MM 2018: Suomi

  • 786 665
  • 3 763
Tila
Viestiketju on suljettu.

Carlos

Jäsen
Kisojen arvostus romahtanut sekä kansan että pelaajien keskuudessa. MM-kisat on nykyään joka vuotinen hupitapahtuma. Tähän päälle vielä Marja koutsiks, niin ei tarvi näitä kieltäytymisiä ihmetellä.

Hyvä kun joku edes tulee.

Ei kisojen arvostus ole romahtanut, pikemminkin päinvastoin, kun nykyään P-Amerikan kansatkaan eivät ole enää pelkästään paikallisten sanomalehtien varassa. Kansainvälinen kiekkoyhteistö tietää ja rispektaa kisoja, ja siihen tarunhohtoiseen Triple Gold Clubiin ei pääse ilman menestystä näissä geimeissä. Se että sinne tulee vuosittain kavereita tyyliin Crosby, McDavid ja Kane, kertoo kyllä ihan tarpeeksi.

Suomen tilanteen tekee vaikeaksi nyt tasan se hemmetin Marjukkamäki. Ei ketään kiinnosta mennä mukaan kyykytettäväksi ilman mitään mahdollisuutta menestyä. Kunhan nyt ei vaan tiputa B-sarjaan.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Itse alan olla juuri tuon pelaajamateriaalien koventuvan trendin takia sitä mieltä, että valmentaja pitäisi valita pelaajien ehdoilla. Suomella ei tule olemaan mitää mahdollisuuksia vaikka se pelaisi kuinka timanttista trappia, jos kovimmat pelaajat jatkuvasti kieltäytyvät kisoista. Syy ei ole pelaajissa ja heidän motivaatiossaan. Manner ja vaikka Karri Kivi ovat valmentajia joista pelaajat varmasti pitävät, ja toivoisin tämän tyylisiä valmentajia jatkossa.
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Ongelma ei taida tällä hetkellä olla se, että NHL-pelaajat eivät ole kiinnostuneita MM-kisoista. Ongelma on se, että suomalaiset NHL-pelaajat (eivätkä välttämättä suomalaiset KHL-pelaajatkaan, jos aiemmin keskustelussa mainitut huhupuheet Hartikaisesta ynnä muista pitävät paikkansa) eivät näytä olevan kiinnostuneita Marjamäen MM-joukkueesta tällä hetkellä. Ruotsilla oli samanlainen tilanne Per Mårtsin viimeisinä kausina. Heti kun tilalle saatiin toinen valmentaja, joka panosti kunnolla väleihin MM-pelaajien kanssa, kommunikaatioon heidän kanssaan ja hyvän ilmapiirin luomiseen, joukkueeseen oli valtava NHL-ryntäys, mukaan lukien kuningas Lundqvist. Suomenkin tilanne voi olla ensi vuonna huomattavasti parempi, jos Jalonen on yli 5 vuoden A-maajoukkuetauon aikana yhtään oppinut mediapeliä ja NHL-pelaajien käsittelyä.

Ei ole mikään ihme, jos suomalaisia NHL/KHL-pelaajia ei kiinnosta tulla Marjamäen joukkueeseen. Joukkueen peli-ilme on hengetön ja pelokas, peli-ilo loistaa vain poissaolollaan, tunne ja taistelutahto puuttuvat kokonaan, ja tähän päälle se, että valmentaja vaatii pelaajia noudattamaan orjallisesti ylipassiivista pelikirjaa, joka ei ole kahden vuoden aikana näyttänyt mitenkään hyvältä hyökkäys- eikä puolustussuuntaan ja joka ei ole osoittanut mitään kehittymisen merkkejä tai valonpilkahduksia parempaan suuntaan. Voittosuhde kovia maita vastaan arvokisapeleissä on 1/10. Jos tässä ei ollut tarpeeksi, niin Marjamäki latelee pelin jälkeen ympäripyöreää liirumlaarumia, kuten että pelattiin hyvä peli, mutta hävittiin sen yhden (Konnan häviämän) aloituksen takia. Harvaa kiinnostaa pelata noin selkärangattoman valmentajan, joka ei osaa ottaa vastuuta tappioista vaan sysää sen pelaajien niskaan, alaisuudessa.

En edelleenkään usko, että kieltäytymiset johtuvat Marjamäestä. Lisäksi, Jukka Jalonen ei myöskään ole tunnettu kovinkaan rentona huumoriveikkona ja valmentajana, mitä tulee pelitavan noudattamiseen tai noudattamatta jättämiseen. Siitä ovat saanneet Jokeri-pelaajat kuulla jopa julkisesti huonon pelin jälkeen. Muistuu mieleen päättyneeltä kaudelta, kun toimittaja kysyi, "olisko tilanne pitänyt haastaa". Jalonen tähän, että "ainoa haaste, mikä kävi mielessä, olisi haastaa meidän pakit oikeuteen, siksi surkeita olivat".

Toki, jos Marjamäen jargonia pitää pitkään kuunnella, onhan se aika puuduttavaa. Samaa jargonia kyllä toistaa Jukka Jalonenkin aika ajoin. Jos suomalaispelaajia krititsoitiin taannoin, että ovat samasta puusta veistettyjä, sitä ovatkin ilmeisesti nykyään suomalaisvalmentajat. Lisäksi pelaajien johtaminen ja käsittely on ehkä hieman hukassa, etenkin turnaustilanteissa. Teknis-taktista osaamista on vaikka muille jakaa.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Mitäs mieltä porukka on Rasmus Ristolaisen kieltäytymisestä?
Joukkueella paska kausi, motivaatiota ei ole, pitkän änärikauden jälkeen varmaankin haluaa lomailla, jos tulisi kisoihin lomaa olisi kai vain pari viikkoa. Samasta syystä taisi Patrik Laine(tai joku muu) kieltäytyä. Tarviiko tästä olla jotain mieltä, kun ei tuu ni ei tuu.
 
Viimeksi muokattu:

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Aho, Barkov, Teräväinen – jääkö Leijonat ilman kovimpia NHL-vahvistuksia? Tältä tilanne näyttää nyt - MM-jääkiekko - Sport - MTV.fi

Maalivahdit:
Kari Lehtonen
Sopimus päättyy.
Antti Niemi
Sopimus päättyy.
Antti Raanta
Kutsuttu, miettii lähtöä.

Puolustajat:
Julius Honka
Tulossa kisoihin.


Hyökkääjät:
Sebastian Aho
Kutsuttu, miettii lähtöä.
Aleksander Barkov
Kärsii olkapäävammasta.
Henrik Borgström
Kausi jatkuu AHL:ssä.
Artturi Lehkonen
Kutsuttu, miettii lähtöä, ei vammoja.
Iiro Pakarinen
Sopimus päättyy.
Jesse Puljujärvi
Kutsuttu, miettii lähtöä, ei vammoja.
Teuvo Teräväinen
Ei tietoa.
Veteraanivahdit tuskin tulee, Raanta ois kiva. Julius Honka on kyllä osastoa ihan sama. Aho, Teräväinen ja Lehkonen ois hyviä, Puljju ja Pakarinenkin. Barkov tuskin tulee koska loukkaantunut. Borgströmin kevät jatkunee sielä AHL:ssä. Colorado tippunee joten Rantanen ois kiva..
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Panthersin AHL-porukka jää pudotuspelien ulkopuolelle, joten Borgström olisi vapaana.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Henkilökohtainen päätös: Ristolainen ei ole velkaa kenellekään, ei vaikka miljoona toppahousua itkisi verta. Onpa muuten kumma jos pelaajaa ei kiinnosta joku vuosittainen, puolta miljoonaa Mikä on paitsio -perheenäitiä ja miljoonaa karjalalippistä liikuttava höntsäturnaus, varsinkin jos valmentajana on ylivarovainen tarhantäti ja takana 80 ottelua NHL:ssä 30min peliajalla.
Tähän hönstäturnaukseen muuten ilmaantuu muuan Connor McDavid, joka on parempi pelaaja kuin yksikään NHL:n pleijareissa mukana oleva. Taso tulee olemaan ihan kova. Ristolainen tekee tietysti omat päätöksensä, mutta tällä pitäisi olla myös seuraukset. Eli ei tarvitse olla mukana sitten Olympia- tai World Cup -joukkueissakaan tulevaisuudessa. Motivoituneimmat mukaan.

Ei näitä kyllä joka vuosi tarvitsisi pelata, mutta raha puhuu. Ja toisaalta kai kyllä pienemmille maille on hyvä saada joka vuosi kovia pelejä isoja jääkiekkomaita vastaan. Lajin kehityksen kannalta jees siis.

E: Itsekin kyllä uskon, että kummasti alkaa taas NHL:stä valumaan pelaajia maajoukkueen käyttöön, kun Jukka Jalonen ottaa ohjat.
 
Viimeksi muokattu:

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Onko sinulla perusteita tälle väitteelle? Käsittääkseni Karri Kivikin on kova nysväämään taktiikoiden kanssa. Nuorten maailmanmestaruus tuli hyvin tarkkaan suunnitellulla puolustuspelikonseptilla.

Oikeastaan kyse ei ole edes pelikonseptista ja nostaisin viellä tärkeämmäksi asiaksi persoonallisuuden. Kivi on sellainen puoli höntti persoona, ja on huomattavasti vapautuneempi ihminen persoonana kuin Marjamäki. Oikeastaan Kivi ei myöskään ole puolustavanpelikonseptin ihannoija, vaan lähinnä käyttää sitä silloin kun on pakko. Siinä on iso ero milloin käyttää mitäkin taktiikkaa ja kuinka pelaajat sen ostavat. Jos peleihin lähdetään aivan selkeänä altavastaajana, niin tottakai myös pelaajat ymmärtävät paremmin sen, että nyt lähdetään puolustamaan.

Marjamäen jatkuvat selittelyt tappioden syistä, joissa lähinä kiertelee omaa vastuutaan on jopa tärkeämpi yksittäinen asia kuin pelikirjat. Kukaan pelaaja ei varmasti halua kuunnella lässytystä valmentajalta, että hävittiin peli aloitukseen kun on lähdetty peliin pelaamaan kiekkoa jolla ei olla lähelläkään voittoa. Valmentajan pitää kantaa vastuu omista valinnoistaan, eikä selitellä niitä julkisesti sysäämällä vastuuta muille.

Edit- Tuo Marjamäen persoona on varmasti erittäin raskas kaikille ihmisille joiden kanssa työskentelee. Martin Saarikangas Bluesista kiteytti hyvin todennäköisesti olennaisen Kun Marjamäki potkut sai Bluesista aikoinaan.

"- Marjamäen potkut otti kaikki ilolla vastaan. Pojat ovat jo unohtaneet Marjamäen, ja nyt odotetaan (Jyrki) Ahon tuloksia. Hän on erilainen valmentaja."
 
Viimeksi muokattu:
Kanadalaisilla on aina ollut hyvä asenne pelata maajoukkueessa. Suomalaisilla ei tahdo kunto enää riittää keväällä ja kun on tippunut jatkosta niin ilmeisesti psyykekään ei enää kestä. Kaikkialla pitäisi muka olla mukavaa, ei sillä tavalla todelliset taistelijat ajattele.
 

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Jokerit, Cogliano, RD
Ristolainen tekee tietysti omat päätöksensä, mutta tällä pitäisi olla myös seuraukset. Eli ei tarvitse olla mukana sitten Olympia- tai World Cup -joukkueissakaan tulevaisuudessa. Motivoituneimmat mukaan.
Kaveri ilmoittanut että on pientä loukkaantumista ja nyt ollaan sitä mieltä että ei saa tulla jatkossakaan mukaan? Just.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Tähän hönstäturnaukseen muuten ilmaantuu muuan Connor McDavid, joka on parempi pelaaja kuin yksikään NHL:n pleijareissa mukana oleva. Taso tulee olemaan ihan kova. Ristolainen tekee tietysti omat päätöksensä, mutta tällä pitäisi olla myös seuraukset. Eli ei tarvitse olla mukana sitten Olympia- tai World Cup -joukkueissakaan tulevaisuudessa. Motivoituneimmat mukaan.

Kanada voi mittaamattoman pelaajareservinsä puolesta antaa painetta pelaajille, että mm-kisoihin saapuminen tuo bonusta ja nostaa osakkeita Isoihin Kisoihin pääsemiseksi. Suomella tällaista kilpailutilannetta ei ole. Pelasipa Ristolainen yksiäkään mm-kisoja urallaan tai ei, niin aina kun World Cup/olympiajoukkuetta kasataan, Ristolainen saa punaisen maton eteensä saapuakseen pakiston kulmakiveksi.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Vielä siis pitäisi yhdet kisat kestää tuota Laten dynastiaa. Vielä yhdet hukatut kisat...
Jos oikein "hyvin käy", niin Suomi joutuu Tanskan mömmömkisoissa karsintasarjaan ja jopa B-sarjaan. Olisi siinä sitten Marjamäen faniosastolla selittelemistä. Toivotaan, ettei tämä dystopia toteudu. Aika paskan joukkueen Suomi saa jalkeille näihin kekkereihin. Ei edes JussiJ tuu :(
 

Kimmo Stasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tähän hönstäturnaukseen muuten ilmaantuu muuan Connor McDavid, joka on parempi pelaaja kuin yksikään NHL:n pleijareissa mukana oleva. Taso tulee olemaan ihan kova. Ristolainen tekee tietysti omat päätöksensä, mutta tällä pitäisi olla myös seuraukset. Eli ei tarvitse olla mukana sitten Olympia- tai World Cup -joukkueissakaan tulevaisuudessa. Motivoituneimmat mukaan.

Voi vaan kuvitella kuinka raskas kausi henkisesti NHL:n pistepörssin voittaja McDavidilla on takana.

Kantanut läpi kauden käytännössä yksin koko umpisurkean Oilersin tuloksesta vastuun ja koko kausi ollut yhtä suossa rämpimistä.

Silti - tai ehkäpä juuri siksi - tulee kisoihin. Voihan sen nääs niinkin nähdä että vittumaisen kauden päätteeksi on kiva vetää vaahteranuttu ylle ja pelailla muutama kovatasoinen ottelu seurajoukkuettaan tasokkaammassa porukassa ja ottaa vielä kotiinviemisiksi MM-pokaalikin. Tätä ei ristolaisten kaltaiset vääränlaiset individualistit näytä käsittävän.

Tosin esikuvia tarvitaan aina ja meillä ei juuri nyt oikein ole sellaisia, jotka omalla esimerkillään saisivat sytytettyä samanlaista paloa Leijona-nuttua kohtaan kuin esim. kanukeilla on omaa vaahteranlehteään kohtaan. Rinne, Laine, Rantanen, Granlund, Barkov ja Aho nyt tällä hetkellä lähinnä siinä asemassa ovat, jotka sen voisivat tehdä, mutta heistäkin vain Aholla juuri nyt olisi siihen mahdollisuus ja hänkin on toistaiseksi tuosta nipusta se vähiten merkittävä tekijä. Ristolainen nyt ei onneksi ole niin merkittävä pelaaja, että isossa kuvassa hänen poisjäännillään olisi mitään vaikutusta, mutta kyllähän tuollainen luopiomaisuus vituttaa.

En itsekään kannata mitään virallisia edustuskieltoja, mutta kyllä joitain sanktioita tulisi kieltäytymisistä tulla.

Itse lähden siitä, että maajoukkuekutsu on sellainen, että se ei ole mikään kysely että haluatko tulla, vaan kutsu palvelukseen. Niin kauan kuin kannat leijona-passia, niin kauan olet myös edustusvelvollinen maajoukkueellekin. Kyseessä on Suomen maajoukkue, ei mikään urheiluseura.

Tämä pykälä pitäisi itseasiassa kirjata jo heti ensimmäisestä Pohjola-leiristä alkaen ylös ja tehdä pelaajalle selväksi, että jos nyt tulet mukaan, olet edustusvelvollinen myös niin kauan kuin maajoukkue kokee palveluksiasi tarvittavan. En hyväksy sellaista ajattelumallia, että maajoukkuetta saa pelaaja käyttää itsekkäästi ja härskisti hyväkseen vain silloin kun kokee sen hyödyttävän maksimaalisella tavalla omaa uraa ja muuten voi sitten viitata kintaalla koko hommalle.

Sanktio toimisi nähdäkseni parhaiten tyyliin Venäjä, eli jos ei ole pätevää syytä poisjäännille esittää, joutuu tavallaan mustalle listalle, eli persona non grata-asemaan, eli puhelin ei sen jälkeen vaan enää soi. Koskaan.

Ei siinä mitään monimutkaisia edustuskieltoja tarvitse järjestellä. Kaikki tietäisivät homman nimen ja vaikka valinta näennäisesti vapaa olisikin, niin samalla tiedossa olisi myös seuraamukset. Eli joko sinä olet maajoukkueen käytettävissä tai sitten et.

Sitä voi ja pitääkin toki miettiä, millä keinoin maajoukkeesta saataisiin vielä houkuttelevampi NHL-pelaajille. Rahalla se ei oikein onnistu, joten muuta pitäisi keksiä.

Voisiko jääkiekkoliitto vaikkapa lupautua lahjoittamaan 10.000 euroa jokaisesta NHL-pelaajasta, joka MM-kisoihin tulee, vaikkapa suoraan juniorityölle? Pelaaja voisi näin näyttäytyä ryhdikkäänä ja epäitsekkäänä lätkäjunnujen puolesta pelaavana urhona, joka saisi koko kansan sympatiat helposti puolelleen. No, tuo nyt oli vaan tuollainen nopea heitto, ensimmäinen ajatus mikä päähän juolahti, mutta ei tuo nyt varmaan ihan paskimmastakaan päästä ideoita olisi.

Venäjällä lätkä kietoutuu kyllä niin vahvasti myös politiikkaan ja isänmaallisuuteen ja muutenkin sielläpäin kaikki elämän asiat hoituu vahvemmin suhteilla, joten kieltäytyminen ei oikein ole sielläpäin vaihtoehto. Voi mennä elämä turhan hankalaksi muuten, tai ainakin tulevaisuus hankaloitua turhan takia. Tai ehkä ennemminkin niin päin, että kun on maajoukkue-edustukset hoidettu aikanaan mallikkaasti, niin uran jälkeen on sitten kaikenlaista kivaa hillotolppaa äiti-Venäjällä tiedossa. EIkös se Fetisovkin ole tällä hetkellä joku Venäjän urheiluministeri, eli aika korkeassa yhteiskunnallisessa asemassa siellä?

Suomessa taas tarvitaan enemmän sitä porkkanaa, jotta saadaan joukot liikkeelle.
 
Viimeksi muokattu:

Goxim Marky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hiroshiman karpit
Hei vaan tähänkin ketjuun. Tosiaan eipä ole vallan kauhiasti odotettavaa näiltä kisoilta, kun pelitapana säilyy samana ummehtuneena marjapuurona ja sen todennäköisinä toteuttajina eurosarjojen parhaat sekä Oulun saunakaverit. Änäristä voi toki odotella jotain messiasta kehiin, mutta onhan tässä jo aiemmissa kisoissa ollut aika selkeesti se ilmapiiri, ettei Berry Hillin joukkueisiin oikein tunkua ole. Mutta ei dumata liikaa etukäteen ja joka tapauksessa tämä synkkä episoodi leijonien historiassa päättynee näihin kisoihin. Toiv sentään pitää Suomen a-sarjassa oli siellä mitkä puukädet hyvänsä ostamassa gammeldanskia tuliaiseksi
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Voiko joku kertoa milloin viimeksi Rasmus Ristolaisen kausi on kestänyt kauemmin kuin sen puoli vuotta? Eihän mies Tepsin kanssakaan päässyt kuin kerran sääleihin asti. Joku Patrick Kane on vetänyt useita pitkiä kausia, mutta kolmekymppisenä hyvin jaksaa kisoihin toisin kuin 23-vuotias Ristolainen. Jätkä on nyt neljä kautta käytännössä urallaan pelannut merkityksettömiä pelejä Buffalossa.

Jos ei kiinnosta, niin ei kiinnosta. Mutta pelimäärällä selittely on hyvinkin koomista tässä kontekstissa.
Kanada voi mittaamattoman pelaajareservinsä puolesta antaa painetta pelaajille, että mm-kisoihin saapuminen tuo bonusta ja nostaa osakkeita Isoihin Kisoihin pääsemiseksi. Suomella tällaista kilpailutilannetta ei ole. Pelasipa Ristolainen yksiäkään mm-kisoja urallaan tai ei, niin aina kun World Cup/olympiajoukkuetta kasataan, Ristolainen saa punaisen maton eteensä saapuakseen pakiston kulmakiveksi.
Sinänsä ihan totta tällä hetkellä, mutta katsotaan, mikä tilanne on Olympialaisten aikaan 2018. Monia hyviä nuoria puolustajia tulossa Suomesta. Laajuus ei toki ikinä tulee olemaan Kanadan luokkaa, mutta Suomen mittapuulla tilanne saattaa olla hyvin toinen vajaan neljän vuoden päästä kuin se on nyt.

Noin muutenkin pidän Ristolaista yliarvostetuimpana suomalaisena NHL-pelaaja. Ei pitäisi olla ykkösparin pakki yhdessäkään pleijareihin tähtäävässä jengissä. Sijoittuminen ja päätöksenteko omissa välillä vajavaista.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
On kyllä melkoisen erikoista kommenttia taas kehissä, ei voi kun ihmetellä osan järkeilyä. Ristolainen ei tule kun on pikku vammaa ja Lindell on jäämässä pois samasta syystä, mutta vain toisesta täällä tulee itkua ja parkua. Jokisen Jussilla taas ei ole vammaa laisinkaan, mutta ei tule koska haluaa viettää aikaa perheen kanssa.
Edelleen kysyn, että kuka on se jehu joka päättää kenen syy on riittävä ja kenen selittelyistä napsahtaa edustuskielto tai puhelin ei vaan soi, koskaan. Ehkä joku televisioitu oikeudenkäynti olis paikallaan jossa käydään läpi pelaajan saikkulaput ja elämäntilanne siviilissä. Sitten tuulipuvut suhisten kansa äänestää onko kyseessä luopio vai kovia kokenut isäm maan sankari.

Tai sitten jatkossakin pelaajat itse päättää onko käytettävissä ja valmentaja päättää onko joukkueessa.
 
Jos oikein "hyvin käy", niin Suomi joutuu Tanskan mömmömkisoissa karsintasarjaan ja jopa B-sarjaan. Olisi siinä sitten Marjamäen faniosastolla selittelemistä. Toivotaan, ettei tämä dystopia toteudu. Aika paskan joukkueen Suomi saa jalkeille näihin kekkereihin. Ei edes JussiJ tuu :(

Marjamäen pesti loppuu näihin kisoihin joka tapauksessa. En oikein löydä pointtia Suomen putoamisen toivomisesta sillä verukkeella, että päästään Marjamäestä eroon. Eli mitä hyvää Suomen putoamisella B-sarjaan olisi?

Vähän kuin Jokereiden kannattaja olisi toivonut nopeaa putoamisesta KHL:n pudotuspeleistä, koska haluaa päästä nauramaan Jaloselle ja häntä puolustaneille.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Vähän kyllä jännittää millainen joukkue saadaan kasaan. Aho ja Teräväinen olisivat hyvät lisät joukkueeseen. Ristolainen on sitten ainakin jonkin verran rikki. Buffalolla ei tuo pelaajien lepuuttaminen tunnu toimivan kun myös Eichel skippaa MM-kisat parannellakseen itseään.

Sitten jos alkaa arvuuttelemaan keitä tippuu ensimmäisellä kierroksella... Rantanen vapautuu erittäin varmasti ja Granlund sekä Koivu melko varmasti. Vatanen on myös melko todennäköinen ensimmäisellä kierroksella tippuja.
 

Joukkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, ja muu pohjoinen Suomi
Tuli vain mieleen minkälainen vaikutus on yleensä änäri statuksen tulijoilla kun joukkueessa on tiedossa että esim. jokin kovempi C kirjaimen omaava pelaaja tulossa joukkueeseen. Esimerkiksi jos nyt olisi Minnesota tippunut ja Koivu olisi sanonut että olisi tulossa joukkueeseen niin kuinka monta muuta pelaajaa se vetäisi tullessaan mukaan. Nyt tilanne on se että C kirjaimen kantaja mahdollisesti luokkaa Kukkonen niin montako Nhl miestä Kukkonen tuo tullessaan.
 

Kimmo Stasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tässä kun nopeasti on tilannetta vilkaissut, niin näyttäisi siltä että ihan jokainen muu maa, jolla nyt ylipäätään NHL-pelaajia on, olisi saamassa Suomea enemmän ja kovempitasoisia änäripelaajia kisoihin. Saksaa myöten.

En toistaiseksi laske mitään Honkaa änäripelaajaksi, kun ei ole asemaansa kunnolla vakinnuttanut siellä. Eli toistaiseksi Suomen NHL-pelaajien määrä MM-kisoissa on nolla.

Onhan tämä siis aivan täysin naurettavaa jo. Olisiko liiton aika vihdoin reagoida tilanteeseen jollain tavalla?

Ei Suomi saisi näin paljon olla muuta maailmaa jäljessä tässä asiassa.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Tässä kun nopeasti on tilannetta vilkaissut, niin näyttäisi siltä että ihan jokainen muu maa, jolla nyt ylipäätään NHL-pelaajia on, olisi saamassa Suomea enemmän ja kovempitasoisia änäripelaajia kisoihin. Saksaa myöten.

En toistaiseksi laske mitään Honkaa änäripelaajaksi, kun ei ole asemaansa kunnolla vakinnuttanut siellä. Eli toistaiseksi Suomen NHL-pelaajien määrä MM-kisoissa on nolla.

Onhan tämä siis aivan täysin naurettavaa jo. Olisiko liiton aika vihdoin reagoida tilanteeseen jollain tavalla?

Ei Suomi saisi näin paljon olla muuta maailmaa jäljessä tässä asiassa.
Siis montako kieltäytymistä tässä nyt on tullut? Yksi vai kaksi?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös