MM-jalkapallo Hollanti-Argentiina 21.6.

  • 3 253
  • 29

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Panoksena siis lohkovoitto, kun molemmat ovat jatkoonpääsyn varmistaneet. Tulevat vastustajat ovat Meksiko ja Portugali, joiden keskinäinen järjestys selviää ennen tämän ottelun alkua. Mielenkiintoista onkin nähdä vaikuttaako tuo lopputulos joukkueiden kokoonpanoihin ja taktiikoihin. Tilanne on toki siinä mielessä eri kuin esim. eilen (Saksa vs Ecuador), ettei toinen joukkueista ole mitenkään selvästi soveliaampi vastustajaksi kuin toinen. Olettaa silti voinee, että Portugalia hieman enemmän vältellään.

Vastustajaspekuloinnit ja alla olevat varoitukset voivat saada aikaan sen, että kentällä nähdään paljonkin pelaajia, jotka eivät ole aiemmin näissä kisoissa esiintyneet. Argentiinalla varoitus löytyy Heinzelta, Saviolalta, Crespolta ja ilmeisesti loukkaantumisen takia ulkona olevalta Luis Gonzalesilta. Hollanilta puolestaan varoituksen päässä pelikiellosta ovat Bouhlarouz, Mathjisen, van Bronckhorst, Robben, Heitinga ja van Bommel. Ainakin osa näistä aloittanee penkillä.

Hollannin aloituksella on spekuloitu varsinkin kun eilisistä treeneistä sivussa olivat Heitinga ja van Bronckhorst, jotka harjoittelivat omillaan. Heitinga on kärsinyt akillesjänne ongelmista ja Gio puolestaan on saanut lievän tällin nilkkaansa. Molemmat huilannevat tänään varsinkin kun ovat vielä "varoitustililläkin". Tosin Heitingaa tuskin jää moni Oranje-fani kaipaamaan. Korttipelaajista myös Robben ja van Bommel aloittanevat tänään penkiltä. Robbenin paikan avauksessa ottanee (vihdoin!) Dirk Kuijt. Lähteistä riippuen (esim. Eurosport tai YLE) kokoonpaino vaitunee melko reippaasti, mutta Eurosportin (www.eurosport.com) tarjousta tukisin itsekin aika vahvasti, varsinkin kun van Basten on kertoillut Bouhlarouzin aloittavan varoituksesta huolimatta. Joten Oranje lienee tänään jotain tähän suuntaan: van der Sar, de Cler-Bouhlarouz-Ooijer-Jaliens, Cocu-Sneijder-van der Vaart, van Persie-RvN-Kuijt.

Argentiinaa saa pohjustaa joku kuka ennakkosuosikista sivullekirjoittanutta enemmän tietää. Tässä kuitenkin YLEn ennakoima avauskokoonpano: Abbondanzieri, Burdisso-Ayala-Milito-Sorin, Rodriguez-Mascherano-Cambiasso-Riquelme, Tevez-Cruz.
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämän päivän peli jännittää varmasti kaikkein eniten Saksan ja Englannin leireissä. Nimittäin kumman kaavioon napsahtaa puolivälierässä odottava Argentiina. Uskoisin että Argentiina on historia, tunteet ja urheilulliset syyt huomioituna juuri se vastustaja, jonka molemmat haluavat välttää. Vaikka olen suuri Argentiina-fani, niin olisihan se kerrassaan mahtavaa jos Argentiinan jäädessä lohkokakkoseksi puolivälierissä toteutuisi kaksi jalkapallomaailman kiihkeimmistä maaotteluista, Saksa-Hollanti ja Englanti-Argentiina. Nämä pelit eivät jättäisi ketään kylmäksi.

Tänään nähtäneen varamiehillä varustettujen jengien äärimmäisen näytönhaluista ja aktiivista peliä, näin toivon. Toivon myös että Messi tai Tevez on avauksessa. Kaikkein hartaimmin toivon Dirk Kuytin huonoa peliä, jotta hänen tuleva siirtosummansa Liverpooliin ei nouse.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Minä en halua Englanti-Argentiina puolivälierää, koska olen silloin Lontoossa ja silloin ainoa terveydellinen vaihtoehto taitaisi olla katsoa peli hotellihuoneessa :)

Sikälikin lohkovoitto olisi tärkeä, että Brasilia jäisi toiselle puolelle kaaviota ja ei voisi tulla Argentiinaa vastaan loppuottelua aiemmin.

Tämän päivän kokoonpanot noudattelevat pelikieltoja välttelevää linjaa, joten Crespoa ainakaan avauksessa nähdään, tuskin Saviolaakaan. Saviolle saattaa käydä kylmät, jos Tevez pelaa tänään erinomaisesti, niin ekan pudotuspelin kärkipari saattaakin olla Crespo - Tevez.
 

brehme_

Jäsen
Suosikkijoukkue
prosenttikiekko
Aika oletettavaa Pekermanilta: herrat Heinze, Crespo, Saviola pelikieltouhan vuoksi sivussa, tosin jompi kumpi hyökkääjistä tullee käväisemään kentällä. Hohhoijaa, näiden pelien pitäisi olla ilman muuta alkulohkon toisella kierroksella kun kumpikaan ei missään tapauksessa ole varmistanut jatkopaikkaansa. Uskoisin, että kummallekin joukkueelle on aivan yksi paskanhailee ollaanko ykkösiä vai kakkosia. Portugali ei oikeasti ole paljon Meksikoa parempi joukkue ja puolivälierissäkin vastustaja on suurella todennäköisyydellä Saksa, Ruotsi tai Englanti riippuen lohkosijoituksista ja ensimmäisestä pudotuspelikierroksesta. Aika tasainen kolmikko jos minulta kysytään vaikkei kysytäkään. Lohkovoitossa olisi toki yksi hyvä puoli - Brasilia tulisi vastaan aikaisintaan finaalissa.

Argentiina pelannee samaa 4-3-1-2-muodostelmaa kuin aikaisemminkin. Messi taitaa tulla taas Rodriguezin tontille jossain vaiheessa kikkailemaan. Jippii, eiköhän peli pääty 1-0 Argentiinalle kun kulmatilanteessa naamiokostaja Sorin nousee ylös ja tuikkaa pallon verkon perukoille. Vielä kerran, ikävää että näiden huippumaiden kohtaaminen pilataan sillä, että molemmat ovat varmistaneet jo jatkopaikkansa.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Kuvernööri kirjoitti:
Vaikka olen suuri Argentiina-fani, niin olisihan se kerrassaan mahtavaa jos Argentiinan jäädessä lohkokakkoseksi puolivälierissä toteutuisi kaksi jalkapallomaailman kiihkeimmistä maaotteluista, Saksa-Hollanti ja Englanti-Argentiina. Nämä pelit eivät jättäisi ketään kylmäksi.

Olisihan se todellista hunajata, jos ensin kaatuisi tänään Argentiina ja sitten Ruotsin voittanut Saksa. Faktat vaan eivät puhu milläänlailla tälläisen skenaarion puolesta, sillä sen verran heikkoa on Oranssien peli kisoissa ollut. Alla on kaksi voittoa huonolla pelillä ja toivoa sopii, että tänään tulisi voitto vihdoin hyvällä pelillä, jossa pallo ja pelaajat liikkuvat. Tämän takia pitääkin toivoa, ettei Hollanti siirry johtoon ottelun alussa. Muuten peli menee todennäköisesti taas pelkäksi puolustamiseksi ja joukkue valuu alas van der Sarin syliin. Olisi siis mielenkiintoista nähdä joukkue takaa-ajo asemassa pelaamassa rohkeaa hyökkäyspeliä, jonka pitäisi olla joukkueen tavaramerkki. Sneijder voisi alkaa pikkuhiljaa väläyttelemään edes jotain ja van der Vaart paukuttamaan maaleja.

1,2, ja 2,3. Eikä vituta, vaikkei natsaisikaan.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Taitaapa tulla aika antikliimaksi. Molemmilla iso osa avauksen miehiä aloittanee penkillä pelikieltouhan vuoksi. Yhdyn aiempiin mielipiteisiin, ettei näiden pelien säästäminen viimeiseksi alkulohkopeliksi (mikä on sinänsä loogista) ole järkevää tämänmuotoisen korttisäännön takia.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
DAF kirjoitti:
Taitaapa tulla aika antikliimaksi.

Eipä tästä pelistä ole todellakaan paljoa odotettavissa. Hyökkääjillä tulee olemaan tilaa heikon puolustusinnon ja korttien välttämisen siivittämänä yllin kyllin, joten tulosvetoon voisi yrittää jotain 3,4,5-3,4,5 tsydeemiä.
Nistelrooyn hattutemppu olisi mukava yllätys...
 

brehme_

Jäsen
Suosikkijoukkue
prosenttikiekko
Itse toivoisin näkeväni tänään Marco Van Bastenin tässä näytösottelussa Van Nistelrooyn tontilla. Hevosvoimia on säästeltävä jatkoa ajatellen ja sitäpaitsi onhan MVB ehdottomasti joukkueen toiseksi kovakuntoisin maalintekijä. Ikääkin vähemmän kuin Chris Chelioksella!
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Tuskin tästä nyt mitään antikllimaksia tulee, Argentiinalla on sen verran leveä vaihtopenkki, että periaatteessa ihan sama ketä kentälle laittaa, taitoa ja näyttävyyttä riittää. Kummallakaan joukkueella ei ole mitään syytä lähteä pelaamaan nollaa, koska tappio ei siis mikään katastrofi ole.

Argentiinalle 3-1
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Veikkaisin että aika varovaista peliä tullaan näkemään. Turhia loukkaantumisia ja pelikieltoja ei kummankaan joukkueen pelaajat halua ottaa.
Uskon myös tämän lohkon joukkueille olevan melkoisen yhdentekevää sijoittuvatko lohkossaan ykköseksi vai kakkoseksi. Suosikkini Argentiinan meno on ainakin ollut sen näköistä, että on näin faninäkökulmastakin aivan sama kuka sieltä tulee nyt tai seuraavalla kierroksella vastaan. Tärkeämpää huolehtia, että oma peli pysyy uomissaan. Lohkovoitto tietysti olisi sikäli kiva, että Brasilia -kohtaaminen säästyisi finaaliin Copa America -revanssiksi.
Toivotaan nyt kuitenkin, että kävelyksi ei mene tänäänkään ja kisojen vakuuttavin keskikenttä & hyökkäyskalusto pyörittelee oranssipaidat pahemman kerran solmuun. Ennakoitua Tevezin avauskokoonpanodebyyttiä odotetaan myös innolla.
 

hermosillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Iirot
Mike kirjoitti:
Uskon myös tämän lohkon joukkueille olevan melkoisen yhdentekevää sijoittuvatko lohkossaan ykköseksi vai kakkoseksi.

Jos tarkastellaan vuoden 2002 ja 1998 kisoja, niin väittäisin että tuolla C-lohkon voitolla on melko suurikin merkitys. Toivottavasti tämä putki jatkuu näissäkin kisoissa ;)
 

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
DAF kirjoitti:
Taitaapa tulla aika antikliimaksi.

No sehän siitä tuli, varsinkin jos ei kumpaakan joukkuetta erityisesti fanittaisi.

Hollanti oli ensimmäisellä jaksolla aktiivinen kuin puukenkä. Puolustus valui kuten edellisissäkin peleissä, eikä RvN:lle saatu palloja lainkaan. Kuyt yritti sätkiä, mutta eipä riittänyt mihinkään. Van Persie oli taas Serbia-ottelun tapaan täysin näkymätön, myös Sneijder & van der Vaart pysyttelivät varjojen mailla. Oikeaksi pakiksi tullut Kew Jaliens pyöri kuin kuuluisa ryssä Stocmannin ovissa Tevezin koukuissa. Onnella selvittiin ekasta puoliajasta ilman takaiskua.

Toisella jaksolla Argentiina alkoi varmistella tasuria ja siitä seurauksena saatiin jo muutama läheltäpiti-tilanne. De Clerin nousut olivat parasta antia ja miehelle toivoisi vastuuta jatkossakin. Voi kun pelaisi oikealla! Tuolle tontille Jaliens ei kyllä tuonut minkään sortin ratkaisua. Jopa Heitinga hoitaa homman vakuuttavammin. Vaihdosta tulleet Babel, Landzaat & Maduro olivat tyhjiä housuja kaikki. Babel ja Maduro ovat maajoukkueessa tuoreita kasvoja ja tullevat olemaan osa Oranjea kyllä vielä pitkään, mutta kyllä sitä nyt silti jotain saa aina odottaa. Miksi joukkueeseen on valittu Jan Vennegoor of Hesselink jos häntä ei tällaisissa tilanteissa käytetä? Tänään tappio olisi tuonut saman sijoituksen kuin tasuri, joten miksi näin?

Loppukevennys: van Basten taktikoi tänään tasurin, jotta Hollanti välttää muuton toiselle paikkakunnalle ja samalla vältetään ½välierissä kisaisäntien kohtaaminen. Lopulta Hollanti talsii finaaliin "helppoa" tietä Portugali -> Englanti -> puolivälierissä Brassit tiputtava Espanja. Finaalissa toistuu lähtöasetelmaltaan 1974, vaan ei lopputulokseltaan ja Oranje ottaa omansa!
 

MS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Et-Po 72, EuPa, Veitsiluodon Vastus,Hoopi Hänninen
Tästä pelistä ei kannata hirveitä johtopäätöksiä vetää. Tiukkaa taistelua olisi nähty, jos olisi taisteltu jatkopaikasta. Molemmat joukkueet ovat iskussa, kun jatkopelit alkavat.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Odotettu höntsäily takana, tietysti vähän enemmän toivoneena olo on hieman pettynyt. Argentiina pelasi todella vahvan pelin, teki juuri sen minkä tarvitsi lohkovoittoon. Hollanti, tosin vaihtomiehisenä, ei juurikaan paikkoja saanut. Van Nistelrooy oli aivan turha kentällä, kun kukaan miestä ei muistanut ruokkia palloilla.

Oma suosikkini, Coloccini, pääsi Burdisson loukkaantumisen myötä kentälle ensimmäistä kertaa kisoissa. Toivottavasti Burdissolle ei käynyt pahemmin, nimittäin pakko myöntää, että Coloccini oikeana pakkina ainakin tänään oli huonompi (ei nyt mikään huono kuitenkaan) kuin Burdisso. Toppariosastolla Milito taasen oli ihan vakuuttava, puolustussuuntaan parempi kuin Heinze, mutta pallon kanssa jonkun verran heikompi. Messi ja Tevez näyttivät tänään, sen miksi Crespo &Saviola tulee olemaan näissä kisoissa jatkossakin avauksen kärjet. Hienoja pelaajia molemmat, mutta imo Saviola &Crespo esittäneet valmiinpia otteita peleissä. Seuraavat kisat sitten ovatkin jo tuon toisen kaksikon heiniä.

Pekermanilla on kyllä mahtava ryhmä koossa.
 

solamnic76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlos Tevez... siis punaistako pitää kumartaa?
Tpip kirjoitti:
Oma suosikkini, Coloccini,

Hoopin sanoin: isokokoinen tuo käkkäräpää, vaaleatukkainen Mario Kempes.

Argentiina oli todella vahva. Kyllä jopa Brasilian puolustus on helisemässä noiden vikkelien taitoveikkojen kanssa.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Musta87 kirjoitti:
Loppukevennys: van Basten taktikoi tänään tasurin, jotta Hollanti välttää muuton toiselle paikkakunnalle ja samalla vältetään ½välierissä kisaisäntien kohtaaminen. Lopulta Hollanti talsii finaaliin "helppoa" tietä Portugali -> Englanti -> puolivälierissä Brassit tiputtava Espanja. Finaalissa toistuu lähtöasetelmaltaan 1974, vaan ei lopputulokseltaan ja Oranje ottaa omansa!

Juu, yksi pieni elefantti marssi näin aurinkoista tietä eteenpäin.....Eipä tässä ole oikeastaan mitään lisättävää aiempiin kommentteihin koskien tätä peliä tai yleensä koko Hollannin turnausta. Jos kerran ollaan päätetty puolustamalla ja muutamalla vastaiskulla sekä erikoistilanteella ratkaista ottelut, niin lycka till vaan. Aivan varmasti Hollanti pystyy puolustamaan myös Portugalia vastaan 0-0 ja ratkaisemaan sitten rankkareilla. Eri asia on sitten ketä tälläinen totaalitylsyys kiinnostaa. Cryuff, Neeskens, van Basten, Gullit, Koemann, Rijkaard......ikävä on.

No, lähden seuraamaan kisoja mökille ja lupaan luovuttaa Hollannin mestaruudesta mahdollisesti voittamani muutama sata euroa Kaunialan sotavammasairaalalle. Taitaa valitettavasti jäädä luovuttamatta tällä kertaa.
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Saatiinhan se tylsä nolla-nolla sieltä!

Psykopaatti-Coloccini otti yllättävän rauhallisesti eilen. Kokonaisuudessaan täytyy kyllä sanoa että rakas Argentiina on edelleen täynnä todellisia rottia. Rotta-Ayala tempaisi eilen ihanan kyynärpäämoukun Van Der Vaartia kylkeen. Ayala pelaa jalkapalloa vähintään yhtä paljon käsillään kuin jaloillaan. Coloccinin koiruudet lähentelee jo psyykkistä häiriötä. Milito on myös varsinainen rotta, likaiset taklaukset ja jälkipelit ovat olennainen osa tämän oivan topparin pelitapaa. Tähän kun lisätään Gaby Heinze, JP Sorin, konna-Mascherano niin kusipäärottien joukkue on valmis.

Vielä vähän punaisia kortteja niin pistetään 90-kisat uusiksi! Myös rumaakin rumemmat kampaukset ovat taas jengissä, mikäs sen mahtavampaa. I love this team.
 

solamnic76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlos Tevez... siis punaistako pitää kumartaa?
Kuvernööri kirjoitti:
kusipäärottien joukkue on valmis.

Onko tulkittavissa niin että Argentiina ei ole suosikkijoukkueesi? Onneksi muissa joukkueissa ei tälläisiä jalkapallon tappajia ole. Robbenin joutsenlentojakin on vain ilo katsella.
 

Dante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vittu mikä kimppahölkkä. Saisivat laittaa ykkös- ja kakkoskorin jengien keskinäiset lohkojen toisiksi peleiksi niin vältyttäisiin tämmöisiltä. Monta potentiaalista futisherkkua menee vituiksi, kun saletissa olevat togoja ja iraneita kyykyttänet huippumaat höntsäävät puolivaloilla kaikki starat penkillä tsettien pelossa. Argentiina-Hollannilta on lupa odottaa enemmän. Riqelme (tai miten kirjoitetaankaan) on aika konna silti.
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
solamnic76 kirjoitti:
Onko tulkittavissa niin että Argentiina ei ole suosikkijoukkueesi? Onneksi muissa joukkueissa ei tälläisiä jalkapallon tappajia ole. Robbenin joutsenlentojakin on vain ilo katsella.

Päinvastoin. Argentiina on suurin suosikkijoukkueeni, osin juuri näistä antijalkapalloilullisista syistä. Edellinen kirjoitus ei siis ole sarkasmia.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
MS kirjoitti:
Tästä pelistä ei kannata hirveitä johtopäätöksiä vetää. Tiukkaa taistelua olisi nähty, jos olisi taisteltu jatkopaikasta. Molemmat joukkueet ovat iskussa, kun jatkopelit alkavat.

Olipa täyttä paskaa tuutin täydeltä, pikku kivaa höntsäilyä jossa ei ollut missään vaiheessa todellista taistelua voitosta. Argentiina vaikutti leikitellenkin pitävän Hollannin pihdeissään ja Argentiina olikin lähempänä tehdä pelissä maalin vaikka aika onnetonta sekin yrittely oli.

Argentiina siis voitti lohkonsa ja saa Meksikon vastaansa 1.pudotuspelikierroksella jonka jälkeen lohkovoitosta palkinnoksi Argentiina pääsi kaaviossa sellaiselle puolelle että vastaan tulee Saksa (tai häviävän pienellä mahdollisuudella Ruotsi). Hollanti sen sijaan saa ensiksi vastaansa Portugalin ja jos Portugali kaatuu niin sitten vastaan tulee naurettavan helpot Englanti tai Ecuador. Argentiinan olisi melkeimpä kannattanut hävitä eilen niin se olisi päässyt helpommalla sillä Portugalin ja Meksikon ero on kuitenkin marginaalinen verrattuna siihen että siitä seuraavaksi saa vastaan Saksan tai Englannin tai jopa Ecuadorin.
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eri mieltä flintstonen kanssa. Meksiko on ikuinen pikkuveli ja Argentiinalle erittäin sopiva vastustaja. Varma rutiininomainen 1-0, 2-0 voitto luvassa. Portugali olisi ollut todella paha. En olisi ollenkaan varma Hollannin jatkoonmenosta tuossa pelissä.

Englanti ja Saksa sitten puolivälierissä, eipä tosiaankaan ole eroa. Englanti on pelannut huonosti, mutta Wayne Rooney tulee olemaan huippuiskussa ja Englanti parantaa vielä. Saksa on kyllä paha, hurmoksessa pelaava nuori jengi täynnä huippuluokan pelaajia hyökkäyspäässä. Uskon silti että Argentiina hoitaa.

Käsittääkseni lohkovoiton suurin bonus oli se, ettei Brasilia tule vastaan vielä välierävaiheessa, olenko oikeassa?
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Tpip kirjoitti:
Messi ja Tevez näyttivät tänään, sen miksi Crespo &Saviola tulee olemaan näissä kisoissa jatkossakin avauksen kärjet. Hienoja pelaajia molemmat, mutta imo Saviola &Crespo esittäneet valmiinpia otteita peleissä. Seuraavat kisat sitten ovatkin jo tuon toisen kaksikon heiniä.

Pekermanilla on kyllä mahtava ryhmä koossa.

Messin ja Tevezin puolustukseksi on sanottava sen verran, että aiemmissa peleissä keskikenttä on tukenut kärkimiehiä ihan urakalla, jolloin siellä on ollut helppo pelata. Eilen kk makasi paljon alempana ja suurimman osan aikaa Messi ja Tevez saivat näperrellä kahdestaan Hollannin puolustusta vastaan.

Sen verran kaksikon pelistä, että Tevez oli mielestäni oikein hyvä. Haastoi ja puski taidolla maalille. Muutaman kerran sai itselleen pelattua paikan ja hankki varmaan 5-kulmapotkua lisukkeeksi.
Messi ei sen sijaan päässyt oikein mihinkään ja syötötkään eivät löytäneet omia miehiä. Vaisu esitys häneltä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kuvernööri kirjoitti:
Englanti ja Saksa sitten puolivälierissä, eipä tosiaankaan ole eroa. Englanti on pelannut huonosti, mutta Wayne Rooney tulee olemaan huippuiskussa ja Englanti parantaa vielä. Saksa on kyllä paha, hurmoksessa pelaava nuori jengi täynnä huippuluokan pelaajia hyökkäyspäässä. Uskon silti että Argentiina hoitaa.

Portugali on parempi kuin Meksiko mutta minusta näissä kisoissa nähty Saksa on noin valovuoden edellä räpellyksestä toiseen edenneeseen Englantiin verrattuna. Saksalla on potenttiaalia mennä vaikka päätyyn saakka, näissä kisoissa nähdyn Englannin pelit saattavat päättyä jo Ecuadoria vastaan mutta viimeistään Hollanti/Portugali teurastaa mielikuvituksettomat engelsmannit. Englanti on ainakin minun näkemissäni peleissä ollut luokattoman huono ja Saksa erittäin vahva.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös