MM 2015: Suomi

  • 692 034
  • 3 037
Tila
Viestiketju on suljettu.

Dragon's Den

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Kentälliset kerrottu... Puhdas ex-JYP-ketju siis kolmosena. Komarov neloseen Kemppaisen ja Pesosen kanssa.

Tuomo Ruutu-Petri Kontiola-Juhamatti Aaltonen
Jussi Jokinen-Aleksander Barkov-Joonas Donskoi
Antti Pihlström-Juha-Pekka Hytönen-Ossi Louhivaara
Janne Pesonen-Joonas Kemppainen-Leo Komarov

Toivottavasti näissä kisoissa vielä nähdään Kemppainen ja Donskoi samassa ketjussa. Tuosta voisi vielä vaihtaa Donskoin ja Komarovin päittäin. Samalla nostaisin Kemppaisen ketjun hierarkiassa kolmoseksi. Jos Komarovilla ei alkaisi parin pelin jälkeen kulkemaan, antaisin Hartikaiselle näyttöpaikan Jokisen ja Barkovin rinnalla. Eli:

Ruutu - Kontiola - Aaltonen
Jokinen - Barkov - Komarov / Hartikainen
Pesonen - Kemppainen - Donskoi
Pihlström - Hytönen - Louhivaara

Ja eiköhän tuo ykkösenkin peli ala kulkemaan, kunhan jättävät turhan hienojen kuvioiden hakemisen ja hieman suoraviivaistavat peliään...Voi tosin olla liikaa vaadittu, kun kaksi taiteilijaa on samassa ketjussa. ;-)
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Hyvä muutos, joskin uskon että Immosen vaisuus johtuu tuosta vammasta joka meinaisi estää kisamatkan. Ainahan Zäki hidas on ollut, eikä tuossa nyt loppupeleissä ole ollut suurempaa hidastumista entiseen nähty. On kentällä ns "kolmas puolustaja" ja pelaa varmaa peliä, ylivoimalla tehnyt sitten pisteitä. Nyt ei ollut ylivoima-aikaa joten ei nähty myöskään Immosen parhaita avuja hyökkäysuuntaan, eli laukausta ja peliälyä.

Immosta on mielestäni turha pitää kokoonpanossa, jos rooli on vain kolmosketjun sentteri ilman erikoistilanne aikaa. Muutaman vaihdonhan Jakke veti alivoimaa, muttei paljoa sitäkään. Epäilen kyllä kuten jo ylempänä sanoin, että tuo vamma vaikuttaa taustalla, Hytönen nyt on paljon nopeampi kuin Immonen, mutta hyökkäyspäässä JP:llä ei ole mitään annettavaa. Laiturit toki tuttuja jo JYPistä, joten siinä mielessä varmaan tietävät missä kukin liikkuu...

Kontiolan ketju ei vaan toimi ja hälyttävää, että tämän kauden Tuomo Ruutu on ollut molemmissa peleissä ketjun paras pelaaja. Kaksi hiihteliää ja rinnalla kovalla asenteella menevä "rouhija" ei tuo vaan toimi. No toivottavasti tänään toimisi ja ketju saisi muutakin aikaan kuin joutavaa hiihtelyä, mikäli tänään hiihtely jatkuu niin seuraavaksi viltittäisin kummankin kaksikosta Aaltonen - Kontiola.

Silloin itse muodostaisin ketjut seuraavasti, Barkovin ketju ei tarvitse Donskoita sillä Sasha nostaa pelaajien tasoa muutenkin, en luopuisi kuitenkaan rightin kätisyydestä ja täten pirteästi pelannut Louhivaara nousisi Jokisen ja Barkovin ketjuun. Yhdistäisin myös aiemmin sekä maajoukkueessa, että seurajoukkueessa toimineen tutkaparin Pesonen - Immonen ja toiseen laitaan laittaisin Hartikaisen, koko ketju olisi näin "hidas" ja näin eivät kärsisi siitä niin paljoa. Kolmoseen taas laittaisin yhteen Kärppäkaksikko Kemppainen - Donskoi ja toiseen laitaan rymistelyä tuomaan Ruudun Tuomo. Näin olleen neloseen jäisi aikamoinen telaketjumiehistö, eli Pihlström - JP ja Komarov.

Jussi Jokinen - Aleksander Barkov - Ossi Louhivaara
Janne Pesonen - Jarkko Immonen - Teemu Hartikainen
Tuomo Ruutu - Joonas Kemppainen - Joonas Donskoi
Antti Pihlström - Juha-Pekka Hytönen - Leo Komarov


KJ tuskin alkaisi näin paljon ketjuja rukkaamaan, vaikka Kontiola - Aaltonen jatkaisivat surffailuaan, olkoonkin että minunkin ketjuissa olisi tutkaparit. KJ on kuitenkin tunnettua, että vie jopa "tuhoon" asti omat ajatukset ja kokoonpanot. Joten eiköhän muutokset jäisi erittäin pieniksi vaikka homma ei lähtisi vieläkään toimimaan. Toivotaan toki näin leijonien turnausmenestyksen kannaltakin, että Kontiola - Aaltonen herää tänään Norjaa vastaan... Nyt kentällä ollut kaksi löysää paskaa, jotka häviävät jokaisen irtokiekon ja kaksinkamppailutilanteen, ei hirveästi pari Konnan väläytystä lämmitä.
 

Nixe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,Hokki,SoJy
Norja pelin kokoonpanosta vaihtaisin vielä Pesosen ja Donskoin paikat päittäin. Sellainen fiilis, että näistä koko ajan esillä olevista "tutkapareista" selkeästi toimivin tällä hetkellä. Kerta Louhivaara ja Hytönen laitettiin yhteen em. perusteella niin miksi ihmeessä sitten kärppäpoikia ei? Komarov voisi tuoda yllättävän mausteen kolmantena lenkkinä ja Donskoi saisi itseluottamuksen takaisin Kemppaisen rinnalla! Kemppainen pelaa tällä hetkellä erittäin korkeatasoista lätkää!
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Joo nuo kaksi läänintaiteilijaa ykkösessä tulisi saada jotenkin erilleen, sillä näiden mielialapelaajien takia koko viisikon pelaaminen kärsii. Tanska ei tästä pystynyt isommin rankaisemaan, mutta joku Norja voi olla jo yllättävän hankala tälle kentälliselle, mikäli herroja ei puolustaminen kiinnosta. Ylläolevassa viestissä on hyvää pohdintaa, joku Louhivaara olisi juuri oikeanlainen roolipelaaja hämmentämään, vaikka Barkovin ja Jokisen ketjuun ja tällöin jokainen saisi tasan tarkkaan keskittyä omiin hommiin. Lisäksi Pihlström - Hytönen - Komarov olisi juuri hyvä kolmikko vastustajan ihon alle, jonka rooli kasvaisi entisestään mitä pidemmälle turnaus etenee.

Norja tulee olemaan kovempi kuin Tanska, joten hereillä tulee olla. Norja pyöritti jenkkejä vastaan yllättävän toimivaa yv:tä, joten boksiin ei pidä joutua tänäänkään montaa kertaa. Thoresen ja Olimbit ovat vittumaisia pörrääjiä ja maalinteon tehokkuutta heistäkin löytyy. Lisäksi tiiviisti puolustavan puolustuksen takana on Haugen, joka on osoittautunut erittäin hyväksi veskariksi tälle tasolle. Vaikea ilta Leijonille tulossa.
 

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Jos kuka tahansa muu kuin Aaltonen, vaikka sitten se Härski Hartikainen olisi pelannut eilisen pelin täsmälleen samalla tavalla kuin Juhis pelasi, niin suoritusta oltaisiin todennäkoisesti ihasteltu ja päivitelty tanskalaimolarin tuuria kun sattui räpylänsä aina tielle saamaan, mutta lähtökohtaisesti ihmisiä vituttaa se toteutumaton potentiaali mitä jätkästä ei saada ulosmitattua.....

Siis jätkä ei itse saa itsestään irti sitä potentiaalia. Ei se kenenkään muun tehtävä ole. Iso tilipussi riittää nykyään, ei ole sitä viimeistä kiimaa. Siinä surffaillessa voi huoletta pilata parin muunkin pelaajan illan. Näin se Aaltosen akan pojalla nykyisin menee...kysykää vaikka Erkalta.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Ei se Kontiolan ketju nyt noin huonosti ole pelannut minusta kuin jutut antaa ymmärtää. Paljon hyviä haastoja, yllättäviä kikkoja ja ajoittain oikein taitavaa yhteispeliä mutta maalit ovat vain jääneet puuttumaan. Kyllä niillä jätkillä vaan sellaista poikkeuksellista taitoa on kiekon kanssa, mitä harvoin näkee. Eilen ampuivatkin jo paljon eikä ollut enää niin hieromista.

Totta on kuitenkin että maaleja pitää ruveta tulemaan. Jo tänään. Aaltosen varsinkin tarvii nostaa tasoaan, vaikka onko se paljon tuota kummoisemmalla tasolla pelannut koko kautena? Ymmärtääkseni aika vaikeaa oli Jokereissakin. Ei olisi ihan vääryys siirtää ukkoa popcorn osastolle, jos ei tänään rupea verkot heilumaan.
 

Heijastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Sibir Novosibirsk, Pittsburg P
Jotenkin nyt mitä sen vähän Juhista on seurannu ja muutaman haastattelun lukeneena niin saa vaikutelman, että sille todellakin riittää tuo taso. Vähän niinku palkkaduuni. Oliko se Andre Agassi vai kuka jenkki tennispelaaja paljasti uransa jälkeen, että isä pakotti pelaamaan tai muuta vastaavaa. No nämä taas vähän OT mutta jätkä pitäs siirtää vilttiketjuun tai jossain nelosessa sais pörräillä ja kiemurrella ihan keskenään. Ei tietysti tommonen taiteilija pahimmillaan paranna minkään ketjun peliä mutta jotain tarttis tehä. Näillä pelaajilla on kuitenkin mentävä ja yritettävä ulosmitata se minkä vaan pystyy.

2 vaisua peliä on ollu Suomella. EHT ja nää muut on tietysti näitä puolivakavia turnauksia mutta tuntuu, että Suomen peli näytti paljon valmiiimmalta siellä. Sitten kun tuli nää änärijätkät niin jotenki jo näky niissä tsekkipeleissä, että onkelmia on. Voi olla, että ollaan vieläki sillä tiellä kun äräri ja eurooppa kohtaa ja palaset alkaa loksahtelemaan paikoilleen.

Suomen puolustuksesta/puolustamisesta en kyllä edelleenkään ole kovin vakuuttunu noin kokonaisuudessaan. Puolustajilla välillä kiekot pomppi ja ajatus katkes. Muutenki sitten taas kolmannessa erässä kun alettiin löysäillä ja tanska pääsi peliin mukaan niin päästettiin muutaman kerran ihan liian avoimeen paikkaan kun peruuteltiin ja peruuteltiin.

Muutenki oon aina ihmetelly kahta asiaa:

1. Eikö sitä aktiivista jäähdyttelypeliä vois sitten opetella kunnolla? Pitäskö joku opintoretki tehdä Ruotsiin vaikka? Sitten itketään kun vielä hävitään hyvistä asemistakin pelejä 3. erän lepsuiluun. Jos eilenki olis ollu yhtään kovempi maa vastassa niin se ois tehny kolmannessa erässä häkkejä. Kun ei kerta kaikkiaan osata semmosta aktiivista pelin tappamista ala Sweden niin voisko joku yrittää joskus sanoa "vetäkää jätkät tää yks erä vielä kovaa, sitten huilataan".

2. Sitten tämä ikuinen itkunaihe: LAUKAUKSET! Ei vaan se, että jos ne sattuu nyt menemään sinne maalivahtia päin vaan kun pitäs vielä saada ohi! Ei mene myöskään patjoista läpi. On tietysti parempi, että viivakuti menee maalivahtia kohden, koska matkalla voi vielä tapahtua vaikka mitä mutta sitten kun nää sankarit saa avopaikan niin eikös vedetä suoraan syliin! tai sitten jos takakulmaa yritetään niin menee metrin ohi! Sitten oli vielä eilisessäkin matsissa yks hieno tilanne suorasta hyökkäyksestä... oisko just ollu Juhis joka ei osannu vetää läheltä ylös ja patjaanhan se jäi!

tämmöstä tänään... pahottelen jos tuli myös OT:ta mutta kiitos, että sain jakaa tuskan :D

niin Juhiksesta vielä sen verran, että sitä ihmettelin pitkään kun tuhras sen avopaikan vielä kiertämällä maalin takaa...mikä on kaverilla kun ei maalit kelpaa?
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pelaajasuorituksiin puuttumatta todettakoon sen verran ettei tässä vielä mitään hävitty ole, vaikka maaleja on tehty vain neljä ja yv:llä ei olla onnistuttu. Nyt on sentään saavutettu se ensimmäinen kolmen pisteen voitto, toisin kuin viime vuonna jolloin 2 ekaa peliä hävittiin. Tuolloinkin kahdessa ekassa pelissä tehtiin neljä maalia mutta niin sitä mentiin lopulta finaaleihin asti.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olenko ainoa, jonka mielestä Donskoi ei ole optimaalinen pelaaja tuohon Barkovin ja Jokisen rinnalle? Ainakin toistaiseksi Joonaksella tuntuu peli olevan hieman sellaista sivusta katselua, eikä hän käytä vahvuuksiaan. Lisäksi muutaman kerran olen ollut huomaavinani, miten ketjun rintamahyökkäys tyrehtyy keskialueella, kun Donskoi ei laita kiekkoa ketjukaverille, vaan jää kuskailemaan yksikseen. Liigan pudotuspeleissä tuo toimi hyvin ja sillä rytmitettiin peliä, mutta kisoissa ei vielä mitään urotekoja ole tullut. Hyvin hän toki haistaa maalipaikat, kuten eilen Barkovin pelatessa pakin pois kiekosta ja Jussi Jokisen saatua kiekon oli Donskoi oikea-aikaisesti maalinedessä ja putkeen ampuikin. Kuitenkin Donskoista saisi mielestäni enemmän irti jossain toisessa ketjussa.
 

Kahvaajapakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä Immoselle käyttöä olisi, jos joku vaan kävisi sanomassa sille, että ottaa ne parinkymmenen kilon painot pois nilkoista. Vain ylivoimilla nyky-Immosesta olisi jotain hyötyä varsinkin, kun tuo Donskoin kuti on melkoinen hernepyssy.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tulipa katsottua IS:n videotuomareiden otos Juhamatti Aaltosesta ja on kyllä sanottava, että huhhuh! Taitaa tämän hetken trendi olla Juhi-vastaisuus ja se näkyy täällä ja näemmä tuomareidenkin puheissa. Ihmetyttää tuo aivan sairas haukkuminen Aaltosta kohtaan. Siellä ei ole onnistuneet monet muutkaan, mutta kuka se onkaan se sylkykuppi näissä kisoissa? No Juhipa tietenkin. Alkoi sen verran tuo potuttamaan, että oli pakko pari riviä laittaa. Joo, ei ole nähty parasta, joo, ei ole ollut stara. Aikuiset miehet kehtaavat kaataa kaiken yhden niskaan. Taidan mennä sille kannalle, että antaa tulla ja mennä kuin tuulenpuhurin. Mitään ei painaneet näiden "asiantuntijoiden" puheissa ne tärkeät maalit, mitkä tämä flegu ja saamaton vätys kuitenkin jotenkin ihmeellisellä sattuman ansiolla sai aikaiseksi. Tuurihaukka. Kritiikkiä saa ja pitää esittää, mutta mielestäni nuo tuomarit menivät yli siitä missä aita oli matalin. Ala-arvoista. Aivan kuin teinifinnit kirjoittelisivat.
 

Barney

Jäsen
Tulipa katsottua IS:n videotuomareiden otos Juhamatti Aaltosesta ja on kyllä sanottava, että huhhuh! Taitaa tämän hetken trendi olla Juhi-vastaisuus ja se näkyy täällä ja näemmä tuomareidenkin puheissa. Ihmetyttää tuo aivan sairas haukkuminen Aaltosta kohtaan. Siellä ei ole onnistuneet monet muutkaan, mutta kuka se onkaan se sylkykuppi näissä kisoissa? No Juhipa tietenkin.
Kukas se sitten pitäisi olla? Fakta on kuitenkin, että Suomen ykkösketjun Ruutu-Kontiola-Aaltonen yhteenlaskettu pistemäärä kahdesta ensimmäisestä ottelusta on 0 pistettä. Se on ihan säälittävän huono suoritus ykkösketjulta. Kontiola saa vähän anteeksi, koska hän järjesteli eilisessä pelissä Aaltoselle pari aika hyvää paikkaa ja Ruudun anti kiekottomana on aika merkittävä. Aaltosella oli eilen paikka heittää pari maalia, joten on ihan ymmärrettävää että häntä kritisoidaan. Yleensähän Aaltonen on saanut maajoukkueessa vain kehuja kikkojensa ansiosta, mutta nyt hän on joukkueen ykkösketjussa, ja hän on se pelaaja tuossa ketjusta, jolta odotetaan kaikista eniten maaleja. Tänään saisi ruveta jo tapahtumaan jotain Aaltosenkin pelissä, jos mielii olla kisat loppuun asti pelaavassa kokoonpanossa.
 
Aaltosta on mollattu, koska hän on ollut tehoton ja saamaton, sekä puolustanut huonosti. Menköön vaikka kuinka pahasti Oulun tytön tunteisiin.

Ja ei, ei todellakaan sovi Louhivaara Barkovin rinnalle, koska hänen pelitaito ei vain riitä. Donskoilla riittää, jos pystyy muuttamaan peliään nopeammaksi. Torsti, et siis ole yksin tuota mieltä, aiemmin siitä itsekin kirjoitin. Barkovin rinnalle pitäisi saada joukkueen paras maalintekijä - sellaista vain nyt ei ole.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Meillä on vasta kaksi matsia pelattu ja Aaltonenko se on, jonka pitäisi tehdä maalit? Ymmärrän kyllä, että maaleja häneltä odotetaan, mutta jos ei heti tule, niin onko oikeus ja kohtuus tuo, jota nuo videotuomarit esittivät? Kävittekö edes katsomassa? Ihan sama mille tasolle heidät on tuomareina arvostettu, mutta he edustavat kuitenkin osaa mediaa ja muokkaavat vääränlaista asennetta. Toki olen tajunnut senkin, että ajan henki on kaikki mulle nyt ja heti! Oliskohan hyvä vähän rauhoittua ja venata? Edes 3-4 matsia? Uskon, että Juhi heittää kaapin tänään ja on muutenkin hyvin esillä. Eikä siihen todellakaan vaikuta tuomarit tai jatkislaiset oksennukset. Tuskin edes lukee näitä ainakaan kisojen aikana. Mulle vaan tuli niin epäreilu fiilis jotenkin. Se, että tavallinen pulliainen kiroaa ja haukkuu ei niin just ole, mutta se, että itseänsä asiantuntijoina pitävät mediaihmiset tekevät tuollaista sontaa on eri asia. Mun mielestä se kertoo vain sen, että taso on limbolla. Arvostella saa, sitä en ole kieltänyt, mutta tapa, jolla se tuolla on tehty on kaiken arvostelun ala-puolella. Lööppihuorausta.

ps. en ole Oulun tyttö, vaikka isän puolelta juuret sinnepäin viittaavatkin. Olen paljon pohjoisempaa.
 

Kiekura

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tulipa katsottua IS:n videotuomareiden otos Juhamatti Aaltosesta ja on kyllä sanottava, että huhhuh! Taitaa tämän hetken trendi olla Juhi-vastaisuus ja se näkyy täällä ja näemmä tuomareidenkin puheissa. Ihmetyttää tuo aivan sairas haukkuminen Aaltosta kohtaan. Siellä ei ole onnistuneet monet muutkaan, mutta kuka se onkaan se sylkykuppi näissä kisoissa? No Juhipa tietenkin. Alkoi sen verran tuo potuttamaan, että oli pakko pari riviä laittaa. Joo, ei ole nähty parasta, joo, ei ole ollut stara. Aikuiset miehet kehtaavat kaataa kaiken yhden niskaan. Taidan mennä sille kannalle, että antaa tulla ja mennä kuin tuulenpuhurin. Mitään ei painaneet näiden "asiantuntijoiden" puheissa ne tärkeät maalit, mitkä tämä flegu ja saamaton vätys kuitenkin jotenkin ihmeellisellä sattuman ansiolla sai aikaiseksi. Tuurihaukka. Kritiikkiä saa ja pitää esittää, mutta mielestäni nuo tuomarit menivät yli siitä missä aita oli matalin. Ala-arvoista. Aivan kuin teinifinnit kirjoittelisivat.

Kuka sen sitten pitäisi olla? Immonen joka pelaa kolmos kentässä ja sillä kentällä ei ole se maalinteko vastuu. Ja nythän Immonen on katsomossa.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kuka sen sitten pitäisi olla? Immonen joka pelaa kolmos kentässä ja sillä kentällä ei ole se maalinteko vastuu. Ja nythän Immonen on katsomossa.

Pitääkö jonkun sellainen olla?! En ymmärrä. Jokainen siellä parhaansa tekee, tuskin siellä nyt kukaan huvikseen huonosti pellaa! Immosen Jakekaan ei mikään huono pelaaja ole. Jos on vielä vammaa vaivana, niin sitä voi ihmetellä, miksi lähti mukaan. Hän olisi voinut ajatella joukkueen parasta ja jäädä pois. Minusta kuitenkin tuntuu, että hänkin tulee vielä ja näyttää, ettei ole hukkaan heitetty tapaus. Se vaan on niin, ettei kaikki ole heti simsalabim valmista ja minusta on hyvä, että ongelmat tulevat alussa, eivätkä lopussa. Muistetaan tämä pelien jatkuessa. Nyt en ehdi enempiä tänne kirjoitella, mutta katselen juttuja kyllä myöhemmin.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Tänään saisi ruveta jo tapahtumaan jotain Aaltosenkin pelissä, jos mielii olla kisat loppuun asti pelaavassa kokoonpanossa.
Ja nimenomaan niitä näyttöjä Aaltosen täytyy antaa. Jalonen on antanut melkoisesti vastuuta ykköskentälle, muttei hän sitä Juhikselle koko kisojen ajan anna. Nytkin jo laitettiin luottoleijona Immonen katsomoon eli Kojo tuskin säälii Aaltostakaan, jos peli on paskaa.

Toivon todella, että Aaltonen ja muu ykköskentällinen saisi pisteitä aikaiseksi, lyhyessä turnauksessa tarvitaan joukkueiden pistenikkareilta tuloksia, jotta Leijonat voittaisivat niitä pelejä.
 

Barney

Jäsen
Meillä on vasta kaksi matsia pelattu ja Aaltonenko se on, jonka pitäisi tehdä maalit? Ymmärrän kyllä, että maaleja häneltä odotetaan, mutta jos ei heti tule, niin onko oikeus ja kohtuus tuo, jota nuo videotuomarit esittivät? Kävittekö edes katsomassa? Ihan sama mille tasolle heidät on tuomareina arvostettu, mutta he edustavat kuitenkin osaa mediaa ja muokkaavat vääränlaista asennetta. Toki olen tajunnut senkin, että ajan henki on kaikki mulle nyt ja heti! Oliskohan hyvä vähän rauhoittua ja venata? Edes 3-4 matsia? Uskon, että Juhi heittää kaapin tänään ja on muutenkin hyvin esillä. Eikä siihen todellakaan vaikuta tuomarit tai jatkislaiset oksennukset. Tuskin edes lukee näitä ainakaan kisojen aikana. Mulle vaan tuli niin epäreilu fiilis jotenkin. Se, että tavallinen pulliainen kiroaa ja haukkuu ei niin just ole, mutta se, että itseänsä asiantuntijoina pitävät mediaihmiset tekevät tuollaista sontaa on eri asia. Mun mielestä se kertoo vain sen, että taso on limbolla. Arvostella saa, sitä en ole kieltänyt, mutta tapa, jolla se tuolla on tehty on kaiken arvostelun ala-puolella. Lööppihuorausta.
Ensinnäkään en katsonut videota, koska Videotuomarien tuottama sisältä on nykypäivänä aika onnetonta. Joskus Vancouverin olympialaisten aikaan heiltä tuli vielä ihan hyviä videoita, mutta videoiden taso alkoi muutama vuosi sitten laskemaan kuin lehmän häntä. Tietenkin Videotuomarit ottavat Aaltosen syntipukiksi, koska tällä hetkellä varmaan aika moni on sitä mieltä, että Aaltonen on ollut yksi joukkueen suurimmista - ellei jopa suurin pettymys. Tämä on kaupallisen median taso nykypäivänä Suomessa, ainut prioriteetti on saada mahdollisimman paljon rahaa välittämättä mistään journalismin etiikoista.

Aaltonen ei ole ensimmäinen, eikä varmasti myöskään viimeinen pelaaja, jota Jatkoajassa ja muuallakin kritisoidaan. Se on kuitenkin tuon ammatin varjopuoli, joten ei siitä pidä kenenkään pahoittaa mieltään. Jääkiekkomaajoukkue on kuitenkin suomalaisille aika iso asia, joten siellä onnistujia pidetään usein sankareina ja epäonnistujat saavat lokaa niskaansa. Tänään jos Aaltonen heittääkin pari maalia Norjan verkkoon, niin yhtäkkiä hän onkin karjalippisten suurin sankari ja Jatkoajassakin annetaan varmasti tunnustus hyvästä pelistä.

Toivotaan Kontiolalle ja Aaltoselle tänään onnistumisia, koska vaikka mielestäni heidän taso ei riitäkään Suomen ykkösketjuun edes MM-kisoissa, niin tänä vuonna mistään ei löytynyt parempiakaan vaihtoehtoja (tai itse asiassa tuo Barkovin ketju on oikeasti ykkönen, mutta ei siitä enempää). Aaltonen voisi tehdä tänään 2+0 ja Kontiola 0+2, vaikka sitten saakiin taas viimeistään kisojen jälkeen lukea erkun tekstejä kuinka Konna pelasi tilastojen valossa hyvät kisat, mutta pienempi paha se on kuin Suomen huono menestys. Kontiola ja Aaltonen ovat kuitenkin tänä vuonna todella tärkeitä palasia tässä joukkueessa.
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Ihmettelen kyl et Immonen on ees lähteny kisoihin mukaan mikäli pientä vaivaa on edelleen, vai eikö Jalosella ollu pokkaa ottaa jotain muuta pelaajaa tilalle enää tuossa vaiheessa, mikäi Immonen luistimilla pysyy. Ois sieltä nyt voinu ottaa Jormakan tai Jani Lajusen hoitamaan sentterin hommia Immosen sijaan, vaikka Lajunen ei tainnu olla EHT-peleis ollenkaa mukana täl kaudel? Mutta joo, ite pistäisin Kemppainen-Donskoi kaksikon yhteen ja Hartikaisen kolmoseks Barkovin kenttään.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS

Aapee79

Jäsen
Itse tulkitsin että tuo kohta neljä pätee vain jos kolme joukkuetta on tasapisteissä ja keskinäiset pelit on pelattu ristiin. Saatan toki olla täysin kujalla koska olut.

Kohta 1. riittää eli keskinäinen ottelu, jos kaksi on samassa pistemäärässä. Kohta 2. ja eteenpäin otetaan tarvittaessa käyttöön, jos on enemmän jengejä tasapisteissä. Ei tuo nyt noin hankala pitäsi olla kenenkään ymmärtää.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Tänään käydään näemmä vähän hitaalla, pitkän viikonlopun piikkiin...

Mutta jottei eksyttäisi aivan täysin aiheesta, onko todellakin niin, että Rinne meinaa huitaista koko kisat ilman huilipelejä? Vai onko tarkoituksena kenties antaa Slovenia-matsi Sarokselle tahi Engrenille?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös