Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Itse olen kyllä taipuvainen sanomaan, että mikäli ei saada NHL:stä selkeää vahvistusta maalille tyyliin Rask, Saros tai Raanta niin mennään sitten ihan rohkeasti jollain Euroopassa pelaavalla kassarilla. Säteri, Olkinuora ja Metsola pelasivat kaikki hyvät kaudet ja pudotuspeleissä Säteri on ollut aivan uskomaton eikä ole päästänyt maaliakaan johonkin 133 minuuttiin, eikä hänelle ole siis tehty vielä yhtään maalia pudotuspelien aikana.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
"Minulla on taskussani laite, jolla pääsen käsiksi koko ihmiskunnan keräämään tietoon. Käytän sitä kissakuvien katseluun ja riitelyyn tuntemattomien ihmisten kanssa."

Randalf

Jäsen
Vielä kerran pojat!

Tämmöistä ajattelin:

Korpikoski-Kontiola-JMA
Jokinen (A) -Koivu (C) -Pesonen
Kuusela-Lehterä*-Peltola
Joensuu-Koskiranta-Pyörälä
Anttila, Armia

Lehtonen-Hietanen
Lepistö-Pokka
Marttinen-Mäntylä
Kukkonen (A) -Melart

Niemi
Metsola
Säteri
(*=/Immonen)

Sääli sinänsä, jos kisat nyt perutaan, mutta ainakin runko on ensi vuonna taas pikkuisen kokeneempi! Tämä voi jopa kääntyä Suomen eduksi ensi kisoja ajatellen.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Tämä on ensimmäinen kerta kun Rasmus Ristolainen ei kieltäydy MM-kisoista
Seuraamme surullisin mielin hänen MM-unelmansa kariutumista. Ensi vuonna on sitten taas jotakin kremppaa, väsymystä tai muuta asiaankuuluvaa, mikä varmasti estää kisoihin tulon. Erityisen koskettavaa on se, että hän jopa vuokrasi lentokoneen kaveriensa kanssa päästäkseen Suomeen. Hän teki sen tietysti, koska halusi osallistua heti ensimmäiseen MM-leiritykseen.
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Lupaan syödä lepakon, jos kisat pelataan.
Säästyt näillä näkymin lepakon syömiseltä syksyyn tai talveen asti tämän vuoden puolella kun kisathan ovat jo vahvistettukin perutuiksi ainakin nyt kevään osalta ja ehkä sinänsäkin kokonaan ellei kesäkuuhun mennessä tai viimeistään myöhemmän kesän mittaan muuta päätetä.

IIHF kun peruutti oman maaliskuun lopun kokoontumisensa kuten myös Kongressinsa pidon toukokuulta kun se olisi ollut 21.5.2020-23.5.2020 välisenä aikana jolloin kisojen tai monen, monen muun asian käsittely lykkäytyy aikaan tulevaan.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy