MM-kisat 2010: Päivä 12 (otteluseuranta 18.5.2010)

  • 141 112
  • 848

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Laitan vielä kerran, kun olen niin iloinen:

Venäjä-Kanada puolivälierä!

IHanaa Leijonat ihanaa.
 

Torpedo 360

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey & Manchester United
Mitä toi Mertaranta oikeen keuhkoo, vittu Kanada otetaan ryssä voitolla niin hyvä :D Kamala peli kun toivoo että Suomi ottaa kuokkaan. Vehanen saisi kyllä jatkaa häkissä, ottanut pari todella pahaa ja muutenkin näyttää ainoalta ketä pysyy ryssien kyydissä. Mutta Jalonen varmaan katsoo tästä pelistä että Vehanen on huonommassa vireessä kuin Rinne, toivottavasti ei!
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ylivoimamoottoriemme tilannenopeus ei näytä riittävän. Valitettavan isolta näyttää ero olevan NHL:n ja eurosarjojen starojen välillä. Perusjyrissä eroa ei huomaa.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Hämmästelin vaan miksi erityisesti jyväskyläisiä piikittelit kun nimenomaan nyt on kyseessä Suomen maajoukkuepelistä... mutta peace and love jne.
Siksi, että kun Vatasta kritisoin niin hyvin pian oli kaksi JYP:n kannattajaa puolustelemassa. Toki tein hätäisen olettamuksen kyseisten henkilöiden jyväskyläläisyydestä.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hoh. Kelasin tänään mennä paikan päälle matsia kattoo, mutta pääsin vasta töistä, joten en taida enää keretä. No, enpä vissiin menettäny hirveesti, tähän asti Vehaselta ilmeisesti yksi järkyttävä torjunta, Suomi on ollu ihan paska vaikka ne yrittää 110 lasissa ja Venäjä on ollu täysin ylivoimainen vaikka ne pelaa ilman luistimia. Niin ja Kovalchuk näköjään hamstrannut lisää mukavan miehen mainetta.

Rupes kyllä vituttamaan tuo tämän ketjun alun meininki, kuorossa eka nillitetään että tuleepa paska matsi ku ei oo panosta, Venäjä ei ees yritä ja Suomi yrittää, vitun tyhmiä kun ovat. Ja sit ku Venäjä tekee maalin ihmetellään miks Suomi on niin vitun paska ja Jyppi-homot ja Jalosen huorat ja ny rillataan ehehehe. Vittu. Onneks viisaat ihmiset pisti pahimmat urpot ojennukseen, enää ei oo ollu yhtä aivokuolemalta maistuvia viestejä.

Tää päättyy vielä 3-3, rankkareilla Suomelle. Sanokaa mun sanoneen.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Siksi, että kun Vatasta kritisoin niin hyvin pian oli kaksi JYP:n kannattajaa puolustelemassa. Toki tein hätäisen olettamuksen kyseisten henkilöiden jyväskyläläisyydestä.

En sen pahemmin puolustellut. Sanoin että tilanne oli hyvin sekava, mutta olisi pitänyt olla iholla. Nyt niin ei käynyt ja armahdan hieman tuon seikan takia...SILTI oli lähin pelaaja. Tuntuu olevan sielläkin päässä aika hikiset oltavat?
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ilmeisesti Juicyn mielestä rangaistusaitiossa on parempaa Hartsporttia kuin vaihtoaitiossa
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Koskaan ei ole tainnut tulla mentyä Suomen matsin aikana nukkumaan, mutta nyt olisi kyllä paikka. Peli taidetaan olla hävitty, ja toiseksi kun tällä ei ole mitään väliä, niin ei tähän peliin syty kyllä alkuunkaan.

Ilyan voisi joku käydä ajamassa. Ja toinen huomio, niin Vatanen on tässä pelissä jäänyt valitettavasti turhan poikaseksi, kruununa tuo seikkailu, jonka Vehanen onneksi pelasti.
 

akimoto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Edmonton Oilers, JJK, Man C
Saatanan ryssät, hakkaa mailalla ku akat. Hanskat jäähän perkele jos tapella haluaa!
 

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
-Vehasen piikkiin ei voi laittaa näistä maaleista yhtään.
-Tuomarit ovat ihan kassalla ja linja poikkeaa täysin kisojen tähän astisesta linjasta.
-Suomen pelaajat ovat totaalisia puukäsiä. Maalipaikkoja tuli ensimmäisessä erässä liukuhihnalta, mutta ei vaan maistu kenellekään.
-Loppujen lopuksi tämä on ihan haista paska peli, jolla ei ole mitään merkitystä. Kanada on pelannut paskasti, mutta ei ole Tshekkikään mikään ihmeellinen ollut, joten ihan sama kumpi tulee vastaan.
 
Haha, nämä tuomarit ovat kyllä aivan perseestä. Jokisella sentään on munaa haastaa ja vastata tohon tökkimiseen.
 

Rocco

Jäsen
Sanokaa nyt joku millä joku Osala tekee Kovalchukille yhtään mitään.
Vaikka tällä. Vaikka ei näissä kisoissa kukaan lähde kunnolla myllyttämään. Saa pian pelikiellon rullakiekonkin puolelle.

Tuskin Osala menee ketään telomaan, vaikka Dufva käskisi naama punaisena. Osku on siististi pelaava voimahyökkääjä, mutta jos tulee aihetta niin sitten reilusti mylly pystyyn.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös