Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

MM-kisat 2018 – TV- ja mediaketju

Viestiketju osiossa 'MM-kisat 2018, Kööpenhamina ja Herning' , aloittajana kamik, 03.05.2018 klo 20.37.

 1. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total hockey / Totaalvoetbal
  Kai tämä tavallaan on mediaketjun aihepiirissä:

  En mitenkään pysty käsittämään, miksi se helvetin Love Hurts pitää soida monta kertaa joka pelissä. Joo joo "take a lot of pain" ja "burns you when it's hot", mutta hitto se on rakkausballadi enkä saa siitä mitenkään lätkäbiisiä. Se ei myöskään ole mikään tunnelmankohottaja katsomossa tai jäällä, vaan lähinnä tuudittaa niin pelaajat kuin fanitkin jokseenkin rauhallisempaan olotilaan. Ei se aikaansaa kannustusta, adrenaliinia tai taistelutahtoa, vaan indusoi lähinnä haukotuksia ja pehmoisia ajatuksia.

  Ja usein heti Love Hurtsin perään soitetaan What Does the Fox Say?.. Siis ihan aikuisten oikeesti, kuka näissä kisoissa on päättänyt musiikeista?
   
 2. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, SaPKo & Latvija
  Lainaus:
  Eikös nuo usein toistuvat biisit soi aina mainoskatkoilla? Silloin on aikaa kaikenlaiseen oheispelleilyyn, joten niissä voidaan käyttää toistuvia teemoja. Katkoilla näytetään random katsojia ainakin YouTuben lähetyksissä, mutta olisi aika helppo arvata että tuon Nazarethin aikana menee jonkinlainen Kiss Cam. Sen ohella siellä soi usein se joku discobiisi. Sen aikana voi olla tanssikamera lapsille yms?!?

  Jos näin ei ole, niin tuossa hommassa ei ole mitään järkeä. Biisivastaavat ansaitsevat silloin ehdottomasti kenkää.
   
 3. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Lainaus:
  Kuten @PJPT totesikin, Love Hurts on siis Kiss Cam biisi ja joku Zurichin vakuutusmainos. Kyllä se siinä pitkällä tauolla menee, eikä rasita läheskään yhtä paljon kuin muut pelin aikana soitetut paskat renkutukset ja varsinkin ne hitaat, rytmittömät vingutukset.

  On muuten myös ollut isoja eroja mitä siellä hallilla on soinut, eli joko siellä on jotain maakohtasia listoja tai sitten DJ vaihtuu eri peleihin. Saksa-USA matsissa oli aika paljon jenkkirokkia jne., mikä siis yleisesti sopii kyllä hallimusiikiksi. Ja päinvastoin Suomi-Saksa pelissä, kun hallissa loistava meininki ja sakemannit lurittelivat ties mitä lauluja,niin dj työntää eetteriin jotain aivan vitun paskaa modernia rnb-lurittelua seuraavan ~kolme katkoa. Kuoli sitten sekin meininki aika nopeasti.

  Eli noi pitkien katkojen teemabiisit kiss cam ja dance cam nyt mun mielestä menee, kun siinä on kuitenkin se pidempi tauko ja muutenkin voi vetää henkeä. Mutta muuten kyllä ihan paskaa tiskijukkailua pääosin, eikä se nyt ainakaan ole missään välissä yleisöä yllyttänyt. Eli pääosin tunnelmaa on riittänyt hallimusiikista huolimatta, eikä siitä johtuen. Ainoa siisti setti oli Tanska-pelissä Sweet Caroline, johon yleisö syystä tai toisesta täällä syttyy ihan tonnilla. Se lähti hienosti!
   
 4. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Huomenta Suomessa Mervi Kallio piti Sveitsiä läpihuuto - juttuna. Tämä vähättelyn kulttuuri kertoo tasan tarkkaan "laadukkaasta" urheilutietämyksestä ja niin kauan kuin tällaista lauotaan, tullaan aina olemaan yhtä ihmeissään kun Sveitsin kaltainen "pieni maa" voittaa Suomen jatkossakin. Lisäksi saman henkilön kertomat termit, esimerkiksi "maansuru" - alkaa käsitteistönä olla jo vuonna 2018 yhden hävityn puolivälierän jälkeen aika kehnoa parodiaa jopa karjalalippis-mittaristollakin arvioituna, vaikka kuinka vituttaisi hävitä.
   
 5. M@rko77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LFC, FC Lahti, Pelicans ja Venäjä/Ruotsi
  Lainaus:
  Kuka järkevä edes katselee Maikkarin aamulähetyksiä - tai edes mitään juonnettua lähetystä? Ylellä sentään hyvä aamutiimi, vaikkei journalismin taso noin muuten vakuuta.
   
 6. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Lainaus:
  Auki tuo kanava mulla aamulla oli. Siitä en tiedä miten järkevä olin sitä katsoessani, mutta tuo ei ollutkaan asian ydin. Toki penkillä oli myös Sihvonen kertomassa tottakai, että Late peluutti yhdentekevää pystysuunnan lätkää, jolla noutaja tuli. Lisäksi Bäckströmin Nikke toi itsensä sohvalle istumaan näytille, jotta tulevat työnantajat ehkäpä kiinnostuisivat. Taattua maikkarin laatua on myös se, että joka kevät mm-kisojen yhteydessä Sir Pentti kaivetaan sohville istumaan jostain sarkofageista muistelemaan Calgarya `88. Kysymyspatterit ovat vuodesta toiseen samat ja vastaukset ovat samat. Voitaisiin lähettää uusinta joka vuosi. Kas, kun ei niitä arvokisamitali-dokkareita vielä työnnetä kuudennetta kevättä putkeen eetteriin. Olen myös pettynyt, että Uotilan leijona-loundge hylättiin kaikessa hiljaisuudessa.

  Mahtavaa viihdettä.
   
 7. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Siis jopa Saukkosta on mukavampi kuunnella kuin Mertarantaa. Aiemmin ne valravat ylireagoinnit ja väärinarviot jaksoi kestää mutta nykyään Mertaranta on puhdas maneerikone joka enää vain hetkittäin innostuu aidosti. Eläkkeelle vaan.
   
 8. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Oisko Tapsan pää jo kondiksessa? Maikkari tai Telia voisi kyllä palkata Tapsan selostamaan.

  Mitä veikkaatte, dokaako Mertaranta noissa turnauksissa? Jotenkin hän näyttää aina siltä, ettei ole käynyt suihkussa ja tukka on rasvainen.
  Salaliittoteoriat tältä osin lähtivät liikkeelle Saukkosen lausunnoista, joissa hän ensin sanoi yhdessä jutussa, etteivät ole saunakavereita ja toisessa: "keittoa ei voi kisoissa ottaa yhtään. Ei siis yhtään". Jotenkin tuntuu, ettei Mertaranta ihan selvinpäin selosta. Tulee mieleen ne Urheilu-Suomen dokumentit, joissa kerrottiin takavuosien selostajalegendojenkin naukkailleen kopissa ja joskus joku tokaisi: "kiikarit ovat tyhjät", kun oli päässyt tärpätti loppumaan. Hurmosta toki syntyy, mutta samalla virheiden määrä kasvaa, jos paljon ottaa napsua.
   
 9. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Lainaus:
  Mertaranta ainakin itse sanoi tuossa pari vuotta sitten Iltalehdelle että ei ole kahdeksaan vuoteen ottanut enää alkoholia, en sitten tiedä onko repsahtanut sen jälkeen. Paskaiseltahan tuollaiset böndeltä kotoisin olevat 60-vuotiaat ukot näyttää muutenkin, varsinkin jos tukka on vähänkin pidempi niin näytetään sellaiselta uunoturhapurolta että ei sellaista voisi kyllä näyttää ilman K12-leimaa telkkarissa.