MM 2018: Suomi

  • 784 613
  • 3 763
Tila
Viestiketju on suljettu.

Snacilep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Leijonat, Ukraina
Niin meinaat että NHL:ssa tähän mennessä 47 maalia tehnyt pelaaja ei mahdu joukkueeseen vaikka laitureista olisi ns. ylitarjontaa? Kolmosesta Manninen ja Jormakka pois. Tilaa tulee.

Kolme passiako saa vielä leimata?
Niemi, Palola, Mikkola ja Kilpeläinen leimaamatta eli 3+1 passia saa vielä leimata.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Niin meinaat että NHL:ssa tähän mennessä 47 maalia tehny
t pelaaja ei mahdu joukkueeseen vaikka laitureista olisi ns. ylitarjontaa? Kolmosesta Manninen ja Jormakka pois. Tilaa tulee.

Kolme passiako saa vielä leimata?
Kahden kenttäpelaajan ja yhen molarin.

Kieltämättä ittekki joutuis raapimaan päätä jos esim Määttä, Armia, Pate ja Donskoi olis tarjolla, että kenet sitä kisoihin oikein leimaa. Vittumaisimman tästä tekee se, että tuossa joukkueessa on yksi sentteri ja sekin on Suomela. Tätä varmaan Scholl tuolla tarkottaa, kun sanoo että ei oo tilaa kuin yhelle laiturille.

Jos olisin koutsi, niin kyllä mää leimaisin Mika Niemen... Vaikkei hän mikään supermies ookaan, niin kyllä mää rahani sen puolesta laitan, että olis joukkueen paras sentteri omalla alueella kun parhaat pelaajat tulee vastaan...

E: @Snacilep tuossa edellä korjasi, että passeja saakin leimata 3+1. Tämä helpottaa tilannetta huomattavasti...

E2: Ja lisätään sen verran, että Aho ja Granlund voivat osoittautua omalla alueella ja aloituksissakin Mikaa paremmaksi, mutta tällä sentteripelin tuntumalla se olisi kyllä melkoinen saavutus...
 
Viimeksi muokattu:

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Eihän tässä ole mitään syytä vitkutella päätöksiä mahdollisten NHL-apujen osalta.

Jos Rask päättää tulla, niin ei muuta kuin leima passiin. Jos ei, niin sitten on sama katsoa vielä Rinne-Saros -kaksikko. Saroksella tosin sopimus katkolla, eli hän lienee laskuista ulkona jokatapauksessa.

Määttä myös mukaan hetimiten mikäli kiinnostusta löytyy, samoin Donskoi. Ja vaikka molemmat päättäisivät tulla, niin tämäkään ei sulje ovia Laineelta mikäli tippuisi ja päättäisi liittyä joukkueeseen.

Eli:

Rask / Rinne / Saros <-> Kilpeläinen
Määttä <-> Mikkola
Donskoi <-> Niemi
Laine <-> Palola
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Mä luulen että tuolta rapakon takaa odotetaan ainoastaan Määttää, Lainetta ja Sarosta/Rinnettä/Raskia. Donskoi ollut loukkaantuneena ja jättänyt pleijaripelejäkin väliin ja ollut ihan paska maajoukkuepeleissään.
Laine tohon Kapasen tilalle ja Määttä Pokan tilalle ni rupeaa tapahtumaan hyviä asioita.

Edit. Jaa, on se Donskoi pelannut hyvät kisat ennenku siirtyi Änäriin.
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
Vittumaisimman tästä tekee se, että tuossa joukkueessa on yksi sentteri ja sekin on Suomela. Tätä varmaan Scholl tuolla tarkottaa, kun sanoo että ei oo tilaa kuin yhelle laiturille.

Jos olisin koutsi, niin kyllä mää leimaisin Mika Niemen... Vaikkei hän mikään supermies ookaan, niin kyllä mää rahani sen puolesta laitan, että olis joukkueen paras sentteri omalla alueella kun parhaat pelaajat tulee vastaan...

Niin juuri tuota tarkoitin. Mika Niemen ottaisin ja sitten maalivahdin, jolloin jäisi tilaa joko Donskoille tai Laineelle. Puolustukseen sitten Olli Määttä.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Donskoi ollut loukkaantuneena ja jättänyt pleijaripelejäkin väliin ja ollut ihan paska maajoukkuepeleissään.

San Jose pelannut 11 pleijaripeliä. Onko Donskoi nyt missannut näistä 1 vai 2? Eli en nyt tästä vielä hirveästi tekisi johtopäätöksiä.

Mitä tulee paskuuteen maajoukkueessa, niin yhdet MM-kisat, jossa 8 ottelua; 5+3=8 pistettä; +4. Muistikuvieni mukaan oli Suomen parhaimmistoa kyseisissä karkeloissa. Jos viittasit World Cupiin, niin sitä ei voi edes laskea kun onnistujia koko joukkueesta oli tasan nolla.

Lisäksi Marjamäelle tuttu pelaaja Kärppä-vuosilta ja hehkuttanut avoimesti kuinka Marjamäki teki hänestä huippu-urheilijan aina ruokavaliosta lähtien. Kyllä minä pitäisin Donskoita todennäköisimpänä vahvistuksena tällä hetkellä tarjolla olevista pelaajista.
 

Micqou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Avs, Mikko Rantanen, (HPK)
Siis onko oikeasti joku sitä mieltä, että Donskoi ei mahtuisi tähän joukkueeseen :D
 

Janders

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
San Jose pelannut 11 pleijaripeliä. Onko Donskoi nyt missannut näistä 1 vai 2? Eli en nyt tästä vielä hirveästi tekisi johtopäätöksiä.

San Jose pelasi 10 peliä ja Donskoi missasi yhden. Top-6 -pelaajia ei pleijareissa huvikseen lepuutella, joten ei voi tietää oliko kyse pikku tällistä, joka kuitenkin vaati yhden pelin huilin, vai onko joku paikka enemmän tai vähemmän rikki.

Joukkueeseen mahtuisi toki heittämällä ja tämä mahdollistaisi Kapasen siirtämisen kolmoseen koohottamaan.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Donskoi oli viime kerralla ehdottomasti suomen parhaimmistoa.
Mukaan vaan jos haluaa tulla!
 

Kopari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
Miten voi olla Jormakan ja Suomelan tehopörssit miinuksella tuollaisten vastustajien jälkeen? Mitäs sitten tapahtuu, kun vastassa on astetta kovemmat Norja, Tanska tai Saksa?
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Miten voi olla Jormakan ja Suomelan tehopörssit miinuksella tuollaisten vastustajien jälkeen? Mitäs sitten tapahtuu, kun vastassa on astetta kovemmat Norja, Tanska tai Saksa?
Molemmat maalit tulleet heidän ollessa jäällä. Kaikki kaksi siis mitä on Suomea vastaan tehty. Tätä olen itse toitottanut, että tuo ketju on liian pehmeä ja vaatisi kovuutta lisää. Niemelle passiin leima ja neloseen. Jormakka/Manninen katsomoon ja Pesonen/Mäenalanen kolmoseen. Toki jos Donskoi tulee sitten Kapanen tuonne jompaankumpaan kenttään.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta

Haetaankohan ylivoimaan mahdollisesti rightin tykkiä. Pokasta ei siihen ole - tosin ei Palolaakaan viivaan laiteta. Kakkosylivoimaan, jos pääsee ylipäätään pelaamaan ja onnistuu?

Olisiko Donskoi sanonut ei? Patea ei edes odotella? Vai voisiko jompikumpi tulla ja Määttä ei tule? Jos Määttä ei ole käytettävissä ja Donskoi on, niin ehdottomasti mukaan, niin ei tarvitse enempää arpoa.

Pakisto on mielestäni tuon joukkueen heikoin osa-alue, joten Määttä kelpaisi kyllä. Rask / Rinne / Saros mukaan, jos joku suostuu / pääsee. Tosin veikkaan, että Nashvillellä pelit jatkuu vielä pitkään...
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ihmettelen suuresti jos Määttä tulee, nuori pakki kuitenkin kyseessä jolla on jäänyt kesätreenit paljon normaalia lyhyemmiksi pari vuotta putkeen pitkien keväiden takia ja nyt vihdoin olisi edes hetki aikaa panostaa kesätreeniin. Kauhea rupeama takana. Ja mitenköhän Määttä kerkeisi sopeutua tuohon isoon kenttään, Olli kun ei muutenkaan se nopein pelaaja kentällä ole vaan suoraan sanottuna jopa se hitain.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes
Donskoi olisi huomattava vahvistus, koska sillä saataisiin Kapanen 3. ketjuun. Hyökkäysketjut voisivat olla tällaisia:

Donskoi-Granlund-Rantanen
Savinainen-Aho-Teräväinen
Pesonen-Suomela-Kapanen
Mäenalanen-Niemi-Anttila

Jos Jets tippuu ja Laine saadaan mukaan jengiin, alettaisiin olla jo vahva mitalisuosikki:

Laine-Granlund-Rantanen
Savinainen-Aho-Teräväinen
Donskoi-Suomela-Kapanen
Mäenalanen-Pesonen-Anttila

1. ketjun vaisuun alkuun voi olla monta syytä. Yksi on, että Granlundilla kestää vähän aikaa totuttautua sentterin rooliin. Toinen on, että koko ketjun täytyy totutella isoon kaukaloon, koska kukaan kolmikosta ei tainnut saada yhtään EHT-peliä alle ennen MM-kisoja. Kolmas on, että koko ketjun täytyy toipua aikaerosta. Aho ja Teräväinen palasivat Suomeen runkosarjan päättymisen jälkeen, mutta Granlund, Rantanen ja Kapanen putosivat kaikki 1. kierroksella. Aikaero voi vaikuttaa paljonkin. Erityisesti tulee mieleen, kun nuorten MM-kisoissa 2016 Rantanen oli umpisurkea koko alkusarjan, mutta välierästä lähtien hän oli kuin aivan eri planeetalta, ja yksi joukkueen parhaimmista. Kyseisessä välierässä näkyi myös, että kun vastustaja keskittyi nollaamaan PuLa-Ahon ketjun, Rantasen ketju pääsi nousemaan esille ja ratkaisi pelin Suomelle. Samanlaista tulitukea toivotaan näissäkin karkeloissa. Neljäs syy voi olla, että kapteenin asema luo liikaa paineita Granlundille, mutta en usko, että tämä on mikään ylitsepääsemätön ongelma. Viides syy voi olla, että ketju syttyy paremmin vasta tosipeleihin ja kovia maita vastaan. Kuudes syy, että ketjun kemiat eivät kohtaa tai eivät ole vielä kohdanneet. Kapasella on taipumuksena omia ja kuskata kiekkoa, eikä hän kiekottomana ole kovin aktiivinen. Tällainen pelityyli sopisi paremmin johonkin muuhun kuin 1. ketjuun, jossa on kaksi muutakin kiekollisesti taitavaa pelaajaa.

Mikään yllä pohdituista selityksistä ei ole sellainen, joka ei voisi korjaantua turnauksen aikana. Kuitenkin on toivottavaa, että Marjamäellä olisi kykyä reagoida ja sekoittaa 1. ja 3. ketjuja, jos kummankaan peli ei lähde kulkemaan.
 

Carlos

Jäsen
Kyllä ehdottomasti sitä ykköskorin pakkia huutaa, "Maada" on juuri se mitä tarvitaan. Donskoi olisi kanssa tärkeä lisä, niin voisi sen Jormakan lähettää kotiin. Veskareihin olen ihan luottavainen, että nämä kaksi herraa koneseen ja sitten loppuu tämä laatikkoleikki.
 

Micqou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Avs, Mikko Rantanen, (HPK)
Pakko olla tiedossa, että Salomäki ja/tai Laine ei ole tulossa vaikka joukkue jatkosta putoaisikin, muuten ei mahdu päähän millään vielä tässä vaiheessa Palolan passin leimaaminen. Muutenkin jos toinen kaksikosta Salomäki/Laine tulisi, niin olisin leimannut ehdottomasti Niemen Palolan sijaan
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Ihmetyttää tuo Marjamäen suunnitelma Niemen kanssa. Odotin leimausta viimeistään, kun Haulan pelit ei päättyneetkään. Nyt leimattiin sitten Palola ennen puhdasta sentteriä, joukkueeseen, mikä suorastaan huutaa "oikeaa" keskushyökkääjää alempiin kenttiin.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Montas passia enää saa leimata (kenttäpelaajia) kun Palola päätettiin leimata? Jos enää yhden niin morjens Marjamäki...
Kaksi kenttäpelaajaa ja yksi molari. Kai.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös