MM 2020: Suomi

Suosikkijoukkue
Ässät
Ihan vaan jos idea oli tehdä mahdollisimman vahva Suomen joukkue niin kyllä sanoisin, että NHL:stä ainakin Vatanen ja Määttä kiilaavat eteen, mahdollisesti muutama muukin puhumattakaan NHL:n ulkopuolella pelaavista pakeista. Ideaalissa tapauksessa Laaksonen ja Vaakanainen eivät ainakaan vielä ole mielestäni ykkösvalintoja Suomen puolustukseen.
Yritin katsoa pelaajia, joilla ei ole soppari katkolla... PL Koivu. Ja sitten katsoin vähän kätisyyksiä.

Katsotaan, mikä jätkien taso on keväällä. Toivottavasti Urkki pysyis terveenä...se o kova poika.

Mutta joo, tod. Näk Lehtonen, Lepistö ja Ohtamaa... Tai ainakin yksi tästä kolmikosta löytyy kokoonpanosta.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Kristallipallo näyttää:

Pesonen-Barkov-Rantanen
Donskoi-Hintz-Kakko
Lehkonen-Kotkaniemi-Haapala
Pakarinen-Hartikainen-Anttila

Heiskanen-Nutivaara
Lindell-Ohtamaa
Lindbohm-Hakanpää

Raanta
Metsola

Pitää laittaa viesti muistiin ja palata seuraavaksi asiaan kun joukkue julkaistaan.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Muistanko ihan väärin, mutta eikö jalonen sanonut yhdessä haastattelussa viime kisojen aikoihin että ensi kisoihin (2020), olisi tulossa reippaasti NHL ukkoja?
Paha tietty ennakoida vuotta aikaisemmin kuka on terve jne mutta kielisi hieman siitä että NHL pelaajien kanssa oli varmaan sovittu jotain yleisesti.
Taisi puhua vähän siihen malliin, että vaikka niitä ei nyt ole, niin niitä voi seuraavissa kisoissa olla paljon. Tai ainakin tälläinen kuva jäi itselle jostain haastattelusta. En muista että se olisi varsinaisesti sanonut että niitä on tulossa, vaan sen että viime vuoden kato ei liity mitenkään seuraavan vuoden joukkueen kasaamiseen.

Kuvittelen että muistelan samaa haastattelua mutta itse ymmärsin sen toisin. Voin myös olla väärässä ja uskon minäkin, että enemmän niitä NHL jätkiä ensi keväänä on. Se ei nimittäin paljoa vaadi.
 
Viimeksi muokattu:
Kuvittelen että muistelan samaa haastattelua mutta itse ymmärsin sen toisin. Voin myös olla väärässä ja uskon minäkin, että enemmän niitä NHL jätkiä ensi keväänä on. Se ei nimittäin paljoa vaadi.
Jalonen on voinut sanoa noin, mutta eihän siitä nyt oikeasti ole mitään takeita paljonko NHL-miehiä on ensi keväänä mukana. Siinä on aika monta muuttujaa ja yksikään pelaaja ei ole varmasti ennen viime MM-kisoja vannonut tulevansa vuoden päästä kisoihin. Ovat voineet sanoa diplomaattisesti, että mukana ollaan jos tilanne näin sallii, mutta siinäpä se.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös Pohja