Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

MM 2017 – infoketju

Viestiketju osiossa 'MM-kisat 2017, Ranska ja Saksa' , aloittajana Tinke-80, 31.01.2017 klo 16.42.

 1. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  MM 2017 - infoketju, ilmoitelkaa vääristä tiedoista ja kirjoitusvirheistä vaikka YV:llä.

  Lohko A (Köln)

  Venäjä
  Yhdysvallat
  Ruotsi
  Slovakia
  Saksa
  Latvia
  Tanska
  Italia


  Lohko B (Pariisi)

  Kanada
  Suomi
  Tšekki
  Sveitsi
  Valko-Venäjä
  Norja
  Ranska
  Slovenia


  Leijonien ohjelma:


  Pe 5.5.2017 klo 17:15 Suomi – Valko-Venäjä
  Su 7.5.2017 klo 17:15 Suomi – Ranska
  Ma 8.5.2017 klo 21:15 Suomi – Tshekki
  Ke 10.5.2017 klo 21:15 Suomi – Slovenia
  La 13.5.2017 klo 13:15 Norja – Suomi
  Su 14.5.2017 klo 21:15 Sveitsi – Suomi
  Ti 16.5.2017 klo 21:15 Kanada – Suomi

  Jatkopelit:

  To 18.5.2017 Puolivälierät
  La 20.5.2017 Välierät
  Su 21.5.2017 Mitalipelit

  Liitetiedosto sisältää .ics-tiedoston jossa on Suomen pelit alkulohkossa.
   

  Liitetyt tiedostot:

  • MM_2017.zip
   Tiedostokoko:
   678 bytes
   kertaa luettu:
   78
  Viimeksi muokattu: 31.01.2017 klo 17.45
 2. Damon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Meneekös tänä vuonna tutun kaavan mukaan, että alkulohkon 1. ja 2. saavat jäädä pelaamaan puolivälieränsä samaan kaupunkiin, jossa pelasi alkulohkon matsit? Eli esim. Suomen ollessa 2 parhaan joukossa, pelaisi se Pariisissa myös torstain puolivälierän?

  Vai pelataanko puolivälierät mahdollisesti jopa lohkon sisäisesti, jolloin kenenkään ei tarvitse matkustaa toiseen kisakaupunkiin?
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Kyllä se taisi valitettavasti niin olla, että tuo kuvailemasi osuu. Sitä en tosin ole varmistanut, onko Saksa mahdollisesti käyttänyt saman oikeuden kuin Tsekki viime vuonna. Eli siis pelaa Kölnin iltapelin jos pääsee pudotuspelehin, milta tahansa paikalta. Enkä myöskään sitä onko mahdollisesti Ranska tehnyt tämän saman. Aika pyllystä muuten, että en ainakaan nopeasti tuollaista tietoa löydä ja se vaikuttaisi, että näin ei ole päätetty. Tyhmältä kuulostaisi taas sekin, että isäntäjoukkue kulkisi naapuriin pelaamaan.
  Itse ratkaisin tämän niin, että menen välipäivänä Kölniin. Jos Suomi pelaa quarterin Pariisissa niin käyn siellä päiväseltään junalla.
  En todellakaan mene Pariisiin koska en pidä ranskalaisista, muuten kuin perunoina, leipänä ja pornon tekijöinä.
   
  Viimeksi muokattu: 06.02.2017 klo 14.56
 4. Damon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Erittäin suurella todennäköisyydellä kotijoukkueet Saksa ja Ranska pelaavat kotimaassaan puolivälierän. Tällöin varmuudella ainoastaan lohkovoittaja pelaisi oman puolivälieränsä samassa kaupungissa kuin alkusarjan. Paikalle matkustavien kannalta aika ongelmallinen tilanne, kun torstain ottelun sijainti saattaa selvitä vasta tiistaina. Tottakai joukkueelle erityisesti haastava tilanne...
   
 5. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Lainaus:
  Ei pelata eli viime vuosilta tutun kaavan mukaan mennään (1A vs. 4B jne.) Itse kaipaan paluuta tuohon tätä nykyistä formaattia edeltäneeseen systeemiin, jossa oli neljä lohkoa ja välisarja. Merkityksellisiä pelejä oli enemmän.

  Turnauksessa muuten pelataan jatkoajat kolmella kolmea vastaan alkusarjassa. Puolivälierissä, välierissä sekä pronssipelissä pelataan kymmenen minuutin jatkoaika 4 vs. 4. Finaalissa taasen yksi kokonainen erä 5 vs. 5.

  Mikäli peli on jatkoajan jälkeen edelleen tasan, menee voittolaukauskilpailu seuraavasti:

  Alkusarja - kolme kierrosta
  Puolivälierät, välierät, pronssipelit ja finaali - viisi kierrosta.

  Linkki MTV:n uutiseen IIHF:n sääntömuutoksista tälle kaudelle: MM-kisoihin isoja sääntömuutoksia – kolme erilaista jatkoaikaa! - Uutiset - MM2016 - Sport - MTV.fi
   
 6. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Niin, paitsi että ei silloinkaan, koska Saksan päätyessä neljänneksi pelaisi se Pariisin lohkon ykköstä vastaan Kölnissä. Onko sinulla tuosta todennäköisyydestä muuta kuin mutu vai löysitkö jotain siihen liittyen? Näin kuvittelisin itsekin sen olevan, mutta en ole löytänyt mitään tukea kuvitelmalleni.

  Se homma oli muutenkin aika perseestä vuosi sitten kun matkalta Ostravasta soiteltiin vähän sinne sun tänne lippuja ja taidettiin sitten veli venäläisten trokaritoimiston asiakkaita lopulta olla. Kölnissä on tosin niin iso halli, että ei varmaan suurempaa ongelmaa ole sinne lippuja saada mihinkään peliin.
   
 7. Damon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Mutu. Ja en löytänyt. Jäi jostain syystä tosiaan huomioimatta skenaario, jossa kotijoukkue on lohkon neljäs. Onhan tämä hieman sekavaa, kun ottelupaikkkunta saattaa osalle selvitä alle 2 vuorokautta ennen matsia. Mutta en tosiaan ole etsimälläkään löytänyt faktatietoa, että miten tänä vuonna näiden kanssa mennään.
   
 8. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Minäkin veikkaan, että siellä voi monelle suomalaiselle lätkäfanille tulla Pariisissa jano etanan vauhtia matelevissa kaljajonoissa, kun ranskalaiset esittelevät ranskalaisen palvelukulttuurin hienouksia. MM-skabojen avauspäivät ovat toki sikäli melko mielenkiintoista aikaa Ranskassa, että seitsemäs toukokuuta pidetään presidentinvaalien toinen kierros.
   
 9. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Onko kellä tietoa alkaako Kölnin yksittäislippujen myynti 1.3.?
  Näkyy mielestäni vain tieto että lipunmyynti maaliskuussa mutta ei sen tarkemmin.

  E: en teekkään sillä tiedolla enää mitään kun ostin finaalipäivän lipun. Muut liput ostan hoodeilta.
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2017 klo 19.46
 10. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
 11. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  No kyllä tuo USA:n ulosjäminen joka tapauksessa tiputaisi turnauksen tasoa merkittävästi. Kyllähän Suomellakin kisoissa on ollut aika puulaakijoukkue mukana monena vuonna, kuten 2011.
   
 12. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  En tiedä onko kukaan ollut tietoa vailla, mutta itse kun menemme alkusarjan jälkeen suoraan Kölniin niin junalla näyttää pääsevän tarvittaessa käymään Pariisissa 45€- 135€ riippuen lipusta.
  Itse meinaan nimittäin tuolla tavalla käydä puolivälierän katsomassa mikäli Suomi sen Pariisissa pelaa.
   
 13. Sena Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HuPs
  Onko muuten tietoa saako tuolla Ranskassa juoda olutta katsomossa? Koitin internetin ihmeellisestä maailmasta etsiä vastauksia huonolla menestyksellä.
   
 14. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  En tiedä mitä tästä voi päätellä vai voiko mitään, mutta ainakin koripallon EM-kisoissa Montpellier'ssä sai katsomossa juoda kaljaa ja viiniä. Se tuli aika puskista.
   
 15. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Kun juuri nyt kävin katsomassa lippuja juuri alkaneen viikon tiistaille välille Pariisi-Köln, kaikki liput maksoivat 122 euroa. Eli jos tarkoitus on ostaa junalippuja tuolle välille vasta siinä vaiheessa, kun Suomen puolivälieräkaupunki selviää, tuskinpa niitä junalippuja saa alle 100 eurolla per suunta. Ja meno-paluu kustantanee noin 250 euroa.

  Itse taitaisin jäädä mieluummin Pariisiin kuin suhata Pariisin ja Kölnin väliä eestaas tuolla hinnalla. 244 eurolla saa Pariisista päivän varoitusajallakin aika siistin hotellihuoneen kahdeksi yöksi. Ja jos maksajia on useampi, sillä saa luksusta. Toki jos patonkien paska palvelu ja ylimielisyys aiheuttaa aivan tolkutonta verenpaineen nousua, siinä tapauksessa ymmärrän halun minimoida heidän maassaan vietetty aika. Kyllä se Pariisi minusta kuitenkin junassa istumisen voittaa.
   
  Viimeksi muokattu: 02.04.2017 klo 23.40
 16. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  OK, silloin kun katsoin, niin tosiaan 45 alkaen oli joustamattomat liput. Tai siis paljon enemmän matkustanut velimies näytti kännykästään niitä lippuhintoja. Mutta me kuitenkin lennetään edellisenä päivänä Kölniin ja välieriä on tarkoitus mennä taas katsomaan niin edestakaisin se on kumminkin liikuttava ja eipä kait siinä sitten jos 250 maksaa niin sittenhän maksaa.

  Ja kyllä, jälkimmäisessä lauseessa on kiteytettynä syy miksi tälläinen ratkaisu on tehty, vaikka palvelutasosta en tiedäkään. Olen ollut tuon maalaisten kanssa tekemisissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin ja voin sanoa, että ei ihan suomalaisen maalaistollon ja fiinin fransuaan kanssa ajatukset kohtaa. Vituttaa jo kun näenkin sellaisen, ellei ole housut kintussa.
   
 17. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Kävin ihan pikaisesti vilkaisemassa niin lento taitaisi olla junaa edullisempi. Tai sitten menen vaan kattomaan Saksassa pelattavia pelejä ja sillä selkee. Saa nähdä. Se riippuu nyt paljon enemmän kavereiden lompakoista kuin omastani.
   
 18. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Jääkiekon MM-kisojen selostajat julki - Antero Mertaranta pääosin maksukanavien puolella
  MM-Kisojen selostajat ovat julkaistu. Maksukanavilla on Mertaranta luonnollisesti, sekä maksukanavilla muita kun Suomen pelejä selostaa Mika Saukkonen, Tomi Tuominen, Teppo Laaksonen ja Julius Sorjonen. Maikkarilla kahta peliä lukuunottamatta selostaa Saukkonen, Mertaranta selostaa 8.5 Tshekkiä vastaan, sekä 13.5 Norjaa vastaan. Radiossa J-P Jalo.

  Studioon löydetty loistavat asiantuntijat mielestäni. Ville Nieminen, Jukka Jalonen, Pasi Nurminen ja Hannu Aravirta. Hostina jatkaa Teemu Niikko sekä Ville Lepistö.
   
 19. MR8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Klubi, Kallion Voima
  Myydäänkö näissä kekkereissä areenalla kaljaa vai onko myynti ulkoistettu ns. kisatelttoihin?
   
 20. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  2010 Lanxess Areenalla kaljaa myytiin katsomoihinkin hanarepuista. En muista sitä kannun kokoa mutta veikkaisin että 2L.

  Pariisista ei ole mitään tietoa, eikä kiinnostakaan. Normaalisti tämä on ollut ihan maakohtaista, (pl. Ostrava- Praha jossa oli ero) nimenomaan katsomossa juomisen osalta. Vain ja ainoastaan Sochissa olympialaisissa ei koko hallissa myyty olutta, toki sinnekin sai repussa kantaa omat kaljat. Tämä tieto pätee vain niihin kisoihin joissa olen käynyt.
   
 21. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Eikö juuri Helsingissä pelattuihin kisoihin lanseerattu se legendaarinen(?) jättikokoinen kaljateltta sinne hallin pihalle, johon sitten sai mennä janoaan sammuttamaan. En nyt muista oliko silloin niin ettei sisältä hallista saanut kaljaa ollenkaan.
   
 22. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Oli siellä se teltta, vitun kuuma ahdas ja kallis. Ihan perseestä. Mutta sai mielestäni hallistakin ihan normaalisti kaljaa. Ihmettelisin miksi ei olisi saanut kun sen jälkeen Tsekeissä sai, sekä myös Suomen U20 kisoissa.
  Tuonkin telttahomman olisi voinut hoitaa tyylillä, kuten se oli hoidettu Sveitsissä Zurich - Klotenin kisoissa. Sen parempaan kisakaljoittelualueeseen en ole toistamiseen törmännyt.
   
 23. mutina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
  Työkaverin sairastuttua joudun yllättäen lähtemään Pariisiin hänen tilallaan. Yhteen Suomen otteluunkin ehdin, 10.5. Suomi-Slovenia. Onko kellään tietoa areenasta, jotta onkos tuolla väliä mistä lippuni ostan?
   
 24. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Lainaus:
  Ottelu pelataan tietääkseni AccorHotels areenalla.
   
 25. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Toivottavasti turvatoimiin on kunnolla panostettu kummassakin kisakaupungissa. Viime vuoden kisoihinhan olivat jotkut militantit suunnitelleet terrori-iskuja, mutta Venäjän turvallisuuspoliisi oli onneksi pidättänyt heidät muutamaa päivää ennen kisoja. Tässä linkki uutiseen: Paljastus: Terroristit aikoivat iskeä jääkiekon MM-kisoissa | m.iltalehti.fi

  Onko kellään tietoa, että kuinka paljon kisojen turvallisuustoimiin on satsattu? Itse en pikaisella googlauksella löytänyt mitään.