MM 2009 - Kisajoukkue tällä hetkellä?

  • 476 326
  • 1 829
Tila
Viestiketju on suljettu.

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Turhaan ihmiset murehtii paskasta rosterista. Vahva rosteri ei ole ainaskaan Suomen osalta korreloinut mm-kisoissa kovinkaan usein. Pahimpana esimerkkinä tästä on varmaan vuoden 2003 kotikisat, jotka olivat Suomen osalta todellinen mahalasku.

Sanos muuta. Ja vastaavasti Suomen kautta aikojen ensimmäinen MM-mitali, hopea, tuli Prahasta 1992 joukkueella, jossa oli paljon kokemattomia ja tuntemattomampia pelureita, ja jolta kukaan ei odottanut mitään. Vaan etukäteisvittuilu oman lehdistön taholta ja aliarviointi kasvatti joukkueesta finalistijoukkueen ensimmäistä kertaa. Nytkään kukaan ei mitään odota, joten tämä joukkue haluaa varmasti näyttää osaamisensa ja asenteensa.

Minun nähdäkseni suomalaiseen mentaliteettiin ei sovi ennakkosuosikin asema eikä sellainen joukkue, jossa on mukana liian kovia tähtiä, joilta sitten kaikki muut odottavat ratkaisuja ja jättävät itse ratkaisut tekemättä. Suomalaisen jääkiekon vahvuus on joukkueeksi kasvaminen, joukkueena pelaaminen ja yhteenkasvaminen mielellään altavastaajan henkisestä asemasta.

Ihan samahan se on, vaikka alkusarjassa tulisikin köniin esim. Kanadalta (jota ei muuten voi kohdata ennen kuin mitalipeleissä uudestaan), puolivälieräpelihän sen lopulta ratkaisee, onko Jalonen petturi vai sankari. Jos tulee tappio, Jalonen on petturi ja valinnat Jatkoajankin ketjuissa paskoja puoli kesää. Jos tulee voitto ja sitten esim. mitali, niin Jalonen on maajoukkueen nerokas uudistaja.

Kannattaa myös muistaa, että NHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen viimeiset eli seitsemännetkin mahdolliset matsit on pelattu siinä vaiheessa kun Suomi pelaa viimeistä alkusarjan peliään, ja mahdollisesti monet playoffs-sarjat ovat katki jo sitä ennen. Kisapasseja ei kaikkia alussa edes voi leimata, ja jatkosarjaan mentäessä on enemmän kuin todennäköistä, että tiimiä täydentää jokunen NHL-pelaaja lisää.

Alku- ja jatkosarjan peleistä Suomi kaataa varsin takuuvarmasti kolme heikompaa vastustajaansa, mikä takaa puolivälieräpaikan kuitenkin. Ja vaikka esim. Kanada olisi jatkosarjassa liian kova, niin mitä sitten? Suomen puolivälierävastus tulee aivan muualta, ja esim. Ruotsin, USAn tai Slovakian rosterit eivät ole niin kivenkovia, etteikö Suomella olisi hyvät mahdollisuudet välieriin. Venäjä on tietysti eri juttu, mutta mistäs sen tietää, kuka sieltä vielä vastaan tulee.

Kyllä Suomi tänäkin vuonna mitaleista pelaa, on minun veikkaukseni.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
"Hytönen sopii neloseen todella paljon enemmän kuin Makkonen". Ja painotan sanaa pätevä.

Edelleen otan Hytösen näytöt EHT:lla missä mies on juuri tuolla tontilla ollut vähintäänkin vakuuttava. Sama pätee koko tätä kautta vaikka JP:llä tuo pitkä kuiva kausi pisteissä tulikin, niin miehen alivoimapeli ja puolustus ei kadonnut yhtään mihinkään. Täydellinen nelossentteri.

Ja ettei tämä sitten lähe pilkunviilaus-linjalle niin todettakoon, että "todella paljon" oli varmasti aika kärjistetty, mutta seison sanojeni takana ja väitän Hytösen olevan parempi tuolle paikalle. Enemmän tai vähemmän.

Ja yleisesti, että olisin itsekkin nähnyt mieluusti Makkosen kisoissa, mutta en tuolla paikalla ja edelleen ihmetystä herättää ainoastaan 4 puhtaan sentterin valitseminen kisoihin. Varsinkin, kun Immosen ja Santalan maajoukkuenäytöt ei ole koskaan ollut mitenkään poikkeavia.
 
Ei ollut Jalosella munaa.

Mitäh? Perusteluita tähänkin ja paljon.

Jalosella nimenomaan oli ja on munaa näiden tämänpäiväisten valintojen perusteella. Kerrassaan mielenkiintoinen joukkue kasassa. Milloin viimeksi ollut näin monta ensikertalaista? Tai näin monta pelaajaa SM-liigasta? Kunpa tätä ei pilattaisi odottelemalla liian pitkään NHL-apuja.

Olen oikeasti aidon innostunut tästä joukkueesta. MM-kisoissa näitä komaroveja ja jaakoloita pitää kokeilla. Kiitos Jukka Jaloselle jo etukäteen ennakkoluulottomista ja rohkeista valinnoista! Samaan hengenvetoon pitää kuitenkin todeta, että suurin osa näistä todellisista yllärinimistä taitaa kuitenkin jäädä katsomon puolelle odottelemaan leimoja passeihinsa.

PS. Sen verran haluan Jalosta kritisoida, että Makkonen olisi ansainnut paikkansa jos kuka. Santala ainakin sai liian helposti kisalipun.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Sitä kuitenkin ihmettelen, miksi niin monet suorastaan teilaavat Makkosen alivoimataidot...
Varmaan siksi, koska Jatkoajan pelaajakortissa lukee Makkosen kohdalla näin:

"Kiekoton peli ei ole Makkosen suurimpia vahvuuksia, tästä johtuen keskinkertaiset aloitustaidot rasittavat omaa ja ketjun peliä toisinaan."

Minusta alivoimasentteri joka on heikko kiekottomana ja heikko aloittamaan ei välttämättä olisi ykkösvalintani alivoimaan.

Osataan täälläkin Jatkoajan kortteja lukea.
 
Edelleen otan Hytösen näytöt EHT:lla missä mies on juuri tuolla tontilla ollut vähintäänkin vakuuttava. Sama pätee koko tätä kautta vaikka JP:llä tuo pitkä kuiva kausi pisteissä tulikin, niin miehen alivoimapeli ja puolustus ei kadonnut yhtään mihinkään. Täydellinen nelossentteri.

Makkonen on ollut maaotteluissa tällä kaudella vähintään yhtä vakuuttava ja tätä taustaa vasten ihan yhtä lailla täydellinen nelossentteri.


Ja ettei tämä sitten lähe pilkunviilaus-linjalle niin todettakoon, että "todella paljon" oli varmasti aika kärjistetty, mutta seison sanojeni takana ja väitän Hytösen olevan parempi tuolle paikalle. Enemmän tai vähemmän.

Kyllä, se todella oli kärjistetty. Minä taas väitän, että Makkonen ei olisi ollut ainakaan huonompi valinta kuin Hytönen, ei enempää eikä vähempää.

Ja yleisesti, että olisin itsekkin nähnyt mieluusti Makkosen kisoissa, mutta en tuolla paikalla ja edelleen ihmetystä herättää ainoastaan 4 puhtaan sentterin valitseminen kisoihin. Varsinkin, kun Immosen ja Santalan maajoukkuenäytöt ei ole koskaan ollut mitenkään poikkeavia.

Senttereitä on mukana itse asiassa viisi. Komarov on ihan yhtä puhdas sentteri kuin vaikkapa Hytönen. Osaa toki pelata laidassa paljon kyvykkäämmin kuin J-P.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Kyllähän totuuden nimissä on sanottava, että paperilla tuo joukkue lienee likimain huonoin mitä Suomella on ollut viimeiseen 15-20 vuoteen. Aika hälyttävää nähdä maajoukkueessa esimerkiksi Ville Vahalahti!! Eikä nyt ketään muita todellakaan ollut, herramunjee.. ja näin äkkiseltään tuntuu selviöltä, että myöskään sentteriosasto ei riitä mihinkään.. onneksi näitä pelejä ei paperilla ratkaista, mutta nyt on parempi silti olla odottamatta mitään..

Se on toki mukavaa, että Leo-leijona on saanut melkoisen nosteen uralleen Ässien hopeakevään myötä. Nyt jo MM-kisajoukkueessa asti, mielenkiinnolla tarkkailemme.. toivottavasti ei tule vielä vilu noissa ympyröissä..

Parhaimmassa tapauksessa: MOI 2009
Pahimmassa tapauksessa: Sveitsi pudottaa heti puolivälierissä
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Mielenkiintoinen jengi. Jos parempia ei ollut saatavilla, on tuosta turha kitistä. Veikkaisin, että Jalosella on jossain määrin parempi tuntuma pelaajiin kuin täällä kellään. Rehellisyyden nimissä on toki myönnetävä, että verrattuna muihin porukoihin Leijonille jo välieräpaikka olisi jo hieno suoritus, mutta altavastaajan asema ei ole ollut kovin huono lähtökohta ennenkään Suomelle. Oli miten oli, minä en osaa olla lynkkaamassa ketään ennen pelien alkua, ja jos peli-ilme on hyvä, ei maailmani romahda, vaikka noutaja tulisi jo puolivälierissä.
 

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit
Joo on paskin miehistö miesmuistiin. Itse olisin ainakin odottanut kisoihin ainakin seuraavia, hyväksi koettuja MM-jyriä:

-Pekka Saravo
-Tomi Kallio
-Timo Pärssinen
-Ville Peltonen
-Antti Aalto

Antti Aallolla lienee ansaittu loma nyt menossa Tepsin joukkueenjohtajan tehtävistä, joten hänet nähtäneen kyllä kisoissa, katsomossa.

Kyllähän totuuden nimissä on sanottava, että paperilla tuo joukkue lienee likimain huonoin mitä Suomella on ollut viimeiseen 15-20 vuoteen. Aika hälyttävää nähdä maajoukkueessa esimerkiksi Ville Vahalahti!!lla ratkaista, mutta nyt on parempi silti olla odottamatta mitään.. Eikä nyt ketään muita todellakaan ollut, herramunjee..

Et liene nähnyt Vahalahtea livenä tämän vuoden puolella? Yksi Tepsin hienon kevään ruumiillistumista, jota jo Lonkkataklaus hienoin sanankääntein aiemmin tässä triidissä ylistikin. Varmasti ansainnut paikan kisajoukkueessa, vaikkei sitten pelaamaan pääsisikään. Ihan mielenkiinnosta, kenet oisit valinnut hänen tilalleen?
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Makkonen on ollut maaotteluissa tällä kaudella vähintään yhtä vakuuttava ja tätä taustaa vasten ihan yhtä lailla täydellinen nelossentteri..

Pisteiden valossa Hytöstä parempi ja tämän takia olisi ansainnut paikkansa kisakoneesta 2-3 sentterinä, mutta niin myös Hytönen näillä käytettävissä olevilla pelaajilla.
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hytösen valintaa jaksan kyllä ihmetellä, hyytyi kuitenkin joulun jälkeen pahasti. Runkosarjan puolella 3+5, no pleijareissa sentään se 1+8. Ja JYPin alivoimistakin nyt mieleen jäi lähinnä vain Vänttinen, vai pelasiko Hytönen juuri parina? Ja kyllähän Makkosen olisi pitänyt tuohon tiimiin mahtua kevyesti, vaikka sitten Santalan paikalle jos Hytönen on se The Jarrusentteri.
Muutenkin olisi toivonut että jos näitä ensikertalaisia halutaan mukaan niin olisi otettu niitä nuoria mukaan, olisi edes teoreettiset mahkut että kertyneestä kokemuksesta olisi hyötyä myös tulevina vuosina. Esim. Bluesin Kähkönen vaan samantien mukaan, mutta ei.
 

Lazze

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tappara, Warkis, Leijonat & suomalaiset.
Joukkueen julkistaminen on tuottanut enemmän keskustelua kuin mitä se olisi tuottanut jos kaikki NHL:n Peltoset yms. olisi tulleet joukkueeseen. Toisaalta hyvä näin, uudet ja kisakokemattomammat pelaajat pääsevät suurennuslasin alle.

Itse lähtisin alustavasti liikkeelle näin:
Hagman - N.Kapanen - Miettinen (maalintekovastuu)
Hyvönen - Santala - S.Kapanen (YV:llä kovaa tulosta)
Pihlman - Immonen - Kerman (yleiskentällinen, joka tekee maaleja, puolustaa ja hämmentää)
Pyörälä - Hytönen - Ruutu (puolustuksen kautta muutamien pommien sävyttämänä pari maalia myös)
- Vahalahti, Komarov (putoavat muutamien NHL-vahvistusten tieltä, Vahalahden kohdalla harmi kyllä...)

Niinimaa - Nummelin
Lehtonen - Salmela
Niskala - Koistinen
- Aalto, Jaakola

Rinne
Rämö
(Riksman)

Joukkue näyttää kuitenkin miellyttävän tasaiselta. Kuitenkin nyt kun mitaliodotukset tulevat olemaan hyvinkin minimaaliset, keskityn seuraamaan enemmän yksilöitä ja kannustamaan uusien arvokisapelaajien sykäyksiä kohti suuruutta. NHL-tähtien puuttumisen takia tämä normaalia kokemattomampi joukkue tarvitsee nimenomaan koko Suomen kansan ja fanien tuen, jotta kisoihin voidaan lähteä toteuttamaan mahdollisimman hienoa tulosta! Spekuloidaan vielä muutama päivä, mutta viimeistään loppuviikosta olkaamme kaikki (aidot ja todelliset) Leijona-fanit omiemme takana, eikö vain?
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Mitäh? Perusteluita tähänkin ja paljon.

Ettei ottanut Makkosta vakuuttavista näytöistä huolimatta.


Santala valittu, "ymmärrettävistä syistä". Pitäähän joukossa vähintään yksi saunakaveri olla. Viime vuosinahan golfkaverina on huseerannut Tomppa "maalitykki ruotsissa" Kallio.

Toisaalta, Santalalta en ole pahemmin pelejä tältä kaudelta nähnyt. Mites Tommilla pelit Sveitsissä sujui? Uskon kyllä, että mitään lisäarvoa Tommi ei tuo, joten Santalan paikalle Makkonen olisi käynyt hyvin.

Hytönen ainakin tietää roolinsa ja on juuri tuollainen ärsyttävä pelaaja vastustajan kannalta, joten annetaan kaverin näyttää, mihin rahkeet riittää.
 

Vietävä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KPS
Varmaan siksi, koska Jatkoajan pelaajakortissa lukee Makkosen kohdalla näin:

"Kiekoton peli ei ole Makkosen suurimpia vahvuuksia, tästä johtuen keskinkertaiset aloitustaidot rasittavat omaa ja ketjun peliä toisinaan."

Minusta alivoimasentteri joka on heikko kiekottomana ja heikko aloittamaan ei välttämättä olisi ykkösvalintani alivoimaan.

Osataan täälläkin Jatkoajan kortteja lukea.

Onpa muuten herkullista.. Jatkoajan pelaajakortteja tosiaan ei kannata näköjään paljon lueskella. Makkonen oli yksi SM-liigan parhaista aloittajista tällä kaudella yli 55 prosentin aloitusvoitoillaan. Immonen toki oli omaa luokkaansa yli 60 prosentin lukemallaan.

Alivoimapelaaja, joka pelaa SM-liigan toiseksiparasta alivoimaa ei voi olla kuitenkaan se viimeinenkään valinta. Ja joka pelaa joukkueensa 5vs3 alivoimat ja pirun hyvin vielä. Noh... Ehkäpä tuota pelaajakorttia päivitetään ensi kautta varten hieman.

Oli miten oli. Tosiaan tuo Hytönen on pelannut pitempään tuossa roolissa, Makkonen oli tällä kaudella vähintään yhtä hyvä alivoimissa kuin Hytönen, mutta yhden kauden menestyksen perusteella ei MM-valintoja voi tehdä. Hytösen valinnasta olen jo Jalosen kanssa samaa mieltä.

Silti olen tyytyväinen, että HPK:ssa on Makkosen kaltainen alivoimaspesialisti, enkä usko, että HPK:n päättäjät olisivat myöskään valmiita vaihtamaan JYP:in kanssa päikseen kyseisiä pelaajia.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Pisteiden valossa Hytöstä parempi ja tämän takia olisi ansainnut paikkansa kisakoneesta 2-3 sentterinä, mutta niin myös Hytönen näillä käytettävissä olevilla pelaajilla.
Jos nyt pisteiden valossa pelaajia valitaan, niin turha on jotain makkosia tuputtaa mukaan kun SM-liigan pistepörssin voittajakaan ei kelvannut.
 
Pisteiden valossa Hytöstä parempi ja tämän takia olisi ansainnut paikkansa kisakoneesta 2-3 sentterinä, mutta niin myös Hytönen näillä käytettävissä olevilla pelaajilla.

En puhunut edes pisteistä vaan peliesityksistä yleensä. Turha keskustelua on jatkaa kun molemmat on mielipiteensä tuonut julki eikä se muuksi muutu. Sinä pidät Hytöstä parempana vaihtoehtona kuin Makkosta, minulla päinvastoin.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Jos nyt pisteiden valossa pelaajia valitaan, niin turha on jotain makkosia tuputtaa mukaan kun SM-liigan pistepörssin voittajakaan ei kelvannut.

Maajoukkueen pisteistä oli ainakin omalta osaltani kyse tässä tapauksessa.

EDIT:

En puhunut edes pisteistä vaan peliesityksistä yleensä.

Niin. Itse otin pisteet sen takia esille, koska mies ei ole pelannut ainakaan maajoukkueessa yhtään huonommin kuin vaikkapa Jarkko tai Santala. Mutta kuten sanoit, molemmat on tuonut asiansa esille ja turha sitä on rautalangasta vääntää.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Santalan tilalla olisi ihan hyvin voinut kokeilla Hirsoa. Ihan ok sujui häneltä nuo harjoitusottelut ja voittipa, puhumalla tosin mutta kuitenkin, rukosarjan pistepörssin. Siitä, riittääkö Hirson luisteluvauhti MM-tasolle en ole ihan varma. Pelisilmä riittää kyllä.
 

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit
Santala valittu, "ymmärrettävistä syistä". Pitäähän joukossa vähintään yksi saunakaveri olla. Viime vuosinahan golfkaverina on huseerannut Tomppa "maalitykki ruotsissa" Kallio.

Kaitpa Santalan valinnassa on jotai piilovittuilua Rintasen Kimmoa kohtaan?
Tänä vuonna olis kyllä ollut Rintasen kisat, tuossa rosterissa k.o. kaveri olis ehdoton ykköshyökkääjä.
 
Hahmottelin seuraavanlaisia ketjuja:

I. Hagman-N.Kapanen- S. Kapanen (Kapanen ja Hagman tuntevat toisensa Dallasista. S.Kapanen täydentää N.Kapasen peliälyn ja ehtii syöttöihin joihin muut eivät ehtisi, Hakki tekee työt ja pistää pomput sisään)
II. Hyvönen-Santala-Miettinen (Kolmen rightin pelaajan ketju. Sama yllätysmomentti-idea kuin 2002 kisoissa ainoastaan Hyvönen stunttaa Somervuorea. Toimii varmasti. Toiminee. Kannattaa ainakin kokeilla)
III. Pyörälä - Immonen - Pihlman. (Kolmas ratkaisuihin pystyvä mutta 0-0 peliin pyrkivä ketju)
IV. Komarov - Hytönen - Ruutu (pesting-ketju)

Vahalahti - Kerman, palkinto tuli tässä - passeja ei ikävä kyllä leimata.

Pakkiparit:
Lehtonen - Nummelin
Jaakola - Koistinen
Niinimaa - Salmela
Aalto (YV rightin pakki)

Niskala - ei leimaa passiin ainakaan vielä.
 
Viimeksi muokattu:

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Kalle Kerman. Siis Kalle Kerman?

Ei voi käsittää tätä valintaa mitenkään. Toivottavasti ei pelaa sekuntiakaan, koska tuon tasoinen peluri ei voi kantaa Suomen paitaa MM-kisoissa.

Puolustuksessa on kiekollista taitoa hyvinkin, mutta fyysistä puolta ei lainkaan. Tanskat ja Tsekitkin voidaan vielä hoidella, mutta sitten kun alkaa miestä tulemaan maalille P-Amerikan maiden muodossa, niin näistä veljistä ei ole maalin edustaa putsaamaan.

Ruutu ja Komarov tulevat muodostamaan kisojen vittumaisimman kaksikon. Ja jompikumpi vie jäähypörssinkin saletisti.

Mitali olisi todella kova suoritus.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jaloselle nostan hattua, ei mitään ajanpeluuta vaan kerralla pää pölkylle. Jos se giljotiinin terä tulee, niin antaa tulla vaan. On sitä ennenkin vedetty ventissä 16:sta pikku kännissä.
Vahalahti, Komarov... näistä ei ilmeisesti voi syyttää "Nuori-Suomi projektia" eli syy laitureiden vähyyteen on muualla, kävisikö kasvihuoneilmiö?
Kitisenkö? Kitisen silti! Sentterit? Hytönen hyvä valinta, kaveri on vain hyvä omassa roolissaan, alivoimaa, vastustajan avainpelaajien pimentäminen.
Kapanen, Santala, Immonen... Immonen yllätä meidät ja naytä närhen munat, muut tiedetään. Lisäksi Herra taivaan, kuukauden lumimyrsky uudelle mantereelle ja kauden keskeyttäminen NHL:ään, jatketaan sitten loppukesällä ja joutilaat Sveitsiin. Herra, myös Jukalla ja Ristolla on kädet ristissä, huomasithan sen?
Puolustus, vaikuttaa se lumimyrsky sinnekkin, älkää naurako! Odotitte kuitenkin tätä kannattamani joukkueen vuoksi, myös itselleni Jaakolan Topin valinta oli yllätys, tosin niitä pelipassejahan ei ole pakko leimata lentoasemalla, eihän? Pääseehän EU-alueella hotelliin pelkällä henkilökortilla?
Ei muuta kun kisat käyntiin ja giljotiinin vaijereihin vaseliinia.
 

Molkke

Jäsen
Eiköhän rapakon takaa vielä jokunen kaveri mukaan astu, mutta näillä näkymin lähtisin näillä koostumuksilla:

Rinne ( Rämö )

Nummelin - Koistinen
Niskala - Lehtonen
Niinimaa - Salmela

Miettinen -N Kapanen - Hagman
Pyörälä - Santala - Hyvönen
Pihlman - Immonen - S Kapanen ( Uskon, että Immonen löytää Kapasen )
Komarov - Hytönen - Ruutu ( kerrankin kunnolla roolitettu jarrunelonen )

Kerman
Vahalahti
Jaakola
Aalto
Riksman

YV:llä rohkeasti Pihlman - Hyvönen - Immonen - Niskala - Nummelin jäälle. Tulivoimaa löytyy.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Kyllä tässä, kylmä hiki virtaa otsalle, kun miettii, että Tanskakin saa paremmat änäri-avut mukaan, kuin Leijonat. Tältä joukkueelta ei voi hyvällä tahdollakaan odottaa mitalia, vaan enemminkin jäämistä jatkolohko vaiheesseen.

Topi Jaakola ja kaikki jyvikset ovat täysin kestämättömiä valintoja joukkueesseen.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Kaitpa Santalan valinnassa on jotai piilovittuilua Rintasen Kimmoa kohtaan?
Tänä vuonna olis kyllä ollut Rintasen kisat, tuossa rosterissa k.o. kaveri olis ehdoton ykköshyökkääjä.

Jos Lindegrenin Penaa on uskominen niin Rintanen teki tällä kaudella jo hyvissä ajoin selväksi että maajoukkuehommat eivät enää kiinnosta. Totta kyllä on että tuolla tasolla millä pelasi tällä kaudella (parasta Rintasta vuosikausiin) olisi varmaankin ollut kakkosketjun laituri tuolla.

Santalaa nyt dissataan vähän ylenmäärin, hyvän kaudenhan mies pelasi pisteidenkin valossa kun ottaa huomioon, että rooli oli käytännössä jouluun asti (ennen ketjujen rukkausta) aika varmistava. Kyllä Sveitsin liigassa tuolla tasolla ollut peluri on tuohon rosteriin ihan asiallinen valinta. EHT:tä en ole seurannut, eli paha sanoa niistä karkeloista, mutta ihan asiallisesti hän on yleensä MM-kisoissa pelannut. Monet sanovat, että ei tuo lisäarvoa. Ehkä niinkin, mutta aika varmasti täyttää oman ruutunsa.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Jos Lindegrenin Penaa on uskominen niin Rintanen teki tällä kaudella jo hyvissä ajoin selväksi että maajoukkuehommat eivät enää kiinnosta.
Harmi sinällään että Euroopassa pelaavista suomalaishyökkääjistä ylivoimaisesti taitavin ei mukana ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös