Tila
Viestiketju on suljettu.

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Tätä kirjoittaessa joka ketjussa väännetään Artjuhinista ja joka toisessa spekuloidaan mitä tapahtuu Suomen ja Venäjän pelissä. Spekuloidaan sitä sitten täällä, sillä tänäänhän tuo peli pelataan ja on aika pistää maanantain otteluketju pystyyn viimeisen jatkolohkojen pelipäivän merkeissä.

Pelataan tänään toki muitakin pelejä. Kuusi jatkolohkopeliä yhteensä, kiekkoa tulee koko päivän.

KLO 13.15
Slovakia - Tanska
Ranska - Norja

KLO 17.15
Venäjä - Suomi
Sveitsi - USA

KLO 21.15
Saksa - Tshekki
Kanada - Ruotsi

Slovakian ja Tanskan matsi on merkityksetön jatkopelien kannalta, lähinnä kyse on siitä, kumpi haluaa turnauksen voittoon päättää. Veikkaan, että Tanska vie, sillä Slovakia on niin masentunut ja pelihaluton, ettei jaksa enää pinnistellä.

Ranskan ja Norjan peli on tärkeä F-lohkon sijoituksien kannalta, sillä Norja taatusti haluaa varmistaa sen, ettei Sveitsi vain pääse sitä ohittamaan. Norjalle riittää tähän yksikin piste, mutta Norja varmasti myös haluaa nousta kahdeksaan pisteeseen ja nousta ainakin hetkellisesti ohi Yhdysvaltojen, jonka täytyy voittaa Sveitsi. Yhdysvallat on lohkossaan maksimillaan kolmas, ja ottelun merkitys selviää Norja-pelin lopputuloksen jälkeen. Jos Norja on hävinnyt suoraan, niin sitten puolestaan Sveitsillä on saumat päästä puolivälieriin kaatamalla USA. Otteluiden lopputuloksista on paha sanoa etukäteen, sillä niin paljon riippuu aamupäivän otteluiden tuloksista. Yllätyksiä voi tapahtua jos toisella on paljon kovempi motivaatio peliin, mutta jos pelin tuloksilla ei ole olennaista väliä, niin voidaan nähdä lepsu koitos, jossa lähinnä pelataan peli alta pois eikä rasiteta pelaajia liikaa.

Suomen ja Venäjän pelissä kummallakaan ei ole pakkovoiton tarvetta, mutta jossa kumpikin varmasti haluaa tavoitella lohkon kakkospaikkaa, ja paras tapa varmistaa se on saada suora voitto. Suomelle periaatteessa riittää pistekin, jos Saksa myöhemmin illalla häviää Tshekille, mutta ei sellaisen varaan voi laskea.

Matsissa on muitakin jännitteitä, kuten se, telooko Death From Above -Artjuhin suomalaisia lasarettiin ja turnauksesta ulos, ja löytyykö Suomelta kurinpalauttajaa jos Artjuhin esim. Vehasen ajelee. JA:n ketjujen ajatusmaailmaltaan vinoutuneimmat väkivaltafriikit varmaan hihkuisivat muna kovana "lätkä on äijien kontaktipeli, senkin ämmät"-tyyppisiä jälkiorgastisia vuodatuksia ja suoltaisivat sivukaupalla puolustelevia tekstejä, jos Artjuhin vaikkapa tilttaisi jonkun Granlundin aivotärähdyksen kautta 19-vuotiaana varhaiseläkkeelle, vai mitä? Liikaa ei saisi Venäjänkään tekemisistä provosoitua, sillä olennaista on säilyttää tiimi ehjänä ja ilman pelikieltoja puolivälierää varten.

Illan peleistä Saksa vastaan Tshekki on kiintoisa, sillä Saksa on Slovakian ja Venäjän jo tässä turnauksessa voittanut, mutta toisaalta Saksakin on pitkälti tavoitteensa eli puolivälieräpaikan jo varmistanut. Tshekkikin varmaan säästelee voimiaan, mutta on turnauksen tähän mennessä parhaana joukkueena selvääkin selvempi ennakkosuosikki. Miksi turhaan häviämään, kun voi voittaa joka matsin?

F-lohkon kruununa on ottelu Kanadan ja Ruotsin välillä. Tai toivottavasti se on kruunu, sillä jos Venäjä häviää ottelun Suomelle aiemmassa pelissä, se jää lohkonsa neloseksi, ja CAN-SWE -matsin voittaja saa "palkinnoksi" Venäjän eikä esim. Saksaa. Kanadan tyyliin ei kuulu matseja hävitä ja se varmasti haluaisi Venäjän pudottaa, joten Kanada tuskin pidättelee. Sen sijaan Ruotsista ei koskaan tiedä, sille voi hyvinkin sopia lepsuilu, joka takaisi sille taktisesti helpomman puolivälierävastustajan ja pääsyn mitalipeleihin. Ruotsi kuulemma laittaa kakkosvahdin kehiin, joten veikkaan Kanadan tämän matsin vievän, oli Ruotsi täysillä liikkeellä tai ei.
 
Perustuu alkuperäiskäsikirjoitukseen.
Matsissa on muitakin jännitteitä, kuten se, telooko Death From Above -Artjuhin suomalaisia lasarettiin ja turnauksesta ulos, ja löytyykö Suomelta kurinpalauttajaa jos Artjuhin esim. Vehasen ajelee. JA:n ketjujen ajatusmaailmaltaan vinoutuneimmat väkivaltafriikit varmaan hihkuisivat muna kovana "lätkä on äijien kontaktipeli, senkin ämmät"-tyyppisiä jälkiorgastisia vuodatuksia ja suoltaisivat sivukaupalla puolustelevia tekstejä, jos Artjuhin vaikkapa tilttaisi jonkun Granlundin aivotärähdyksen kautta 19-vuotiaana varhaiseläkk
eelle, vai mitä? Liikaa ei saisi Venäjänkään tekemisistä provosoitua, sillä olennaista on säilyttää tiimi ehjänä ja ilman pelikieltoja puolivälierää varten.
Linkki iltasanomien urheilu uutiseen:

http://www.iltasanomat.fi/mmkiekko/summanen-artjuhin-kelpaisi-leijoniin/art-1288387662730.html

Uutisessa Raimo Summanen ottaa kantaa Artjuhinin pelityyliin ja vertaa sitä Jarkko Ruutuun ja toteaa että tällainen pelaaja kelpaisi myös Suomelle. Hienoa kuulla tällaisia kommentteja menestyneeltä ex-leijona päävalmentajalta joka on tälläkin palstalla arvostettu kiekkovaikuttaja.

Päivän pelissä on varmasti jännitettä EHT-ruletin jälkeen ja jo viime vuosilta; onhan jännite ollut olemassa jo vuoden 2007 kun Bykov Suomelle karvaan tappion koki välierässä. Siitä lähtien on ollut jännitettä näiden joukkueiden välillä ja viime vuoden kohtaaminen lisäsi sitä entisestään; jäähyrikas ottelu sai median ja Mertarannan sekaisin ja yleinen Venäjä-inho oli huipussaan. EHT-ruletti petasi "hyvät" lähtökohdat Suomi-Venäjä ottelulle; uhkasihan Jalonen jo että Artjuhinin toimintaa ei hyvällä katsota. Mielenkiinnolla odotellaan miten Suomi reagoi Artjuhinin pelityyliin ja etenkin mitä tekee ryminä-rudi jonka edesottamuksia Artjuhinia kohtaan on odoteltu jo hyvä tovi.

Ottelussa tulee varmasti olemaa paljon jäähyjä ja erikoistilanne pelaaminen on isossa roolissa. Venäjän maalivahtiosasto on monta pykälää parempi mitä alkuturnauksessa ja lähes tasan menee Barulinin ja Vehasen keskinäinen vertailu.

Ennakkosuosikkina otteluun lähtee Venäjä mutta saattaisi ajatella ettei kovinkaan selvästi. Ehkei niin selvästi mitä vuosi sitten mutta on huomioitava Tsekki ottelun toinen ja kolmas erä: ensimmäinen kavennusmaali vapautti Venäjän peliä ja ensimmäisen erän kävelyvauhti vaihtui hyvään liikkeeseen. Suomen tulee pitää peli vähämaalisena jos se kyydissä haluaa pysyä ja mielellään siirtyä heti ensin johtoon; muutoin tulee vuoden takainen toisinto ja Venäjä voittaa ottelun selvähkösti.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Slovakian ja Tanskan matsi on merkityksetön jatkopelien kannalta, lähinnä kyse on siitä, kumpi haluaa turnauksen voittoon päättää. Veikkaan, että Tanska vie, sillä Slovakia on niin masentunut ja pelihaluton, ettei jaksa enää pinnistellä.

Tässä on tosiaan hyvä muistaa, että vaikka mitalitavotteilla oleville joukkueille kuten Suomelle tai Slovakialle ottelulla ei olisi mitään merkitystä, niin Tanskan kaltainen kääpiö kyllä mielellään ahnehtii jokaisen sijoituksen mahdollisuuksien mukaan. Tanskan sijoitus kisoissahan voi olla ennen viimeistä kierrosta mitä vain välillä 9-12 ja kun maa on jääkiekkohistoriassaan aiemmin kolmesti selviytynyt kymmenen joukkoon, niin ottelulla on heidän kannaltaan toden totta panosta, vaikkakaan viime vuoden historian parhaaseen sijoitukseen yltämiseen ei ole tällä kertaa mahdollisuuksia.

Slovakialle, jolle on ihan sama onko se 9. vai 12., toki tuo tässä yksittäisessä tapauksessa lisämotivaatiota se, että kyseessä on kotikisojen viimeinen peli ja penkin allekin menneet kotikisat halutaan päättää voittoon. Tästä syystä uskon, että Slovakia ottaa jopa selvähkön voiton, kun paineiden alla on jo murruttu ja nyt on ihmeesti helpompi hengittää, kun voitettavaa ei enää ole.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
En osaa sanoa Ruudun NHL-urasta juuri mitään, mutta tunnustan ettei mieleen tule ihan tuollaisia iso-A -tyyppisiä tapauksia miehen maajoukkue-uralta. Provosointeja, kovaa peliä, ärsytystä, välillä tietysti mennyt överiksikin, mutta itse asiassa Ruutu aika paljon, todellisuudessa, on maajoukkueessa keskittynyt ihan kiekolliseen pelaamiseen. Monissa vaikeissa peleissä on mieleen jäänyt miten se Ruudun kenttä on välillä saanut painetta vastustajan päätyyn (vaikka viimeistely onkin usein ollut aika toivotonta). Ehkä nämä sitten ovat vahvasti sinivalkoiset linssit, mutta tälläinen vaikutelma on takavuosilta jäänyt. Kiintoisa peli tulossa.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Edesmennyt ukkini, kannaksen sotasankari, totesi vielä joku vuosi sitten; "Ryssä on ryssä vaikka voissa paistaisi" (lainaus transleitattu Savo -> Suomi).

Tänään jos selvitään ilman päävammoja niin ollaan jo voittajia. Eilen ei Tsekki selvinnyt ja ihme kumma tämä koko Venäjän ruumiillistuma, pikkurikollinen, saa jatkaa mellastustaan. Jotenkin kuvastaa koko kansaa tämä nro 49. Diktatuurin ja mafioosojen seassa kun elää niin ei normaalia ajankuvaa elämään saa.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Yle on sentään onneksi vaihtanut aamun televisioitavaa ottelua alkuperäisestä. Ranska-Norja -matsissa on sentään hieman enemmän panosta kuin tuossa toisessa.

On tosin epäselvää saanko täällä töissä tuota katsottua, mutta meneehän se varmuuden vuoksi boksille niin näkee ainakin viiveellä.

Iltaottelut ovatkin tänään erittäin mielenkiintoisia.
 
patahistory.com
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
En osaa sanoa Ruudun NHL-urasta juuri mitään, mutta tunnustan ettei mieleen tule ihan tuollaisia iso-A -tyyppisiä tapauksia miehen maajoukkue-uralta. Provosointeja, kovaa peliä, ärsytystä,
Robert Reichelin ja Patrik Eliaksen polvitaklaukset vuoden 1998 MM- välierässä, millä tshekkitähdet saatiin pois kaukalosta.

Päähän kohdistunut taklaus vuoden 2006 olympialaisissa, kohteena Jagr.

Onhan näitä.
 
Ja varjele noita Suomen herroja, etteivät toista kertaa löisi päätään Karjalan mäntyyn - Väinö Linna.
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Edesmennyt ukkini, kannaksen sotasankari, totesi vielä joku vuosi sitten; "Ryssä on ryssä vaikka voissa paistaisi" (lainaus transleitattu Savo -> Suomi).
Kannattaako näiden vanhojen vaippahousujen puheita ottaa niin tosissaan?

ihme kumma tämä koko Venäjän ruumiillistuma, pikkurikollinen, saa jatkaa mellastustaan. Jotenkin kuvastaa koko kansaa tämä nro 49.
Edustaako Artjuhin sinusta todellakin tyypillistä venäläistä jääkiekkoilijaa? Ei todellakaan. Hän on venäläiseksi pelaajaksi melkeinpä poikkeuksellinen joka suhteessa. Enemmän hän suomalaista pelaajaa muistuttaa kuin venäläistä, tosin tuon kokoluokan pelaajaa ei Suomella ole tainnut koskaan olla.

Diktatuurin ja mafioosojen seassa kun elää niin ei normaalia ajankuvaa elämään saa.
EU taitaa olla enemmän diktatuuri kuin Venäjä. Kannattaisi joskus kysyä oikeasti Venäjällä asuvien tai asuneiden ihmisten mielipiteitä maasta. Yleensä se on niin, että jos ihminen on asunut Venäjällä tai viettänyt siellä paljon aikaa, suhtautuu hän maahan paljon myönteisemmin kuin joku typerä perusjuntti joka ei tiedä maasta oikeasti mitään. Venäjä on rento maa joka on omalla tavallaan Suomea paljon vapaampi yhteiskunta.
 
Ja varjele noita Suomen herroja, etteivät toista kertaa löisi päätään Karjalan mäntyyn - Väinö Linna.

Vigil Ignis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Boston, Skins.
Tätä kirjoittaessa joka ketjussa väännetään Artjuhinista ja joka toisessa spekuloidaan mitä tapahtuu Suomen ja Venäjän pelissä. Spekuloidaan sitä sitten täällä, sillä tänäänhän tuo peli pelataan ja on aika pistää maanantain otteluketju pystyyn viimeisen jatkolohkojen pelipäivän merkeissä.

Matsissa on muitakin jännitteitä, kuten se, telooko Death From Above -Artjuhin suomalaisia lasarettiin ja turnauksesta ulos, ja löytyykö Suomelta kurinpalauttajaa jos Artjuhin esim. Vehasen ajelee. JA:n ketjujen ajatusmaailmaltaan vinoutuneimmat väkivaltafriikit varmaan hihkuisivat muna kovana "lätkä on äijien kontaktipeli, senkin ämmät"-tyyppisiä jälkiorgastisia vuodatuksia ja suoltaisivat sivukaupalla puolustelevia tekstejä, jos Artjuhin vaikkapa tilttaisi jonkun Granlundin aivotärähdyksen kautta 19-vuotiaana varhaiseläkkeelle, vai mitä? Liikaa ei saisi Venäjänkään tekemisistä provosoitua, sillä olennaista on säilyttää tiimi ehjänä ja ilman pelikieltoja puolivälierää varten.
Arttu on tehnyt tehtävänsä, lähes jokainen ainakin Suomessa tuntuu pelkäävän hänen tekosiaan ja ihan aiheesta. Miehen eliminoimiseen on hyvin yksinkertainen konsti, ainakin paperilla: T.Ruutu. Jos jonkun päätä Arttu hakee niin sen tulisi olla Tuomon, case Biryukov. Kun Arttu jossain vaiheessa tulee kentälle niin Tuomo heti vierelle korvaan supattamaan tanssikutsut, jos ei lähde niin pari provosoivaa taklausta luulisi pudottavan Artun hanskat. Matsi ei ole Suomelle elintärkeä, T.Ruutu on uhrattavissa yleisen hyvinvoinnin takia tästä pelistä ja hän jos joku osaa puolustaa itseään ilman hanskoja Artyukinia vastaan. Ei, en halua että Tuomo lähtee päähänlyöntikilpailuun vaan roikkuu paidassa ja ja puolustaa itseään sitomalla. Silleen se Arttu(kin) lähtee matsista, Biryukovin kolaaminen kuitattu Venäjän puolelta ja kaikilla hyvä olla.
 

Lohipoika

Jäsen
Silleen se Arttu(kin) lähtee matsista, Biryukovin kolaaminen kuitattu Venäjän puolelta ja kaikilla hyvä olla.
Tai sitten vain sovittaisiin, että antaa menneiden olla menneitä ja ollaan kaikki vaan kavereita. Miksi pitää aina lähteä kostamaan?
 
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Yleensä se on niin, että jos ihminen on asunut Venäjällä tai viettänyt siellä paljon aikaa, suhtautuu hän maahan paljon myönteisemmin kuin joku typerä perusjuntti joka ei tiedä maasta oikeasti mitään.
Tämä koskee aika lailla maata kuin maata. Useimmiten, kun ihminen on ulkomailla on asunut, hän myös suhtautuu "vanhaan kotiinsa" positiivisemmin kuin maasta käytännössä mitään tietämätön henkilö. Venäjä ei varmasti ole mitenkään poikkeuksellinen tässä mielessä -> turha sinänsä mainita edes koko asiaa.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Kannattaako näiden vanhojen vaippahousujen puheita ottaa niin tosissaan?
Sinähän et tiedä näistä asioista mitään kun onnettomassa yksilöiden tukahduttamis-maassa ei ole saanut eikä saa edellenkään puhua mistään asioista mistä ei Haltija Herra tykkää.

Edustaako Artjuhin sinusta todellakin tyypillistä venäläistä jääkiekkoilijaa? Ei todellakaan. Hän on venäläiseksi pelaajaksi melkeinpä poikkeuksellinen joka suhteessa. Enemmän hän suomalaista pelaajaa muistuttaa kuin venäläistä, tosin tuon kokoluokan pelaajaa ei Suomella ole tainnut koskaan olla.
Ei edusta tyypillistä venäläistä jääkiekkoilijaa paljonkaan, enemmän tyypillistä venäläistä ihmistä tarkoitin. You Know?

EU taitaa olla enemmän diktatuuri kuin Venäjä. Kannattaisi joskus kysyä oikeasti Venäjällä asuvien tai asuneiden ihmisten mielipiteitä maasta. Yleensä se on niin, että jos ihminen on asunut Venäjällä tai viettänyt siellä paljon aikaa, suhtautuu hän maahan paljon myönteisemmin kuin joku typerä perusjuntti joka ei tiedä maasta oikeasti mitään. Venäjä on rento maa joka on omalla tavallaan Suomea paljon vapaampi yhteiskunta.
Muhaahaaa tarviitko parempia lääkkeitä? Ai niin täällä niitä saadaan reseptillä oikean lääkärin kautta..Ei huolto-asemilta iigoreilta Ladan tai volgan kontista.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Neuvostoliitosta tähän päivään...

Norja johtaa jo 2-0, ensimmäinen läpiajosta yv:llä, hetkeä aiemmin patonki epäonnistui av:lla läpiajossa. Nyt tuli sitten maali siirretyn rangaistuksen aikana. Puei jäi vähän voimattomaksi, ei mielestäni hänen piikkiinsä menneet maalit.
 
"Kaikki Näsinneulassa eksistoivat ovat muiden ihmisten yläpuolella." -Alivaltiosihteeri filosofikohusta-
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Sinähän et tiedä näistä asioista mitään kun onnettomassa yksilöiden tukahduttamis-maassa ei ole saanut eikä saa edellenkään puhua mistään asioista mistä ei Haltija Herra tykkää.
En tiennytkään että Suomi on "onneton yksilöiden tukahduttamis-maa". Mutta jos olet tätä mieltä niin mikäpä siinä.

Ei edusta tyypillistä venäläistä jääkiekkoilijaa paljonkaan, enemmän tyypillistä venäläistä ihmistä tarkoitin. You Know?
En edelleenkään ymmärrä. Millä tavalla edustaa tyypillistä venäläistä ihmistä? Kuinka monta venäläistä tunnet ja millä tavalla Artjuhin muistuttaa heitä?

Artjuhinin vanhan kämppiksen Janne Niskalan mukaan Artjuhin on rento ja mukava tyyppi.

Muhaahaaa tarviitko parempia lääkkeitä? Ai niin täällä niitä saadaan reseptillä oikean lääkärin kautta..Ei huolto-asemilta iigoreilta Ladan tai volgan kontista.
Muhahaa vaan itsellesi.
 
Ja varjele noita Suomen herroja, etteivät toista kertaa löisi päätään Karjalan mäntyyn - Väinö Linna.
Suosikkijoukkue
KalPa
En tiennytkään että Suomi on "onneton yksilöiden tukahduttamis-maa". Mutta jos olet tätä mieltä niin mikäpä siinä.


En edelleenkään ymmärrä. Millä tavalla edustaa tyypillistä venäläistä ihmistä? Kuinka monta venäläistä tunnet ja millä tavalla Artjuhin muistuttaa heitä?

Artjuhinin vanhan kämppiksen Janne Niskalan mukaan Artjuhin on rento ja mukava tyyppi.


Muhahaa vaan itsellesi.
Kielimuuri taitaa olla välissä kun et ymmärrä.

Tunnen useita venäläistaustaisia. No kerro sinä mulle yksi rehellinen venäläinen? Vankilassa olevia ei lasketa mukaan (tyyliin hodorkovski).
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Kielimuuri taitaa olla välissä kun et ymmärrä.
Mitään kielimuuria ei ole välissä. Asun mielestäsi "onnettomassa yksilöiden tukahduttamis-maassa" ja kysyin sinulta, että miksi Suomi on mielestäsi tällainen.

Tunnen useita venäläistaustaisia. No kerro sinä mulle yksi rehellinen venäläinen?
Minulla on ollut mm. venäläisiä työkavereita. Ihan samanlaisia perustyyppejä kuin suomalaisetkin. Eivät ole varastaneet työpaikalla ja tekevät enemmän töitä kuin suomalaiset keskimäärin.

Mutta nyt loppuu osaltani tämä paskanjauhanta tässä ketjussa.
 
Ja varjele noita Suomen herroja, etteivät toista kertaa löisi päätään Karjalan mäntyyn - Väinö Linna.

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Eikös tuota keskustelua Venäjästä voisi jatkaa Vapaan puolella. Ai niin, TOJ:n porttari estää. Ei muuta kuin ottelua odottelemaan, parempi voittakoon ja ylilyöntejä en toivo. Kovaa ja rehtiä peliä kyllä, puolin ja toisin.
 
Sit on my face and tell me that you love me.

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Norja johtaa 3-1 ensimmäisen erän jälkeen.

Tässähän on vielä Suomi-Norja puolivälieräkin mahdollinen. Todennäköisyys sille kuitenkin on melko alhainen. Asia taitaa tyssätä viimeistään siihen skenaarioon, että Sveitsi muka voittaisi sille merkityksettömässä ottelussa USA:n. Ellei sitten jenkeille osu just nyt paha kankkuspäivä ja Sveitsiä kiinnostaisi edes vähän alusta. Tietysti Suomi menisi sitten tässä kohtaa tyrimään omat saumansa ja joutuisikin Kanadan käsittelyyn.

On näillä kiva aina spekuloida.
 
patahistory.com

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja FC Wacker Innsbruck
Jevgeni Artjuhin on tuonut aivan uudenlaisen ulottuvuuden näiden kisojen seuraamiselle. Hän taitaa olla nykyään yleisön suosikki ainakin Suomessa, Tshekissä sekä Sloveniassa. Tshekissäkin seurattaneen tänään Jevgenin edesottamuksia silmä kovana.

Jevgenin aiempiin edesottamuksiin en ota kantaa, mutta hyvällä omalla tunnolla voidaan sanoa, että kaveri on ns. tulessa ja varmasti aiheuttanee ainakin jonnin verran pahennusta iltapäivän ottelussa.

Tuli tossa nopeesti maanantain työpäivän kunniaksi vilkaistua tarkemmin, että mikäs mies tämä Jevgeni oikein on. Tokihan pelaaja on ainakin jollakin tavalla tuttu, mutta viime aikojen vähintäänkin värikkäät esiintymiset sekä jäällä että mediassa herättivät tämmöisen kesätunnelmissakin olevan kiekkoihmisen mielenkiinnon.

Sain selville muun muassa, että...

...Jevgenin faija on palvellut järjestelmää käväisemällä avaruudessa ja kehittelemällä asiaan liittyvää teknologiaa

ja

...Jevgeni on saanut pelikieltoa jalkapyyhkäisystä, jota jälkeenpäin pahoitteli


Se nyt lienee selvää, että Suomen pakkien pitäisi turpakäräjienkin uhalla muistaa ilmoittaa Jevgenille, että sen veskarin päälle ei ajeta. Sen verran kovaa Jevgeni kolasi jo ainakin Kristanin. Salmela ei muistaakseni ainakaan pelkää pientä alakynteen jäämistäkään.

Mielenkiintoista on myös nähdä onko Jevgeni saanut suomalaisista henkisen yliotteen jäänpyyhkimisepisodilla vai onko käynyt pikemminkin niin, että Jevgeni on onnistunut sisuunnuttamaan suomalaiset antamaan erikoiskohtelua.

Very interesting.
 
Arancionero
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Pitää varmaan katsoa ruotsinkieliseltä tuo suomen ottelu, kun Mertarannan kirkumista ei pysty kuuntelemaan. Itku varmasti alkaa jo ennen kuin aloituskiekko on tiputettu jäähän ja sitä itkua/kiljuntaa riittää siihen asti, kun matsi päättyy. Välillä haetaan hyväksyntää omille näkemyksille studiosta ja sitten taas mennään...
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja FC Wacker Innsbruck
Pitää varmaan katsoa ruotsinkieliseltä tuo suomen ottelu, kun Mertarannan kirkumista ei pysty kuuntelemaan. Itku varmasti alkaa jo ennen kuin aloituskiekko on tiputettu jäähän ja sitä itkua/kiljuntaa riittää siihen asti, kun matsi päättyy. Välillä haetaan hyväksyntää omille näkemyksille studiosta ja sitten taas mennään...
Ei sitä Mertarantaa kannata niin vakavasti ottaa. Kannattaa enemmän ottaa sen Artjuhinista raivoaminen hjuumorilla.

Jevgenihän oli Antzan ylivoimainen suosikki jo Venäjän pelatessa Slovakiaa ja Sloveniaa vastaan - puhumattakaan siitä, missä sfääreissä Anteron arvostus Artjuhinia kohtaan on nyt. Odotettavissa siis huikeaa tykittämistä ja dissaamista :)


EDIT: Tokihan se dissaaminen uppoaa vähemmän kiekkoa seuraavaan massaan, kuin kuuma veitsi voihin. Esimerkiksi Krysztof Oliwa nousi joissakin kisoissa vähäksi aikaa jopa Saatanan ja Josif Stalinin edelle suomalaisten pahuustilastossa Anteron propagandan ansiosta. Edelle jäi niukasti vielä A.H.
 
Viimeksi muokattu:
Arancionero

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Ranska löysi uuden taktiikan jolla Norja yritetään kaataa. Gras veti hirveällä huitaisulla Auvitua naamaan niin että on hampaat kipeänä, ja Olimb saa tilantesta 2+2min. Nopeastihan se tilanne kävi maalin kulmalla mutta hauskaa miten tuomarit tilanteen jälkee arpoivat tilanteesta rangistuksen, sellainen kevyt housuun paskominen kun näkivät että kaverilta tulee verta suusta ja huuli auki. Peli kuitenkin 2-4 Norjalle. Näkemättä tilannetta on hienoa arpoa rangaistukset, vain sillä perusteella että jotain siinä kävi.

Tuomareiden toiminta ei vielä tämän turnauksen aikana ole muutenkaan vakuuttanut. Toivotaan nyt Norjalaisille voittoa, hienoa nähdä "pienempiä" maita jatkossa välillä.

Suomen ja Venäjän "hegemoniaottelua" odotellessa. Eiköhän siellä jotain kahinaa nähdä.
 
Viimeksi muokattu:
Alfa Romeo - La meccanica delle emozioni

jarne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC #52
Tuomareiden toiminta ei vielä tämän turnauksen aikana ole muutenkaan vakuuttanut.
Tässähän alkaa meidän sadomaso-pillipiiparit näyttämään ammattimiehiltä kun näitä pellejä seuraa. 4 tuomaria keskustelee hetken ja arpoo 2+2 minuuttia vieressä luitelleella norjalaiselle, kun oma mies vetäisee 2 käden viikatteella ranskiksen naaman auki.

Mistä näitä "tuomareita" oikein tulee?
 
Timo Everi.

Sic

Jäsen
Venäjä-Suomi -pelistä ei ainakaan tunnetta tule puuttumaan, varmasti todella mielenkiintoinen peli tulossa ja kiekkoviihdettä tulossa varmasti koko rahan edestä. Tällähetkellä tuntuu siltä että Venäjä tulee kouluttamaan etenkin suomen puolustusta mutta saa nähdä miten todellisuudessa on, olisihan se mehukasta voittaa Venäjä, kaupan päälisiksi jos saisi Artjuhinin suihkuun niin se vasta mukavaa olisikin. Mutta ei mennä asioiden edelle :)

Sveitsi-USA pelistä ennustaisin melko tasaista vääntöä vaikka Sveitsillä ei jatkopaikkaan enää olekaan mahdollisuuksia, USA kuitenkin vienee parilla maalilla.

Saksa-Tsekki -ottelusta veikkaisin varsinaisella peliajalla tasuria, ja sitten saa nähdä kumpi hoitaa homman. Tuskin Tsekki ihan täysillä tähän tulee, mikä saattaa muuttaa pelin asetelmia.

Kanada-Ruotsi -pelissä sympatiat menevät kanukeille, kukapa sitä ruotsillekaan voittoa toivoisi (toki siinä tapauksessa jos swedut saisivat kovemman vastuksen puolivälieriin). Eiköhän tästä tiukka huipennus saada F-lohkon ykköspaikasta.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Piti käydä hakemassa popparit valmiiksi. Eikä suinkaan itse peliä varten vaan siitä seuraavaan jälkipyykkiin täällä, jota on jo suorastaan huikeasti pohjustettu. Kävi pelissä miten tahansa, niin olen varma, että täältä tulee löytymään mahtavaa läppää aina talvisodasta lähtien.

Melkein olisi vedonlyönnin paikka, että paljonko pelikieltoa tulee paukkumaan. Ja jotten itse sellaiseen syyllistyisi huomattavan OT:n johdosta, niin veikataan, että Suomi vie vaisun Venäjän numeroin 3-2 ja mitään ylilyöntejä ei tulla näkemään.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
Lukko - HIFK
 • 1.90
 • 4.45
 • 3.20
Sport - Tappara
 • 3.75
 • 4.00
 • 1.83
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.