MM 2016: Suomi

  • 923 146
  • 4 238
Tila
Viestiketju on suljettu.

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kieltämättä kiinnostaisi nähdä ylivoimaviisikko Teräväinen, Pulkkinen, Komarov, Laine ja Pokka kentällä. Vielä jos Mi. Granlund vapautuisi. Käsiä ja tulivoimaa ainakin olisi isoon kaukaloon.

Mielenkiintoisia pelaajia kyllä, mutta kentällisen ainoat leftit ovat pelinpyörittäjä Teräväinen ja maskimies Komarov. Joko Pulkkinen tai Laine tuosta kakkos-yv:hen ja tilalle vaikka Aho tai Lehkonen. Mutta kyllä näistä tarjolla olevista palikoista alkaa saada kaksikin todella mielenkiintoista yv-kentällistä.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
L

Laine ei kuulu MM-kisoihin.Vielä.Lajunen ehkä mutta siellä on jo vaikka Malinen mikä ajaa saman asian.

Voitko nimetä liigasta Virtasta paremmat ja tasaisemmat puolustajat? Kukkonen joo.Järvinen on vähän hidas mutta ehkä.Niskala ehkä ylivoimalla,sama Taimi.

Ihan turhaa verrata eri roolin pelaajia kun MM-paikoista puhutaan, Virtanen ei taistele lähtökohtaisesti samasta paikasta esimerkiksi Järvisen kanssa, toinen on enemmänkin yleispuolustaja ja toinen lähes täysin oman pään luuta. Onko Virtanen niitä pakkeja jota laitettaisiin MM-kisoissa AV:lle? Ei ole, Järvinen on. Järvisen paikka ei ole varma kisoissa, mutta tuskin Kojo häntä täysin ohittaa valinnoissaan, sen verran varman ja tasaisen kauden Järä on vetänyt. Ei ole liikkeeltään nopeimpia, mutta on jo aikasemmin todistanut leijonissa että pystyy pelaamaan riittävällä tasolla. Noita peruspakkeja kuitenkin tarvitaan 2-3 jokaiseen joukkueeseen, nykyisistä puolustavammista pakeista varmoja valintoja ovat varmaan Jaakola ja Kukkonen. Melart, Ahonen, Ohtamaa ja luultavasti Järvinen taistelevat samasta paikasta tai paikoista. Mäntylä on ollut välierissä ja Liigan finaaleissa niin heikko (ne 3 välierää jotka näin ja kaikki finaalit) ettei noilla otteilla pitäisi olla mitään asiaa leijoniin.

Lajunen Malinen kaksikosta 4.ketjun roolissa Lajunen olisi se parempi puolustava sentteri. Tietenkin voi olla ettei kumpikaan mahdu joukkueeseen, jos sieltä on vielä Haulaa ja vanhempaa Granlundia tulossa. Lajunen on ollut EHT:llä hyvä, mutta ei hänkään ole loistanut Liigan playoffeissa juurikaan. Se nykyinen vire on kuitenkin aika tärkeä kun pelaajia valitaan, jollain pelaajalla voi olla henkisesti tai fyysisesti bensa loppu joka näkyy sitten heikkoina otteina, ja jos et pärjää Liigan finaaleissa erinomaisella tasolla, et sää kyllä pärjää MM-kisoissakaan kunnon peleissä.

Jos kunnon maalitykkejä ei saada mukaan, Lainetta on vaikea jättää pois. Salliset, Pyörälät ja Markus Granlundit ei tule riittäviä maaleja tekemään uskokaa pois. Pulkkinen olisi todella tärkeä vahvistus, vaikka kausi ei mennyt ihan putkeen P-Amerikassa, Pulun laukaus on edelleen todella kovaa luokkaa.

E: Kyllähän tuolta olisi edelleen kovia nimiä NHL:stä tarjolla ja toivotaan että saadaan oikeita miehiä mukaan. Mää en jotenkin vaan usko että Kari Jalonen saisi heikommalla rosterilla samaa tulosta kuin esimerkiksi Jukka Jalonen aikanaan. Kojon joukkueet tarvii huippupelaajia menestyäkseen. Teräväinen, Mi.Granlund, Pulkkinen ja Haula toisivat kovan luokan osaamista joukkueeseen. Mikähän on muuten Iiro Pakarisen tilanne? Sanoi joskus aikasemmin että olisi kiinnostunut tulemaan, vaikka onkin sopimus katkolla NHL:ssä. Pakarinen hakkaisi kyllä Eurooppa tason rouhijat aika 100-0, lisänä tuo vielä hyvän rightin pyssyn.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Pulkkinen totesi muistaakseni joskus kuukausi sitten että tulee ehdottomasti kisoihin jos pelit loppuu lyhyeen. Vaikka sopimus on katkolla. Enkä kyllä ihmettele yhtään, varmasti haluaa päästä pelaamaan edes jossain.
 

Roo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Philadelphia Flyers
En sotke vielä mahdollisesti tippuvien NHL-joukkueiden pelaajia tähän. Luultavasti saatavilla olevista kokoaisin seuraavanlaiset koostumukset:

Leo Komarov - Mikko Rantanen - Teemu Pulkkinen
Sebastian Aho - Markus Granlund - Patrik Laine
Artturi Lehkonen - Jarno Koskiranta - Kristian Kuusela
Jere Sallinen - Jani Lajunen - Teemu Hartikainen
+ Jormakka, Saarela

Jaakola - Hietanen
Kukkonen - Salmela
Ahonen - Virtanen
+ Järvinen, Kivistö

Koskinen
Husso
Bäckström

Hyökkäykseen riittää tarjontaa. Kolmoseen ja neloseen löytyisi melko saman tasoisia pelaajia enemmänkin. Eiköhän hyökkäysketjut mene vielä täysin uusiksi NHL-apujen tulon myötä. Lajunen menee fyysisellä preesensillään ja alivoimataidoillaan Malisen ja Tomi Sallisen edelle. Pieni riski on näiden vielä finaaleita pelaavien jaksamisessa mutta he varmasti kieltäytyvät kutsusta mikäli ei paukkuja enää löydy.

Pakisto vaikuttaa vielä hieman ohkaiselta, toivottavasti saadaan Pokkaa ja Lindelliä mukaan. Näiden tilalta pudottaisin Kivistön ja Hietasen. Epäilyttää Hietasen nykytason riittävyys hyökkäävän kärkipakin rooliin ja pienemmässä roolissa menisi ehkä hukkaan. Ahonen - Virtanen -parin näyttöihin olen ollut tyytyväinen ja vakuutti molemmat jo liigakauden loppupuoliskolla.
 
Viimeksi muokattu:

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti tuo yllä oleva ei toteudu, paljon hyviä valintoja ei siinä mitään, mutta tuossa joukkueessa ei olisi yhtään kovan luokan pelinrakentajaa eli toivotaan tosiaan että NHL:stä saadaan vielä vahvistuksia. Kuusela olisi varmaan ihan hyvä - hyvä pelinrakentaja MM-tasolla, mutta tuskin mikään suvereeni 1.YV:n pyörittäjä. Kyllä joukkue vähintään yhtä kiekollista liideriä huutaa, Barkov tai Mi.Granlund olisivat näitä sentterin paikalla vetäviä siinä roolissa. Varsinkin Mikke olisi mukava nähdä taas Euroopassa, pelaaja joka on aina onnistunut aikuisten maajoukkueessa, Eurooppalainen kaukalo sopii Mikelle niinkuin nenä päähän. Teräväinen olisi laidalla myös todella hyvä lisä, Barkov olisi myös aivan erinomainen vahvistus, mutta Floridalla on edelleen kaikki mahdollisuudet mennä jatkoon (sarja 2-2).

Muutama sivu taaksepäin käyttäjän @Noitarumpu kirjoitukset ovat kyllä hauskimpia tyhmyydessään joita olen vähään aikaan lukenut, luinko mää ihan väärin vai kyseenalaistiko hän jossain välissä Mikael Granlundin kuulumisen joukkueeseen? Aika hauskaa, Mikke kun on sekä pienessä että isossa kaukalossa parempi suomalainen hyökkääjä kuin yksikään Euroopassa pelaava, piste. Noitarumpu ilmeisesti olettaa että jokaisesta asiasta voi heittää oman mielipiteen, no tottakai voihan sitä, mutta kuinka varteenotettava mielipide on esimerkiksi se että Lada on nopeampi auto kuin Ferrari.

Viimeisenä, onko mulla mennyt joku ohi vai koskas Virtasesta ja Ahosesta tuli MM-tason pakkeja? Oliko ne oikeasti Liigassa niin hyviä vai onko tässä nyt osa kirjoittajista vetämässä näiden höntsä pelien perusteella heitä joukkueeseen? Kysyn osittain ihan vakavissaan, koska en Lukolta nähnyt kuin noin arviolta 6 ottelua Liigassa, joten en pysty siltä pohjalta kovin luotettavaa arviota tekemään. Virtanen lienee lähimpänä yleispuolustajaa? Pystyy tekemään pisteitä eikä ole omassa päässä ihan sukka, tuossa roolissa Anssi Salmela taitaa olla parempi.
 
Viimeksi muokattu:

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Virtanen lienee tosiaan eniten nimenomaan yleispuolustaja. On hyökkäyspäässä erinomainen, mutta laukaus on melko heikko. Omassa päässä on todella hyvä, mielestäni selvästi Salmelaa parempi. Hyökkäyspäässä sitten hieman Salmelaa heikompi.

Mitä tulee Virtasen esityksiin liigassa, niin on ollut todella korkealla tasolla jo melkein täydet kolme kautta. On pääsääntöisesti aika näkymätön kentällä, mikä lienee syynä yllättävän alhaiseen arvostukseen muiden joukkueiden kannattajien silmissä. Välillä tekee toki erittäin näyttäviä kiemuroita hyökkäyspäässä, mutta aina hyvin pitää nykyään päänsä kylmänä ja muistaa tonttinsa puolustajana.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Muutama sivu taaksepäin käyttäjän @Noitarumpu kirjoitukset ovat kyllä hauskimpia tyhmyydessään joita olen vähään aikaan lukenut, luinko mää ihan väärin vai kyseenalaistiko hän jossain välissä Mikael Granlundin kuulumisen joukkueeseen? Aika hauskaa, Mikke kun on sekä pienessä että isossa kaukalossa parempi suomalainen hyökkääjä kuin yksikään Euroopassa pelaava, piste. Noitarumpu ilmeisesti olettaa että jokaisesta asiasta voi heittää oman mielipiteen, no tottakai voihan sitä, mutta kuinka varteenotettava mielipide on esimerkiksi se että Lada on nopeampi auto kuin Ferrari.

Mut ajatteles Warrington, jos mua ei olisi. Mihin/kehen te oikein vertaisitte ylivoimaista älyänne ja tietotasoanne? Kyllähän tällaisia idiootteja täällä tarvitaan, muuten ei pääse pätemään. Lisäksi on hauskaa, että sulla on hauskaa. Se on aina parempi kuin olo sitruunana:) Aion jatkaa viitoittamallani tiellä ja jakaa kelvottomia mielipiteitäni edelleen, jos siltä tuntuu. Voi taas moni huokaista, että luojan kiitos, kun on olemassa tuo Noitarumpu, en olekaan palstan tyhmin=)Tuollakin toisilla tantereilla tulee meikän nikki aina välillä vastaan. Kiva.Hyvässä ja pahassa.
 

Roo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Philadelphia Flyers
Toivottavasti tuo yllä oleva ei toteudu, paljon hyviä valintoja ei siinä mitään, mutta tuossa joukkueessa ei olisi yhtään kovan luokan pelinrakentajaa eli toivotaan tosiaan että NHL:stä saadaan vielä vahvistuksia.

Hyvä pointti. Kuuselan lisäksi Aho ja Rantanen voivat olla erittäin juonikkaita parhaimmillaan. Heidän metkunsa ei silti riitä välttämättä kovaan tuloksentekoon MM-tasolla. Onneksi on todennäköistä, että ainakin 1-2 kolmikosta Granlund, Barkov ja Teräväinen liittyy jengiin auttamaan tällä saralla.

Viimeisenä, onko mulla mennyt joku ohi vai koskas Virtasesta ja Ahosesta tuli MM-tason pakkeja? Oliko ne oikeasti Liigassa niin hyviä vai onko tässä nyt osa kirjoittajista vetämässä näiden höntsä pelien perusteella heitä joukkueeseen?

Ahonen on todella liidellyt paljonkin jääkiekkoa seuraavien tutkan ulkopuolella. Otteet olivat jämäkät ja varmat ottelusarjassa Tapparaa vastaan ja sama meno on jatkunut maajoukkueessa. On mielestäni valinnoissa esimerkiksi Ohtamaan ja Kivistön kanssa melko samalla viivalla valinnoissa ja on ihan mielipidekysymyksiä kenet näistä peruspakeista valitsee mukaan. Tämän hetken taso on paras mittari ratkaisemaan tämän pulman.

Virtanen oli menneellä kaudella liigan parhaita pakkeja. Mielestäni osaa Lindellin tyyliin heittää viivalta napakoita rannareita maalille asti ohi kärkikarvaajien. Liittyy paljon mukaan hyökkäyksiin ja tekee näistäkin tulosta. Ei ole pelkästään hyökkäävä puolustaja vaan osaa puolustaa omassakin päässä. Kehittynee vieläkin paremmaksi ensi kaudella. Lisäksi Ahonen ja Virtanen pelaavat parina loistavasti.

Nuo spekulaatioissa pyörineet KHL-puolustajat eivät ole välttämättä mitään tähtiä sarjassaan eivätkä näitä herroja merkittävästi parempia. Hyvänä esimerkkinä Mäntylän paluu Tapparaan ei ole ollut niin ruusuinen kuin mitä itse olisin odottanut hyvän KHL-kauden jälkeen. Parhaaseen tasoon verrattuna erittäin huonosti menneet finaalit sulkenevat portit kisajoukkueeseen.
 
Viimeksi muokattu:

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mut ajatteles Warrington, jos mua ei olisi. Mihin/kehen te oikein vertaisitte ylivoimaista älyänne ja tietotasoanne? Kyllähän tällaisia idiootteja täällä tarvitaan, muuten ei pääse pätemään. Lisäksi on hauskaa, että sulla on hauskaa. Se on aina parempi kuin olo sitruunana:) Aion jatkaa viitoittamallani tiellä ja jakaa kelvottomia mielipiteitäni edelleen, jos siltä tuntuu. Voi taas moni huokaista, että luojan kiitos, kun on olemassa tuo Noitarumpu, en olekaan palstan tyhmin=)Tuollakin toisilla tantereilla tulee meikän nikki aina välillä vastaan. Kiva.Hyvässä ja pahassa.

Jos tuo on ollut tavoitteesi niin ehdottomasti mission completed. Ja kyllä, kirjoituksesi eivät ole tuottaneet ainakaan minulle minkäänlaista mielipahaa vaan enemmänkin huvittuneisuutta, eli jos vetää ohi niin onhan se hauskempaa että se menee reilusti ohi. T: Pubi tikan selkään heiton hallitseva maailmanmestari. Jos joku baarissa riitaa haastava sanoo harrastavansa nyrkkeilyä ja kuntosalia, on tikanheitto ja rintauinti mun tyypilliset vastineet.

Kiitokset käyttäjille @Rommeli ja @Roo vastauksista, pakko se on sitten uskoa että Virtanen on tosissaan noussut ihan MM-tason portteja kolkuttamaan. Jos Ahosen kanssa kemia toimii kuin nakutettu, varmasti Jalonen harkitsee herkemmin molempien ottamista kisoihin. Virtanen lienee niitä tyypillisiä yleispakkeja jotka pelaavat todella varmasti ympäri kenttää, mutta eivät jää mitenkään erityisesti katsojan mieleen, ns. tasaisia suorittajia.
 
Viimeksi muokattu:

Hellox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sport, Zlatan Ibrahimovic, Jose Mourinho
Pulkkinen juuri IltaSanomien mukaan ilmoitti, että on tulossa Suomeen ja kiinnostusta littyä maajoukkueesen on, mutta ainakaan vielä häneen ei olla oltu yhdeyssä.
Haulan isä taas YLE:llä kertoi poikansa pelaavan puudutuksen avulla NHL:ssä. Lopussa MM-kisojen suhteen kommentoi: "-Jos laulu loppuu tänään, on ”pieni helmi” että tulee myös MM-kisoihin," Tästä en sitten itse varmaksi tiedä mitä tarkoittaa.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Artturi Lehkosen voisin ottaa kisoihin, mielummin kuin jonkun Pulkkisen. Linkki youtubeen.

Artturi Lehkonen ja hurja pistetehtailu SHL playoffeissa - YouTube
Oli Lehkosella jo ihan ok veto sillon kun Liigaa vielä pelasi. Kovasti on kyllä kehittynyt ukko tuolla Ruotsissa. Olikin yksi työteliäimmistä pelaajista niissä karmeissa Ruotsi peleissä MJ paidassa. Kova vire ja itseluottamus pojalla päällä niin eekun MGn ja Pulun kanssa tuhoomaan. Laine ja Aho kans yks tutkapari ja siihen Pyörälä toiseen laitaan. ja Salliset myös hyvä tutkapari ja sinne Härski kolmanneks lenkiks. Komarov-Makke-Rantanen sit kolmoseks. Salliset ko neloseks.

Näin siis:
Lehkonen-MG-Pulu
Pyörälä-Aho-Laine
Komarov-Makke-Rantanen
Härski-Sallinen T-Sallinen J
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Ite toivon et Pulkkinen otettas ees leirille, mut huolestuttava tietohan toi on jos ei oo oltu ees yhteydessä, toisaala osoittaa sit @erku n painajaiset epätodeks, siis sen et pelkäl änäri-statuksella käveltäs joukkueeseen, mut tosiaan nykyvireellä mielummin Lehkonen ku Pulkkinen, vaik Pulkkisen erikoisase ois ihan kiva nähä maajoukkuetasolla.


Edit:
Näin siis:
Lehkonen-MG-Pulu
Pyörälä-Aho-Laine
Komarov-Makke-Rantanen
Härski-Sallinen T-Sallinen J

Ei nyt hitto ketään Pyörälää nykypäivänä oikeesti kahteen ekaan ketjuun mm-kisoissa vaikka toki Nokka sen saattais tehäkkin.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos täällä vielä joku oikeasti haaveilee Tuukka Mäntylän liittymisestä Leijonalaumaan, niin herätys! Parempia miehiä on tarjolla, oikealla ja vasemmalla ihan sama mistä sitten tilanneta katseleekin. Mies on tällä hetkellä suorastaan totaalinen paska, kenties isoin ylitettävä kivi Tapparan matkalla kohti mestaruutta.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
vaik Pulkkisen erikoisase ois ihan kiva nähä maajoukkuetasolla.

Onhan erikoisase jo nähty miestenkin peleissä. Pulkkisella on vaikea kausi takana ja varmasti halu on RFA:na sopimuksettomana tulla hieman omaa arvoaan nostamaan ja päättämään kausi edes jonkinlaiseen onnistumiseen. Tosin liigasta on tarjolla Laine YVlle ja pelaamaan ne suojatut minuutit, että en pelihousujani revi, jos Pulua ei valita.

Lisäksi pitää ottaa kantaa Teräväiseen ja MiG:hen:

Teräväinen ei nykyisessä kunnossaan ole mikään vahvistus. Play offit on ollut viimeisintä peliä lukuunottamatta lähinnä mahdollisimman äkkiä kiekosta eroon- tyylistä pelaamista ja virheiden (ei edes välttelyä) pelkäämistä. Hänelle tekisi hyvää Chicagon mahdollisen tippumisen koittaessa viettää pieni loma ennenkuin saa pitkän kesän kerätä hieman lihasta ja voimaa.

MiG on taas pelannut oikein hyvin ja eihän nyt kukaan pelaa hyökkääjistä eniten play offeissa, jos ihan paska on. Otettava kumminkin huomioon, että hän on pelannut Koivun laidalla, joten sentteriksi en kovin herkästi laittaisi. Tosin samahan se pelaako pelinrakentaja laidassa vai sentterinä. MiG on omaan silmään maajoukkueessa aikuisten tasolla parhaat pelit pelannut laidalla. Vaikka Floridan toivoisi menevän pitkälle, mutta pakko hiukan fantasioida ilopissa housuissa:
MiG - Barkov - Laine/Pulu

YV muodossa, että takakolmiossa MiG pyörittää, Hietanen viivassa ja Laine siivellä. Pulu on B-pisteiden välissä vetäjän paikalla ja Barkov pelaa maalin edustaa/maaliviivan takana. Barkov siksi maalin edustalla, koska on pelannut sitä paikkaa Floridassa YVssä.

Joku tietysti miettii, että kuka tuossa "junnu"kolmikossa osaa puolustaa, mutta sen verran annan vinkkiä, että Barkov voi hyvinkin olla nuorin Frank J. Selke Trophyn voittaja. Eikä ole kaukana siitä palkinnosta tänä vuonna.

Katsellaan leirispekulaatioita tarkemmin kunhan kaljottelulta selviää, mutta toivon MaG:n takia, ettei tule kantamaan ykkössentterin viittaa sillä ei ole kotonaan siinä roolissa. Vähän sama kuin osa haukkui Haulan, kun hänestä ei tullut messiasta, kun rapakon takaa tuli pelaamaan. Oli hyvin raskasta kuunnella kaikentietävien asiantuntijoiden suusta kuinka Haula ei kyennyt viemään Suomea maailmanmestaruuteen.
 

Kameleontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
MiG on taas pelannut oikein hyvin ja eihän nyt kukaan pelaa hyökkääjistä eniten play offeissa, jos ihan paska on. Otettava kumminkin huomioon, että hän on pelannut Koivun laidalla, joten sentteriksi en kovin herkästi laittaisi. Tosin samahan se pelaako pelinrakentaja laidassa vai sentterinä. MiG on omaan silmään maajoukkueessa aikuisten tasolla parhaat pelit pelannut laidalla.

Granlund pelasi kyllä ihan hyvän turnauksen olympialaisissa, jossa suurin osa peleistä oli sentterinä Barkovin loukkaanuttua. Enemmän pelejä maajoukkueessa on kyllä ollut laiturina, mutta se johtuu osittain siitäkin, että Suomella on ollut aika hyvä sentteritilanne viime vuosina. Tänä vuonna ei näytä yhtä hyvältä, joten keskeltä MiG:n pelipaikka varmaan löytyisi. Riippuen tietenkin, siitä (jos ylipäätään itse tulee kisoihin), keitä muita NHL:stä tulee.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Granlund pelasi kyllä ihan hyvän turnauksen olympialaisissa, jossa suurin osa peleistä oli sentterinä Barkovin loukkaanuttua.

Sen verran on pakko päteä, että Barkovin loukkaannuttua, Immonen nostettiin ykkösketjuun sentteriksi.

Enemmän pelejä maajoukkueessa on kyllä ollut laiturina, mutta se johtuu osittain siitäkin, että Suomella on ollut aika hyvä sentteritilanne viime vuosina.

Joo olen samaa mieltä tästä. Pelasi Immosen laidalla 2011 ihan mukiin menevät kisat, siksi kotikisat pelasi myös laidassa Immonen sentterinä. (tämän takia Immonen nostettiin Sotshissa Selänteen ja MiG:n keskelle). Näiden lisäksi on yhdet mm-kisat (2013 4 ottelua) missä pelasi sentterinä, joten sentteri pelaamisesta A-maajoukkueessa on heikko otanta.

Sen verran selvennän, että MiG: laidassa pelaamisessa on oletuksena Floridan tippuminen ja se, että Barkov jaksaa tulla ottamaan maajoukkueen reppuselkään. Lisäksi Haula kakkoseen, MaG hoitaa 3. sentterin ja Tapparasta Lajunen hoitaa nelosen. Tämä oletuksella, ettei Koivu jaksa tulla pelaamaan, mutta näitähän voi pyöritellä*. Harmi kun Tuukka ei ole voinut infota edes minua onko pelaamassa kisoissa.

*= Kane otti haukkalauman selkäänsä ja voi Panarinin kanssa kahdestaan tiputtaa Bluesin, joten Lehterä saattaa vapautua. Tähän lisäksi mahdolliset Barkov, Koivu, Haula(tietojeni mukaan pelaa piikillä) ja MiG.
 

Kameleontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Sen verran on pakko päteä, että Barkovin loukkaannuttua, Immonen nostettiin ykkösketjuun sentteriksi

En muistanutkaan, että Immonen kävi siinä välissä keskellä. Pronssiottelusta sen sijaan ykkösketjussa oli keskellä Granlund ja laidolla Selänne ja Korpikoski. ja siitä se onkin jäänyt mieleen. Mutta se ei ihan riitä kovin pitkäksi kokemukseksi sentteripaikalta.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Saas nähdä, Islanders voitti juuri Floridan 2. jatkoajalla ja sarja on seuraavaksi katkolla New Yorkissa Islandersille.

Ei mennä asioiden edelle, mutta se hekumoitu Laine - Barkov pari josta on puhuttu että "sitten joskus" niin meillähän voi olla mahdollista nähdä tämä kaksikko jo näissä kisoissa.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Saas nähdä, Islanders voitti juuri Floridan 2. jatkoajalla ja sarja on seuraavaksi katkolla New Yorkissa Islandersille.

Ei mennä asioiden edelle, mutta se hekumoitu Laine - Barkov pari josta on puhuttu että "sitten joskus" niin meillähän voi olla mahdollista nähdä tämä kaksikko jo näissä kisoissa.
Samoin Minnesota on edelleen veitsikurkulla tilanteessa. Olishan tuo aika kova jos Barkov, MG ja Haula/Koivu/Jokinen joku edes tulisi. Kyllä sanoisin että tärkein olisi saada joku sentteri tuohon jengiin. MaGranlundista ei minusta ykkösenkeskelle vielä ole tai ehkei koskaan muutenkaan.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Haula pelaa kai puudutettuna joten tuskin tulee?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös