MM-kisat 2014: Suomi

  • 1 193 766
  • 4 014
Tila
Viestiketju on suljettu.

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kun Aaltosen Juhi ei päässyt kisoihin, tuntui ,että miten jaksaa kisat katsoa, kun paras viihdyttäjä on poissa. Nyt tuntuu,että elämä taas voittaa:)Mennään niillä mitä on ja sillä sipuli.

Kerästä en sinällään ala haukkumaan valinnastaan, mutta mielestäni teki kyllä väärän päätöksen siksi, että on vasta noussut parrasvaloihin ja tuolla olisi ollut tarjolla isojakin mahdollisuuksia. Yleensäkin, etenkin olympiavuonna, on MM-kisoissa tarjolla enemmän pelimahdollisuuksia vähän tuntemattomimmillekin pelaajille kansainvälisellä tasolla.Ne pitäisi älytä hyödyntää, sillä muina vuosina tulijoita on niin paljon, että sitä omaa mahdollisuutta ei enää välttämättä tule.

Nostan hattua JokisOllille. Näyttäisi olevan oikea asenne kisoihin, joten C-merkki on oikeutettu. JokisJussi tulisi varmasti myöskin, sillä hän pitää kunnia-asiana olla mukana mj:ssa, mutta nyt toivottavasti onnistuisi sen sormuksen hankinnassa.

Yllätyksiä tarjoaa varmasti monen pelaajan kohdalla tämän vuoden rosteri. Uskon esim. "Härän" eli Salomäen yllättävän positiivisesti monen palstan lukijan. Loistava valinta, kun ajattelee hänen taipumuksiaan.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
On tämä hauskaa. Kisat lähenee, huomenna tippuu kiekko jäähän, ja kisakeskustelu velloo about paikallaan. Hyvin hitaasti ja laiskasti.

Kyllähän näin olympiavuonna MM-kisojen kiinnostus on aika matalalla. Kuitenkin lähes kaikki parhaat pelaajat ovat edelleen pelaamassa muualla. Heräsin oikeastaan koko MM-kisakeskusteluun vasta tänään kun kaveri kysyi, että mitä mieltä olen joukkueesta. Piti etsiä nimilista ensinnäkin jotta osaa sanoa mitä mieltä siitä olen..
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
OJ on hyvä valinta kapteeniksi. On selkeästi joukkueen paras pelaaja ja ykköstähti, joten Westerlund tuo tällä ilmi luottamukseen päällikköön ja kasvattaa hänen itseluottamustaan.

Joukkue on kyllä muuten todella innottoman oloinen eikä herätä oikein minkäänlaisia fiiliksiä. OJ:n ympärille kasataan kärkiketju ja toinen kärkiketju kasataan Kontiolan ja Lehterän ympärille. Itselläni ei ole oikein mitään käryä, ketkä pelaajat pääsevät näihin hyökkääviin ketjuihin. Saako OJ olympialaisten tyyliin voimahyökkääjät rinnalle? Laitetaanko Lehterän ja Kontiolan rinnalle kolmas kiekosta elävä taitoniekka? Mielenkiintoisia kysymyksiä. Itse laittaisin Komarovin Lehterän ja Kontiolan kanssa samaan ketjuun, mutta uskoakseni Komarov pelaa OJ:n laidassa.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En silloin tajunnut, että käyhän se homma näinkin, että keskitason KHL-jätkästäkin tulee MM-kisapelaaja, kun hän tekee sopparin Jokereihin.

Kyllä tämä oli aavisteltavissa, vaikkakin hieman kiveä joutui raottamaan. Näitä kavereita on kuitenkin helppo scoutata ja toisaalta on hyvä, että ovat saaneet (sitten tulevaisuudessa) kovempia pelejä alle, kuin liigakiekko.

Saa nähdä, miten tulevaisuudessa, johon sinäkin varmasti viittasit puhuessasi keskitason KHL-jätkistä (nykyjokereiden tasoa KHL:ssä on vaikea arvioida vielä, koska eivät ole siellä viime kaudella pelanneet), tuo maajoukkue muodostuu. Uskon, että siellä pelaa mukava osa Jokereiden pelaajia, mikä on tietysti maajoukkueen kannalta hyvä asia.
 

Tornados

Jäsen
Aika pessimistiset odotukset ovat kyllä näiden kisojen suhteen. Valinnat ovat tylsiä ja vaikka jääkiekossa ei tyylipisteitä jaetakaan on Westerlund mielestäni mennyt liian pitkälle roolituksen suhteen. Joukkueessa on kaksi hyvin puolustusvoittoisesti pelaavaa kenttää vaikka joukkueen pystyisi näilläkin pelaajilla rakentamaan toisinkin. Sijoittamalla Lehterän ja Kontiolan eri kenttiin saataisiin kolme hyökkäyspeliinkin pystyvää kenttää kasaan. Lehterän peluuttaminen laiturina oli vielä jotenkin perusteltavissa olympialaisissa nyt tuo ratkaisu on mielestäni aika ihmeellinen.

Westerlundin tyyli joukkueen rakentelussa ja peluutuksessa on niin kyyninen, että joukkueen mahdollinen menestyskään ei tuntuisi aivan yhtä hyvältä. Veikkaanpa, että jos Westerlund olisi jatkanut maajoukkueessa sieltä olisi löytynyt parikin nuorta pelaajaa enemmän. Etenkin Pokan tiputtaminen joukkueesta oli mielestäni suuri virhe.
 

JakeTheGreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
YNWA
Aika pessimistiset odotukset ovat kyllä näiden kisojen suhteen. Valinnat ovat tylsiä ja vaikka jääkiekossa ei tyylipisteitä jaetakaan on Westerlund mielestäni mennyt liian pitkälle roolituksen suhteen.
Westerlundin tyyli joukkueen rakentelussa ja peluutuksessa on niin kyyninen, että joukkueen mahdollinen menestyskään ei tuntuisi aivan yhtä hyvältä. Veikkaanpa, että jos Westerlund olisi jatkanut maajoukkueessa sieltä olisi löytynyt parikin nuorta pelaajaa enemmän.

Näistä aivan samaa mieltä. Vielä viikko sitten tuntui, että Suomi saa oikeasti kovan ja mielenkintoisen joukkueen kasaan, mutta nyt näyttää, että samaa puolustustaistelua se tulee olemaan kuin esimerkiksi EHT:lla viime viikonloppuna. Kaiken lisäksi maalintekijät ja luovat pelaajat puuttuvat jälleen. Haluan nähdä taitokiekkoa, mutta nyt taas yliroolitetaan. Jääkiekko on muutakin kuin rooleja.

Mitaleja on odota, mutta toivotaan, että Rinne sellaisen hoitaa.
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
No mutta kivahan matseja on katsella. Aina sinne joitain helmiäkin eksyy matkan varrelle. Lisäksi hupia riittää mm. studio-osuuksista, jos kohta, itsekin odotan niiltä enemmän asiaa. Mutta silti.

Omat odotukset Suomen joukkueesta ei korkealla ole. Puolivälieriin Suomi menee heittämällä. Siitä eteenpäin se on sitten tuttua arpapeliä: kuka on vastassa, maalivahtipeli ja erikoistilaneet jne...ratkaisevat.

Yksi asia, mikä kiinnostaa on, kuinka paljon Suomi ottaa vastaan 5v5 pelissä? Siltä nuo viime viikonlopun EHT-pelit hieman näyttivät. Maalivahtipeli taitaa korostua entistä enemmän Suomen kohdalla näissä kisoissa.

Entä Suomen erikoistilanteet? Kontiola pyörittää yhtä yv:tä, mutta tuleeko Jokisen johtamaan ylivoimaan esimerkiksi Jarkko immonen mukaan? Vai laitetaanko Kontiola ja Jokinen jopa samaan ylivoimaan ja Immonen johtaa toista yv:tä?
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
Aika pessimistiset odotukset ovat kyllä näiden kisojen suhteen.

Näkökulmansa kullakin. Nämä näyttää juuri sellaisilta kisoilta, josta Suomi voi taas kairata voiton. Joukkue on kuitenkin kelvollinen menestymään, tuossa on paljon hyviä elementtejä ja pelaajia, joilla on vielä parhaat pelit edessä. Liigasta voisi muutenkin hyvin koota rungon jolla voitetaan MM-kisat, vaikka täällä on muodikasta itkeä jotain ihan muuta. Tietysti vaikkapa Granlund ja M. Koivu mahtuisivat tuohon hyvin mukaan, kumpikin kiinnostaa ja ovat ainakin jollain tasolla kiinnostuneita. En ole tosin tarkistanut onko nyt tullut sanottua jotain. Erityisesti Granlundin vire on ihan huipussaan. Koivu taas saisi itsestään varmasti enemmän maajoukkueessa kuin nykyseurassaan.

Rivistä kieltäytyjät voivat minun puolesta pysyä poissa jatkossakin. Ei ole tarvetta itkeä kenenkään perään. Toisaalta vammoja ja muita on niin monella, joten ei tässä ole mitään syytä keulia toiseenkaan suuntaan. Jos ei halua antaa aivan kaikkeaan, epäilee sitä edes hetken, niin sitten on parasta jättää väliin.

Suomi tulee varmasti pelaamaan nöyrästi, juuri niin kuin Westerlund haluaa. Se antaa avaimet tälle joukkueelle menestyä. Yhtään mitään ei varmasti tämä joukkue ota itsestään selvyytenä ja se on erittäin hyvä lähtökohta. Erot ovat kuitenkin niin pieniä ja joukkuepeliä korostamalla voi hyvin saada tuloksen paremmaksi. Westerlund on tehnyt tähän mennessä hyvää työtä ja ei ole mitään erityistä syytä miksei se jatkuisi.

Hyviä kisoja tässä odotetaan.
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Treeneissä menty kuulemma näin:

Komarov-Kontiola-Lehterä, Salomäki-Jokinen-Pakarinen, Jormakka-Immonen-Huhtala, Sallinen-Wirtanen-Savinainen

Pakkiparit: Hietanen-Mäntylä, Korpikari-Lajunen, Karalahti-Ohtamaa, Kivistö-Marttinen
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Suomen 20 pelaajan kokoonpano:

Maalivahdit:
31 Mikko Koskinen, Sibir Novosibirsk (KHL)
35 Pekka Rinne, Nashville Predators (NHL)

Puolustajat:
5 Atte Ohtamaa, Kärpät Oulu
6 Tommi Kivistö, Ilves Tampere
10 Jere Karalahti, Jokerit Helsinki
18 Tuukka Mäntylä, Metallurg Novokuznetsk (KHL)
28 Jyri Marttinen, Ässät Pori
38 Juuso Hietanen, Torpedo Nizhny Novgorod (KHL)
47 Ville Lajunen, Färjestads BK (SHL)

Hyökkääjät:
12 Olli Jokinen, Winnipeg Jets (NHL)
13 Petteri Wirtanen, HC Donbass Donetsk (KHL)
19 Veli-Matti Savinainen, Yugra Khanty-Mansiysk (KHL)
21 Jori Lehterä, Sibir Novosibirsk (KHL)
25 Pekka Jormakka, Tappara Tampere
26 Jarkko Immonen, Torpedo Nizhny Novgorod (KHL)
27 Petri Kontiola, Traktor Chelyabinsk (KHL)
42 Jere Sallinen, Örebro (SHL)
61 Tommi Huhtala, Blues Espoo
71 Leo Komarov, Dynamo Moskova (KHL)
81 Iiro Pakarinen, HIFK Helsinki

Tuossahan ei ole kuin 11 hyökkääjää, joten joko siinä on virhe tai sitten Erkalla on jonkinlainen masterplan.
 

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Suomen 20 pelaajan kokoonpano:

Tuossahan ei ole kuin 11 hyökkääjää, joten joko siinä on virhe tai sitten Erkalla on jonkinlainen masterplan.

Salomäen, T. Sallisen, Palolan ja Korpikarin passit jätetty leimaamatta ja odotellaan Minnesotan tai Anaheimin tippumista?
 

lucas

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
No se olisikin veto kutsua Salomäki rapakon takaa joukkueeseen ja sitten jättää leimaamatta esimerkiksi nyt Jere Sallisen mennessä edelle. Miehestä oli kuitenkin hyvät raportit.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Westerlund MTV3:n haastattelussa:
"– Haluttiin nähdä Salomäki vielä jäällä ja halutaan nähdä vielä perjantainakin. Tässä on kuitenkin pari päivää peliin aikaa, niin vielä voi tapahtua mitä vaan. Sen takia ei haluttu maksimimäärää pelaajia lyödä heti kiinni.

Leijonien ensimmäiset harjoitukset kertoivat jo paljon.

– Siinä on aika lähellä meidän kokoonpanot ensimmäiseen otteluun."

Joten ei liene mitään sen suurempaa dramatiikkaa sisältyvän tuohon passien leimaamatta jättämiseen. Eiköhän sieltä ainakin yksi hyökkääjä eli Salomäki vielä leimata ennen ensimmäistä peliä. Muuten pitäisin kyllä itse vielä loput passit leimaamatta ja odottelisin Anaheimin(/Norfolkin) ja Minnesotan tilanteiden kehittymistä.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Korpikarin passi siis leimataan ilmeisesti huomenna, ellei rapakon takaa sittenkin saavu joku pakki? Mikäli Erkka ei odottelisi rapakon takaa jonkun pakin vastausta niin miksi Korpikarin passia ei leimattu? Veikkaan että pienet puhelut on kuitenkin tehty Vataselle kiinnostaako paikka jos Ducks lähtee lomille tai sitten Rassea tai Melartia odotellaan kuitenkin kisoihin?

Salomäen passi leimataan huomenna 99% todennäköisyydellä.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Korpikarin passi siis leimataan ilmeisesti huomenna, ellei rapakon takaa sittenkin saavu joku pakki? Mikäli Erkka ei odottelisi rapakon takaa jonkun pakin vastausta niin miksi Korpikarin passia ei leimattu? Veikkaan että pienet puhelut on kuitenkin tehty Vataselle kiinnostaako paikka jos Ducks lähtee lomille tai sitten Rassea tai Melartia odotellaan kuitenkin kisoihin?

Vatasen tulo on vielä varsin pitkän kuusen takana, kun hänen AHL-joukkueensa Norfolk on 1-1 -tilanteessa konferenssivälierissä. Varmaan lähetetään takaisin alas auttamaan AHL-joukkuetta, jos Ducks tippuu ja Admiralsin kausi on vielä silloin kesken.
 

Sic

Jäsen
En millään jaksa uskoa että sieltä enää esim. Melartia saatika Rassea odoteltaisiin, kyllä he jo jengissä olisivat jos Erkan porukalla olisi ollut kiinnostusta.

Jos Jokereiden KHL-pari Lajunen-Korpikari nähdään Venäjää vastaan sunnuntaina jäällä niin saa kyllä nitroja popsia varmaan ihan olan takaa.. toivottavasti siihen ei kuitenkaan mennä.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Näkökulmansa kullakin. Nämä näyttää juuri sellaisilta kisoilta, josta Suomi voi taas kairata voiton. Joukkue on kuitenkin kelvollinen menestymään, tuossa on paljon hyviä elementtejä ja pelaajia, joilla on vielä parhaat pelit edessä. Liigasta voisi muutenkin hyvin koota rungon jolla voitetaan MM-kisat, vaikka täällä on muodikasta itkeä jotain ihan muuta. Tietysti vaikkapa Granlund ja M. Koivu mahtuisivat tuohon hyvin mukaan, kumpikin kiinnostaa ja ovat ainakin jollain tasolla kiinnostuneita. En ole tosin tarkistanut onko nyt tullut sanottua jotain. Erityisesti Granlundin vire on ihan huipussaan. Koivu taas saisi itsestään varmasti enemmän maajoukkueessa kuin nykyseurassaan.

Rivistä kieltäytyjät voivat minun puolesta pysyä poissa jatkossakin. Ei ole tarvetta itkeä kenenkään perään. Toisaalta vammoja ja muita on niin monella, joten ei tässä ole mitään syytä keulia toiseenkaan suuntaan. Jos ei halua antaa aivan kaikkeaan, epäilee sitä edes hetken, niin sitten on parasta jättää väliin.

Suomi tulee varmasti pelaamaan nöyrästi, juuri niin kuin Westerlund haluaa. Se antaa avaimet tälle joukkueelle menestyä. Yhtään mitään ei varmasti tämä joukkue ota itsestään selvyytenä ja se on erittäin hyvä lähtökohta. Erot ovat kuitenkin niin pieniä ja joukkuepeliä korostamalla voi hyvin saada tuloksen paremmaksi. Westerlund on tehnyt tähän mennessä hyvää työtä ja ei ole mitään erityistä syytä miksei se jatkuisi.

Hyviä kisoja tässä odotetaan.

Minua ihmetyttää, miten täällä niin iso osa on luovuttanut jo ennen kuin kiekko on pudonnut jäähän. Itsellä on uskoa joukkueen menestymismahdollisuuksiin. Marginaalit on pienet ja joukkuepeli tulee mestaruuden ratkaisemaan taas kerran. Tuskin Suomi tulee kisojen kovin maalintekijä olemaan, mutta ei se tule myöskään päästämään paljoa maaleja.

Eri mieltä kieltäytyjien kohtelusta. Mielestäni on ihan turhaa spekuloida kieltäytymisten syistä. Kaikilla on joku oma syy kieltäytyä, kuin myös tulla kisoihin. Ei kieltäytymisen takia tarvii silti mitään kiukuttelemaan alkaa.

Mun mielestä kisoihin osallistumien on vähän niinkuin kiitollisuuden osoitus faneille. Rokkarit ja näyttelijät kyl muistaa aina kiittää fanejaan, ketkä mahdollistavat heidän tekemisensä. Urheilijoilta tuo tuntuu välillä unohtuvan, tai sitten heidän alitajunnassaan fanit ovat vain ne katsomossa istuvat.

E: Ja olis kyl ollu Keräsellekin parempaa PRää osallistua, kuin kieltäytyä.
 

Sic

Jäsen
Minua ihmetyttää, miten täällä niin iso osa on luovuttanut jo ennen kuin kiekko on pudonnut jäähän. Itsellä on uskoa joukkueen menestymismahdollisuuksiin. Marginaalit on pienet ja joukkuepeli tulee mestaruuden ratkaisemaan taas kerran. Tuskin Suomi tulee kisojen kovin maalintekijä olemaan, mutta ei se tule myöskään päästämään paljoa maaleja.

Onhan tuota havaittavissa melkein joka toisen arvokisaturnauksen kohdalla. Välieriin pääsy on kuitenkin lopulta yhdestä matsista kiinni, jonka jälkeen koko turnaus kääntynee plussan puolelle. Näin kävi Sotshissakin (eikä silloinkaan odotukset olleet korkealla, etenkään kun Filppula, M.Koivu ja lopulta Barkovkin loukkaantuivat).
 

SH67

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja ainahan sitä voi toivoa ettei vastustajat näissäkään kisoissa pelaa ihan täysiä...

Olli Jokisen vuoro saada sitten tänään mediassa kaikki se etukäteis-hehkutus mikä jouduttiin JMA:n kohdalla jättämään väliin: "VOITTAJAN AURA" komeili otsikkona IS:n urheiluliitteen etusivulla. Ja sitä musertavaa 'Päällikkö'yttään korostettiin tietenkin joka välissä ja kuinka huimaava esimerkki kapteenimme nyt onkaan nuoremmilleen.

Toki sormet ja muutkin ruumiinosat ristissä sen suhteen että 35-vuotias veteraani kaivaisi ne "voittajan" elkeet vihdoin jostakin, 16 vuotta on kohtuullisen pitkä aika odotella tätäkin asiaa.

Toimittajien takkihan kääntyilee sitten ihan itselleen sopivasti: kotikisojen 2003 tärkein uutinenhan oli ennen Ruotsi-katastrofia se miten O.Jokinen antoi TV-haastattelun nuuska ylähuulessa.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Omat hahmotelmat yv:lle.

1. YV
........................Komarov.......................
.....................................................Lehterä
..Kontiola..............................................
....................................................Mäntylä
.......................Hietanen........................

-Mäntylä tai Lehterä pelaa välillä neliön keskellä.
-OJ voi myös mennä Mäntylän tilalle.
Joskus myös "noppavitosta"

......Kontiola.........MAALI..........Lehterä......
.............................................................
.......................Komarov..........................
.............................................................
....Mäntylä............................Hietanen

2. YV

........Jormakka.....MAALI..........................
.........................Huhtala.........................
..Immonen............................Jokinen.......
.....................Karalahti...........................

-Jormakka surfailee maalin takana.
 

Nemesis63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, sympatiat Pelicans
Kuuntelin tänään aamulla Westerlundin haastattelua joukkueesta ja valinnoista, ja hän painotti erityisesti henkisten valmiuksien ja motivaation merkitystä.

Jäin tuota oikein miettimään. Olisiko Erkan filosofian kulmakivi valinnoissa se, että kukaan osallistujamaa ei saa taitotasoltaan mitään huippumiehistöä jalkeille, ja se kenen halu ja motivaatio on paras, tulee sitten menestymään.

Ainakin teoriassa, joukkueellinen noubadeja voisi omata juuri sen parhaan halun ja nälän, näyttää ja siten menestyäkin. Varmasti pelaajan oman motivaation merkitys juuri näin olympiavuonna on tärkeä.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kuuntelin tänään aamulla Westerlundin haastattelua joukkueesta ja valinnoista, ja hän painotti erityisesti henkisten valmiuksien ja motivaation merkitystä.

Jäin tuota oikein miettimään. Olisiko Erkan filosofian kulmakivi valinnoissa se, että kukaan osallistujamaa ei saa taitotasoltaan mitään huippumiehistöä jalkeille, ja se kenen halu ja motivaatio on paras, tulee sitten menestymään.

Ainakin teoriassa, joukkueellinen noubadeja voisi omata juuri sen parhaan halun ja nälän, näyttää ja siten menestyäkin. Varmasti pelaajan oman motivaation merkitys juuri näin olympiavuonna on tärkeä.

Tuli mieleen viime vuonna tullut Hjalliksen kanssa -ohjelma, jossa Hjallis jutteli Jukka Jalosen kanssa. Jalonenhan oli silloin Leijonien päävalmentajana ja kuten kaikki varmaan muistavat, näytti viime vuoden joukkue melko nimettömältä kuten tänäkin vuonna. Siinähän Jalonen nimenomaan painotti motivaatiotekijöitä ja joukkuepelaamista, sanoi niiden olleen tärkeitä tekijöitä pelaajavalinnoissa. Heitti vertaukseksi myös sen, että kuinka moni vakavissaan olisi uskonut kesken kauden 2012-13 että keväällä Ässät nousisi mestariksi niillä nimillä mitä Ässillä oli.
 
Viimeksi muokattu:

Gemondo

Jäsen
Kuuntelin tänään aamulla Westerlundin haastattelua joukkueesta ja valinnoista, ja hän painotti erityisesti henkisten valmiuksien ja motivaation merkitystä.

Jäin tuota oikein miettimään. Olisiko Erkan filosofian kulmakivi valinnoissa se, että kukaan osallistujamaa ei saa taitotasoltaan mitään huippumiehistöä jalkeille, ja se kenen halu ja motivaatio on paras, tulee sitten menestymään.

Ainakin teoriassa, joukkueellinen noubadeja voisi omata juuri sen parhaan halun ja nälän, näyttää ja siten menestyäkin. Varmasti pelaajan oman motivaation merkitys juuri näin olympiavuonna on tärkeä.

No eikö tuon nyt pitäisi olla ihan itsestäänselvyys kaikille lätkää edes hieman tarkemmin seuraavalle?
Tottakai Erkka kasaa joukkueen jossa on pelaajat joilta löytyy suurin motivaatio ja halu menestykseen, eikä taitavinta tai nimekkäintä mahdollista. Kun ei se jääkiekko toimi niin että kasataan manageripelityyliin nippu pelaajia joilla henkilökohtainen "kokonaisuusarvo" on suurin mahdollinen, turha kai mitään pelejä olisi pelata kun Kanada ja Venäjä voittaisi aina kaikki maaottelut mikäli tuo skenaario toimisi. (Ja Jokereilla olisi ~10 mestaruutta enemmän)

Kyllä ne mentaaliset ominaisuudet (+ oikea roolitus) vain tekevät melkeinpä joukkueesta kuin joukkueesta monta pykälää paremman kuin absoluuttinen osaaminen antaisi odottaa.

Terveisin SaiPa, Ässät, Suomi, Sveitsi...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös