MM-kisat 2022 – liveseuranta

  • 590 204
  • 18 217

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Mahtaa olla Hollannin faneille pitkät kisat, kun ei saa olutta eikä kannabista.
 

Pablito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, Toronto Maple Leafs
Peli alkoi pirun vauhdikkaasti, nyt Senegal keskittyy puolustamaan ja de Jong hölkkää 30 metriä pallo jalassa kunnes menettää sen
 

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
On tuo Frenkieboy vähän sellanen pelaaja, että Barcassa pelatessaankaan ei oikein tiedä mitä hänestä ajattelisi. Aihiota on, mutta ei lähde täysin.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Siellä De Jong kopeloi kaverin munia.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
De Ligtin osin kohtuu heikko peli tänään johtuu mielestäni pitkälti siitä, että pelaa täysin eri roolia, mitä on ottunut pelaamaan tai mitkä tukevat hänen vahvuuksiaan. Pelaa melkein tai puoliksi tuollaista oikean laitapakin rooli tuon topparin tonttinsa lisäksi. Nyt on de Ligtillä ollut tässä pelissä todella vaikeaa ja nihkeää.

Hollannin laitapakit pelaa muutenkin vähän eri lailla: Blind alempana ja välillä Hollannilla on melkein neljän takalinja ja de Ligt siirtyy melkein oikeaksi laitapakiksi, jotta oikealla puolella Dumfires taasen voi nousta ylemmäksi melkein laiturin rooliin. Eli Blindin ja Dumfriesin eri rooli ja Hollanti hyödyntää tuota LvG:n isosti suosimaa epäsymmetristä takalinjaa tuolta osin (mahdollistaa kentän eri osien ylimiehittämisen tilanteen mukaan), joka ei nyt toimi, koska de Ligt on puhdas toppari ja ei sovellu tuohn LvG:n sapluunaan yhtään. De Ligtin sopimattomuus tuohon heijastuu myös isosti negatiivisella tavalla koko Hollannin pelaamiseen.

Timber toimii tuossa LvG:n kolmen takalinjassa ja pystyy pelaamaan sellaista ns. hybridiä tuolla oikealla puolella (topparia ja sitten jopa sitä oik.laitapakkia, kun Dumfries nousee ylemmäksi), koska Timber osaa myös pelata oikeaa laitapakkia suht hyvin topparin tontin lisäksi ja on myös koulutukseltaan oik.laitapakki. Mutta de Ligt on tuossa ryhmityksessä ja systeemissä, kuin kala kuivalla maalla ja isosti epämukavuusalueellaan, koska ei ole millään muotoa mikään laitapakki tai lähelläkään sitä, vaan niin puhas toppari, kuin olla ja voi. Tässä systeemissä de Ligtin vahvuudet jäävät varjoon ja päinvastoin, heikkoudet korostuvat. Timber on myös de Ligtiä selvästi parempi pallonkäsittelijä, omaa paremman pelisilmän ja paremman sekä monipuolisemman syöttötaidon, joka auttaa tuossa nykyisessä roolissa ja on LvG:n systeemissä jopa isona vaatimuksena tuohon positioon. Ei sovi de Ligt juuri tähän LvG:n sapluunaan, ei sitten alkuunkaan.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Senegal ollu kyllä toisella puoliajalla lähempänä maalia
 

Pablito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, Toronto Maple Leafs
Weghorst kentälle ja kukkupalloa boxiin kiitos. Frimpong olisi myös kiva nähdä sahaamassa oikeata laitaa
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Eikös Cavani ole vieläkin mukana?
 

Liitteet

  • civmqhxwsaejlbl.png
    civmqhxwsaejlbl.png
    284,8 KB · kertaa luettu: 77
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös