MM-kisat 2022 – liveseuranta

  • 581 945
  • 18 217

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Modric pelaa välillä tuolla topparien tasalla kun Kroatia rakentelee hyökkäyksiään.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Brasseille tää on vielä höntsää, kun hölkyttelee tuolla? Missä 45 minuutin paine?

Vähän on fiilis että pelikirjassa lukee "exit" ja juomat ovat jo valmiiksi kylmässä. Valitettavan tuttuja elementtejä näkyvillä takavuosilta.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Taas tulee brasilialainen Targaryen kentälle. Romanialla joskus koko jengi blondasi tukkansa, paitsi veska, joka oli kalju. Brasseilla ei oo ihan vielä päästy samaan, mutta lähellä ollaan jo.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kroatian Olkinuora hoitaa.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Viniltä kyllä onneton esitys.
Mutta pitää myös antaa krediittiä Kroatialle ja etenkin mm. oikealle laitapakki Juranovicille. Loistava peli tähän mennessä. Pimentänyt ja hyydyttänyt täysin (joukkukaveriensa tuella tietysti) Vini-Neymar duon tuolla oikealla puolella. Mutta, koska Juranovic sinkoilee flipperpallon lailla myös hyökkäyssuuntaan ja tekee paljon vertikaalijuoksuja (eli luo hyökkäysuhkaa), niin paljastaa myös isosti tuon Brasilian vasemman laidan puutteita puolustuspelissä (Vinin puolustuspanos oli heikko ja laitapakki Danilo on mitä on) sekä pitää Brassit koko ajan varpasillaan tuon suhteen. Pystyy myös kuljettamaan palloa eteenpäin ja löytämään todella hyviä syöttölinjoja eteenpäin (Juranovic siis).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös