehtyjä.

Välillä näissä kisoissa ollut ihan hyvää tekemistä, mutta välillä näkyy sellainen leipäpappimeininki myös.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Hienosti Saukkonen kyllä paikkaa Jutin poissaoloa selostuskopissa kun läpikäy yksinään niitä Jutin vakiohokemia.
 

Buster

Jäsen
Onko mitään tietoa missä puolivälierässä esim lohkoykköset pelaa? Lähinnä mietin että kun oon töissä klo 17 asti torstaina :)
Eikö nämä ole ainakin viime vuosina päätetty järjestäjien taholta ihan mielivaltaisesti vasta sitten kun on kaikki alkusarjan pelit pelailtu. Eli tässä vaiheessa ei kukaan tiedä. Myöhäispeleihin varmaan ensimmäiseksi sijoitetaan mahdollinen isäntien peli ja sen jälkeen kahden kovan ison maan kohtaamiset.

Suomen soisi ainakin välttävän Slovakian, sillä muuten joudutaan vissiin matkustamaan. Nimittäin IIHF:n nettisivuilta löytyy koskien tämän vuoden turnauksen jatkopelejä tällainen salajuoni:

If Slovakia qualifies, they shall play the 20:15 game in Bratislava. The venues and time slots of the games will officially be determined following the conclusion of the preliminary round.
 

Nemonieminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Isles
Eikö nämä ole ainakin viime vuosina päätetty järjestäjien taholta ihan mielivaltaisesti vasta sitten kun on kaikki alkusarjan pelit pelailtu. Eli tässä vaiheessa ei kukaan tiedä. Myöhäispeleihin varmaan ensimmäiseksi sijoitetaan mahdollinen isäntien peli ja sen jälkeen kahden kovan ison maan kohtaamiset.

Suomen soisi ainakin välttävän Slovakian, sillä muuten joudutaan vissiin matkustamaan. Nimittäin IIHF:n nettisivuilta löytyy koskien tämän vuoden turnauksen jatkopelejä tällainen salajuoni:
Selvä homma, kiitos tiedosta.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Ne pari peliä mitä Mertaranta on ollut äänessä ilmaispuolella niin ainakin pari seikkaa osuu korviin:
- Sekoittaa koko ajan Pokan ja Määtän. Luulisi edes kätisyyksien erottavan jos ei numerosta saa selvää. Varmaan joku sama fiksaatio miten sekoittaa aina pari pelaaja riippumatta tilanteesta, itsellä ne on aina Julius Honka ja Ville Pokka jos pitää miettiä kumpi pelasikaan siellä ja siellä.
- Ajatus katkeaa näiden mertsismien kanssa eikä saa oikein hajatelman alkua ja loppua sopimaan yhteen. Eli alkaa heittämään jotain oletettavasti hauskaa trademark-vertauskuvaa hidastukseen tai tilanteen jälkeen tyyliin "OIJOI vielä kerran, vaarallinen sipaisu kulmaan ja pomppii, OHHOHhhoijjakkaa pomppii kyllä harvinaisen oudosti maalille ja siellä Konnalla kädet käy kuin KUULUIIIISALLA murtovarkaalla Hämeen yössä..... sorkkaraudalla.... tiirikalla..... öö .... vanhaa abloyn munalukkoa... entisen neidon ikkunan alla pihaportin lukkoaJA NÄIN ON PELI LEIJONILLE 3-2. PETRI KONTIOLA ja illan toinen tehopiste". WTF?
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Mertaranta on parhaimmillaan silloin kun ottelussa on oikeasti panosta, sen kuulee jo äänestä. Tuolloin ei tartte Mertsin paljoa miettiä lauserakenteitaan, ne tulevat selkäytimestä ja tunnelma välittyy jokaisen pirtin sohvalle. Liigapelit on Mertarannalle aika lailla väärä ympäristö.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Suomen soisi ainakin välttävän Slovakian, sillä muuten joudutaan vissiin matkustamaan. Nimittäin IIHF:n nettisivuilta löytyy koskien tämän vuoden turnauksen jatkopelejä tällainen salajuoni:

Eiköhän sinne ole vanha teksti jäänyt edellisistä mm kisoista, sillä en millään jaksa uskoa, että Bratislavaan asti pitää lähteä pelaamaan.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Yksi mahdollinen melko varma valinta olisi JP Jalo, riippuen toki siitä, että kuinka kauan Jalo hommia jaksaa tehdä. Selostanut aiemminkin maajoukkueen turnauksia (kuten World Cup 2004 vähän kovemmista turnauksista) ja ei sellaista kommentaattoria mistään löydy kuka ei Jalon kanssa osaisi pelejä klaarata mainiosti. On siis jo valmiiksi jokseenkin sinivalkoinen ääni. Jalo on myös vaihdellut firmoja aika tiuhaan sen suhteen, että missä on työtä ollut, joten olisi varmaan valmis tarvittaessa siirtymään tarvittavan firman palvelukseen kuka ties.
En usko Jaloon vaihtoehtona Mertarannan/Saukkosen seuraajaksi. Hän on vain vuoden nuorempi kuin Mertaranta (2024 kisojen aikaan Jalo täyttää 67 vuotta), eli eiköhän tuossa vaiheessa TV5 - mikäli se siis kisat näyttää - ole jonkun toisen löytänyt. Kunhan ei Kaj Kunnasta...

Yle ei Jaloa tai ketään muutakaan ulkopuolista Leijonien peleihin palkkaa, Neloselle Viasatin ääniraita on tuntunut Suomen jalkapallomaajoukkueen ja World Cupin harkkapelien perusteella kelpaavan. Mutta ensi vuonnahan JP pääsee huipentamaan hienon uransa olympialaisten jääkiekon muodossa.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aikookohan MTV3 korjata vielä näiden kisojen aikana tuota toistuvasti pyörivää mainospätkää, jossa on alusta loppuun väärä ääniraita?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös