MM-kisat 2022 – liveseuranta

  • 585 406
  • 18 217

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hrvatskaaaaaaaa!!!!!!!

Kansaa reilut neljä miljoonaa, silti top kolmosessa jalkapallon MM-kisoissa aika usein. Jäätävän kova jalkapallomaa. Ihan järjettömiä suorituksia.

Onnea, Kroatia! Arvostan.

Ja Modric. Sanat loppuvat kesken.

Upea futismaa.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Bono jatkaa "mitalin" etsimistään...
 

Liitteet

  • Bono.jpg
    Bono.jpg
    28,8 KB · kertaa luettu: 90
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos futikseen keskittyy, niin oma ihmetykseni näistä kisoista on kyllä näin maallikolle todella kummallinen tuomari/VAR-toiminta.

Esimerkkeinä vaikka Messin ja Ronaldon alkusarjassa hankkimat rankkarit. Myös tässä pelissä oli muutama todella erikoinen tuomio.

Joka tapauksessa Perisic on hieno mies kyllä.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Sanoiko pöllölaakson pöllö äsken, että Eurooppa varmisti nyt ainakin kaksi mitalia?

Haluaisin tietää mistä sen kolmannen mitalin Eurooppa voisi saada? Voisin hakea sen vaikka itse, jos pöllölaakso kertoisi vain koordinaatit.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Hienoa Kroatia! Kolmas MM-mitali ja jo toinen laatuaan Dalicin alaisuudessa. Tulisiko tämän kauden Nations Leaguesta sitten se vielä puuttuva kv-turnauksen voitto?
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Huomenna pellaa se lupaavan olonen Argentiinan poika, mikä sen nimi olikaan. Toivottavasti tulee kärkiliigoihin pelaamaan sieltä Ranskasta.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Lässähtääköhän tuo finaali jos siellä on puolet ranskalaisista kamelinuhassa?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Upeaa, että finaalissa on puolalainen tuomari. Puola on osoittautunut - ihme kyllä - mannereuroopan johtavaksi länsimaisia arvoja puolustavaksi valtioksi samalle viivalle Britannian kanssa. Ohi rupla-korruptoituneiden Saksan tai Ranskan. Ohi Kaasu-Lipposten, Medvedev-Halosten, Rupla-Ahojen ja Kaasu-Heinäluomien.

Toiveissa on, että finaalin tuomarointi on vapaa kaikista lahjusepäilyistä ja finaalin tuomarointi on peliin perustuvaa ja säilyttää saman tasonsa pelin sisällä.

Upea uutinen. Hyvä Puola.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös