MM-kisat 2022 – liveseuranta

  • 587 455
  • 18 217

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Erkka V:tä kaivataan, vaikka maailman paras selostaja auttaa.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Antifudis sitten voitti, mutta selostajilla oli selvästi orgiat käynnissä, joten hyvä että joku tykkäsi. Aika vähälle huomiolle tossa tasoitusmaalissa jäi se, että se tuli todella onnekkaasta kimmokkeesta. Veto oli menossa Allissonin syliin.

Olisi aina mukavampaa, jos häviäisi paremmalleen, mutta ehkä se jonkun mielestä on upeaa, että joukkue joka ei pysty luomaan ottelussa yhtään maalipaikkaa, voittaa.

Neymarin maali oli sensaatiomainen, joka toi kunniaa mm-kisoille.

Jalkapallon suola on, että myös ns. heikkotasoisemmat joukkueet voivat voittaa suuren ja mahtavan...

Onko se Kroatian vika, jos Brassit ei 120 min + lisäajat, onnistu kuin kerran tekeen maalin.

Ehkä ei ollut kaunista Kroatialta, mutta komea nousu tasoihin

Pilkut nyt on vähän 50-50 mutta Kroatia oli viimeistelyssä kliinisempi. Brassien vedot oli vähän, no tuhnuja.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Itse olen kyllä seuraavassa Hollannin puolella, mutta vielä enemmän viihdyttävämmän puolella, joten toivottavasti tulee ainakin paljon maaleja. Epäilen kyllä.
Miten voit olla Hollannin puolella jos olet "viihdyttävän" jalkapallon kannattaja? Van Gaal on näissä kisoissa häpäissyt Hollannin upean vuosikymmenien perinteen hyökkäävästä futiksesta.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Seuraavaan peliin ei oo itellä suosikkia, antaa pelin ja tunteen viedä.

No Messi on kyllä ihan sympaattisen oloinen kaveri, sen vähän mitä olen häntä nähnyt. Eli ehkä lievästi Argentiinan puolella, mut ei kyllä haittaa vaikka Hollanti veis.

Aina kiva, kun altavastaaja voittaa suuren ja mahtavan
 

pyyksteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, Jokerit
Virkkunen kuulosti ennakossa ihan normaalilta itseltään mutta onkohan pelin aikana taas sitä ihme mongerrusta mitä pari viime peliä. Rasittavan kuuloinen joten toivottavasti jää rooli nyt vetämättä
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Hollanti lähtee tutulla ja odotetulla ryhmällä, mutta Argentiina ja Scaloni on mielestäni tehnyt todella viisaasti (jos paikkansa pitää) ja ei lähde tuolla 4-3-3 ryhmityksellä, vaan mätsää 3-5-2/5-3-2 ryhmityksellä. Tuolla 4-3-3 ryhmityksellä olisi voinut tulla vaikeuksia pelinrakenteluvaiheissa ja etenemisessä hyökkäyksiin. Mielenkiintoinen ratkaisu Scalonilta kontrata tuohon Hollannin vastaavaan systeemin ja se voi olla hyvä ja todella toimiva veto ja lääke Hollantia vastaan nyt.

Hollannilta odotettua, että surkea Klaassen pudotettu penkille. Van Gaal otti jo Jenkkejä vastaan Klaassenin avausjakson jälkeen vaihtoon, koska oli todella surkea. Menettää palloja liian usein ja helposti, eikä saa yksinkertaisiakaan syöttöjä perille. Oli todella heikko Jenkkejä vastaan, ei vaan riitä tuohon 10-paikalle. Tässä tapauksessa se Wijnaldumin menetys on todella iso, koska olisi ollut valtava upgrade, jos olisi ollut pelikunnossa kisoihin. Olisin jopa kenties nähnyt Koopmeinersin pelaavan tuossa 8-/10-paikan hybridinä, koska on pallovarma ja ihan kaikella tasolla (niin pallollisessa, kuin pallottomassakin pelissä) Klaassenia parempi. Mutta Gakpo siis siinä 10-paikalla tänään. De Roon sitten kenties päällystakkina Messille, koska anti pallollisessa pelissä on sen verran köyhää, että todennäköisesti on ajateltu pimentäjän rooliin.

Odotettua, että Hollannilta Koopmeiners aloittaa penkillä, koska on aika odotettua, että Hollanti tulee pelin edetessä vaihtoja tekemään - etenkin tuohon keskikentälle - ja tässä van Gaal on voinut jopa ajatella myös osin puhtaasti rankkuskabaa, että Koopmeiners tulee sitten kesken pelin sisään ja sitten siellä olisi mahdollisesti jo yksi varma ampuja kentällä. Koopmeiners on tässä (mahdollisessa rankkukilpailussa) iso valttikortti, hoiti jo aikanaan AZ Alkmaarin kapuna tuoa rankkuvastuuta (kovalla prosentilla), joten on varmasti kärkivaihtoehtoja LvG:n papereissa, jos pilkuille mennään.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Brasilian jonnet tosiaan vois seuraavalla kerralla keskittyä harkoissa pelin hiomiseen, ja jättää nämä turhat ja lapselliset tanssikuvioiden hieromiset vähemmälle.
 

PuckFutin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Enää 2 aiempaa mestaria jäljellä. Eli Argentiina - Ranska finaalia tässä edelleen pedataan.
Ainiin, sori. Englantikin on voittanut joskus. :D
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Kroatia ei ole voittanut yhtään peliä varsinaisella peliajalla arvokisojen pudotuspeleissä sitten vuoden 1998.

Niin vain edellisissä MM-kisoissa finaalissa ja nyt taas välierissä.
Pitkän kaavan kautta ja pää todellakin kestää!

Tänään 0-0 ei pitänyt loppuun asti.... En varsinaisesti tykkää tällaisesta pelityylistä mutta jos vastustajan voitto vaatii tällaista niin tykkään. Lukalle tuli tuomarin armahdus kun ei saanu keltasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös