MM-kisat 2022 – liveseuranta

  • 575 091
  • 18 217

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Puola on kyllä viimeisen päälle virkamiesmäinen nippu näissä kisoissa.

Ja Mbappe rankoo.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Mbappe pistää pelin pakettiin.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Miksi Puola oli jatkossa. Eihän niitä edes kiinnostanut ottaa palloa pois Ranskalta kun olivat 2-0 tappiolla. Ihan jäte porukka
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
HMV-Puola kotimatkalle. Hei hei, ei tule ikävä.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Jos Mbappella olisi asenne sama kuin C. Ronaldolla ja Messillä niin hän olisi samassa kastissa kuin em. veljet.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Mbappen asenteesta, persoonasta ja puolustusmoraalista/puolustuspelitaidoista voi kyllä olla mitä mieltä tahansa (ainakin itse olen :)) mutta onhan tämä kaveri ihan älytön ja aika huima hyökkääjä. Aika ylivertainen hyökkäyspään pelaaja kyllä. Hyökkäyskolmanneksella aivan pitelemätön peto.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Jos Galtier ei PSG:tä onnistu UCL:ssä pitkälle viemään, niin ottaisin Al-Khelaifina yhteyttä Deschampsiin. Tuskin se ihan sattumaa on, että Mbappe vetää tällä tasolla hänen alaisuudessaan maajoukkueessa. Messi kun siirtyy tuosta MLS:ään/takaisin Barcelonaan, niin vielä tuollainen Giroudin kaltainen target-tyyppinen pelaaja rinnalle. Tuntuu sopivan Mbappelle.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Pelen suuruuteen vaikuttaa huomattavasti 3 maailmanmestaruutta. Messiltä ja Ronaldolta ei (vielä) maailmanmestaruuksia löydy. Toki nykyään ei maailmanmestaruudet enää ole se suurin parhauden mittatikku, vaan ehkäpä UCL, mutta olisihan se Mbapen cv:seen aika kova meriitti jos nyt vaikka parikin maailmanmestaruutta tulisi johtavana pelaajana. Männä vuosikymmeninä esim näistä kisoista mestaruus voisi nostaa Mbapen jo legendojen joukkoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös