MM-kisat 2014: Suomi

  • 1 193 704
  • 4 014
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
JYP, GKS TYCHY, Puolalainen lätkä, Boston Bruins
MG:n tulokassopimus on voimassa ensi kauden loppuun asti, eli ainakaan se ei ole kisamatkaa estävä tekijä.

Täytyypä nostaa itse käsi pystyyn virheen merkiksi, olin aivan varma että nyt oli viimeinen vuosi.

Tuosta Haulasta on pakko kyllä vielä sanoa että ajatelkaapa minkälaista jälkeä tuolla nopeudella tekee esim.Kazakstanin puolustusta vastaan isossa kaukalossa.
 

Mr.Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flopit
Aivan käsittämätöntä! Äänestykseen "toivotko, että suomalaiset pelaajat tippuvat NHL:stä päästäkseen edustamaan Suomea?" suurin osa (65%) vastasi, että en. Nyt kun kuitenkin on suomalaisten edustamia NHL-seuroja tippunut, niin heti ollaan odottelemassa ja toivomassa vahvistuksia Suomen joukkueeseen.

Öh,
mitä kummallista tuossa on? Toivotaan että kaverit menevät NHLssä pitkälle, mutta kun kerta tie nousi pystyyn niin toivotaan että tulevat skulaamaan maajoukkueeseen. Miksi nämä asiat olisivat mitenkään ristiriidassa?

Veikkaan että jos joku tulee niin se on Haula. Mielenkiintoinen nimi, en tosin usko että tuo mitään ratkaisevaa joukkueeseen, mutta olisi mielenkiintoista nähdä kaverin peliä.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Aivan käsittämätöntä! Äänestykseen "toivotko, että suomalaiset pelaajat tippuvat NHL:stä päästäkseen edustamaan Suomea?" suurin osa (65%) vastasi, että en. Nyt kun kuitenkin on suomalaisten edustamia NHL-seuroja tippunut, niin heti ollaan odottelemassa ja toivomassa vahvistuksia Suomen joukkueeseen. Vai tuliko tähän viestiketjuun vahvistuksia odottelemaan juuri ne henkilöt, jotka vastasivat tuohon äänestykseen kyllä tai aivan sama? Ja ennen kuin oli varmaa, että Jussi Jokinen jättää kisat väliin, nostettiin flopin mahdollisuus esiin. Noh, okei, ehkä floppimahdollisuus olisi ollut, mutta ei se olisi ollut hyvä peruste jättää miestä kutsumatta kisoihin, siis jos olisi ollut tulossa. En nimittäin jaksa uskoa että NHL:n playoffeissa tehot 7+3 tehnyt ammattilainen floppaa todennäköisemmin kuin vaikkapa Palola, Pakarinen, J. Sallinen tai Huhtala.
Eiköhän suurin osa noista äänestäjistä ole ajatellut samalla tavalla kuin minäkin. Toivotaan ilman muuta menestystä NHL:ssä, mutta nyt kun pelit loppuivat niin ei minulla ainakaan ole mitään syytä toivoa etteivät he kisoihin tulisi. Jokainen heistä tekee päätöksensä ja sitä kunnioitetaan.

Jussi Jokisen floppimahdollisuus nousi esiin erkun toimesta kun mietittiin, ketkä kaksi pudonneista pelaajista olisivat eniten hyödyllisiä nyt Suomelle. Jokinen on parhaimmillaan loistava täydentävä lenkki ketjussa, mutta hän ei samalla tavalla kykene tekemään ketjukavereistaan parempia kuin vaikkapa Mikko Koivu tai Mikael Granlund. Tuossa nimettömässä joukkueessa Jussi Jokinen olisi saattanut hukkua muiden sekaan. Jokiselle on käynyt näin useasti ennenkin maajoukkueessa.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Miksi nämä asiat olisivat mitenkään ristiriidassa?
Koska jo mainitussa äänestysketjussa löytyy jopa yksittäisiä nimimerkkejä, jotka ovat kertoneet keväisten MM-kisojen olevan yliarvostettuja ja epäkiinnostavia (varsinkin olympiavuonna) ja jotka kuitenkin ovat tänään sitä mieltä, että nelikosta Koivu-Granlund-Jokinen-Määttä joku olisi kiva nähdä kisoissa.
 

Heatley

Jäsen
Suosikkijoukkue
"Ei oo ku Jokerit. V*TTU"
Viime yön pelit katsoneena on pakko sanoa mahdollisista vahvistuksista että Jokinen olisi joukkueeseen raijattava jos vain mitenkään mahdollista.
Myös Haula on tehnyt allekirjoittaneeseen suuren vaikutuksen todellinen power forward!

Jostain luin että Määttäkin olisi harkinnassa mutta viime yön pelin perusteella kiitos ei, oli hukassa kuin kiinalainen marjanpoimija metsässä. Koivun tulemiseen en vain jotenkin usko.

Oma veikkaus/toive olisi pelaajat kolmikosta: Jokinen, Granlund, Haula
 

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Haula/Granlund/Määttä kolmikosta jos joku tulisi niin se olisi jo mukavaa. Koivu ja Jokinen voi mielestäni jäädä suosiolla lepäämään, ja olen varma että Koivun kohdalla asia ainakin onkin näin. Mies ei ole iskussa.
 

Wolves

Jäsen
Aivan käsittämätöntä! Äänestykseen "toivotko, että suomalaiset pelaajat tippuvat NHL:stä päästäkseen edustamaan Suomea?" suurin osa (65%) vastasi, että en. Nyt kun kuitenkin on suomalaisten edustamia NHL-seuroja tippunut, niin heti ollaan odottelemassa ja toivomassa vahvistuksia Suomen joukkueeseen.

Mitäs ihmeellistä tuossa on?

65% ihmisistä ei toivonut, että pelaajat eivät tipu sen takia, että pelaajat pääsisivät edustamaan Suomea.

Kyllä sen Lordi Stanleyn mukin mielummin suo pelaajille, kuin MM-kullan, mutta jos näin ei tule tapahtumaan, niin siinä tapauksessa Minskiin matkustaminen on pelaajien itsensä päätettävissä (poislukien ne joiden lähdön seura kieltää).

Viime yön pelit katsoneena on pakko sanoa mahdollisista vahvistuksista että Jokinen olisi joukkueeseen raijattava jos vain mitenkään mahdollista.

Ainoastaan Haula olisi tulossa, jos IS:ää on uskomista.

Leijonille vapautui viisi NHL-tkiekon MM-kisat 2013 - Ilta-Sanomat
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aliarvostetuin suomalainen pelaaja kautta aikain eli Jussi Jokinen ei siis lähde kisoihin sopparin päättymisen takia. Perheellisen kohdalla ymmärrän kyllä ja porukat voi heittää jippii-huudon, jotka eivät häntä arvosta. Eipä tule pilaamaan mitalinsaantimahdollisuuksia.

Haula on täysin keltanokka näissä geimeissä. Onko siis tämä aika paras mahdollinen ottaa hänet mukaan. Ei hajuakaan ketjutovereista, eikä ole ikikuunapäivänä pelannut sekuntiakaan näiden kanssa, joten tuntuma nada.

Jos on ainut, joka on tulossa kisoihin, niin en vastaankaan pane, mutta vähän epäilyttää juuri tuon kokemattomuuden kanssa Leijonissa. Mutta en dissaa kyllä, jos Leijonapaidan päällensä pukee ensimmäisen kerran. Jos joillakuilla on paikat enemmän tai vähemmän klesana en usko, että kannattaa tulla kisoihin. Ei ne nyt sentään niin maagisia ole, että pää kainalossakin olisivat avuksi!Mennään sitten niillä mitä on.
 
Oikea päätös Jokiselta olla tulematta. Hyvä kausi alla ja sopimus päättymässä, joten neuvotteluasemat seuraavasta sopimuksesta kohtuuhyvät. MM:ssä loukkaantuminen voisi sotkea nuo asiat pahasti. Plussana myös se että ei tarvitse lähteä kuuntelemaan sitä että ei tee kahta maalia/peli vaikka ketjun kemiat eivät kohtaakaan.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Haula on täysin keltanokka näissä geimeissä. Onko siis tämä aika paras mahdollinen ottaa hänet mukaan.

Minun mielestä nämä ö-luokan kisat ovat juuri se paras paikka ottaa keltanokka mukaan. Saa vähän tuntumaa tulevia vuosia varten. Ja onhan Haula aivan mieletön vahvistus tuohon joukkueeseen.

Kyssäri. Kuinka monta kaksinkamppailua Savinainen on voittanut näissä kisoissa? Millä ihmeellä tuo mötkäle on saatu näihin kisoihin roudattua...
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä se vaan kovasti siltä vaikuttaa että maksimissaan Haula olisi tulossa. Ei olisi hirveä yllätys vaikka ei tulisi ketään. Perustan epäilykseni mm. twitteristä lukemaani ja niitä yhdistämällä pääsee aika helposti tuommoiseen tulokseen. Mutta jospa sieltä kuitenkin kaksi tulisi kun kerran ei kahta passia ole leimattu ja nythän kävi maajoukkueen kannalta varsinainen lottovoitto. Pitäähän niillä Erkalla ja Jarilla nyt lähes sata varma tieto olla jokaisesta mahdollisesta pelaajasta jo etukäteen, eikä ainoastaan olettamuksia...vai...
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko AHL-äijät tässä vaiheessa jo täysin poissuljettuja vaihtoehtoja? Jos noista viidestä änäriäijästä ei saada kuin Haula niin olisiko mahdollista ottaa vaikka Joel Armia AHL:n puolelta mukaan? Joppe pääsi aika vahvaan iskuun loppukaudesta ja pelasi loistavat pleijarit AHL:n puolella. Hänkin on näitä tulevaisuuden maju-pelaajia joten miksei leijonauraa voisi aloittaa vaikka jo tänä keväänä?

Ja onhan siellä kai vapaana myös Ristolainen ja Markus Granlundkin.
 

Nemesis63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, sympatiat Pelicans
Haula olisi kyllä mielenkiintoinen nähtävä, en kaverin pelejä ole juurikaan päässyt seuraamaan. Sen mitä nähnyt, todella energinen ja taitava, Pihlströmin parannettu painos.

Tottakai Jokinen, Granlund tai Koivu olisivat vahvistuksia, mutta kieltäytymiset täysin ymmärrettäviä.

Määttää kaipaisi tottakai myös kehiin, ylivoimapeli voisi saada hyvän lisän.

Veikkaan, että Haula lähtee hyvällä asenteella brändään itsensä kv tietoisuuteen, Määttä samassa koneessa, muut kesälomille.


Sent from my RM-821_eu_finland_354 using Tapatalk
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Pitäähän niillä Erkalla ja Jarilla nyt lähes sata varma tieto olla jokaisesta mahdollisesta pelaajasta jo etukäteen, eikä ainoastaan olettamuksia...vai...

NÄin tuota tulisi itsekin järkeiltyä. Ainakin on täytynyt olla varmaa, ettei kahta pelaajaa enempää noista missään olosuhteissa mukana nähdä. Mutta eiköhän tuo kahden passin leimaamattomuus kumminkin kieli, että ainakin lähellä kahden vahvistuksen saaminen on.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Luulen, että koko nelikko kieltäytyy rankan kauden jälkeen.
Sepä se. On hieman eri asia lähteä käynnissä oleviin kisoihin NHL-playoffien tokan kierroksen jälkeen kuin vaikkapa ekan kierroksen tai jopa runkosarjan jälkeen, jälkimmäisissä tapauksissa kun ennättää hieman hengähtää ennenkuin MM-pelit alkavat. Todennäköisin skenaario, mitä on media nyt antanut ymmärtää, olisi se, että ainoastaan Haula olisi tulossa kisoihin. Jotkut arvelevat, ettei Haula tähän joukkueeseen soveltuisi, mutta itse antaisin hänelle ainakin mahdollisuuden, tuskin nyt täysin kädetön pelaaja on kyseessä, jos pystyy NHL:n playoffeissa tekemään 4 maalia ja 7 pistettä.
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Onneksi tämä NHL-vahvistusten tulo/kieltäytymiset eivät ole tänä päivänä samanlaista sähläystä, kuin ennen. Nyt osataan antaa rauha pelaajille ja ollaan yhteydessä, kun pelit NHL:ssä ovat varmasti ohi. Lisäksi yhteydenpito on jämäkkää eikä siinä jää epäselvyyksiä kenellekään pelaajallekaan tyyliin "oisin tullu, mutta kun ei kysytty".
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Niinkuin tässä ympärillä nyt puidaan, niin Haula sieltä näyttäisi tulevan. Ja toivottavasti tulee, tottakai hän sopisi joukkueeseen. Jos mättää maalia tuohon tahtiin kuin on nyt ja on vielä kuulemma Wildin nopein luistelija, niin ehdottomasti jengiin. Tärkeä ja hyvä vahvistus.
 

baldie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Tuntemattomat, HJK, Liverpool
Veikkaus; Määttä ja Haula kisoihin...
Sama tähän. Nuorilla jätkillä on intoa pelata maajoukkueessa ja mitäs jos nyt ilman hyvää syytä kieltäydyt, kutsutaanko helposti enää jatkossa.
 

eläin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen Maajoukkue, DIF, HIFK, Väsby Hockey
Sen mitä Haulan pelejä NHL:ssä olen nähnyt...ehkä semmoset 5-6, niin olisi todella hyvä vahvistus tämän vuoden MM-jenggiin.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Muistakaa nyt, että MM-kisoissa pelataan ihan erilaiseen tyyliin kuin NHL:ssä. Loistat rapakon takana, munaat isossa kaukalossa - onhan näitä nähty.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Sama tähän. Nuorilla jätkillä on intoa pelata maajoukkueessa ja mitäs jos nyt ilman hyvää syytä kieltäydyt, kutsutaanko helposti enää jatkossa.

Haula ja Määttä olisivat huippuluokan vahvistuksia tähän nykyiseen joukkueeseen, joten ehdottomasti vain mukaan jos mahdollista. Eiköhän nuoria miehiä kiinnosta, ja nuoruus antaa voimia pelata. Tosin esimerkiksi Michael Keräsen kohdalla ei antanut, vaikka runkosarjakin jäi lyhyeen.

Kerästä on mielestäni turha maajoukkueeseen kutsua jatkossa, ellei miehestä tule A-luokan NHL-superstara, jonka saaminen mukaan olisi välttämättömyys. Ennemmin pelaajia, joilla on motivaatio kohdallaan kuin pelaaja, joka vie joltain toiselta pelaajalta maajoukkueleirityspaikan muttei sitten lähdekään kun ei heti luvata paikkaa jossain ykkösketjussa.

Ironisesti Keränen todennäköisesti olisi saanut kokeilla ykkösketjussa näissä kisoissa, pääsihän Keräsen korvaaja Palolakin ykkösketjuun, mutta oma häpeänsä jos ei pelaaja koe paria viikkoa maajoukkueen opissa itselleen ja kehitykselleen tarpeelliseksi.

No, mitä suotta mitään michaelkeräsiä enää pohtimaan, nyt pohditaan sitä, saadaanko Määttä ja Haula kisoihin. Määttää kaivattaisiin puolustuksen johtohahmoksi, ja Haulan haluaisin nähdä arvokisoissa muutenkin. Toki Granlund, Jussi Jokinen ja Mikko Koivukin kelpaisivat, en pistä vastaan.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Eiköhän suurin osa noista äänestäjistä ole ajatellut samalla tavalla kuin minäkin. Toivotaan ilman muuta menestystä NHL:ssä, mutta nyt kun pelit loppuivat niin ei minulla ainakaan ole mitään syytä toivoa etteivät he kisoihin tulisi.

Kyllä näin, käsittämätön purkaus Rixalta. Minun ehdoton ykkösprioriteettini on tällä hetkellä SC-pudotuspelien seuraaminen, mutta toivoisin kyllä edes joitain NHL-vahvistuksia Suomen maajoukkueeseen nyt kun kävi niin ikävästä, että Pittsburgh ja Minnesota jatkosta tippuivat. Tulisi vähän mielenkiintoa näihinkin kisoihin.

Miksei Koivu tule?

Mikko Koivu on Wildin sisäpiirilähteiden mukaan pelannut lievästi loukkaantuneena koko pudotuspelit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös