MM-kisat 2022 – liveseuranta

  • 588 894
  • 18 217

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Upea aussien maali!
 
Onko villeleino päässyt oikeasti noin pahasti ihon alle, että teit kaiken tuon työn päästäksesi lällättelemään? Vai onko sinulla kenties ihan oma excel-taulukko ollut kaikki nämä vuodet, jonne olet jemmannut villeleinon ennustuksia? Mitähän vittua?
En ole Yön Kärppä, mutta jos joku meikäläisellä menee ihon alle, niin se on tämä ihmeellinen internet-ajan ja -etiketin vaatimus, että keskusteltavat asiat eivät saisi mennä tunteisiin. Itse ainakin kirjoitan tunteella asioista, joihin suhtaudun tunteella. Se ei tarkoita, että faktojen tai arveluiden pitäisi olla perseestä reväistyjä kuten VilleLeinolla. Sen sijaan tunteella suhtautuminen voi saada kirjoittamaan faktapitoisen ja hyvän viestin kuten veli @Yön Kärppä sai naputeltua.
 
Pöh, ehdin katsoa Yellowstonea kokonaiset 2 min 15 s ennen kuin tästä tuli taas peli. Vielä ei ylistetty sarja temmannut ihan mukaansa.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Emi Martinezilla on ollut näissä kisoissa suhteellisen vittumaisia matseja. Onkohan jokainen laukaus kohti omaa maalia mennyt sisään?
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Messi vissiin vaihtoi Australian paitaan kavennusmaalin jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös