MM-kisat 2022 – liveseuranta

  • 587 246
  • 18 217
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Muistakaa kaikki kiittää Velaksia, jos Espanja voittaa. Henkilökohtaisesti, miehen twitter-tilillä, jos mahdollista.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Gündogan on koko pelin ajan varjostanut Busquetsia, kuin varjoa ja ollut iholla, kuin liima konsanaan, mutta nyt antoi Espanjan keskialueel pallottelussa Saksan vaisussa prässissä liikaa tilaa Busquetsille, seurasi vain katseellaan, että missä' se Busquets oli, noh Espanja pelaa pallon nopeasti Busquetsille, joka pelaa laitaan Olmolle, Olmolta hyvä pallo boxiin Moratalle ja pallo verkkoon. Nyt nukahti Gündogan Busin varjostuksessa ja roolissa, missä hän on tänään pelannut.

Gündogan on muutenkin ollut tänään ihan sukka ja anti tuon Busquetsin varjostuksen lisäksi on ollut todella olemantonta, kuten oli Japani-pelissäkin aika kehnoa ja olematonta Gündoganin anti. Vaikka periaatteessa ymmärrän tuon Busquetsin varjostus-roolin, niin Gündogan Saksan 10-paikalla tappaa tehokkaasti Saksan hyökkäyspeliä tylpäksi. Sané sisään ja Musiala kymppipaikalle aiheuttamana vaikeuksia Espanjalle ja Busille. En itse näe Busquetsia nyt ihan niin huikeana pelaajana, että pitäisi uhrata yksi pelaaja ja koko joukkueen hyökkäyspeli hänen vuoksensa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Gündogan on koko pelin ajan varjostanut Busquetsia, kuin varjoa ja ollut iholla, kuin liima konsanaan, mutta nyt antoi Espanjan keskialueeln pallottelussa Saksan vaisussa prässissä liikaa tilaa Busquetsille, seurasi vain katseellaan, että missä' se Busquets oli, noh Espanja pelaa pallon nopeasti Busquetsille, joka pelaa laitaan Olmolle, Olmolta hyvä pallo boxiin Moratalle ja pallo verkkoon. Nyt nukahti Gündogan Busin varjostuksessa ja roolissa, missä hän on tänään pelannut.

Gündogan on muutenkin ollut tänään ihan sukka, vaikka periaatteessa ymmärrän tuon Busquetsin varjostus-roolin, niin Gündogan Saksan 10-paikalla tappaa tehokkaasti Saksan hyökkäyspeliä tylpäksi. Sané sisään ja Musiala kymppipaikalle aiheuttamana vaikeuksia Espanjalle ja Busille. En itse näe Busquetsia nyt ihan niin huikeana pelaajana, että pitäisi uhrata yksi pelaaja ja koko joukkueen hyökkäyspeli hänen vuoksensa.
Nämä Gündoganit, Goretzkat, Gnabryt ja Rüdigerit ovat ihan täysiä housuja kaikki tosipaikoissa.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Heti, kun kääntää hetkeksi toiselle kanavalle, niin heti tapahtuu. Onneksi maali tuli "oikeaan" päähän.

Saksan kotimatka alkaa häämöttämään jo horisontissa, mutta matka on vielä pitkä.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Pakko voittaa, tasurikaan ei riitä
Tasuri voi riittää ihan hyvin. Se pakottaisi Espanjankin pelaamaan Japania vastaan, vaikka toki maaliero sitä luokkaa, että tappiokin luultavasti riittäisi. Mutta ei Espanjan ja Saksan voitot päätöskierroksella mikään ylläri olisi. Mutta ei tää nyt siltä haise, että Saksa tasoittaa, mutta 1 maali vaan ero, niin vou se tulla. Kahellaan.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Jopa maalin tappio tänään ei ole ihan kohtalokas Saksalle, vaatisi toki voiton Costa Ricasta ja Espanjalta sitten parin maalin voittoa Japaniasta.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Kaiken kaikkiaan 214 minuttia tämän kauden aikana pelannut Klostermann sisään. Mitä ihmettä Flick ajattelee? Klostermann on pelannut viimeisen 5 kk periodilla kolmessa ottelussa ja nyt tässä vaiheessa näin kovassa paikassa sisään.

Noin ruosteessa, epävireessä ja heikossa kondiksessa oleva pelimies sisään juuri nyt. Eikä nyt todellakaan tasoltaan muutenkaan mikään 'erontekijä'...ellei sitten valitettavasti omaan päähän.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Noin pahasti ei saa Espanjan puolustus nukahtaa kuin äsken.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Musiala taitaa olla ainoa VAARALLINEN saksmanni
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös